Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

Cafe Οκτώβριος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Σας τα εγραψα 2 φορες για να τα εμπεδωσετε καλυτερα:rolleyes::rolleyes::rolleyes:χι χι!!!

Γιωτιτσα μου εχω ακουσει πολυ καλα λογια γιαυτο το καροτσακι, αυτο ξαπλωνει τελειως κατω για να μην χρειαζεται να παιρνω και πορτ μπεμπε???εχεις κανενα σαιτ που να το δειχνει????:roll::roll:

οτι ονειρευόμουν στην ζωή μου,το έχω βρει σε εσενανε ψυχη μου και έχω τα πάντα πια!!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 14,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

:(

Εγώ το φανταζόμουν ροζ ή μωβ ανοιχτό (λιλά) με καρδούλες και διάφορα ζουμπουρλούδικα!! Έτσι θα το ντύνω το παιδί μου και θα του βάζω κορδελάκια...

GEXxp3.png

Αν ήσουν άνεμος, εγώ σε κράτησα!!

:(

Εγώ το φανταζόμουν ροζ ή μωβ ανοιχτό (λιλά) με καρδούλες και διάφορα ζουμπουρλούδικα!! Έτσι θα το ντύνω το παιδί μου και θα του βάζω κορδελάκια...

εσυ αυτο που λες συνδοιασετο ταιριαζει απιστευτα πολυ και ειναι πιο ωραιο απο το να ειναι σκετο ροζ να ειναι ροζ και μωβ!!!!!!!

το σκετο βρε Κλελουκο μου πολυ μονοτονο θα ειναι οσο για τα κορδελακια:mrgreen::mrgreen::mrgreen:εισαι απιστευτη εννοειτε μαρη οτι θα τις βαζουμε κορδελακια ροζ τι θα βαζουμε γραβατες:D:D:D

οτι ονειρευόμουν στην ζωή μου,το έχω βρει σε εσενανε ψυχη μου και έχω τα πάντα πια!!!

Χρύσα δεν ξερω πως να κάνω παράθεση το σαιτ εδω αλλα αν πας στο Google και πατήσεις Iglesina Zippy θα στα βγάλει ολα, εμεις το πήραμε απευθείας απο Ιταλία και ήταν πάμφθηνο.

[sIGPIC][/sIGPIC]H0T1p3.png

χρυσα τον πηρες τον αερα σου και εφτιαξες και το μαλλι!!!! ετσι αντε να ξενυτιζουμε σιγα σιγα!!

Γιωτιτσα η συγκεκριμενη κουνια μου αρεσε γιατι την βρισκω πρακτικη να εχει και την αλλαξιερα πανω και γιατι καθως σπαει μετα σε κρεβατι και γραφειακι ειναι μια "επενδυση". Απο την αλλη η τιμη της και το χρωμα της το παρδαλο ειναι ο ανασταλτικος παραγοντας( αν και τονιζω αυτα τα εχουν καπαρωσει οι παππουδες, αλλα μην τους μαδισουμε κιολας!).

Εχω δει και οικονομικοτερες κουνιες που μου αρεσαν πολυ σε mothercare, prenatal κτλ αλλα για να ειμαι ειλικρινης θα ψαξω πρωτα σε ελληνικες βιοτεχνιες. Γιατι να μην δωσουμε ψωμι σε δικους μας ανθρωπους αν το προιον τους μας κανει? Εχουμε καιρο

Vqyip2.png

B4Snp2.png

Διαφημίσεις

χρυσα τον πηρες τον αερα σου και εφτιαξες και το μαλλι!!!! ετσι αντε να ξενυτιζουμε σιγα σιγα!!

Γιωτιτσα η συγκεκριμενη κουνια μου αρεσε γιατι την βρισκω πρακτικη να εχει και την αλλαξιερα πανω και γιατι καθως σπαει μετα σε κρεβατι και γραφειακι ειναι μια "επενδυση". Απο την αλλη η τιμη της και το χρωμα της το παρδαλο ειναι ο ανασταλτικος παραγοντας( αν και τονιζω αυτα τα εχουν καπαρωσει οι παππουδες, αλλα μην τους μαδισουμε κιολας!).

Εχω δει και οικονομικοτερες κουνιες που μου αρεσαν πολυ σε mothercare, prenatal κτλ αλλα για να ειμαι ειλικρινης θα ψαξω πρωτα σε ελληνικες βιοτεχνιες. Γιατι να μην δωσουμε ψωμι σε δικους μας ανθρωπους αν το προιον τους μας κανει? Εχουμε καιρο

ασε ασε ενιωσα λες και εκανα κατορθωμα:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

Καλα τα λες για τις βιοτεχνιες Θεσσαλονικη να δουμε που θα βρω που καμια γνωστη μου δεν ξερει!!!!!!Ολες κανανε τις αγορες τους απο μεγαλα γνωστα καταστηματα.Αν και εμεις βλεπω να τα περνουμε ολα απο εξωτερικο γιατι ο κορδελας μου ειναι πολυ πορωμενος και εχουμε παρει απειρα πραγματα απο εξω οποτε δεν βλεπω να την γλιτωνουν και αυτα:D

άντε να γίνω κι εγώ ντόκτορ....

λοιπόν τα χρώματα στην ουσία είναι μία κωδικοποίηση του ανθρώπινου νευρικού συστήματος για να διακρίνει τα μήκη κύματος (αλλιώς τις συχνότητες του φωτός)

στην ουσία το χρώμα σαν χρώμα δεν υπάρχει ...... αν δεν υπάρξει φως

σχετικά με το κόκκινο και το κίτρινο:

γιατί τα απαγορευτικά σήματα κλπ είναι κόκκινα και οι σημάνσεις για κίνδυνο κίτρινες;;;;;

γιατί εχουν πιο ψηλή συχνότητα και ερεθίζουν περισσότερο τους νευροδιαβιβαστές μας :)

για να μην τρελαίνεστε: απαλά παστέλ χρωματάκια και είμαστε σούπερ

όποια δεν έχει βάψει ακόμα να στείλει το donkey της να πάρει οικολογικές υποαλεργικές μπογιές (σχεδόν όλες οι εταιρίες έχουν πλέον)

Υ.Γ. αν αρχίσετε το δούλεμα.....θα φύγω....... θα πάω εκδρομή με το Stokke stroller! xixixixiiii

άντε να γίνω κι εγώ ντόκτορ....

λοιπόν τα χρώματα στην ουσία είναι μία κωδικοποίηση του ανθρώπινου νευρικού συστήματος για να διακρίνει τα μήκη κύματος (αλλιώς τις συχνότητες του φωτός)

στην ουσία το χρώμα σαν χρώμα δεν υπάρχει ...... αν δεν υπάρξει φως

σχετικά με το κόκκινο και το κίτρινο:

γιατί τα απαγορευτικά σήματα κλπ είναι κόκκινα και οι σημάνσεις για κίνδυνο κίτρινες;;;;;

γιατί εχουν πιο ψηλή συχνότητα και ερεθίζουν περισσότερο τους νευροδιαβιβαστές μας :)

για να μην τρελαίνεστε: απαλά παστέλ χρωματάκια και είμαστε σούπερ

όποια δεν έχει βάψει ακόμα να στείλει το donkey της να πάρει οικολογικές υποαλεργικές μπογιές (σχεδόν όλες οι εταιρίες έχουν πλέον)

Υ.Γ. αν αρχίσετε το δούλεμα.....θα φύγω....... θα πάω εκδρομή με το Stokke stroller! xixixixiiii

:lol::lol::lol::lol::lol::lol:

καλα δεν αρχιζουμε....κανει και σουζες παντως αυτο χαλαρα!!!!

παντως την γλιτωσα δεν εχει κιτρινο και κοκκινο η ζωγραφια:mrgreen::mrgreen:

δηλαδή βρε τσιπουρίτσα μου εγώ που έβαψα τις 2 επιφάνειες κίτρινο και σχετικά έντονο θα κάνω τα παιδάκια μου νευρικά;;

και τώρα δεν μπορώ να το αλλάξω προχθές τελειώσαμε με το βάψιμο θα με πάρουν στο κυνήγι:rolleyes:

Διαφημίσεις

δηλαδή βρε τσιπουρίτσα μου εγώ που έβαψα τις 2 επιφάνειες κίτρινο και σχετικά έντονο θα κάνω τα παιδάκια μου νευρικά;;

και τώρα δεν μπορώ να το αλλάξω προχθές τελειώσαμε με το βάψιμο θα με πάρουν στο κυνήγι:rolleyes:

έχεις βάλει και πράσινο αν θυμάμαι καλά; το ηρεμεί κάπως φαντάζομαι

θέλεις να μας δείξεις φωτό;

πόσο έντονο είναι δηλαδή; πολύ;;;;;;

εμ δεν ρωτάτε... σας είχα πει ωα με εκμεταλευτείτε..... :tongue:

Ellain κι εμεις τα έπιπλα τα πήραμε απο μαγαζί που έχει δικο του εργοστάσιο παραγωγής και σου φτιάχνει οποιο σχεδιο επιπλου και κούνια θέλεις σε όποιο χρώμα θέλεις και με όποια ζωγραφια επάνω διαλέξεις, φτίαχνονται δηλ. απο την αρχή μετα απο παραγγελία και ήταν και πολύ οικονομικά μπορώ να πώ.

Τσιπουρα συμφωνώ μαζί σου για τα παστέλ χρώματα.

[sIGPIC][/sIGPIC]H0T1p3.png

ναι έχω και πράσινο αλλά μου άρεσε πολύ ο συνδιασμός γι΄αυτό και το προτίμησα.

ρε τσιπουρίτσα έχεις δίκιο αλλά που μυαλό αυτές τις μέρες :tongue:

βγάλε μια φωτό να το δούμε :) αν και δεν φαντάζομαι να έβαλες πολύ έντονο κίτρινο......

Κρισάκι καλό το μαλλί; εγώ έφαγα την βροχή στο κεφάλι το πρωί και είναι χάλια (καλά δεν ήταν και κομμωτηρίου....)

Γράψατε παλι.......΄Μέχρι να γράψω θα τα έχω ξεχάσει όλα!!!!

Ας ξεκινήσω....

Τσιπουράκι μου το είδα που το είχες γράψει για τη Δεσποινα γι'αυτό ειπα οτι θα την ψάχνουμε εμεις που δεν έχουμε φατσοβιβλίο!!!!Επίσης εγώ πιστεύω και οτι χάνεις κιλά και οτι θα γκαστρωθείς!!!!!!Ελεύθερα τα ταξιδια σας παρακαλώ!!!

Γιωτίτσα μου η πεθερά θα την πληρώσει!!!!!Και την αλλάξιέρα δεν χαρίζομαι εγώ!!!!Και την προίκα θα πληρώσει!!!!!Διότι στο μωλό αρέσει μια προίκα πανάκριβη!!Εχουμε και ακριβά γουστα παναθεμά μας!!!!!!!

Ειρήνη μου να ζήσετε!!!!Με το καλό και το νέο μέλος!!!!!!

Stone μου όλα καλά θα είναι μην αγχώνεσαι!!!!Και εγώ προληπτική είμαι δεν θέλω τίποτα στο σπίτι μέχρι να γεννήσω!!!!!

Ισι μου και εγώ έχω τρέλα με το λευκό!!!!Την κούνια αυτή την είχα δει σ'ένα μαγαζί στα Χανιά που είναι το πρώην λητώ....Είχα πάει να πάρω δώρο σ'ένα κοριτσάκι που βαφτιζόταν...Και χθες τη βρήκα τυχαιά στο ιντερνετ!!!!Οτι αλλό και να έχω δει δεν μου έχει γεμίσει το ματι!!!!

Τζωρτίνα να μας πεις τη συνταγή!!!!Μακάρι να βγουν έτσι και τα δικά μας...

Βρε συ ελλαιν 900 ευρώ;;;Χρυσάφι πουλάνε;;;

Clelia μου και εγώ ηθελα να κάνω ζωγραφιά στον τοίχο!Θα την ζωγράφιζα εγώ!Αλλά είδα τα αυτοκόλλητα και το ξανασκέφτηκα!!!!

Ναι Chris μου με έχει ταράξει αλλα το χαίρομαιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι!!!Μεγεια και το μαλλι!!!

ntes069iqp11kvcq.pnghq545zdpsvak4vme.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...