Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

Cafe Οκτώβριος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

εννοείτε δεν βλέπεις εμένα που είμαι σκέτο άνθος???

αχαχαχχαχααααααααααααα

:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:ΔΕΝ ΠΑΙΖΕΣΑΙ ΚΟΠΕΛΑ ΜΟΥ!!!!!! ΠΕΘΑΝΑ ΣΤΑ ΓΕΛΙΑ!!!:D:D ΟΡΓΙΟ!!!!

Για τις περιεργες το χωριο μου ειναι αυτο:www.menidi.gr !!!

για το mobile εχω να δηλωσω πως η μελινα το εχει φαει κατακεφαλα!!! σηκωθηκε το απρπαξε και το ξεριζωσε!!! και εκτοτε το ξαποστειλα!!! και ναι ειχα και εγω αυτο της fischer price που περιεγραψε το τσιπουριδιον....:evil::evil::evil::evil::evil:

georgina δεν εχω ιδεα που ειναι το χωριο σου!!!:confused::confused::confused: παντως θα ειμαστε πανω το πρωτο δεκαπενθημερο του αυγουστου και εννοειται πως θελω καφε!!!! ο αλεξης ποσο χρονων ειναι; το μελινακι μου ειναι 17 μηνων!

για τα δωματια συμφωνω απολυτα με το τσιπουριδιον, το ειχα ψαξει και εγω..επισης αποψη μου καλυτερα τα αυτοκολλητα στην αρχη, μεχρι να μεγαλωσει λιγο το παιδι και να καταλαβετε τι του αρεσει. μετα και εμενα μου αρεσει η ζωγραφικη αλλα που τοσα λεφτα.. ειναι πανακριβα!!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 14,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Φιλενάδες ηρθαμε!!!

όλα καλά με τον παιδαρο αν και στην αρχη μας πεταξε ενα "κορη ειπαμε ε???".... "εεεεεεε" εμεις..τελικα βλέπαμε ποπο και οχι το εργαλειο χαχα

Ηταν κατατοπιστικοτατος και με καθησυχασε πολύ, 530 γρμ ειναι και ψηλο μου ειπε.... όλο "μασαλα" ελεγε ο ντοκτορ, χαχα

Ειδαμε και το προσωπακι του, αν και ειχε χερακια μπροστα, καταφεραμε να δουμε τα ματακια του...

Πατουσιτσες μικρες και ζωηρες χορευαν πάνω κατω..

Μου εφυγε μεγαλο βαρος.. αν και η εξεταση δεν κρατησε πάνω απο 15 λεπτά μου ειπε οτι αυτα που ηθελε να δει τα ειδε..

BagRp2.png Spetp2.png eoYFp2.png

Georgina μου απ’ότι φαίνεται μάλλον star την είδε το φασολάκι μου και καλά λέει η Αγγελική ότι μας «παίζει» κανονικά :twisted:! Α και να ξέρεις ότι εκπτώσεις δεν έχει για έπιπλα και καρότσια έτσι τουλάχιστον μου είπαν. Έχει όμως για ρουχαλάκια και σεντονάκια, κουβερτούλες κλπ.

Δέσποινα συνονόματη το δωμάτιο της Μελίνας σου είναι πολύ όμορφο :D. Και με το καλό να πας Ζάκυνθο να κάνεις και κανένα μπανάκι και για μας.

Ρε κορίτσια να ρωτήσω κάτι, με διακοπές τι θα κάνετε? Οι γιατροί σας τι σας λένε? Εγω δεν μπορώ να το καταπιώ ότι δεν θα πάω σε νησάκι. Ο άντρας μου είναι ανένδοτος :evil: κι έχω σκάσει γιατί θα πάνε οι φίλοι μας κι εμείς θέλει να κάτσουμε Αθήνα. Νοικιάζουμε βέβαια ένα σπιτάκι στο Σούνιο με τους γονείς του και λέει θα πάμε εκεί …

Ploegisi κι εμένα αρχές Ιουλίου μου έβαλε τις εξετάσεις και μετά ραντεβού αλλά δεν μου είπε να μετράω την πίεση :?. Πιστεύω πάντως πως το καλύτερο είναι να κάνεις μια λίστα με τα πράγματα που θέλεις και μετά όποιος σε ρωτάει τι να σου πάρει να του λες θέλω το τάδε κρεβάτι ή το τάδε relax. Ακόμα καλύτερα βέβαια είναι να σας δώσουν λεφτά οι συγγενείς και οι κοντινοί φίλοι και να ξεμπερδεύετε.

Ellain κι εγώ μάλλον για το peg perego πάω το φουλ εξτρά γιατί απ’όσο έψαξα είναι από τα πιο ελαφριά και γίνεται σχεδόν μπαστούνι. Τι χρώμα λες να το πάρεις?

Πάντως για το mobile κορίτσια η κουμπάρα μου έχει πάρει και στα δυο της παιδιά ένα καταπληκτικό που μπαίνει στο κάγκελο του κρεβατιού και δεν κρέμεται πάνω απο το παιδι, βγάζει μουσικη και κάνει σχέδια στο ταβάνι κι έχει και κοντρολ που το κρεμάς στην πόρτα του δωματίου και μπορείς να το ρυθμίσεις κι αν κλάψει το παιδί μεσα στη νύχτα αρχίζει μονο του και πάιζει μουσική! Aπό το early learning τα πήρε.

ttB9p3.png

καλησπερα στις κοιλιτσες!

ρε κοριτσια με τα μαθηματα ανωδυνου τοκετου τι εχετε κανει?ποτε πρεπει να ξεκινησουμε?ποσο διαρκουν?που γινονται?εχει ξεκινησει καμια σας?εχω αγχωθει λιγακι...

φιλια!

image.php?type=sigpic&userid=26070&dateline=1402327573

Φιλενάδες ηρθαμε!!!

όλα καλά με τον παιδαρο αν και στην αρχη μας πεταξε ενα "κορη ειπαμε ε???".... "εεεεεεε" εμεις..τελικα βλέπαμε ποπο και οχι το εργαλειο χαχα

Ηταν κατατοπιστικοτατος και με καθησυχασε πολύ, 530 γρμ ειναι και ψηλο μου ειπε.... όλο "μασαλα" ελεγε ο ντοκτορ, χαχα

Ειδαμε και το προσωπακι του, αν και ειχε χερακια μπροστα, καταφεραμε να δουμε τα ματακια του...

Μου εφυγε μεγαλο βαρος.. αν και η εξεταση δεν κρατησε πάνω απο 15 λεπτά μου ειπε οτι αυτα που ηθελε να δει τα ειδε..

Μπράβο Stone! με το καλό! Κι εμάς η γιατρός μου είχε ξεχάσει τι μας είχε πει για το φυλο του παιδιου και στη β' επιπέδου πέταξε ένα "κοριτσάκι είχαμε δει..ε?" και ο άντρας μου κόντεψε να πάρει υπογλώσσιο αλλά το έσωσε αυτός που μας έκανε τον υπέρηχο αλλιώς τον προλάβαινα δεν τον προλάβαινα τον donkey μου! :D

ttB9p3.png

Διαφημίσεις

Φιλενάδες ηρθαμε!!!

Μπραβο ρε κοριτσαρα!!!! θηριο ο μικρος!!! μας βλεπω και τις δυο για τετρακιλα!!:mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen: χριστε μου!!!! πως θα βγουνε;; ντοινγκ!!

δεσποινακι συνονοματο εγω αν και θα παω σε νησι και μετα παλι χωριο (δηλαδη θα λειπω ολο το καλοκαιρι) το κανω γιατι δυσκολα θα τα βγαλω περα ολομοναχη στην αθηνα το τελευταιο τριμηνο με τη μαιμου που εχω..δεν ειναι βεβαια και το καλυτερο μου να περασω ολο το καλοκαιρι με πεθερικα και γονεις αλλα τι να κανω;;; αντε και σε κανα6 δυο χρονια θα παρουμε τη σκηνουλα μας και τα μαιμουδια και βουρ για κανα νησακι...ουφ...παιδια θελαμε εεε;;

βασωωω!!!!!καλα που μου θυμησες τα μαθηματα!!!! το ζωον ξεχασα να κλεισω την τελευταια φορα που πηγα στη γιατρο!!!! ελπιζω την τριτη που θα παω να το θυμηθω αλλιως καηκα!!!:confused::confused::confused::confused:

εγώ σημείωσα την δεν πείρα από την παρακάτω λίστα τα οποία θεώρησα παντελώς άχρηστα και φυσικά δεν έκανα ποτέ χρήση

1.Κούνια

2.Συρταριέρα

3.Φωτιστικό δεν πείρα

4.Χαλί

5.Καρότσι

6.Καλαθούνα δεν πείρα

7.Καθισμα αυτοκινήτου

8.Αλαξιερα

9.Ενδοεπικοινωνία δεν πείρα

10.Φωτάκι νυκτός

11.Καδος απλύτων δεν πείρα

12.Θερμόμετρο δωματίου απαρετητο με υγρομετρο

13.Θερμόμετρο μπανιου (παντελως αχρηστο πηγε) συμφωνω

14.Relax

15.Σεντόνια κούνιας

16.Σεντόνια καλαθούνας δεν πείρα

17.Σεντόνια αγκαλιάς

18.Κουβερτες κουνιας

19.Κουβερτες καλαθούνας δεν πείρα

20.Σελτεδακια

21.Pampers

22.Μωρομάντηλα δεν πειρα επλενα και πλενω τον ποπο του

23.Κρεμα συγκάματος (weleda ή frezyderm)

24.Αφρόλουτρο-Baby oil-Γαλάκτωμα (weleda ή frezyderm)

25.Ορούς-Otrisalin (oπωσδηποτε!!!) οχι τη φουσκα!!!

26.Πετσετες

27.Μπουρνούζια δεν πειρα μου φερνα δωρο και ειναι αχρηστο

28.Μπιμπερό δεν πείρα θηλασαμε :D:D:D και θηλαζουμε

29.Αποστειρωτήρας δεν πείρα τι να αποστειρωνα ?:wink:

30.Πανακια ρεψίματος

31.Πανακια αγκαλιας

32.Γαντακια (Αχρηστα) παντελώς

33.Εσωρουχα

34.Φορμάκια βαμβακερά

35.Φορμάκια βελουτε (παντελως αχρηστα) τώρα γεννάμε χειμώνα και θα τα θέλουμε

36.Απορρυπαντικό και μαλακτικό ρούχων

37.Πιπίλες άχρηστες τελιος δεν πείρα ποτέ :wink:

38.Διακοσμητικά δωματίου δεν πείρα

39.Σαλιάρες

40.Μπανιερακι με καθισματακι δεν επειρα

41.Βουρτσα-Χτενακι

42.Σφουγγαράκι ή γαντι πετσετε δεν πείρα κρατανε πολλα μικροβια

43.Βουρτσα καθαρισμού μπιμπερό δεν πείρα τι να επλενα :wink:

44.Μαρσιπος απαρετητοσ

45.Τσαντα

46.Ψαλιδάκι για νυχια

47.Καλτσακια

48.Σκουφακια

:D:D

:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D

:tongue::tongue:

Πετρούλα μου τέλειες οι μέτρησης του μικρού σου αγοριού

μπήκα να δω αν έγραψες

σε είχα στο μυαλό μου όλο το απόγευμα

άντε καμάρι μου

θα τα πούμε αύριο ποιο αναλυτικά

καλό βραδύ σε ολλες :D:D:D

:tongue::tongue:

εγώ σημείωσα την δεν πείρα από την παρακάτω λίστα τα οποία θεώρησα παντελώς άχρηστα και φυσικά δεν έκανα ποτέ χρήση

:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D

τωρα εγω ειμαι περιεργη....

δεν πήρες μπανακι και σφουγγαρακι;;πως επλενες το παιδι;;:confused::confused: oυτε διακοσμητικα και φωτιστικό για το δωματιο του;;:confused::confused:

oυτε ενδοεπικοινωνια;;:confused::confused: oυτε καδο για τα απλυτα ξεχωριστο του μωρου;; που τα εβαζες;; με τα δικα σας;;:confused::confused:

για καλαθουνα και τετοια οκ μπορει να το κοιμισες απευθειας στην κουνια του παω πασο..

οσο για μπιμπερο;; δεν χρειαστηκε ποτε να λειψεις;; και εγω θηλασα αποκλειστικα 7 μηνες αλλα αποστειρωτη χρειαστηκα για τις πιπιλες και για τις λιγες φορες που αντλησα γαλα για να αποστειρωσω τα μπιμπερο..

Καλημερα κοριτσια μου!!!

Ευτυχως ολα πήγαν καλά και ηρεμησα αρκετα, να 'στε καλά!!!

Εγω πάλι ειμαι της γνωμης να πάρετε όλα οσα περιλαμβανονται στη λίστα έστω και απο ενα (πχ μπιμπερό) γιατι δεν ειναι μονο το γαλα που μπαινει στο μπιμπερο (και εγω που θηλασα 14 μηνες τα χρησιμοποιησα) ειναι και το χαμομηλάκι, αργοτερα το νερακι και ο χυμός..

Και την πιπιλα την πήραμε μετα τον πέμπτο μηνα για τα δοντακια και μονο μεχρι να κοιμηθει..Την εχουμε κοψει εδω και εξι μηνες

Διαφημίσεις

Πετρούλα χαίρομαι που όλα πήγαν καλά και για εσάς! Άντε σου έφυγε ένα βάρος.

Με το καλό να ξεκινήσατε τις αγορές για τα μωράκια σας όποτε θέλει η κάθε μια και όπως το ονειρεύεται και μπορεί. Εμείς μάλλον δε θα χρειαστούμε να πάρουμε κάτι αυτή τη φορά, απλά πρέπει να τα φέρω όλα από πάνω και μια που δε προβλέπεται να πάμε να μου τα στείλουν και τα αρχίσω να τα ξεχωρίζω και να τα πλένω. Προληπτική δεν είμαι, και τα δυο τα παιδιά τα έβγαλα από την πρώτη εβδομάδα έξω και είχα κάνει αρκετές αγορές από πριν. Να σημειώσω ότι εκτός από καρότσι καλό να έχετε και ένα sling. Εμένα με βόλεψε αφάνταστα και στα δυο παιδιά. Σας παραθέτω τις σελίδες των δυο κοριτσιών που ξέρω ότι φτιάχνουν, σίγουρα όμως μπορείτε να βρείτε και αλλού.

http://www.pantoumazi.blogspot.com/

http://asterakislings.blogspot.com/

Θα επανέλθω ελπίζω σύντομα με περισσότερα γιατί τώρα και οι δύο είναι πάνω μου και δε με αφήνουν!

Καλημέρα σε όλες

IQnWp3.png

Δημήτρης 25/01/07

Εβελίνα 12/04/08

καλημέρα κοριτσάρες!

καλέ! αϋπνίες είχατε χθες? τι ήταν αυτό? εγώ κοιμάμαι πολύ νωρίς πάντως! στις 11-11.30 τέζα!

πετρούλα μου! τέλεια με την εξέτασή σου! άντε να ησυχάσεις κι εσύ! και να είμαστε όλες έτοιμες για τα ψώνια μας!

όπως βλέπω η λίστα με τα απαραίτητα συμπληρώνεται... και βέβαια λογικό είναι η καθεμιά σας να έχει και διαφορετικό τρόπο αντίληψης για το τι χρειάζεται να έχει και τι όχι... εγώ απλά θέλω να αποφύγω τις υπερβολές! αλλά και το σημαντικότερο, να αποφύγω τις λάθος αγορές (όπως πολύ ακριβά πράγματα που θα χρησιμοποιηθούν ελάχιστα)... άρα νομίζω καλά κάνω και το ψιλοψάχνω από τώρα, να εχω μια ιδέα...

μοσχοβολιστό μου ψαράκι!!! έσκασα στα γέλια και πάλι! είσαι απιθανη κουμπάρααααααααα!

6umkp3.png

Ήρθες και μας γέμισες χαμόγελα..!!

Jdbyp2.png

Η ζωή έχει τη γεύση που της δίνεις! Κανένα όνειρο δεν είναι άπιαστο, μη σταματάς να ονειρεύεσαι!!!a%3E

Καλημερουδια κοριτσακια μου!!!

Καλε Πετρουλα το παιδι σου ειναι οσο ηταν το δικο στην β επιπεδου αλλα εγω με μια εβδομαδα διαφορα νομιζω εγω ειχα παει 22 και 3 ημερες φτου φτου μεγαλο παιιδαρο θα βγαλεις!!!!:mrgreen::mrgreen::mrgreen:

Αντε ολα καλα κοριτσι ξεαγχωσου και εσυ τωρα και απολαυσε:D

Μαρη Δεσποιναααααααααααααααααα θα μου πεις μαρη για τα επιπλα που σε ρωτησα???τετοια ακριβως θελω ποσο τα πηρες????:roll::roll::roll:

οτι ονειρευόμουν στην ζωή μου,το έχω βρει σε εσενανε ψυχη μου και έχω τα πάντα πια!!!

Αγαπούλες μου καλή σας GastroΜέρα!

είμαι κάπως τρεχάτη, μπήκα βασικά να δω τα νέα της Πετρούλας, αλλά σας διάβασα στα πεταχτά :)

Μπράβο στον ταλιμπάν σου κοριτσάκι μου! όλα καλά όλα ανθηρά :D

Κλέλια αν θέλεις να βάψεις τις ντουλάπες να της βάψεις σύντομα γιατί όσο οικολογικές κι είναι οι μπογιές, στις ριπουλίνες (για τις ντουλάπες) δεν ...... οπότε να υπάρχει χρόνος να ξεμυρίσει καλά καλά.

Οπως βλέπεις το donkey εχει καταχωρηθεί κανονικότατα .... είναι και γλυκό.....

εγώ θεωρώ πολύ χρήσιμο το ειδικό δοχείο για τις πάνες:

το έχει και το motercare, το έχω δωρίσει σε 2 φίλες (το είχαν στην λίστα τους) έκανε 50 ευρώ και δεν θυμάμαι πόσο κάνει η ανταλακτική κασέτα (έχε μεγάλη χωρητηκότητα). είναι χρήσιμο γιατί δεν μυρίζει το μπάνιο ή το δωμάτιο (και καλά στην αρχή δεν μυρίζει.... αλλά όταν αρχίσει το κανονικό φαί??? πιφ)

επίσης είναι οικολογικό γιατί μειώνει πολύ τον όγκο!

έχει και στο amazon πολύ πιο φθηνό αλλά θα πρέπει να αγοράζεις τα ανταλακτικά από εκει http://www.amazon.co.uk/Angelcare-AC2000-Nappy-Disposal-System/dp/B000UODTXG/ref=sr_1_1?ie=UTF8&s=baby&qid=1276153632&sr=1-1

σε μία μία κοιλίτσα ξεχωριστά από ένα φιλάκι :)

Κοριτσια σας ευχαριστω πολύ για το ενδιαφερον και τα καλά σας λόγια!!!Μεγαλο βαρος λέμε εφυγε..αφου στο δρομο που πηγαίναμε συζητουσαμε με το donkey για το πως θα πάμε και επειδη εγω του ελεγα αλλο δρομο και εκεινος ελεγε απο αλλου αρχισα να κλαίω, ξέσπασα..εκεινος σαστισε, με κοιτουσε σαν εξωγηινη..χαχα

Τσιπουριτσα συμφωνω απόλυτα με το δοχειο για τις πάνες..δεν πήρα ως τωρα αλλα το κουβαδακι της τουαλέτας εχει ποτισει λέμε..τι χλωρινη, τι απορρυπαντικα, η μυρωδια δε λέει να φυγει..

Θα παρω τωρα, το θεωρουσα περιττο ομως δεν ειναι καθολου...

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...