Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

Cafe Οκτώβριος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Aλοοοοοοοο!!!!!!!!!!Γυρισα απο το βλαχοχωρι μου που με καταφαγανε τα κουνουπια το κερατο μου....:evil::evil::evil::evil:

πηγαμε τετραημερο να κανουμε κανενα μπανακι και εβρεχε συνεχεια!!!το κερατο μου παλι!!!:evil::evil::evil:ΤΕΛΕΙΑ ΠΕΡΑΣΑΜΕ!!:evil::evil::evil:

εχω και εγω μια λιστα με οσα πηρα για τη μικρη...προσωπικη μου αποψη αν σας ρωτανε τι θελετε πειτε λεφτα!! και για να παρετε αυτα που αρεσουν σε εσας αλλα και γιατι για δειτε τι ξεφραγκιασμα εχει να πεσει.:confused::confused::confused:..την παραθετω:

1. Κούνια

2. Συρταριέρα

3. Φωτιστικό

4. Χαλί

5. Καρότσι

6. Καλαθούνα

7. Καθισμα αυτοκινήτου

8. Αλαξιερα

9. Ενδοεπικοινωνία

10. Φωτάκι νυκτός

11. Καδος απλύτων

12. Θερμόμετρο δωματίου (ψιλοαχρηστο πηγε)

13. Θερμόμετρο μπανιου (παντελως αχρηστο πηγε)

14. Relax

15. Σεντόνια κούνιας

16. Σεντόνια καλαθούνας

17. Σεντόνια αγκαλιάς

18. Κουβερτες κουνιας

19. Κουβερτες καλαθούνας

20. Σελτεδακια

21. Pampers

22. Μωρομάντηλα

23. Κρεμα συγκάματος (weleda ή frezyderm)

24. Αφρόλουτρο-Baby oil-Γαλάκτωμα (weleda ή frezyderm)

25. Ορούς-Otrisalin (oπωσδηποτε!!!) οχι τη φουσκα!!!

26. Πετσετες

27. Μπουρνούζια

28. Μπιμπερό

29. Αποστειρωτήρας

30. Πανακια ρεψίματος

31. Πανακια αγκαλιας

32. Γαντακια (Αχρηστα)

33. Εσωρουχα

34. Φορμάκια βαμβακερά

35. Φορμάκια βελουτε (παντελως αχρηστα)

36. Απορρυπαντικό και μαλακτικό ρούχων

37. Πιπίλες

38. Διακοσμητικά δωματίου

39. Σαλιάρες

40. Μπανιερακι με καθισματακι

41. Βουρτσα-Χτενακι

42. Σφουγγαράκι ή γαντι πετσετε

43. Βουρτσα καθαρισμού μπιμπερό

44. Μαρσιπος

45. Τσαντα

46. Ψαλιδάκι για νυχια

47. Καλτσακια

48. Σκουφακια

ΘΕΛΕΤΕ ΚΑΙ ΑΛΛΑ????:mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen:

Δέσποινα καλησπέρα...

από πιο χωριό είσαι... καθότι και ο σύζυγος Ηπειρώτης και δει Αρτινός... Καρακουνησιά έχεις ακουστά;;; Εκεί θα τη βγάλουμε το καλοκαίρι ως επί το πλείστον οπότε αν είσαι κοντά... κανονίζουμε και καφέ...

Τα έπιπλά σου μου άρεσαν πολύ... θεωρώ ότι η bebe jou έχει ξεχωριστά κομμάτια...

Τελικά πολλά είναι και θέμα παιδιού... ο δικός μου στο relax ήταν άρχοντας... κανένα θέμα...

Για τη λίστα που παραθέτεις να πω τα εξής...

- Σελτεδάκια... οι αγορομάνες θα χρειαστούν λίγα παραπάνω...

- Κρέμα συγκάματος... για μένα Sudocream...

- Θερμόμετρο μπάνιου ήταν ένα παπάκι που φώναζε ouch στο καυτό και brrr στο κρύο... ενώ έκανε αααα στην κανονική θερμοκρασία... εμείς το διασκεδάσαμε... :)

- Πάντες για πιο μετά... απαραίτητες!!!!

- Mobile... κατά προτίμηση αυτά που είναι με μπαταρίες και παίζουν μόνα τους... ή και με τηλεκοντρόλ... σωτήριο λέμε!

- Στρώμα αλλαξιέρας

- Θερμός

- Για τη βόλτα για πιο μετά... ηλιοπροστασία... σήμα baby on board... ομπρέλα καροτσιού

- Τσάντα αλλαγής... με όλα τα καλούδια...

- Οινόπνευμα 70 βαθμών...

και κάποια στιγμή θα παίξει και ένας υγραντήρας...

αυτά τα λίγα και καλά προσθέτω...

και κάπου εδώ κλείνω...

φιλάκια

beSZp2.pngdsR5p2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 14,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

- Mobile... κατά προτίμηση αυτά που είναι με μπαταρίες και παίζουν μόνα τους... ή και με τηλεκοντρόλ... σωτήριο λέμε!

φιλάκια

μια προσοχή στα βαρυά mobil ...... εχουν σημειωθει ατυχήματα .....

μια προσοχή στα βαρυά mobil ...... εχουν σημειωθει ατυχήματα .....

tsipouraki... το έχω εδώ και 18 μήνες χωρίς κανένα θέμα... ο μικρός πλέον έχει μάθει και το ανοίγει και το κλείνει μόνος του... το γυρνάει αριστερά και δεξιά... και το κακοποιεί όπως μπορεί αλλά ατύχημα δεν είχαμε ποτέ...

τι έχεις ακούσει;;;

beSZp2.pngdsR5p2.png

Διαφημίσεις

tsipouraki... το έχω εδώ και 18 μήνες χωρίς κανένα θέμα... ο μικρός πλέον έχει μάθει και το ανοίγει και το κλείνει μόνος του... το γυρνάει αριστερά και δεξιά... και το κακοποιεί όπως μπορεί αλλά ατύχημα δεν είχαμε ποτέ...

τι έχεις ακούσει;;;

μωρέ δεν έχω ακούσει μόνο... έκανα δώρο σε κολλητή μου ένα τέλειο τo είχα ψάξει και χρυσοπληρώσει.... της fisher price με κάτι αρκουδάκια.... παίζει μουσικές, έχει φωτάκια κλπ κλπ σούπερ σας λέω!!!!

αλλά ήταν βαρύ δεν στηριζόταν καλά μάλλον και έπεσε πάνω στο μωρό!!!! ευτυχώς το είχε βάλει στο πλαί της κούνιας και όχι πάνω από το κεφάλι του... έπεσε κοντά στα πόδια

δεν έπαθε κατι αλλά η λαχτάρα λαχτάρα

το κράτησε αλλά το έδεσε και με ενα σχοινί για καλό και για κακό

μετά έψαξα στο Internet και διαβασα για πολλα τέτοια περιστατικά....

Σας το δηλώνω αν δεν χάσω 10 δεν πάω στην ελευθερη καβάλα!

δηλαδη βρε τσιπουροψαρο εωσ τωρα που εμεισ ανυπομονουμε να μαθουμε τα ευχαριστα...εσυ πασ καβαλα με προσοχη???????????:tongue::tongue::tongue:για να αρχισεισ κανενα ταξιδακι ελευθερο...καιροσ ειναι!!οσο για τα κιλακια σου εχω αναλυσει το θεμα αυτο...επρεπε να εβλεπεσ πωσ ημουν μετα την πρωτη μου εγκυμοσυνη και ομωσ εμεινα εγκυοσ στο αγγελικακι με τα παραπανησια(σχεδον +20!!!!)...επειτα δεν καταφερα να χασω αυτα τα κιλα τησ πρωτησ και τα συνεχιζω ακομα και τωρα,δηλαδη στην τριτη μου εγκυμοσυνη..!!!!!!!!!!!!!!!!αφου γεννησω πρωτα ο θεοσ και την πριγκιπισσα νουμερο2 τοτε θα αρχισω να μετραω αντιστροφα κι εγω -20,-30...

Να ζήσετε!!!! Πάντα μαζί, ευτυχισμένοι και αγαπημένοι... και με πολλά παιδάκια!

Εγώ χτυπάω innohep 0,40... Αιματολόγος είναι η Φοίφα του ΙΑΣΩ...

Τα anti-xa παίζουν 0,41 με 0,48... αλλά την έξαρση την περιμένω μέσα Ιουλίου... μαζί με τον έλεγχο της PAI... πάντως έχουμε γίνει expert έτσι;;; Πριν λίγα χρόνια αν με ρώταγες για anti-xa θα έλεγα ότι είναι κάτι στην ατμόσφαιρα ή από πυρηνική φυσική... :)

α η Φοιφα του ιασω (σε συνεργασια με την τζανατου...απο οτι καταλαβα θα την ξερεισ..)μου ειχε κανει καποτε ενα πακετο(να μια λιστα μετα συγχωρισεωσ..:tongue:)εξετασεων που απο εκει βρεθηκε οτι ειμαι ετεροζυγωτησ στο mthf (δεν θυμαμαι αν το γραψα σωστα...)..βασικα δεν εχω θρομβοφιλια , αλλα οποιοσ καει στον χυλο φυσαει και το γιαουρτι κι ετσι τισ κανω εντελωσ προληπτικα..

αιματολογο εγω εχω τον μποζιοπουλο..ειναι πολυ καλοσ!

κοριτσια σασ ευχαριστω ολεσ για τισ ευχεσ σασ!!!!!!!!!!!να στε καλα και να χαιρεστε κι εσεισ του αντρουλιδεσ σασ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ο αντρασ μου δεν προλαβε να παρει ανθη ...αντιθετα μου εφερε 3 τσιπουρεσ!!!!!!!!!!!!!!!!(για να τισ ψησω αυριο):tongue::tongue::D:D:tongue::tongue:αφου του ειπα<οι τσιπουρεσ αντικαθηστουν τα λουλουδια????>

DnfMp3.pngqTarp3.png

ο αντρασ μου δεν προλαβε να παρει ανθη ...αντιθετα μου εφερε 3 τσιπουρεσ!!!!!!!!!!!!!!!!(για να τισ ψησω αυριο):tongue::tongue::D:D:tongue::tongue:αφου του ειπα<οι τσιπουρεσ αντικαθηστουν τα λουλουδια????>

εννοείτε δεν βλέπεις εμένα που είμαι σκέτο άνθος???

αχαχαχχαχααααααααααααα

εννοείτε δεν βλέπεις εμένα που είμαι σκέτο άνθος???

αχαχαχχαχααααααααααααα

αρε τσιπουρακι θα σε φαω αυριο!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:tongue::tongue::tongue::tongue:ειδικα ψητη εισαι φοβερη!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:D:D:D

DnfMp3.pngqTarp3.png

άντε να γίνω κι εγώ ντόκτορ....

λοιπόν τα χρώματα στην ουσία είναι μία κωδικοποίηση του ανθρώπινου νευρικού συστήματος για να διακρίνει τα μήκη κύματος (αλλιώς τις συχνότητες του φωτός)

στην ουσία το χρώμα σαν χρώμα δεν υπάρχει ...... αν δεν υπάρξει φως

σχετικά με το κόκκινο και το κίτρινο:

γιατί τα απαγορευτικά σήματα κλπ είναι κόκκινα και οι σημάνσεις για κίνδυνο κίτρινες;;;;;

γιατί εχουν πιο ψηλή συχνότητα και ερεθίζουν περισσότερο τους νευροδιαβιβαστές μας :)

ΥΠΟΚΛΙΝΟΜΑΙ.

εσυ δεν εισαι ΔΡ. , εισαι PHD, FMF, POR, THY, MBA, κα........................:-D:mrgreen:

Vqyip2.png

B4Snp2.png

Διαφημίσεις

Ellain γειά σου... για κάποιο λόγο είχα καταλάβει το αντίθετο... ότι δηλαδή είστε εδώ και είναι να πάρετε μετάθεση για Κύπρο... και δεν είμαι καν ξανθιά... όπως και να έχει εύχομαι ότι καλύτερο... αλλά για να ρωτήσω... είστε σίγουροι για αυτό... εμείς συζητάμε να μετακομίσουμε Κύπρο για 2-3 χρόνια μέχρι να δούμε πως θα πάει οικονομικά η κατάσταση στην Ελλάδα και εσείς λέτε να γυρίσετε... πως τα φέρνει η ζωή!

κοιταξε να δεις, ειμαστε σιγουροι οτι καλα θα ηταν να μεναμε (καθοτι τα λεφτα ειναι πολλα) αλλα επισης δεν εξαρταται απο μας, η μεταθεση ειναι υποχρεωτικη, οποτε.... οπου μας παει ο ανεμος παμε.

Παντως, για να σας πω και κατι ασχετο ρε κοριτσια, τι γινεται τελικα με το θεμα των καταθεσεων, ειναι καμια που να εχει τιποτα σοβαρες πληροφοριες? Κινδυνευουν, δεν κινδυνευουν?? Μην ξυπνησουμε κανενα πρωι και μας πουνε ο,τι και στην Αργεντινη και μετα τραβαμε τα β..ζια μας!!!! Ρωτησα εδω τραπεζες και μου ειπαν οτι μπορουμε να τα μεταφερουμε, απο την μια λεω μπας και ειμαι υπερβολικη, απο την αλλη φυλαγε τα ρουχα σου... Δεν ξερω, εσεις τι ακουτε?

Vqyip2.png

B4Snp2.png

μωρέ δεν έχω ακούσει μόνο... έκανα δώρο σε κολλητή μου ένα τέλειο τo είχα ψάξει και χρυσοπληρώσει.... της fisher price με κάτι αρκουδάκια.... παίζει μουσικές, έχει φωτάκια κλπ κλπ σούπερ σας λέω!!!!

αλλά ήταν βαρύ δεν στηριζόταν καλά μάλλον και έπεσε πάνω στο μωρό!!!! ευτυχώς το είχε βάλει στο πλαί της κούνιας και όχι πάνω από το κεφάλι του... έπεσε κοντά στα πόδια

δεν έπαθε κατι αλλά η λαχτάρα λαχτάρα

το κράτησε αλλά το έδεσε και με ενα σχοινί για καλό και για κακό

μετά έψαξα στο Internet και διαβασα για πολλα τέτοια περιστατικά....

Tι να πω ρε κορίτσι δεν ξέρω... και εγώ Fisher Price έχω... και είναι και το δικό μου από τα βαριά... αλλά να πέσει;;;; Ποτέ... και του έχω αλλάξει και θέσεις και έχει και τον μικρό να το ταλαιπωρεί... ευτυχώς το μωράκι δεν έπαθε τίποτα...

beSZp2.pngdsR5p2.png

α η Φοιφα του ιασω (σε συνεργασια με την τζανατου...απο οτι καταλαβα θα την ξερεισ..)μου ειχε κανει καποτε ενα πακετο(να μια λιστα μετα συγχωρισεωσ..:tongue:)εξετασεων που απο εκει βρεθηκε οτι ειμαι ετεροζυγωτησ στο mthf (δεν θυμαμαι αν το γραψα σωστα...)..βασικα δεν εχω θρομβοφιλια , αλλα οποιοσ καει στον χυλο φυσαει και το γιαουρτι κι ετσι τισ κανω εντελωσ προληπτικα..

αιματολογο εγω εχω τον μποζιοπουλο..ειναι πολυ καλοσ!

Την Τζανάτου δεν την ξέρω... την έχω ακούσει μόνο... στον Αλέξη έκανα προληπτικά ενέσεις... μετά έκανα το πακέτο εξετάσεων στο Αρεταίειο και βγήκα με ετεροζυγωτή στην PAI... οπότε τώρα ξεκίνησα νωρίς την παρακολούθηση και τις ενέσεις...

beSZp2.pngdsR5p2.png

κοιταξε να δεις, ειμαστε σιγουροι οτι καλα θα ηταν να μεναμε (καθοτι τα λεφτα ειναι πολλα) αλλα επισης δεν εξαρταται απο μας, η μεταθεση ειναι υποχρεωτικη, οποτε.... οπου μας παει ο ανεμος παμε.

Παντως, για να σας πω και κατι ασχετο ρε κοριτσια, τι γινεται τελικα με το θεμα των καταθεσεων, ειναι καμια που να εχει τιποτα σοβαρες πληροφοριες? Κινδυνευουν, δεν κινδυνευουν?? Μην ξυπνησουμε κανενα πρωι και μας πουνε ο,τι και στην Αργεντινη και μετα τραβαμε τα β..ζια μας!!!! Ρωτησα εδω τραπεζες και μου ειπαν οτι μπορουμε να τα μεταφερουμε, απο την μια λεω μπας και ειμαι υπερβολικη, απο την αλλη φυλαγε τα ρουχα σου... Δεν ξερω, εσεις τι ακουτε?

Να υποθέσω ότι ο σύζυγος είναι στρατιωτικός; Που υπηρετεί;

Για καταθέσεις... και εμείς σκεφτόμαστε μήπως να βγάλουμε τίποτα χρήματα εκτός Ελλάδας... και η Κύπρος είναι πιθανός προορισμός... αλλιώς πάνε Αμερική... γιατί η κατάσταση προβλέπεται δύσκολη... και αμφίβολη...

Σοβαρές πληροφορίες δεν έχω να σου πω... απλά σκέφτομαι το φύλαγε τα ρούχα σου για να έχεις τα μισά...

beSZp2.pngdsR5p2.png

Ειρήνη, το γονίδιο είναι το MTHFR, αλλά αν είσαι ετεροζυγώτης (δλδ φορέας, όχι "ασθενής") και αυτό δεν σημαίνει δείκτης θρομβοφιλίας???Αυτό είχα καταλάβει.

Τέσπα, εγώ δεν βρέθηκα κάπου να έχω πρόβλημα, μάλλον γίνομαι θρομβοφιλική κατά την διάρκεια της εγκυμοσύνης, θα ρωτήσω αύριο τον αιματολόγο μου που έχω ραντεβού... Ο δικός μου είναι ο Αναγνώστου και συνεργάζεται με το ΜΗΤΕΡΑ.

Επίσης: ΟΥΤΕ λουλούδια ΑΛΛΑ ΚΑΙ φαγητό να μαγειρέψεις σου έφερε?? Α ρε μια τσιπούρα που ήθελε να του φέρεις στο κεφάλι (το ψάρι ή την Μαριέττα, εσύ αποφασίζεις!!) :tongue:.

Σκατούλες μου: τελικά θα κάνω copy τις λίστες που έχετε παραθέσει, θα μου χρειαστούν για τα απαραίτητα...

Μαριέττα!!!!!!!! Τις ντουλάπες (που είναι άσπρες) μπορούμε να τις βάψουμε ή όχι?? Δεν ξέρω το υλικό, θα ρωτήσω τον donkey. Είμαι πολύ άσχετη...

GEXxp3.png

Αν ήσουν άνεμος, εγώ σε κράτησα!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...