Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

Cafe Οκτώβριος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Το μικρό μου ξύπνησε στις 11 σήμερα... από τις 9 το βράδυ χθες... βέβαια στις 7 ζήτησε το γαλατάκι του... αλλά το 11 δεν το περίμενα... πάω να φτιάξω κανα αυγό να φάει το παιδί και θα σχολιάσω το μεσημεράκι...

καλή μέρα να έχετε...

beSZp2.pngdsR5p2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 14,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Το μικρό μου ξύπνησε στις 11 σήμερα... από τις 9 το βράδυ χθες... βέβαια στις 7 ζήτησε το γαλατάκι του... αλλά το 11 δεν το περίμενα... πάω να φτιάξω κανα αυγό να φάει το παιδί και θα σχολιάσω το μεσημεράκι...

καλή μέρα να έχετε...

Υπαρχει συνταγη για αυτο το ωραριο??????????!!! Καλε αυτο σχεδον το ξεχνας οτι υπαρχει, ξερεις "αγαπη καποιος φωναζει οτι θελει γαλα, α ναι, το παιδι μας ειναι!!!!" Τυχερη georgina!!! Μακαρι και τα δικα μας να βγουνε ετσι!!! Καλη μερα και σε σενα!

Πετρουλα μας γλυκια ολα καλα θα πανε, περιμενουμε νεα σου!!!!!!!!!!!!!!!!!

Vqyip2.png

B4Snp2.png

Ναι καλέ έχω πάει, τα περάσαμε μούρλια (γιατί μου το φορτώσανε κανονικά καρότσι και μωρό), ήταν πολύ ρομαντικά στις Σπέτσες ........ και θα ξαναπάω μαζί του χιχιχιχιχιχιχιιιιιιι:tongue:

άλλωστε σε κανένα χρόνο υπολογίζω να πηγαίνω πολύ πολύ συχνά.... !!!

Κλέλια λες ότι κανονικά "ξεμπλοκάρεις" από κιλά μετά που θα έρθει η πρώτη περίοδος.. εγώ πήρα σύνολο 8 κιλά (ακριβώς όσα είχα χάσει) μάσα μάσα να ξεχαστούμε ήμουν , πάνε αυτά.... adios!

όσο για τη διαιτα δεν έχω πάει στην διαιτολόγο, ακολουθώ κατά γράμμα το διατροφικό πρόγραμμα που είχα πριν .... λέτε να πάω και να τρομάξουν τα κιλά με το που θα την δούνε? χαχαχα

αν δεν δω αποτελέσματα άμεσα θα πάω (αν και αυτή την εποχή είμαι ΔΝΤ)

μουτς στις κοιλίτσες σας!

δες καλύτερα την φωτογραφία δόκτωρ!!!

το κάθισμα κοιτάει και μπρος και πίσω

(το πορτμπεμπέ μόνο πίσω - λογικό)

το έχω δει και live σας λέω το έχουν 3 δικές μου (έχω πάει και εκδρομή με αυτό!!!)

Καλα μαρη μη φωναζεις!!!:tongue::tongue::tongue::tongue::tongue:

παντως ειναι πολυ μουρατο!!! απο εμφανιση σκιζει!!

Κοριτσακια μου γλυκα καλημερα!!!!

fragolina το πιτσιποπακι σου (ετσι με λεει ο αντρας μου....ασχετο)μαλλον την εχει δει VIP απο τωρα και κανει τα δικα του... Δεν πειραζει, φτανει που κανατε τις μετρησεις και ειναι ολα καλα, φατσουλα next time!

Georgina να σου πω πως εχουν τα πραγματα για να καταλαβεις, ο αντρας μου ειναι στρατιωτικος, ειμαστε Κυπρο και περιμενουμε μεταθεση στην οποια θα παμε Αρχες Σεπτεμβρη. Οποτε μεχρι να βρουμε σπιτι, να εγκατασταθουμε και να βαψουμε, παιδικο δωματιο γιοκ. Και ουτε να πηγαινω στα μαγαζια βολτες μπορω, γιατι αλλο Κυπρος αλλο Ελλαδα και απο μαρκες και απο τιμες και ολα. Οποτε απλα περιμενω.... Επισης ελπιζω να μην ισχυει αυτο που λενε για χρονο παραδοσης επιπλων 2 μηνες γιατι βλεπω το κοιμομαστε στρωματσαδα και το μωρο στο διπλο!!!!

tsipouraki μου αρεσει το καροτσακι που μας εδειξες μονο που δεν ξερω ποσο σταθερο ειναι, επειδη ειναι ψηλα το κεντρο βαρους του. Αλλα τι στο καλο, μελετημενα ειναι, μια χαρα θα ειναι. Εγω μαλλον παω για αυτο http://www.youtube.com/watch?v=vzYb9WpezuY, ολες το ξερετε, καποιες το εχετε, μονο που δεν εξρω τι λεει απο διαστασεις, ποσοσ ανετα χωραει στο αυτοκινητο. Θα δουμε.

Despoinaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa που εισαι παλιοηπειρωτισσα???? Απο πού εισαι ακριβως???? Σε φαγανε τα κοπυνουπακια γλυκοαιματο κοριτσι?! Το δωματιακι σκιζει~!! Οσο για την λιστα, χρησιμη μεν, αφχωτικη δε... Ειναι τοσα πολλα που χρειαζομαστε???:confused::confused: Τρεχατε ποδαρακια μου με την κοιλια στο στομα!

ηρακιιιιιιιιιιιιιι κι εμενα μου αρεσει αυτη η κουνια, την εχω σταμπαρει καιρο, και ειναι και unisex αν μελλοντικα ερθει και κανενα ροζακι.... Επισης, μου αρεσει κι αυτο σαν ιδεα και σχεδιο http://www.pali.it/prodotti.php?act=sez&cat=1&sez=1∏=89&init=3 , αν και το χρωματακι πολυ...πλουμιστο για τα γουστα μου (ετσι κι αλλιως μαλλον και η τιμη ειναι απαγορευτικη, μονο η κουνια σε ελληνικο μαγαζι γυρω στα 900 ευρω, ειπαμε θα μας το κανουν δωρο, μην τους ξεπουπουλιασουμε κιολας!!!)

ΙRINI ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ Κ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΑ!!! μονιασμενα και αγαπημενα!

Σε ολα τα αλλα κοριτσακια φιλακια και καλημερες!

επισης πολυ ωραια το peg perego!!! το εχει η κολλητη μου ειναι σουπερ..

παντως το πιο βολικο καροτσι που εχω δει μεχρι σημερα ειναι το zippy της ιnglesina..ειναι πανελαφρο και το σημαντικότερο ειναι οτι κλεινει με το ενα χερι (πολυ σημαντικο πιστεψτε με!!)

η κουνια δεν μου αρεσε....:oops::oops::oops::oops::oops: too much βρε παιδι μου...και 900 ευρω??? απαπαπαπα!!!

Διαφημίσεις

Georgina ΤΕΛΕΙΑ τα αυτοκόλλητα!!!

Λέτε να την σκαπουλάρω οικονομικά και να πληρώσω μόνο βαφή δωματίου + τα αυτοκόλλητα?

Διότι καθώς ψωνάρα που είμαι ήθελα βάψιμο ΚΑΙ ζωγραφιά πάνω στον τοίχο...

Τσούπρες, αυτό πώς σας φαίνεται: http://www.cosycorner.gr/uploaded/products/b/flower_room.jpg

GEXxp3.png

Αν ήσουν άνεμος, εγώ σε κράτησα!!

Λέτε να την σκαπουλάρω οικονομικά και να πληρώσω μόνο βαφή δωματίου + τα αυτοκόλλητα?

Τσούπρες, αυτό πώς σας φαίνεται: http://www.cosycorner.gr/uploaded/products/b/flower_room.jpg

ωραίο για φωτογράφιση, υπερβολικό για πραγματική ζωή, είναι πολύ έντονο για το μωράκι φιλενάδα μου

μην ξεχνάς ότι η βάση του ροζ είναι το κόκκινο που έχει πολύ υψηλή συχνότητα σαν χρώμα (όπως και το κίτρινο)

πιο παστέλ, πιο χαλαρά πράγματα......... μην τη κάνεις τζόρα τη γκομενάρα με το καλημέρας σας... έχει που έχει το γονίδιο.....:tongue:

Επιτελους τελειωσα το διαβασμα!!!!!!!!!!!!!καλε τι να πρωτο πω παλι οεο???

Καλημερουδιαααααααααααα δεν θα το πιστεψετε αλλα ημουνα εξω μονη μου στο κομμωτηριο!!!!!!!δεν ειναι φοβερο????????βεβαια το κομμωτηριο ειναι δυο στενα πιο κατω αλλα η βολτα ειναι βολτα:mrgreen::mrgreen::mrgreen:

Ειρηνη μου μπραβο κοριτσι μου αντε να ηρεμησεις επιτελους κοιτα να δεις ομως πως δεν το σκεφτηκαμε ρε παιδι μου τοσα ατομα κανουμε εδω μεσα ενεσεις:roll:δεν πειραζει τελος καλο ολα καλα:D

Δεσποινααααααααααααα τα θελω τωρα ποσο τα πηρες???ειναι ακριβα πολυ???τετοια ψαχνω απλα και σε αυτο το χρωμα

:roll::roll::roll:

fragolina ο μπομπιρας πουλαει μουρη μου φενετε...δεν μπορει αλλο τα φλας της δημοσιοτητας το παιδι σου λεει ολη την ωρα με αυτο το μαραφετι να βλεπετε τι κανω αμα πια......εχουμε και προσωπικες στιγμες:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

Μαρη Τζορτζινα γλιστριδα εφαγες:mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen:????

Πετρουλα μου ολα θα πανε τελεια θα δεις μην αγχωνεσαι:D

Τσιπουριτσα μου και εμενα μου αρεσει αλλα δεν εχω δει ποτε απο κοντα μονο εδω μεσα τα εχω δει αυτα τα καροτσια, επισης μου αρεσουν και τα τριτροχα αλλα επισης δεν εχει κανεις γνωστος μου να μου πει αν τον βολεψαν

Ηρωωωωωω παιρνει το αιμα του πισω με τις κλωτσιες ο μπεμπης για να μαθεις:tongue::tongue::tongue:

οτι ονειρευόμουν στην ζωή μου,το έχω βρει σε εσενανε ψυχη μου και έχω τα πάντα πια!!!

για Κλελια

Συμφωνω με τσιπουριδιον, πολυ ωραιο μεν, πολυ εντονο δε, αλλα βεβαια ειναι και θεμα προσωπικοτητας, το παιδι της τρελοΚλελιας θα ειναι και πολυ αλανι, αν και κοριτσι οποτε... Περι ορεξεως κολοκυθοπιτα οσον αφορα χρωματα, δωματια, κουνιες και σεντονακια. Μονο για το καροτσι πιστευω οτι τιθεται και θεμα λειτουργικοτητας, τα υπολοιπα οπως αρεσουν στον καθενα...

Vqyip2.png

B4Snp2.png

Διαφημίσεις

αυτοκολλητα ειναι αυτα???αν προσεξετε αφηνουν την αισθηση ζωγραφιας παντως οχι αυτο το τυποποιημενο ακριβες που συνηθως ειναι τα αυτοκολλητα...μου αρεσει αν και με χαλαει το πολυ ροζ βρε παιδακι μου:mrgreen::mrgreen::mrgreen:

οτι ονειρευόμουν στην ζωή μου,το έχω βρει σε εσενανε ψυχη μου και έχω τα πάντα πια!!!

τσιπουρα τι εννοείς υψυλή συχνότητα γιατί εγώ έβαψα το δωμάτιο κίτρινο και πράσινο θα το ζουρλάνω το μωρό με τέτοια χρώματα;;

τα τρίτροχα είναι ωραία αλλά η κολλητή μου που πήρε της chicco το 3 σε 1 εκτός του ότι το πλήρωσε πανάκριβα τώρα δεν της χωράει στο αμάξι και αναγκάστηκε και πήρε και άλλο.

βέβαια όταν θα πάτε στα μαγαζιά οι πωλήτριες θα σας τρελάνουν και θα δείτε τόσα πράγματα που αντί να αποφασίσετε τι θέλετε θα φύγετε την πρώτη φορά απ'το μαγαζί και θα είστε πιο μπερδεμένες.

τσιπουρα τι εννοείς υψυλή συχνότητα γιατί εγώ έβαψα το δωμάτιο κίτρινο και πράσινο θα το ζουρλάνω το μωρό με τέτοια χρώματα;;

τα τρίτροχα είναι ωραία αλλά η κολλητή μου που πήρε της chicco το 3 σε 1 εκτός του ότι το πλήρωσε πανάκριβα τώρα δεν της χωράει στο αμάξι και αναγκάστηκε και πήρε και άλλο.

βέβαια όταν θα πάτε στα μαγαζιά οι πωλήτριες θα σας τρελάνουν και θα δείτε τόσα πράγματα που αντί να αποφασίσετε τι θέλετε θα φύγετε την πρώτη φορά απ'το μαγαζί και θα είστε πιο μπερδεμένες.

και εγω δεν το καταλαβα αυτο με την υψηλη συχνοτητα???:confused::confused::confused:

εμεις ζωγραφιζουμε τον τοιχο του αλλα εχει πολυ εντονα χρωματα η ζωγραφια...τι θα παθει???:roll::roll::roll:

οχι τιποτα αλλο αλλα το ξεξινησε ο κορδελας μου:roll::roll:γιατι θα παρει πολυ καιρο

και εγω δεν το καταλαβα αυτο με την υψηλη συχνοτητα???:confused::confused::confused:

εμεις ζωγραφιζουμε τον τοιχο του αλλα εχει πολυ εντονα χρωματα η ζωγραφια...τι θα παθει???:roll::roll::roll:

οχι τιποτα αλλο αλλα το ξεκινησε ο κορδελας μου:roll::roll:γιατι θα παρει πολυ καιρο

Χρύσα μια χαρα σε βρίσκω και βολτίτσα πήγες και μαλλακι έφτιαξες.

Δέσποινα κι εγω το Zippy της Iglesina έχω και μου φάνηκε πολυ πρακτικό παρόλο που δεν προλαβαμε να το χρησιμοποιήσουμε, ελπίζω φέτος με το καλό να το τρελάνουμε στις βόλτες.

Clelia το δωμάτιο ειναι υπερπαραγωγή αλλα επείδη νομίζω οτι έτσι είσαι κι εσυ τότε θα είναι οτι πρέπει, τέλειο.

Ellain κι εγω νομίζω οτι είναι πολλα τα λεφτα για μια κούνια, σκέψου και πόσα άλλα πράγματα πρέπει να πάρεις.

[sIGPIC][/sIGPIC]H0T1p3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...