Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

Cafe Οκτώβριος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Stone: 9/6 - B Επιπέδου

Γιωτίτσα: 10/6 - Β Επιπέδου

chris 81: 12/6 επίσκεψη

despina100: 15/6 Υπέρηχος Καρδιάς

maraki32: 15/6 - Β Επιπέδου

βασω79: 16/6 επίσκεψη

Angelique1981: 17/6 - Β Επιπέδου & 21/7 επίσκεψη

Clelia: 17/6 επίσκεψη

μαμαλευτερακι: 24/6 - Β Επιπέδου

GeorginaT: 28/6 - B Επιπέδου

ploegisi: 6/7 - Επίσκεψη

πετρούλα τι ώρα έχεις γιατρό σήμερα? fragolina δε σχολίασα το γιόκα προηγουμένως! απίθανο! είσαι και τυχερή, τον είδες πολλές φορές!

εγώ πήγα χθες στο γιατρό μου για να του δείξω τα αποτελέσματα της β'... όλα πολύ καλά, μου έβαλε επόμενη εξέταση αρχές ιουλίου και μαζί αιματολογικές, ούρων, τοξόπλασμα και καμπύλη ζαχάρου (πάλι...)... και μου είπε να μετράω κάθε δυο-τρεις μέρες την πίεση μου και να κρατάω ημερολόγιο... έτσι προληπτικά!

κορίτσια απ'ότι βλέπω υπάρχει ένας οργασμός όσον αφορά τις αγορές για τα καροτσάκια και τα δωμάτια... εμείς σκεφτόμαστε για λίγο αργότερα αυτές τις αγορές, να γίνουν οι συζητήσεις και με τους χαζοχαρούμενους παπούδες να δούμε τι θέλουν να δωρίσουν και αυτοί, όπως επίσης και οι κοντινοί συγγενείς... και βλέπουμε! πάντως ένα πλάνο γενικότερα χρειάζεται...

6umkp3.png

Ήρθες και μας γέμισες χαμόγελα..!!

Jdbyp2.png

Η ζωή έχει τη γεύση που της δίνεις! Κανένα όνειρο δεν είναι άπιαστο, μη σταματάς να ονειρεύεσαι!!!a%3E

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 14,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

stokke-xplory.jpg

κοιτάει και μπρος και πίσω!

παιδάκια κάνω κανονικά την διατροφή αλλά δεν χάνω, πολύ φοβάμαι ότι με τα παρατράγουδα της εγκυμοσύνης κάτι έπαθε ο ήδη ταλαιπωρημένος μεταβολισμός μου...... μπορεί να είμαι ακόμα διαταραγμένη ορμονικά ? (γιατί ψυχολογικά ήμουν πάντα..... χιιχιχιχιχιιιιι)

Σας το δηλώνω αν δεν χάσω 10 δεν πάω στην ελευθερη καβάλα!

Ελένη στις 7 εχω ραντεβου και μαλλον θα σας εχω νεα κατα τις 10..ουφφφφ

Ειμαι τοσο αγχωμενη που απο τωρα περιμενω οτι θα με στείλει για επανεξεταση..

Π΄ντως και εγω τα ψωνια τα εκανα μολις μπήκα στον μηνα μου, το δωματιο ηταν στο υπογειο και στηθηκε οσο ημουν στην κλινικη αφου γεννησα και το καροτσι μου ηρθε μια εβδομαδα πριν σαραντησω

Ειμαι λίγο προληπτικη σε αυτα..και πάλι βλέπω, ενημερωνομαι αλλά οτι χρειαστω θα το παρω τελη Σεπτεμβρη

BagRp2.png Spetp2.png eoYFp2.png

πωπω ρε κορίτσια... ντρέπομαι γιατί δεν έχω καθόλου συγκεντρωμένο το μυαλό μου να σας σχολιάσω όλες...

δέσποινα καλωσορίσατε, έστω και σουρωτήρια! χιχιχιιχ! ζάκυνθο ε? χωράω σε κανα πορτ μπαγκάζ? γιατί σε βαλίτσα με τίποτα! τέλεια η ζάκυνθος! οι καλύτερες διακοπές μου! καλά η λίστα τα σπάει! ήδη έκανα copy-paste για να μην την ψάχνω μελλοντικά... και να επιλέξω τι από αυτά πιθανόν θα χρειαστώ!

κλέλια μου έχεις μάθει όλους τους ιατρομικροβιλοαιματολογικούς όρους απ' έξω... τι να πω... μπράβο σας πάντως για το κουράγιο στις αυτοενέσεις! δεν ξέρω αν θα μπορούσα!

κουμπαρούλα μου τα καροτσακια δε μ' ενθουσίασαν, αλλά τα είδη δωματίου της εταιρίας τα είχε ψάξει ο κουμπάρος και μάλιστα εντόπισε και το πιο κοντινό μας κατάστημα για να τα δούμε! έχεις ιδέα πάνω κάτω από τιμές για κρεβατάκι και αλλαξιέρα?

νένα και μαράκι ευτυχώς που έχετε και τα πρώτα σας μωρά και ξέρετε πως να κινηθείτε! και η πετρούλα βέβαια! τελικά η γνώμη μιας νέας έμπειρης μανούλας έχει αντίκρυσμα! εδω οι δικές μου είναι όλες ότι να ναι... δεν ξέρω ποια να εμπιστευτώ... η καθεμιά με την τρέλα της! αφού και μεταξύ τους διαφωνούν μανίμως! τελικά θα εμπιστευτώ το ένστικτό μου και από αυτές θα πάρω ότι θελήσουν να μου δώσουν για να βοηθήσουν! πχ καλαθούνα έχω κλείσει! χιχιχιι

ηρώ πολύ μου άρεσε η κούνια! και ξέρεις, αν και εμας δε μας αρέσει, στα μωρά πολύ αρέσει η αντίθεση ασπρο μαύρο! με πινελιές χρωμάτων πάντα!

6umkp3.png

Jdbyp2.png

Η ζωή έχει τη γεύση που της δίνεις! Κανένα όνειρο δεν είναι άπιαστο, μη σταματάς να ονειρεύεσαι!!!a%3E

stokke-xplory.jpg

παιδάκια κάνω κανονικά την διατροφή αλλά δεν χάνω, πολύ φοβάμαι ότι με τα παρατράγουδα της εγκυμοσύνης κάτι έπαθε ο ήδη ταλαιπωρημένος μεταβολισμός μου...... μπορεί να είμαι ακόμα διαταραγμένη ορμονικά ? (γιατί ψυχολογικά ήμουν πάντα..... χιιχιχιχιχιιιιι)

Tσιπουρακι θα σε απογοητευσω αλλα δεν κοιταει και μπρος και πισω!!!! απλα μπαινει αντι για το καθισμα το πορτ μπεμπε!!! οταν εχει το καθισμα κοιταει μπρος, οταν εχει το πορτ μπεμπε πισω!εμενα δεν με βολευουν να εχω 200 συμπραγκαλα!!! στο δικο μου γυριζε το ιδιο το καθισμα μπρος πισω..κατσε να το βρω να το βαλω φωτο!!

Διαφημίσεις

όλα θα γίνουν ψαράκι μου! ίσως να θέλει λίγο χρόνο παραπάνω να "ξεκουμπωσει" ο οργανισμός σου! μη μου αγχώνεσαι!

6umkp3.png

Jdbyp2.png

Tσιπουρακι θα σε απογοητευσω αλλα δεν κοιταει και μπρος και πισω!!!! απλα μπαινει αντι για το καθισμα το πορτ μπεμπε!!! οταν εχει το καθισμα κοιταει μπρος, οταν εχει το πορτ μπεμπε πισω!εμενα δεν με βολευουν να εχω 200 συμπραγκαλα!!! στο δικο μου γυριζε το ιδιο το καθισμα μπρος πισω..κατσε να το βρω να το βαλω φωτο!!

δες καλύτερα την φωτογραφία δόκτωρ!!!

το κάθισμα κοιτάει και μπρος και πίσω

(το πορτμπεμπέ μόνο πίσω - λογικό)

το έχω δει και live σας λέω το έχουν 3 δικές μου (έχω πάει και εκδρομή με αυτό!!!)

Ειρήνη μου να ζήσετε και να ευτυχίσετε και με πολλά μωρά!

;););)

Πετρούλα μου καλά λέει η Γιώτα ΖΕΝ να είσαι!!!

(θα περιμένουμε τα κουτσομπολιά σου!)

Κουμπαρούλα μου..... κάνω υπομονή ... αλλά.... κρόσια τα νεύρα μου!!!

θα ζυγιστώ το σάββατο, πάντως νοιώθω ότι έχω ξεφουσκώσει τουλάχιστον! :D

Δοκτωρ με αρέσει το καρότσι σας!

Διαφημίσεις

Stone να μην έχεις άγχος!!! Βλέπεις ότι πηγαίνουν όλα καλά σε όλες, αυτό θα ισχύσει και για σένα, κάνε υπομονή κοριτσάκι μου...

Ploegisi, όχι μόνο θα μπορούσες να κάνεις ενέσεις, αλλά ακόμα και κωλοτούμπες κρεμασμένη από το ταβάνι, είμαι σίγουρη γι' αυτό. Γιατί νομίζεις ότι οι γυναίκες μένουν έγκυες? Αυτές είναι που αντέχουν (αυτό μου το είπε ο αιματολόγος μου). Πραγματικά δεν με νοιάζει... και αν ανεβάσω διαβήτη κύησης θα τρυπιέμαι άλλες τόσες φορές την ημέρα με ινσουλίνη... και αν χρειαστεί θα μείνω ξάπλα για όσο χρόνο χρειαστεί... Για δες τι γράφω κάτω από το tickerάκι... Και εσύ το ίδιο θα έκανες...

Τsipoura κανονικά "ξεμπλοκάρεις" από κιλά μετά που θα έρθει η πρώτη περίοδος... Μήπως είναι πολύ αυστηρή η δίαιτα που κάνεις και σε έχει κουράσει? Μην ξαναδιαβάσω ότι δεν έχει ελεύθερη κατάδυση εξαιτίας των κιλών! Μπορείς να ακολουθείς πρόγραμμα δίαιτας ακόμα και έγκυος και θα σου βγει σε καλό. Θα γεννήσεις και θα είσαι μείον σε κιλά! Δώσε λίγο χρόνο στον διατροφολόγο για να βρει το πρόγραμμά σου...

Δέσποινα: εγώ γιατί βλέπω ότι το καροτσάκι βλέπει μπρος ΚΑΙ πίσω??? ΟΚ είμαι λίγο χαζούλι... αλλά έτσι δεν είναι (για το καρότσι!)

GEXxp3.png

Αν ήσουν άνεμος, εγώ σε κράτησα!!

Κοριτσακια μου γλυκα καλημερα!!!!

fragolina το πιτσιποπακι σου (ετσι με λεει ο αντρας μου....ασχετο)μαλλον την εχει δει VIP απο τωρα και κανει τα δικα του... Δεν πειραζει, φτανει που κανατε τις μετρησεις και ειναι ολα καλα, φατσουλα next time!

Georgina να σου πω πως εχουν τα πραγματα για να καταλαβεις, ο αντρας μου ειναι στρατιωτικος, ειμαστε Κυπρο και περιμενουμε μεταθεση στην οποια θα παμε Αρχες Σεπτεμβρη. Οποτε μεχρι να βρουμε σπιτι, να εγκατασταθουμε και να βαψουμε, παιδικο δωματιο γιοκ. Και ουτε να πηγαινω στα μαγαζια βολτες μπορω, γιατι αλλο Κυπρος αλλο Ελλαδα και απο μαρκες και απο τιμες και ολα. Οποτε απλα περιμενω.... Επισης ελπιζω να μην ισχυει αυτο που λενε για χρονο παραδοσης επιπλων 2 μηνες γιατι βλεπω το κοιμομαστε στρωματσαδα και το μωρο στο διπλο!!!!

tsipouraki μου αρεσει το καροτσακι που μας εδειξες μονο που δεν ξερω ποσο σταθερο ειναι, επειδη ειναι ψηλα το κεντρο βαρους του. Αλλα τι στο καλο, μελετημενα ειναι, μια χαρα θα ειναι. Εγω μαλλον παω για αυτο http://www.youtube.com/watch?v=vzYb9WpezuY, ολες το ξερετε, καποιες το εχετε, μονο που δεν εξρω τι λεει απο διαστασεις, ποσοσ ανετα χωραει στο αυτοκινητο. Θα δουμε.

Despoinaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa που εισαι παλιοηπειρωτισσα???? Απο πού εισαι ακριβως???? Σε φαγανε τα κοπυνουπακια γλυκοαιματο κοριτσι?! Το δωματιακι σκιζει~!! Οσο για την λιστα, χρησιμη μεν, αφχωτικη δε... Ειναι τοσα πολλα που χρειαζομαστε???:confused::confused: Τρεχατε ποδαρακια μου με την κοιλια στο στομα!

ηρακιιιιιιιιιιιιιι κι εμενα μου αρεσει αυτη η κουνια, την εχω σταμπαρει καιρο, και ειναι και unisex αν μελλοντικα ερθει και κανενα ροζακι.... Επισης, μου αρεσει κι αυτο σαν ιδεα και σχεδιο http://www.pali.it/prodotti.php?act=sez&cat=1&sez=1∏=89&init=3 , αν και το χρωματακι πολυ...πλουμιστο για τα γουστα μου (ετσι κι αλλιως μαλλον και η τιμη ειναι απαγορευτικη, μονο η κουνια σε ελληνικο μαγαζι γυρω στα 900 ευρω, ειπαμε θα μας το κανουν δωρο, μην τους ξεπουπουλιασουμε κιολας!!!)

ΙRINI ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ Κ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΑ!!! μονιασμενα και αγαπημενα!

Σε ολα τα αλλα κοριτσακια φιλακια και καλημερες!

Vqyip2.png

B4Snp2.png

το έχω δει και live σας λέω το έχουν 3 δικές μου (έχω πάει και εκδρομή με αυτό!!!)[/QUOTE]

με το καροτσι??!!! μπραβο βρε θηριο!!!! :tongue: :tongue: :tongue:

xaxaxaxaxxaxxxxxxxxxaaaaaaaaaaaaaaa!!!!!!:tongue::tongue::tongue:

6umkp3.png

Jdbyp2.png

Α και κάτι άλλο που μπορώ να βρω αυτοκόλλητα για τον τοίχο;

Kαλημέραααααα....

Τα καλύτερα είναι του cosy corner... έχει και site... ψάξτο...

του Jumbo είναι της πλάκας... ξεκολλάνε με το τίποτα...

beSZp2.pngdsR5p2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...