Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

Cafe Οκτώβριος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

καλημέρα κοριτσάκια!!!

πετρούλα ο μικρούλης μια χαρά άντε μπράβο μπράβο. ανυπομονώ και εγώ για την τρίτη άντε να περάσουν οι μέρες.

από αύριο το απόγευμα θα είμαι και μόνη μου μιας και ο σύζηξ θα πάρει το μικρό να πάνε στο χωριό οπότε το σ/κ θα ξεκουραστώ λίγο.

πάντως ούτε εγώ είμαι προληπτική γέννησα ιανουάριο και τα πράγματα τα είχα στο σπίτι από μέσα νοεμβρίου. ήμουν λίγο βιαστική;:tongue::tongue: μιλάμε από το πολύ καθάρισμα τα είχα λιώσει.:rolleyes:

τσιπουρίτσα μου δεν πρόλαβα να βγάλω το δωμάτιο φωτογραφία θα κοιτάξω μέσα στο σ/κ. πάντως είναι λίγο έντονο το κίτρινο αλλά μου άρεσε γιατί και τα έπιπλα είναι στο χρώμα της κερασιάς. ακόμα δεν έχω βάλει και αυτοκόλλητα να σπάσει λίγο.

να ρωτήσω κάτι χαζό το cosycorner έχει μαγαζί ή σου τα στέλνουν μέσω internet; γιατί από τα τζάμπο που είχα πάρει ξεκόλαγαν συνέχεια και αναγκαστήκαμε να βάλουμε ειδική ταινία και μετά δεν βγαίνανε.

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 14,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Πετρούλα χαίρομαι που όλα πήγαν καλά και για εσάς! Άντε σου έφυγε ένα βάρος.

Με το καλό να ξεκινήσατε τις αγορές για τα μωράκια σας όποτε θέλει η κάθε μια και όπως το ονειρεύεται και μπορεί. Εμείς μάλλον δε θα χρειαστούμε να πάρουμε κάτι αυτή τη φορά, απλά πρέπει να τα φέρω όλα από πάνω και μια που δε προβλέπεται να πάμε να μου τα στείλουν και τα αρχίσω να τα ξεχωρίζω και να τα πλένω. Προληπτική δεν είμαι, και τα δυο τα παιδιά τα έβγαλα από την πρώτη εβδομάδα έξω και είχα κάνει αρκετές αγορές από πριν. Να σημειώσω ότι εκτός από καρότσι καλό να έχετε και ένα sling. Εμένα με βόλεψε αφάνταστα και στα δυο παιδιά. Σας παραθέτω τις σελίδες των δυο κοριτσιών που ξέρω ότι φτιάχνουν, σίγουρα όμως μπορείτε να βρείτε και αλλού.

http://www.pantoumazi.blogspot.com/

http://asterakislings.blogspot.com/

Θα επανέλθω ελπίζω σύντομα με περισσότερα γιατί τώρα και οι δύο είναι πάνω μου και δε με αφήνουν!

Καλημέρα σε όλες

Μου αρεσουν πολυ τα σλιγκ αλλα μου φενονται πολυ δυσκολα στη χρηση ειδικα για νεογεννητα που θα ηθελα να παρω:roll::roll::roll:

εχει χρησιμοποιησει καμια???επισης μου αρεσει η ιδεα οτι μπορεις να το θυλασεις χωρις να φενεται:roll::roll::roll:

οτι ονειρευόμουν στην ζωή μου,το έχω βρει σε εσενανε ψυχη μου και έχω τα πάντα πια!!!

καλημερα κοριτσια!!!!!!!!!!!!!!!

τι κανετε?τσιπουρακι πολυ καλο αυτο με τα μπεμπιλινα!!!!!!!!!!!δεν φανταζεστε (το λεω γιαυτεσ που δεν εχουν ακομα μωρακι..)τι βρωμα εχουν τα ατιμα!!!!!!!!!!!!ειδικα αν μεινουν στο καλαθι του μπανιου πανω απο 2 μερες............!!!!!!!

DnfMp3.pngqTarp3.png

καλημερα κοριτσια!!!!!!!!!!!!!!!

τι κανετε?τσιπουρακι πολυ καλο αυτο με τα μπεμπιλινα!!!!!!!!!!!δεν φανταζεστε (το λεω γιαυτεσ που δεν εχουν ακομα μωρακι..)τι βρωμα εχουν τα ατιμα!!!!!!!!!!!!ειδικα αν μεινουν στο καλαθι του μπανιου πανω απο 2 μερες............!!!!!!!

καλημερα Ειρηνιω:P τι ακριβως κανει αυτο το κουβαδακι???:roll::roll::roll:πρωτη φορα το ακουω:roll:

οτι ονειρευόμουν στην ζωή μου,το έχω βρει σε εσενανε ψυχη μου και έχω τα πάντα πια!!!

Καλημέρα Κοριτσάκια!!!

Καλέ με αγχώσατε με τα ψώνια! :rolleyes:

Θέλει μελέτη το πράγμα... πω πω και δεν έχω ιδέα! αντε να μας τα μάθετε οι παλίες σιγά σιγά!

Φιλάκιααααααααααααααα

Υ.Γ. Σήμερα πάω γιατρούλη! και κλασικά.... αγχος!

Διαφημίσεις

καλημερα Ειρηνιω:P τι ακριβως κανει αυτο το κουβαδακι???:roll::roll::roll:πρωτη φορα το ακουω:roll:

καλημερα χρυσουλα!!!!!!!!!!!!!

δεν ξερω τι κανει...η τσιπουριτσα μασ το προτεινε και μου φανηκε χρησιμο!!οταν ξαναμπει ,θα μασ πει...

αλλα προφανωσ βαζεισ μεσα τα παμπερσ και σφραγιζει ωστε να μην βγενουν εξω οι μυρωδιεσ!!!!!!!!!

DnfMp3.pngqTarp3.png

GWeSq9QKlO4

ενδεικτική η μάρκα , υπάρχουν πολλές ... αυτό το βιντεάκι βρήκα :)

είναι μαγικό! όντως δεν μυρίζουν .....!!!!!

Καλημέρα Κοριτσάκια!!!

Καλέ με αγχώσατε με τα ψώνια! :rolleyes:

Θέλει μελέτη το πράγμα... πω πω και δεν έχω ιδέα! αντε να μας τα μάθετε οι παλίες σιγά σιγά!

Φιλάκιααααααααααααααα

Υ.Γ. Σήμερα πάω γιατρούλη! και κλασικά.... αγχος!

Αντε με το καλο Λιανα γιατι καλε εχεις αγχος???για επισκεψη δεν πας??θελει θελει πολυ μελετη αλλα μεταξυ μας εχω σκασει ανυπομονω να περασει ο καιρος να αρχισω τα ψωνια:mrgreen::mrgreen:

καλημερα χρυσουλα!!!!!!!!!!!!!

δεν ξερω τι κανει...η τσιπουριτσα μασ το προτεινε και μου φανηκε χρησιμο!!οταν ξαναμπει ,θα μασ πει...

αλλα προφανωσ βαζεισ μεσα τα παμπερσ και σφραγιζει ωστε να μην βγενουν εξω οι μυρωδιεσ!!!!!!!!!

ενταξει θα μας πει το τσιπουριδιον λεπτομερειες αλλα αν κραταει τις μυρωδιτσες καλα μεσα τελειο το βρισκω:mrgreen::mrgreen:

Koριτσια εσεις που κανατε β' επιπεδου σας ειπαν να κανετε και καμπύλη ζαχαρου ή οχι ακομη??Εμενα μου ειπε θα με δει ξανα τον αλλο μηνα, τοτε θα μου πει???Δεν θυμαμαι καθολου τι καναμε στον Ανασταση

BagRp2.png Spetp2.png eoYFp2.png

Διαφημίσεις

τωρα εγω ειμαι περιεργη....

δεν πήρες μπανακι και σφουγγαρακι;;πως επλενες το παιδι;;:confused::confused: oυτε διακοσμητικα και φωτιστικό για το δωματιο του;;:confused::confused:

oυτε ενδοεπικοινωνια;;:confused::confused: oυτε καδο για τα απλυτα ξεχωριστο του μωρου;; που τα εβαζες;; με τα δικα σας;;:confused::confused:

για καλαθουνα και τετοια οκ μπορει να το κοιμισες απευθειας στην κουνια του παω πασο..

οσο για μπιμπερο;; δεν χρειαστηκε ποτε να λειψεις;; και εγω θηλασα αποκλειστικα 7 μηνες αλλα αποστειρωτη χρειαστηκα για τις πιπιλες και για τις λιγες φορες που αντλησα γαλα για να αποστειρωσω τα μπιμπερο..

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΟΧΙ ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΕΣΥ ΠΕΡΙΕΡΓΗ

ΑΠΛΑ ΤΑ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΑΠΟ ΑΛΛΗ ΟΠΤΙΚΗ ΓΩΝΙΑ

λυπών να σου λύσω απορίες

μπανακι τον έκανα μπάνιο στο χέρι έως 8 μηνών στον νιπτήρα μετά όρθιο στην μπανιέρα

σφουγαρι τα σφουγγάρια μαζεύουν πάρα πολλά μικρόβια

Διακοσμητικά δεν πείρα τον κοίμιζα στην κρεβατοκάμαρα μέχρι πριν μια εβδομάδα:D:D

Φωτιστικό δεν πείρα και δεν θα πάρω είμαι σε νοικιαστώ σπίτι:D:D

Ενδοεπικοινωνία μου φεραν μια δώρο αλά θεωρό ότι έχει μεγάλη ραδιενεργά και όπως προείπα τον κοίμιζα στο δωμάτιο μας μέχρι 24 μηνών:D:D

Κάδο άπλυτων τι να τον κάνω σιγά τα ρουχαλάκια στο χέρι τα έπλενα μια στάλα είναι τι να περιμένω να γέμιση πλυντήριο …:D:D:D

πλέων μαζί μας

μπουκάλια δεν έκανα ποτέ χρήση από 7 μηνών νεράκι με το καλαμάκι του έδηξα και έμαθε τσάγια χαμομήλια δεν έδωσα ΠΟΤΕ

ΘΗΛΑΣΑ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΗΚΑ ΜΟΝΟ ΓΑΛΑ ΕΩΣ 7 ΜΗΝΩΝ

μετά μπήκαν τα στερεά άρα δεν χρειάζεται και ο απαστηροωτης

πιπιλά δεν του έδωσα ποτέ

αυτά...:D:D:D:D

ελπίζω να σου έλυσα τις απορίες σου....

λέω τι αγόρασα εγώ χωρίς να θέλω να θίξω κάποιον

φιλιααααααα καλημερα σε ολλεσ

:tongue::tongue:

Μου αρεσουν πολυ τα σλιγκ αλλα μου φενονται πολυ δυσκολα στη χρηση ειδικα για νεογεννητα που θα ηθελα να παρω:roll::roll::roll:

εχει χρησιμοποιησει καμια???επισης μου αρεσει η ιδεα οτι μπορεις να το θυλασεις χωρις να φενεται:roll::roll::roll:

Χρύσα στην αρχή στο Δημήτρη είχα πάρει το κλασικό μάρσιπο, λίγους μήνες αργότερα έμαθα το babywearing και πήρα ένα sling και ένα pouch. Αργότερα στην μικρή πήρα και mei tai. Με βόλεψαν πάρα πολύ, ειδικά αν το μωρό είναι ανήσυχο στην αρχή σου λύνει τα χέρια. Ο Δημήτρης ήθελε πολύ αγκαλιά τους πρώτους μήνες, τον φορούσα λοιπόν και εγώ πάνω μου και έβαζα σκούπα, άπλωνα ρούχα και αυτός κοιμότανε! Και κάναμε άπειρες βόλτες με αυτό, στο καρότσι δεν κάθισαν πολύ, προτιμούσαν να ήταν όρθια και να χαζεύουνε. Την μικρή με pouch την έβγαλα 5 ημερών βόλτα. Και επιπλέον όταν είχα δυο παιδάκια έβαζα τον έναν στο καρότσι και τη μικρή τη φορούσα και βγάζαμε όλοι μαζί το σκύλο βόλτα. Νομίζω ότι όταν είναι πιο μικρά είναι πιο βολικά. Εμένα προσωπικά με βόλεψε πιο πολύ το pouch αλλά είναι τελείως υποκειμενικό αυτό.

IQnWp3.png

Δημήτρης 25/01/07

Εβελίνα 12/04/08

Koριτσια εσεις που κανατε β' επιπεδου σας ειπαν να κανετε και καμπύλη ζαχαρου ή οχι ακομη??Εμενα μου ειπε θα με δει ξανα τον αλλο μηνα, τοτε θα μου πει???Δεν θυμαμαι καθολου τι καναμε στον Ανασταση

πετρούλα μου καμπύλη ζαχάρου μου έβαλε εμένα στην 26η εβδομάδα. κανονικά γίνεται στην 28η αλλά εγώ πιθανότατα να κάνω και 3η φορά αργότερα. ήδη έχω κάνει μια φορά. άρα θα σου πει όταν θα σε ξαναδει.

τσιπούρα μου πολύ καλό το κουβαδάκι και το δωματιάκι επίσης! τι να πω ρε λορίτσια... έχω μπερδευτεί τόσο πολύ με το δωμάτιο, που μου φαίνεται θα αφήσω τον αντρούλη μου να βγάλει κάποια σχέδια και αποφασίζουμε μετά! αλλά εννοείται θα συμβουλευτώ και την κουμπαρούλα μου, που όπως μπορώ να καταλάβω την έχει ψάξει πολύ με τα παιδικά δωμάτια, σε αντίθεση με το δημήτρη που θα ναι το πρώτο του... του έχω απόλυτη εμπιστοσύνη βέβαια, γιατί όσα έχουμε κάνει ως τώρα, διακόσμηση σπιτιών και σχολών, μου αρέσουν πολύ!

είδωμεν!

6umkp3.png

Ήρθες και μας γέμισες χαμόγελα..!!

Jdbyp2.png

Η ζωή έχει τη γεύση που της δίνεις! Κανένα όνειρο δεν είναι άπιαστο, μη σταματάς να ονειρεύεσαι!!!a%3E

Καλημέρα κοριτσούδια μπαίνω να σας πω αυτό γιατι βιάζομαι και μετά θα σχολιάσω!Λοιπόν ε'ιχα χθες μία επίσκεψη στο σπίτι από ένα φίλο ο οποίος εδώ στα Χανιά έχει απο τα γνωστότερα καταστήματα με βρεφικά είδη!Και μου είπε το εξής: Τον ρώτησα πότε είναι η κατάλληλη εποχή να παραγγείλω τα πράγματα που θέλω εγώ που γεννάω τον Οκτώβρη!Η απάντηση του ήταν οτι κανονικά πρέπει μέσα Ιουλίου διότι τον Αύγουστο κλείνουν τα εργοστάσια και θέλει κάποιο χρόνο να δρομολογηθεί η παραγγελία και σε εκείνον θα τα φέρουν Σεμπτεμβρη ΑΛΛΑ να τα παραγγείλω μέχρι 15 ιούνη η έστω να δώσω μία προκαταβολή σε αυτά που θέλω διότι μετα μπαίνει το καινούριο ΦΠΑ και θα τα πληρώσουμε χρυσά!!!!Αυταααααααααααααααααααά!!!

ntes069iqp11kvcq.pnghq545zdpsvak4vme.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...