Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

Cafe Οκτώβριος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 14,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

καλημέρα κοριτσάκια!!!

ειρηνούλα άντε τώρα να χαλαρώσεις με την crp.όλα καλά.

ευτυχώς για κούνιες κλπ έχουμε από τον μικρό οπότε λίγα πράγματα θα χρειαστούμε. εγώ καρότσι έχω της PegPerego και με έχει βολέψει πολύ να πω την αλήθεια γιατί και χωράει στο αμάξι σημαντικό αλλά είναι και ελαφρύ γιατί οι δρόμοι μας είναι που είναι χάλια άντε να ανεβοκατεβάζεις και το καρότσι πάνω κάτω στο πεζοδρόμιο ανάμεσα στα παρκαρισμένα για να περάσεις.:mad:

α και πιπίλες και μπιμπερό μην πάτε να πάρετε ένα σωρό απ' την αρχή γιατί τα μικρά έχουν και άποψη όσο και αν φαίνεται περίεργο εγώ την πάτησα μέχρι να βρω ποια τον βολεύει.

Bonjour GastroΚόρες!

Γειά σου δόκτωρ! μας έλειψες! Ηρώ μου δεν είχες δει, είχα γράψει ότι είναι στην Αρτα και την τρώνε τα κουνούπια!!!!!! (το είχα δει στο φατσο...)

Δεσποινάκι τέλειο το δωμάτιο, έχει μια νότα ροκ ή μου φαίνεται? χιχιιχιι

Καλά λέτε για τα ρούχα, η αδελφή μου πήρε ένα σωρό ρούχα (τα έπλυνε, τα σιδέρωσε, τα έβαλε σε ειδικά σακουλάκια ένα ένα....) και επειδή ο μάγκας βγήκε μεγάλος + ένα προβληματάκι που την κράτησε μέσα στο μαιευτήριο για κάποιο καιρό (μακρυά από εσάς!) τα περισσότερα δεν του έκαναν αλλά δεν μπορούσε να τα αλλάξει κιόλας! πάρτε λίγα και μετά ξαναπαίρνετε, μην ξεχνάτε ότι τον οκτώβριο αλλάζει και η εποχή μπαίνουμε σε χειμώνα......

Τζωρτζίνα μου εγώ δυστηχώς προς το παρόν δεν είμαι για καρότσια καθ' ότι δεν είμαι έγκυος πλέον - οι τρελές εδώ όμως δεν με αφήνουν να φύγω!!!!!!! :tongue: (είδατε κόρες που δε κλαίω???!!!!! october power!)

αλλά για το stokke θα επιμείνω! ξαπλώνει μια χαρά το μωράκι, το έχω δει

για το αλλαγμα δεν ξέρω να σου πω αλλά δεν έχω δει καμία από τις δικές μου να το αλλάζει στο καρότσι για να πω την αλήθεια

επίσης και η αλλαξιέρα της stokke μου αρέσει πάρα πολύ γιατί είναι ψηλή και δεν κοψομεσιάζεσαι, αν σκεφτείς πόσες φορές την ημέρα ...... επίσης αργότερα μετατρέπετε σε γραφειάκι για το παιδί! ήταν το δώρο μου στην αδελφή μου :)http://www.stokke-nursery.com/en-gr/ γενικά μου αρέσει πολύ η φιλοσοφία της συγκεκριμένης εταιρίας καθώς και ότι όλα μετατρέπονται σε κάτι αλλο ....

Ηρώ πολύ μου αρέσει η κούνια!!!

Γειά σου Μαράκι :)

καλημέρα σε όλες σας!

ειρήνη και δέσποινα, τέλεια τα νέα σας! δεν προλαβαίνω να σχολιάσω παραπάνω τώρα, μπορεί να μπω αργότερα για τα υπόλοιπα!

φιλιά πολλά και ευχαριστώ για τη συμπαράσταση!

6umkp3.png

Ήρθες και μας γέμισες χαμόγελα..!!

Jdbyp2.png

Η ζωή έχει τη γεύση που της δίνεις! Κανένα όνειρο δεν είναι άπιαστο, μη σταματάς να ονειρεύεσαι!!!a%3E

Διαφημίσεις

καλημεραααααααααααααααααααααααααα κοριτσιαααααααααααααααααααααααααααααα!!!!!!!

τσιπουριτσα και εμεις ενα τετοιο καροτσι εχουμε,οχι βεβαια αυτην την μαρκα,το πηραμε απο εξω και μερικες μου λεγανε για τα ποδαρακια που ερχονται σχεδον πανω απο το κεφαλι οταν ειναι τελειως ξαπλωμενο,αλλα εμενα δε με προβληματισε!!!ετσι δε θα την πονουσαν και τα ποδια!!!χαχαχ γυμναστικη!!!για το αλλαγμα δε χρειαστηκε να την αλλαξω ποτε.με βολεψε πολυ το καροτσι αν και ειναι λιγο βαρυ,ειδικα τωρα που εχω την χριστιαννα μεσα και το τσουλαω.

2lz07ypaigyui6fs.png

kk3v7ypaostspbl2.png

Κορίτσια καλήμερα.

Fragolina πολυ σε παιδευει το βλαστάρι σου, αλλα αφου είναι όλα καλά μην ανησυχείς θελει να σας κανει εκπληξη οταν γεννηθει.

Δέσποινα καλως ήρθες, όσο πάντως και να σου την έσπασε ο καιρος και μόνο που απέδρασες λίγο θα ήταν τέλειο. Α και στέλνε και κανενα μύνημα να μαθαίνουμε πως είσαι.

Ηρώ πολύ ωραία η κούνια που διάλεξες αλλα να βάλεις την πεθερά να την πληρώσει.

Τsipouritsa ωραιο το καρότσι αλλα νομίζω οτι οταν μεγαλώσει λίγο το παιδί θα θέλει να βλέπει μπροστα και να χαζευει με αυτα που βλέπει.

Στα υπόλοιπα κορίτσια φιλάκια.

[sIGPIC][/sIGPIC]H0T1p3.png

Τsipouritsa ωραιο το καρότσι αλλα νομίζω οτι οταν μεγαλώσει λίγο το παιδί θα θέλει να βλέπει μπροστα και να χαζευει με αυτα που βλέπει.

Στα υπόλοιπα κορίτσια φιλάκια.

μα γυρνάει ΚΑΙ μπροστά !

stokke-xplory-stroller.jpg

καλημέρα κοριτσάκι :)

Διαφημίσεις

καλημερα κοριτσια!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

τι κανετε?εγω ετοιμασειεσ για το πριγκιποπαρτυ!!!!!!!!!σημερα εχουμε και επετειο 3 χρονια με το ετερον ημιση!!!!!!!!!!!!!!!!!!αχ πωσ περασε ο καιροσ...

IRINAKI μμπραβο ρε παιδι μου, επιτελους τοσον καιρο παιδευεσαι!!! Αλλα να ρωτησω κατι? Ο γιατρος δεν τις συστησε τις ενεσεις? Το ξεχασε οτι τις εκανες?

ελαινακι μου οι εννεσεισ ειναι αλλο θεμα....δεν μου τισ συστησε ο γυναικολογοσ...για τισ ενεσεισ με παρακολουθει αιματολογοσ,ο οποιοσ και μου τισ εδωσε...εγω παλι δεν το υποπτευθηκα καθολου γιατι ειναι μολισ 3-4 μερεσ που το σημειο αυτο αρχισε να μελανιαζει πολυ...χτεσ εφαγα φλασια...μαζι και το ντοκτορι αφου του εδιξα την μελανιασμενη κοιλουμπα!!

Στο λέω γιατι μου συνεβη..Τωρα που πήγα με τον αερα της εμπειρης χαχα και του ειπα δεν θα ξαναπάμε με πρόκληση ετσι??...14 ωρες τι ηταν και εκεινο!!!

παντωσ και παλι πετρουλα 14 ωρεσ αν και θα φρικαρεσ και ειναι λογικο...δεν ειναι παρα πολλεσ σε σχεση με κατι 20ρια και 2μερα που ακουω και διαβαζω!!!αρα στο δευτερο μπουμπουκι σου ,σιγουρα θα γεννησεισ ακομα πιο γρηγορα!!!!!!!!!!!!!!

Irini... ενέσεις θρομβοφιλίας κάνεις και εσύ;;;

Εγώ innohep... εσύ τι χτυπάς;;;

Sorry για τη γλώσσα αλλά κάθε πρωί αυτό σκέφτομαι... άντε να πάρουμε και σήμερα τη δόση μας... :wink

καλε τι σορυ για την γλωσσα?αφου χτυπαμε καθημερινα!!!χε χε!!:tongue::tongue::tongue:τισ innohep κανω κι εγω!!!των 0,45 αλλα σημερα που περιμενω το αποτελεσμα τησ ANTI-XA ισωσ μου τισ αλλαξει το ντοκτορι.ποιον αιματολογο εχεισ εσυ?

επισησ εννεσεισ χτυπαει η κλελουκω ,η βασδελι(ειναι σε αλλο τοπικ αλλα ερχετε και σε εμασ..)...αχ και αλλεσ δυο νομιζω αλλα σπαω το κεφαλι μου και δεν θυμαμαι...θα σου συστηθουν μονεσ τουσ...χα χα!!!!:tongue::tongue:

DnfMp3.pngqTarp3.png

Καλημέεεερα!!

Έφαγα και έσκασα η σκασμένη!!!

Fragolina έχεις νινί-πειραχτήρι!! Από τώρα σας δουλεύει βλέπω :D.

Δέσποινα παΙδί! Σε 'φάγαν τα κουνούπια, τι γλυκοαίματο πλάσμα είσαι!! Εκτός των άλλων είσαι και οργανωτική και μας παρέθεσες όοοοολη την λίστα, μπράβο, είσαι άξιο τέκνο. Το ξέρεις βέβαια ότι κάθε λίγο και λιγάκι θα σου ζητάμε να την ξαναβάλεις, διότι θα βαριόμαστε να ανατρέχουμε σε προηγούμενες σελίδες :tongue:. Και εγώ θέλω να αγοράσω θήλαστρο, όχι για να θηλάζω αποκλειστικά με αυτό, απλά για να κρατάω καβάντζα, αν χρειαστεί να λείψω κλπ. Το θέλω για καθαρά βοηθητική χρήση...

Και εγώ θέλω καροτσάκι να βλέπω το νινί μουουου

GEXxp3.png

Αν ήσουν άνεμος, εγώ σε κράτησα!!

Δεσποινακι καλώς ήρθατε!!!Πωπω ζηλεύωωωωωω για Ζάκυνθο, τι σουπερ διακοπές θα ειναι αυτες???Με το καλό και καλα να περασετε!!!

Το δωματιο του μελιου πολύ ομορφο, σου βγαζει με ηρεμια με τα χρωματα και τα έπιπλα οπως τα εχεις συνδιαζει...

Ηρω θα συμφωνησω με την Δεσποινα, 14 μηνες θηλασμου ουτε 14 φορες καταφερα να αντλήσω ..το θεωρω ιδιαιτερα δυσκολο και για μενα ηταν και ταλαιπωρια..3 αντλήσεις και ενα γευμα:(:(

Αν θελεις να θηλασεις θα τα συνδιασεις και τα δυο, οχι μονο θηλαστρο..Τις ωρες που θα δουλευεις θα αντλεις και τις ωρες που θα εισαι σπίτι θα δινεις στηθος..

Εμενα πάλι αυτα τα υπερυψωμενα καροτσια οπως και τα τρι-τροχα δεν μου αρεσουν αισθητικά..Νομιζω πως θα πεταξει το μωρο

BagRp2.png Spetp2.png eoYFp2.png

Ειρήνη να τα 1000σετε και πάντα-πάντα χαρές να ζείτε!!!

Κοίτα, δεν έχει κανείς την απαίτηση ο γυναικολόγος σου να θυμάται πόσες μονάδες αντιπηκτικής κάνεις, ούτε την μάρκα... Αλλά να μην θυμάται ότι ακολουθείς αντιπηκτική αγωγή?? Άσε... Ερωτευμένος είναι σου λέω :tongue:.

GeorginaT και εγώ τρυπιέμαι με innohep των 0,45. Έχω την Πέμπτη ραντεβού με τον αιματολόγο, θα κάνουμε θρομβοελαστόγραμμα και βάσει αυτού θα δούμε αν θα αλλάξουμε την αγωγή (εμένα δεν μου αλλάζει αγωγή σύμφωνα με την εξέταση ΑΝΤΙ-ΧΑ, βλέπει το θρομβοελαστόγραμμα και αναλόγως πράττει). Η vasdeli κάνει τις κλεξάν των 20 (αν δεν απατώμαι) αλλά για καθαρά υποστηρικτική δράση, δεν έχει κανένα απολύτως θέμα αιματολογικό... Σήμερα αναχωρεί απο Αμερική και εντός ολίγων ωρών θα την έχουμε και πάλι εδωωωω

GEXxp3.png

Αν ήσουν άνεμος, εγώ σε κράτησα!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...