Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

Cafe Οκτώβριος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Πριν μερικές εβδομάδες που μιλούσε ένας παιδίατρος σε πρωινή εκπομπή έλεγε ότι τα μωρά εστιάζουν πολύ πιο εύκολα σε έντονα χρώματα και όχι σε παστέλ αλλά μιλούσε για τα παιχνίδια κυρίως.

Πάντως και δική μου άποψη είναι να μη το φορτώσετε πολύ τώρα, αργότερα ανάλόγα με την προσωπικότητα του μικρού θα διαμορφώσετε και το δωμάτιο του.

Σε αυτό το σπίτι τους έχω βάλει αυτοκόλλητα από Ikea, βέβαια άρχισαν τώρα μετά από ένα χρόνο να ξεκολλάνε μερικά αλλά με λίγη κόλλα στικ ξανακολλάνε.

Του χρόνου με το καλό αν πάμε στο δικό μας σπίτι οι μικρές θα μοιραστούνε το δωμάτιο τους. Μου άρεσαν πολύ αυτά τα δεντράκια, λέω να βάλω στη καθεμιά από ένα πάνω στο κρεβάτι τους

http://www.cosycorner.gr/uploaded/products/b/TREEDD04510B.jpg

http://www.cosycorner.gr/uploaded/products/b/flower-muralb.jpg

και στο υπόλοιπο δωμάτιο να το διακοσμήσω με αυτές τις νεραϊδούλες:

http://www.cosycorner.gr/uploaded/products/b/fairy-muralsb.jpg

IQnWp3.png

Δημήτρης 25/01/07

Εβελίνα 12/04/08

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 14,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Πριν μερικές εβδομάδες που μιλούσε ένας παιδίατρος σε πρωινή εκπομπή έλεγε ότι τα μωρά εστιάζουν πολύ πιο εύκολα σε έντονα χρώματα και όχι σε παστέλ αλλά μιλούσε για τα παιχνίδια κυρίως.

Πάντως και δική μου άποψη είναι να μη το φορτώσετε πολύ τώρα, αργότερα ανάλόγα με την προσωπικότητα του μικρού θα διαμορφώσετε και το δωμάτιο του.

Σε αυτό το σπίτι τους έχω βάλει αυτοκόλλητα από Ikea, βέβαια άρχισαν τώρα μετά από ένα χρόνο να ξεκολλάνε μερικά αλλά με λίγη κόλλα στικ ξανακολλάνε.

Του χρόνου με το καλό αν πάμε στο δικό μας σπίτι οι μικρές θα μοιραστούνε το δωμάτιο τους. Μου άρεσαν πολύ αυτά τα δεντράκια, λέω να βάλω στη καθεμιά από ένα πάνω στο κρεβάτι τους

http://www.cosycorner.gr/uploaded/products/b/TREEDD04510B.jpg

http://www.cosycorner.gr/uploaded/products/b/flower-muralb.jpg

και στο υπόλοιπο δωμάτιο να το διακοσμήσω με αυτές τις νεραϊδούλες:

http://www.cosycorner.gr/uploaded/products/b/fairy-muralsb.jpg

Πολύ σωστά λες Ελένη μου ακριβώς επειδή εστιάζουν στα έντονα χρώματα και στα ασπρόμαυρα ΔΕΝ πρέπει να είναι βαμένα έτσι τα δωμάτια για να μπορούν να ηρεμούν. Θα υπάρχουν κάποια πράγματα με έντοχα χρώματα (αυτοκόλλητα κλπ) ώστε να εστιάζουν σε αυτά κάποιες στιγμές αλλά να μην είναι το όλο κουραστικό :)

είναι Τ Ε Λ Ε Ι Α τα αυτοκόλλητα που σκέφτεσαι!!!!! με γειά τους και με χαρά τους!

να ρωτήσω κάτι χαζό το cosycorner έχει μαγαζί ή σου τα στέλνουν μέσω internet; γιατί από τα τζάμπο που είχα πάρει ξεκόλαγαν συνέχεια και αναγκαστήκαμε να βάλουμε ειδική ταινία και μετά δεν βγαίνανε.

Καλημέρα λαλλίστατες κόρες...

ναι, ξυπνήσαμε... φάγαμε πρωινό και τώρα παίζουμε... και αν πάνε καλά τα πράγματα θα τον κρατήσει η γιαγιά μέχρι το απόγευμα.. για πρώτη φορά... άντε να δούμε...

ξεκινάω από το τέλος και σχολιάζω...

Έχει 2 μαγαζιά... 1 στη Νέα Ερυθραία ή Κηφισιά και το 2ο στα Βριλήσσια... και τα 2 Αθήνα οπότε αν είσαι εκτός μέσω Internet...

Μου αρεσουν πολυ τα σλιγκ αλλα μου φενονται πολυ δυσκολα στη χρηση ειδικα για νεογεννητα που θα ηθελα να παρω:roll::roll::roll:

εχει χρησιμοποιησει καμια???επισης μου αρεσει η ιδεα οτι μπορεις να το θυλασεις χωρις να φενεται:roll::roll::roll:

chris... δεν πήρα και το σκυλομετάνιωσα... φίλη που γεννήσαμε μαζί το χρησιμοποίησε τρελά και το συστήνει ανεπιφύλακτα... όπως δήλωσε η ίδια.. ο μικρός στο sling να θηλάζει και η μαμά να τσακίζει φορμαέλα στο ταβερνάκι της Αράχωβας... είναι μεγάλη ευκολία... άσε που σου αφήνει και τα 2 χέρια ελεύθερα γιατί τι να πρωτοκάνει η έρμη η μάνα με ένα χέρι και το άλλο να κρατάει το μωρό αγκαλιά;;;

Το κουβαδάκι συμπιέζει τις πάνες ώστε μειώνει φοβερά τον όγκο και εξαφανίζει τη μυρωδιά αφού δεν υπάρχει αέρας μέσα... και ναι, δουλεύει και όταν το μωρό ξεκινήσει τις στερεές τροφές... το έχει φίλος...

Καλημέρα Κοριτσάκια!!!

Καλέ με αγχώσατε με τα ψώνια! :rolleyes:

Θέλει μελέτη το πράγμα... πω πω και δεν έχω ιδέα! αντε να μας τα μάθετε οι παλίες σιγά σιγά!

Φιλάκιααααααααααααααα

Υ.Γ. Σήμερα πάω γιατρούλη! και κλασικά.... αγχος!

Πάνω από όλα θέλει να είσαι αποφασισμένη και να μην επηρεαστείς από την εκάστοτε πωλήτρια που θα προσπαθήσει να σου σπρώξει ένα σωρό αηδίες λέγοντας ότι είναι απαραίτητο... και σίγουρα πολλά πράγματα είναι τι βολεύει την κάθε μαμά... όπως λέει και η μαμαλευτεράκι... και σίγουρα καμμία δεν θίγεται...

Καλαθούνα εμένα μου δάνεισαν μία... που η βάση είχε ροδάκια... όλη τη μέρα ήταν εκεί το μικρό και δίπλα μας... κάτι σαν τον περιφερόμενο Μωυσή... αλλά ο Αλέξης από το πρώτο βράδυ κοιμήθηκε στο κρεβάτι του... ποτέ δεν τον κράτησα δίπλα μου...

Επίσης, ξέρω μαμάδες που δεν αγόρασαν ποτέ αλλαξιέρα... απλά έβαλαν ένα στρωματάκι πάνω στο πλυντήριο ρούχων και άλλαζαν το μωρό εκεί... είναι θέμα τι σε βολεύει και τι θεωρείς ΕΣΥ απαραίτητο...

Καλά αποτελέσματα στο γιατρό... και μην αγχώνεσαι!

Koριτσια εσεις που κανατε β' επιπεδου σας ειπαν να κανετε και καμπύλη ζαχαρου ή οχι ακομη??Εμενα μου ειπε θα με δει ξανα τον αλλο μηνα, τοτε θα μου πει???Δεν θυμαμαι καθολου τι καναμε στον Ανασταση

Εγώ θα κάνω Β' και καμπύλη μαζί... έτσι μου είπε... πάντως στον Αλέξη... Β΄και καμπύλη θυμάμαι ότι είχαν κανά μήνα διαφορά... οπότε μην αγχώνεσαι είναι από τις εξετάσεις που δεν ξεχνάνε... γιακ...

Καλημέρα κοριτσούδια μπαίνω να σας πω αυτό γιατι βιάζομαι και μετά θα σχολιάσω!Λοιπόν ε'ιχα χθες μία επίσκεψη στο σπίτι από ένα φίλο ο οποίος εδώ στα Χανιά έχει απο τα γνωστότερα καταστήματα με βρεφικά είδη!Και μου είπε το εξής: Τον ρώτησα πότε είναι η κατάλληλη εποχή να παραγγείλω τα πράγματα που θέλω εγώ που γεννάω τον Οκτώβρη!Η απάντηση του ήταν οτι κανονικά πρέπει μέσα Ιουλίου διότι τον Αύγουστο κλείνουν τα εργοστάσια και θέλει κάποιο χρόνο να δρομολογηθεί η παραγγελία και σε εκείνον θα τα φέρουν Σεμπτεμβρη ΑΛΛΑ να τα παραγγείλω μέχρι 15 ιούνη η έστω να δώσω μία προκαταβολή σε αυτά που θέλω διότι μετα μπαίνει το καινούριο ΦΠΑ και θα τα πληρώσουμε χρυσά!!!!Αυταααααααααααααααααααά!!!

Ένα δίκιο ότι δεν κινείται τίποτα τον Αύγουστο το έχεις.. από την άλλη μπορεί οι περισσότεροι να λένε 2 μήνες... αλλά στον μήνα τα έχεις... πάντως συμφωνώ ότι μέσα Ιουλίου είναι καλό να βάλεις παραγγελία για να είσαι καλυμμένη...

Συγνώμη αλλά που θα φτάσει ο ΦΠΑ επιτέλους;;;;

...επανέρχομαι...

beSZp2.pngdsR5p2.png

Κοριτσακια καλημερα!!!

Τι μου κανετε??

Stone ολα πηγαν τελειαααααααααααααα!!!ΜΠΡΑΒΟ και καλη συνεχεια!!!!!!

fragolina εμενα το Pliko μου αρεσει se λιλα (νομιζω παει μια χαρα στο αγορι και αν αργοτερα ερθει κοριτσι ειμαστε οκ), του συζυγου του αρεσει το πορτοκαλι, τελικα νομιζω θα παρουμε το πρασινο, καλο ε?????????????

Δεσποινα κι ο αντρας μου ειναι Ηπειρωτης, η μαμα απο το Κομποτι κι ο μπαμπας απο Πετα κι εχουμε τους θειους του που μενουν Μενιδι. Ειναι ωραιο το χωριο σου!!! Αν δεν ειχαμε την μεταθεση, θα πηγαιναμε κι εμεις χωριο, αλλα ...ας οψεται.

Κοριτσια εγω παντως και τωρα που ειμαστε 2 ατομα βγαζω το καλαθακι του μπανιου οπωσδηποτε καθε μερα εστω και μισοαδειο, οποτε αν κανω το ιδιο και οταν ερθει το μωρο με τις πανες, χρειαζομαι αυτο το κουτι??

Οσο για το δωματιο του μωρου, εγω λεω να το βαψω μισο μισο (εχω στο μυαλο μου οπωσδηποτε το πολυ απαλο κιτρινο και μου λειπει το δευτερο χρωμα) και στην ενωση των χρωματων να βαλω μια παιδικη παρασταση-μπορντουρα στους ιδιους χρωματισμους. Καπως ετσι το εχω φανταστει θα δουμε.

Και παμε και στα σημαντικα τωρα, εκανα χθες εξετασεις, επιπλεον των κανονικων εκανα θυροειδη, γιατι το καλοκαιρι απορρυθμιζεται και βρεθηκαν " αντιμικροσωμιακα αντισωματα anti-TPO" 74 με ανωτατο το 35. Μου ειπε ο ντοκτορ να κανουμε υπερηχο στον θυροειδη, αν και δεν ειναι λεει ανησυχητικο. :confused::confused::confused: Θα δουμε....

Vqyip2.png

B4Snp2.png

ααααα το θεμα με το καλαθακι ειναι περισσοτερο οικολογικο, τις συμπιεζει οποτε εχουμε λιγοτερα απορριματα στο περιβαλλον, τοτε παω πασο...

Οσο για το sling κι εγω θα κανω την αποπειρα εξαρχης, μου ξετρελαινει η ιδεα να τον εχω συχνα πανω μου και νομιζω οτι ειναι σουπερ πρακτικο οταν θες να πας για ψωνια ή μια βολτα συντομη, να μην κουβαλας ολοκληρο καροτσι. Βεβαια δεν ξερω ποσο βολικο ειναι για το παιδι, αλλα θα μαθουμε αργα ή γρηγορα

Vqyip2.png

B4Snp2.png

Διαφημίσεις

Και ήρθε η ώρα μου να σχολιάσω!!!!!

Τζωρτζίνα μου σύμφωνα με τα λεγόμενα του φίλου μας τα καταστήματα εδώ τουλάχιστον δεν έχουν προσθέσει το 2άρι ακόμα απλά τωρα που θα γίνει τεσσάρι δεν θα μπορούν να κάνουν αλλιώς!!!!Και να φανταστείς οτι την κούνια δεν θα την πάρω από αυτόν!Αλλά θα τσεπώσει και αυτός αρκετά γιατι είναι αποκλειστικός αντιπρόσωπος της chicco (έχω τρέλα με αυτή την εταιρία) και το καρότσι θα το πάρω από εκεί!!

Τσιπουράκι μου τι τέλειος αυτός ο κάδος!!!!Πόσες πάνες χωράει;;;;Επίσης τι χρώμα πρέπει να βάψω το δωμάτιο γιατί έχω μπερδευτεί εντελώς!!!!!

Stone μου και εμένα μου είπε οτι η καμπύλη γίνεται ανάμεσα στην 24η και 28η εβδομάδα οπότε θα μου την γράψει στο επόμενο ραντεβού!!!!Α!!!Τέλειος ο μικροσκοπικός μπέμπης!!!!Φτου Φτου!!!

Λιάνα μου όλα καλά θα είναι!Αντε να ευχαριστηθείς το πιτσιποπακι σου!!!

Chrisaki και εγώ θέλω να αρχίσω τα ψώνια αλλά να σου πω την αλήθεια έχω πελαγώσει γιατι τα περισσότερα πράγματα δεν ξέρω καν τι είναι!!!!Οι δευτερομανούλες να βάλουν τα φώτα τους γιατι η δική μου η μανούλα είναι μακρια.....

Δεν θυμάμαι άλλα αν ξεχνάω καμία συγχωρήστε μεεεεεεεεεεεεεεεεεε

ntes069iqp11kvcq.pnghq545zdpsvak4vme.png

Κοριτσάκια γεια σας, πριν απο λίγο γυρίσαμε απο το Β επιπέδου, παρόλο που βλέπω οτι με ξεχάσατε, θα σας πω οτί είμαστε 482 γρ. με όλες τις μετρήσεις τέλειες, με το προσωπάκι της να μας το μοστράρει συνέχεια να χασμουριέται, να μας βγαζει τη γλώσσα και μας είπε οτι εχει πολυ ωραια χειλάκια σαν ζωγραφιστά.(μανα κουκουβάγια). Όλα πολύ καλά και δεν κάναμε πάνω απο ενα τέταρτο. Κάμπύλη σακχάρου θα κάνουμε την 26η εβδομάδα.

Πετρούλα τέλειος και σένα ο μπομπιρας σου και μεγαλούτσικος.

Εμεις το δωμάτιο το εχουμε βάψει το μισό πάνω κίτρινο απαλό και το μισό κάτω λαχανἰ ανοιχτο και ενδιάμεσα εχει μπορντουρα με τον Γουίνι και την παρέα του. Μας λείπουν κάποιες λεπτομέρειες όπως έχουμε πάρει σφραγίδες απο το Leroy Merlin τις οποιες θα τις βάλουμε διάσπαρτες στον τοίχο με διαφορετικά χρώματα, το εχω δεί αλλου και είναι πολύ ωραίο.

[sIGPIC][/sIGPIC]H0T1p3.png

Kαλημερες και απο εμενα..πηγα σημερα και εκανα την καμπυλη ζαχαρου...ΜΠΛΙΑΑΞΞΞΞ!!!!Ειχα ξεχασει πόσο αηδία ειναι!!! πετρουλα στη μελινα την ειχα κανει την 27η εβδομαδα, τωρα δεν ξερω γιατι μου ειπε να την κανω τόσο νωρις..ΜΗΠΩΣ ΓΙΑΤΙ ΕΦΤΑΣΑ ΤΑ +7 ΚΙΛΑ???? ΟΕΟ???:evil::evil::evil::evil::evil:

Ελενη η κοπέλα απο το babywearing δεν ειναι η στελλα του παρεντς?? ελεγα να παω σε αυτη γιατι ειναι διπλα στο σπίτι μου και για να δοκιμασω τα sling pouch και mei tai να δω ποιο με βολευει..εχω ενα μαρσιππο της chicco αλλα ειναι κοψομεσιασμα..

chris τα επιπλα ειναι της bebe-jou..τα πηρα απο το il mondo del piccolo στην ηλιουπολη..500 η κουνια (γινεται και κρεβατι εως 6 χρονων) και 600 η συρταριερα (εχει και προσθετο ξυλο απο πανω για αλλαξιερα, πολυ βολικο!)

Κοριτσάκια γεια σας, πριν απο λίγο γυρίσαμε απο το Β επιπέδου, παρόλο που βλέπω οτι με ξεχάσατε, θα σας πω οτί είμαστε 482 γρ. με όλες τις μετρήσεις τέλειες, με το προσωπάκι της να μας το μοστράρει συνέχεια να χασμουριέται, να μας βγαζει τη γλώσσα και μας είπε οτι εχει πολυ ωραια χειλάκια σαν ζωγραφιστά.(μανα κουκουβάγια). Όλα πολύ καλά και δεν κάναμε πάνω απο ενα τέταρτο. Κάμπύλη σακχάρου θα κάνουμε την 26η εβδομάδα.

Εμεις το δωμάτιο το εχουμε βάψει το μισό πάνω κίτρινο απαλό και το μισό κάτω λαχανἰ ανοιχτο και ενδιάμεσα εχει μπορντουρα με τον Γουίνι και την παρέα του. Μας λείπουν κάποιες λεπτομέρειες όπως έχουμε πάρει σφραγίδες απο το Leroy Merlin τις οποιες θα τις βάλουμε διάσπαρτες στον τοίχο με διαφορετικά χρώματα, το εχω δεί αλλου και είναι πολύ ωραίο.

Γιωτιτσα οτι κοιταγα τη λιστα με τις β επιπεδου για να δω ποια ειχε σειρα!!!:wink::wink: ΜΠΡΑΒΟ ΚΟΠΕΛΑΡΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΣΕ ΕΣΕΝΑ!!!! απο τωρα σου βγαζει γλωσσα η κυρια??:tongue::tongue::tongue::tongue:

Διαφημίσεις

Μπραβο Γιωτιτσα μου το κοριτσακι σου βλεπω ποζαρει ηδη δηλαδη ε???:mrgreen::mrgreen:

αχ μωρε το ξεχασαμε το κοριτσι μας κιου μας δεν ντρεπομαστε τσακο ενα φιλακι!!!!σμουτς:D

Kαλημερες και απο εμενα..πηγα σημερα και εκανα την καμπυλη ζαχαρου...ΜΠΛΙΑΑΞΞΞΞ!!!!Ειχα ξεχασει πόσο αηδία ειναι!!! πετρουλα στη μελινα την ειχα κανει την 27η εβδομαδα, τωρα δεν ξερω γιατι μου ειπε να την κανω τόσο νωρις..ΜΗΠΩΣ ΓΙΑΤΙ ΕΦΤΑΣΑ ΤΑ +7 ΚΙΛΑ???? ΟΕΟ???:evil::evil::evil::evil::evil:

Ελενη η κοπέλα απο το babywearing δεν ειναι η στελλα του παρεντς?? ελεγα να παω σε αυτη γιατι ειναι διπλα στο σπίτι μου και για να δοκιμασω τα sling pouch και mei tai να δω ποιο με βολευει..εχω ενα μαρσιππο της chicco αλλα ειναι κοψομεσιασμα..

chris τα επιπλα ειναι της bebe-jou..τα πηρα απο το il mondo del piccolo στην ηλιουπολη..500 η κουνια (γινεται και κρεβατι εως 6 χρονων) και 600 η συρταριερα (εχει και προσθετο ξυλο απο πανω για αλλαξιερα, πολυ βολικο!)

αααααχ δεν θελω να σκεφτομαι την καμπυλη πολυ αηδια ειναι και σκετη βαρεμαρα επισης:roll::roll::roll:

Δεσποινακι μου ενταξει η κουνια οκ πανω κατω εκει το υπολογιζω αλλα η συρταριερα 600 ευρω παρα πολλα δεν ειναι???:shock::shock::shock: δεν βλεπω να βρισκω κατι που να μου αρεσει σε λογικη τιμη τελικα σνιφ σνιφ!!!!!!:roll:

οτι ονειρευόμουν στην ζωή μου,το έχω βρει σε εσενανε ψυχη μου και έχω τα πάντα πια!!!

Γιωτίτσα μου ΣΚΟΡΔΑ ΣΚΟΡΔΑ ΣΚΟΡΔΑ!!!

μπράβο στην κοράκλα!

όσο για το δωμάτιο ακούγετε σούπερ!

άλλωστε μία νέα τάση (ναι έχουμε και τέτοιες βλακειες στον χώρο) λέει ... πράσινο είναι το νέο ροζ για τα μωρά.... ;) οι σφραγίδες μου αρέσουν πολύ!

Ηρώ μου παστελάκια χρώματα, θα επανέλθω :)

Έλενα όχι μωβ για το παλικαράκι σου βρε... καλύτερα το πορτοκαλί ή το πράσινο στην προκειμένη περίπτωση

εμένα μου αρέσουν πολύ τα άσπρα έπιπλα πάντως όπως της μελίνας αν θυμάμαι σωστά δόκτωρ.

Δεσποινακι μου ενταξει η κουνια οκ πανω κατω εκει το υπολογιζω αλλα η συρταριερα 600 ευρω παρα πολλα δεν ειναι???:shock::shock::shock: δεν βλεπω να βρισκω κατι που να μου αρεσει σε λογικη τιμη τελικα σνιφ σνιφ!!!!!!:roll:

Φιλεναδα πληρωνε αλλος για αυτο και τα πηρα!:mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen: και εμενα μονο τα ασπρα μου αρεσουν χωρις σχεδια πανω για να μπορω να αλλαζω τη διακοσμηση του δωματιου χωρις περιορισμους...δεν ειμαι και πολυ του φρου φρου μου αρεσουν τα πιο λιτα πραγματα γενικως...

ρε κουπελες...ποσα κιλα εχετε παρει???εχω παθει καταθλιψη λεμε....7 κιλα στην 24η εβδομαδα??? μα 7 κιλα???? (εκ των οποιων τα 4 σε ενα μηνα!!! ΕΛΕΟΟΟΟΟΣΣΣΣΣ!!!!!!!)

δεν ξερω τι γινεται αλλα και εγω εβαλα πολλα κιλα αυτον τον μηνα χωρις να φαω κατι παραπανω και συν οτι σηκωθηκα που σημαινει καιω πεισσοτερο......δεν ξερω μηπως ειναι φυσιολογικο στον μηνα που ειμαστε????

παντως ουτε και η κοιλια εκανε μεγαλη διαφορα να πω εκει πηγαν:roll::roll::roll:

οτι ονειρευόμουν στην ζωή μου,το έχω βρει σε εσενανε ψυχη μου και έχω τα πάντα πια!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...