Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

Cafe Οκτώβριος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 14,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Εγώ τον χαβά μου...

Κοίταξα στο ίντερνετ σχετικά με παστέλ χρώματα (τόσο άσχετη), και έχουν και ροζ!!

Δεν ανήκουν στα παστέλ χρώματα??

ναι είναι και βέβαια είναι , αλλά αυτό που μας έδειξες ήταν πολύ έντονο έφερνε προς το φούξια... ή τουλάχιστον ήταν πολύ έντονο με τον συνδιασμό όλων

μην σε νοιάζει κουκλάρα μου, θα έρθω να το φτιάξουμε μαζί το δωμάτιο

εμεις θα πίνουμε καφέ, το donkey θα βάφει και θα του κάνουμε παρατηρήσεις.... (γιατί του έχω κάποια χρωστούμενα......) :tongue::tongue::tongue:

ναι είναι και βέβαια είναι , αλλά αυτό που μας έδειξες ήταν πολύ έντονο έφερνε προς το φούξια... ή τουλάχιστον ήταν πολύ έντονο με τον συνδιασμό όλων

μην σε νοιάζει κουκλάρα μου, θα έρθω να το φτιάξουμε μαζί το δωμάτιο

εμεις θα πίνουμε καφέ, το donkey θα βάφει και θα του κάνουμε παρατηρήσεις.... (γιατί του έχω κάποια χρωστούμενα......) :tongue::tongue::tongue:

:lol::lol::lol::lol::lol:

αυτο ηταν πολυ καλο:lol::lol::lol:

οτι ονειρευόμουν στην ζωή μου,το έχω βρει σε εσενανε ψυχη μου και έχω τα πάντα πια!!!

Όχι παιδί μου!!! Δεν βάφει!!!! Θα πλερώσουμε άτομο, αλλιώς καήκαμε...

Ενδεικτικά σας έδειξα τα σχέδια του αυτοκόλλητου. Δεν θα μπορούσαμε να το βάψουμε σε τόνους ροζ-μωβ-λιλά (τριαλαρί-τριαλαρό) με αυτά τα συγκεκριμένα αυτοκόλλητα??

Εσύ να έρθεις αμέ!!! Να πίνουμε milk-shakes (Ξέρεις γιατί ;) )

GEXxp3.png

Αν ήσουν άνεμος, εγώ σε κράτησα!!

Να πω κάτι εγώ θέλω να θηλάσω αλλά μόνο με θήλαστρο!!!!Δεν ξέρω γιατι μου έχει καθίσει ετσί!!!Ίσως αλλάξω γνώμη....

ok... λοιπόν... ξεκινάμε... και για τους φακέλλους σας.. έφαγα μουσακά σήμερα από τα χεράκια της πεθεράς μου... ελπίζω να μην σας κατέστρεψα ακόμα δεν άρχισα... :)

Θήλαστρο χρησιμοποίησα... αλλά κυρίως για αποθήκη γάλακτος... και μετά το πρώτο τρίμηνο για το βραδινό γάλα... κοινώς είχα έτοιμο μπουκαλάκι στο ψυγείο και μόλις ξύπναγε ο κανακάρης μου το έχωνα... το καταβρόχθιζε... και μετά κοιμότανε σχετικά γρήγορα...

Αλλά συμφωνώ ότι θα ταλαιπωρηθείς αν χρησιμοποιείς μόνο θήλαστρο...

beSZp2.pngdsR5p2.png

Διαφημίσεις

α και πιπίλες και μπιμπερό μην πάτε να πάρετε ένα σωρό απ' την αρχή γιατί τα μικρά έχουν και άποψη όσο και αν φαίνεται περίεργο εγώ την πάτησα μέχρι να βρω ποια τον βολεύει.

Μαράκι καλησπέρα...

έχεις απόλυτο δίκιο για τις πιπίλες... εγώ είχα πάρει 4 για τον μικρό και τελικά τις κορνίζωσα... ποτέ δεν πήρε πιπίλα... με τίποτα λέμε... για μπιμπερό δεν είχα πρόβλημα...

στην αρχή είχα τα μικρά της chicco και μετά πήγα σε avent χωρίς κανένα θέμα...

beSZp2.pngdsR5p2.png

Όχι παιδί μου!!! Δεν βάφει!!!! Θα πλερώσουμε άτομο, αλλιώς καήκαμε...

Ενδεικτικά σας έδειξα τα σχέδια του αυτοκόλλητου. Δεν θα μπορούσαμε να το βάψουμε σε τόνους ροζ-μωβ-λιλά (τριαλαρί-τριαλαρό) με αυτά τα συγκεκριμένα αυτοκόλλητα??

Εσύ να έρθεις αμέ!!! Να πίνουμε milk-shakes (Ξέρεις γιατί ;) )

ναι ναι ναι ! ! !

τα milk-shakes με μάραναν...... θα πρέπει να γκρεμίσουμε την πόρτα για μπω!

θα πιώ όμως!

ούτε το δικό μου βάφει...... τί να πω? μας έφαγε η κουλτούρα μην χε....

Bonjour GastroΚόρες!

Τζωρτζίνα μου εγώ δυστηχώς προς το παρόν δεν είμαι για καρότσια καθ' ότι δεν είμαι έγκυος πλέον - οι τρελές εδώ όμως δεν με αφήνουν να φύγω!!!!!!! :tongue: (είδατε κόρες που δε κλαίω???!!!!! october power!)

Τσιπουρίτσα... μ' αρέσει τρελά ο χαιρετισμός σου.. πέθανα στα γέλια λέμε...

Είδα το tickeraki σου και απόρησα λίγο... sorry κορίτσι δεν ήξερα τίποτα...

εύχομαι την επόμενη φορά να πάνε καλύτερα τα πράγματα... και θα πάνε... trust me...

το έχω περάσει το έργο από όλες τις φάσεις...

beSZp2.pngdsR5p2.png

καλημερα κοριτσια!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

τι κανετε?εγω ετοιμασειεσ για το πριγκιποπαρτυ!!!!!!!!!σημερα εχουμε και επετειο 3 χρονια με το ετερον ημιση!!!!!!!!!!!!!!!!!!αχ πωσ περασε ο καιροσ...

καλε τι σορυ για την γλωσσα?αφου χτυπαμε καθημερινα!!!χε χε!!:tongue::tongue::tongue:τισ innohep κανω κι εγω!!!των 0,45 αλλα σημερα που περιμενω το αποτελεσμα τησ ANTI-XA ισωσ μου τισ αλλαξει το ντοκτορι.ποιον αιματολογο εχεισ εσυ?

επισησ εννεσεισ χτυπαει η κλελουκω ,η βασδελι(ειναι σε αλλο τοπικ αλλα ερχετε και σε εμασ..)...αχ και αλλεσ δυο νομιζω αλλα σπαω το κεφαλι μου και δεν θυμαμαι...θα σου συστηθουν μονεσ τουσ...χα χα!!!!:tongue::tongue:

Να ζήσετε!!!! Πάντα μαζί, ευτυχισμένοι και αγαπημένοι... και με πολλά παιδάκια!

Εγώ χτυπάω innohep 0,40... Αιματολόγος είναι η Φοίφα του ΙΑΣΩ...

Τα anti-xa παίζουν 0,41 με 0,48... αλλά την έξαρση την περιμένω μέσα Ιουλίου... μαζί με τον έλεγχο της PAI... πάντως έχουμε γίνει expert έτσι;;; Πριν λίγα χρόνια αν με ρώταγες για anti-xa θα έλεγα ότι είναι κάτι στην ατμόσφαιρα ή από πυρηνική φυσική... :)

beSZp2.pngdsR5p2.png

Τσιπουρίτσα... μ' αρέσει τρελά ο χαιρετισμός σου.. πέθανα στα γέλια λέμε...

Είδα το tickeraki σου και απόρησα λίγο... sorry κορίτσι δεν ήξερα τίποτα...

εύχομαι την επόμενη φορά να πάνε καλύτερα τα πράγματα... και θα πάνε... trust me...

το έχω περάσει το έργο από όλες τις φάσεις...

να είσαι καλά κοριτσάκι και το μπεμπίνι σου!

και να θέλω να με πάρει από κάτω έχω τα μαντρόσκυλα εδώ που δεν με αφήνουν!!!!!!!!!! :D:D:D

Λατρεμένες GastroΚόρες μου μουτς

Διαφημίσεις

κορίτσια απ'ότι βλέπω υπάρχει ένας οργασμός όσον αφορά τις αγορές για τα καροτσάκια και τα δωμάτια... εμείς σκεφτόμαστε για λίγο αργότερα αυτές τις αγορές, να γίνουν οι συζητήσεις και με τους χαζοχαρούμενους παπούδες να δούμε τι θέλουν να δωρίσουν και αυτοί, όπως επίσης και οι κοντινοί συγγενείς... και βλέπουμε! πάντως ένα πλάνο γενικότερα χρειάζεται...

Καλά αποτελέσματα να έχεις στις εξετάσεις σου...

Αγορές δεν έχουν γίνει ακόμα... συζητήσεις και διαβουλεύσεις κάνουμε... μετά έχει έρευνα αγοράς και τρελές βόλτες... ε, και κατά τον Αύγουστο με τις εκπτώσεις θα γίνουν και οι αγορές με την άνεσή μας...

Προς το παρόν... φτιάξε λίστες... και διέγραψε τι θα σου δωρίσουν για να ξέρεις που βρίσκεσαι... η λίστα που έστειλε η despina είναι αρκετά κατατοπιστική...

beSZp2.pngdsR5p2.png

παιδάκια κάνω κανονικά την διατροφή αλλά δεν χάνω, πολύ φοβάμαι ότι με τα παρατράγουδα της εγκυμοσύνης κάτι έπαθε ο ήδη ταλαιπωρημένος μεταβολισμός μου...... μπορεί να είμαι ακόμα διαταραγμένη ορμονικά ? (γιατί ψυχολογικά ήμουν πάντα..... χιιχιχιχιχιιιιι)

Σας το δηλώνω αν δεν χάσω 10 δεν πάω στην ελευθερη καβάλα!

Τι διατροφή κάνεις;;; Με ψάρια και λοιπά θαλασσινά;;; Ή νερό και φύκια;;;

Καλό θα ήταν πάντως... για να σου φύγει και το άγχος να δεις και τον θυροειδή σου...

ο γιατρός μου με έβαλε να τον ελέγξω καθώς με την εγκυμοσύνη και τις ορμόνες αποσυντονίζεται λίγο ο οργανισμός...

beSZp2.pngdsR5p2.png

Κοριτσακια μου γλυκα καλημερα!!!!

Georgina να σου πω πως εχουν τα πραγματα για να καταλαβεις, ο αντρας μου ειναι στρατιωτικος, ειμαστε Κυπρο και περιμενουμε μεταθεση στην οποια θα παμε Αρχες Σεπτεμβρη. Οποτε μεχρι να βρουμε σπιτι, να εγκατασταθουμε και να βαψουμε, παιδικο δωματιο γιοκ. Και ουτε να πηγαινω στα μαγαζια βολτες μπορω, γιατι αλλο Κυπρος αλλο Ελλαδα και απο μαρκες και απο τιμες και ολα. Οποτε απλα περιμενω.... Επισης ελπιζω να μην ισχυει αυτο που λενε για χρονο παραδοσης επιπλων 2 μηνες γιατι βλεπω το κοιμομαστε στρωματσαδα και το μωρο στο διπλο!!!!

Ellain γειά σου... για κάποιο λόγο είχα καταλάβει το αντίθετο... ότι δηλαδή είστε εδώ και είναι να πάρετε μετάθεση για Κύπρο... και δεν είμαι καν ξανθιά... όπως και να έχει εύχομαι ότι καλύτερο... αλλά για να ρωτήσω... είστε σίγουροι για αυτό... εμείς συζητάμε να μετακομίσουμε Κύπρο για 2-3 χρόνια μέχρι να δούμε πως θα πάει οικονομικά η κατάσταση στην Ελλάδα και εσείς λέτε να γυρίσετε... πως τα φέρνει η ζωή!

beSZp2.pngdsR5p2.png

Υπαρχει συνταγη για αυτο το ωραριο??????????!!! Καλε αυτο σχεδον το ξεχνας οτι υπαρχει, ξερεις "αγαπη καποιος φωναζει οτι θελει γαλα, α ναι, το παιδι μας ειναι!!!!" Τυχερη georgina!!! Μακαρι και τα δικα μας να βγουνε ετσι!!! Καλη μερα και σε σενα!

ellain... χαχαχα

Πάντως κορίτσια μέσα από την καρδιά μου σας εύχομαι ένα μωρό τόσο καλόβολο στο φαγητό και τον ύπνο όπως και ο Αλέξης... ο μικρός από την αρχή κοιμόταν πολύ...και χωρίς κανένα θέμα... και για να ξελυσσάω εγώ τώρα σημαίνει ότι παίρνει το μεσημεριανό του ύπνο...

Επίσης, στο φαγητό ότι και να του έχω δώσει κανένα θέμα... ούτε παλινδρομήσεις.. ούτε αλλεργίες... ούτε να μην του αρέσει... ο καλός μύλος λέμε...

beSZp2.pngdsR5p2.png

Georgina ΤΕΛΕΙΑ τα αυτοκόλλητα!!!

Λέτε να την σκαπουλάρω οικονομικά και να πληρώσω μόνο βαφή δωματίου + τα αυτοκόλλητα?

Διότι καθώς ψωνάρα που είμαι ήθελα βάψιμο ΚΑΙ ζωγραφιά πάνω στον τοίχο...

Τσούπρες, αυτό πώς σας φαίνεται: http://www.cosycorner.gr/uploaded/products/b/flower_room.jpg

Εμένα πάντως μου άρεσαν τα αυτοκόλλητα... και μ' αρέσει και η ευκολία τους... τα βαρέθηκες... τα βγάζεις και κολλάς άλλα... ενώ η ζωγραφιά είναι πιο μόνιμη...

beSZp2.pngdsR5p2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...