Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 3 ώρες πρίν, MK2012 είπε:

Ξέρεις τι με απασχολεί; Πως εγώ έχω διαγνωσμένη χαμηλή ΑΜΗ από τα 25 αλλά δεν έκανα τίποτα για αυτό τότε. Είχα σοκαριστεί τόσο πολύ, τότε είχαμε και σχέση από απόσταση με το σύζυγο μου και έλεγα πως δεν είναι δυνατόν να σκέφτομαι οικογένεια τώρα. Δε πίστεψα αυτό που έλεγαν οι εξετάσεις κ δεν έκανα κατάψυξη. Είχα σταθερά ΑΜΗ 0,8 από τα 25 μου μέχρι τα 31-32 μου μέχρι που έπεσε στο 0,4 σε ένα χρόνο. Κάνεις δεν ήξερε γιατί είχα τόσο χαμηλή ΑΜΗ από τόσο μικρή. Απλά τυχαίο γεγονός. Τώρα χτυπάω το κεφάλι μου που δεν έκανα κάτι νωρίτερα.

Από τα 10-12 ωάρια που μαζέψαμε στις 7 ωοληψιες (νομίζω ήταν 12 αλλά έχω χάσει λίγο το μέτρημα), σχεδόν Ολα γονιμοποιούνται κ φτάνουν 3 μέρα αλλά μόνο 3 προχώρησαν σε βλαστοκυστες. Όσα προχώρησαν προχώρησαν την 6η μέρα και όχι την 5η. Μάλιστα ο άντρας μου με πείραζε για αυτό, πως καθυστερούν να ετοιμαστούν σαν εμένα. Οι εξετάσεις του συζύγου φαίνονται οκ με ελάχιστες τιμές να αποκλίνουν από τις τιμές αναφοράς ελάχιστα. Είχαμε κάνει πακέτο εξετάσεων 400 ευρώ για το σπερμα. Τις είχα στείλει κ στο εμβρυολογικό κ είχαν πει όλα καλά. Προσπαθώ λοιπόν να καταλάβω τι πάει λάθος γιατί και από ποιότητα δεν ήταν κ άριστα τα έμβρυα. Βάλαμε 2ΑΒ και 3ΒΒ. Μας μένει ένα 2ΒC στην κατάψυξη οπότε και αυτό δεν είναι πως δίνει ελπίδες. Προσπαθώ να σχεδιάσω τα επόμενα βήματα μέσα στη στενοχώρια μου. Ξέρω θα ανακάμψω απλά θέλω χρόνο.

Συγγνώμη που επεμβαίνω αλλά να μην σε απασχολεί το ότι στα 25 δεν κατέψυξες ωάρια. Δεν σου εγγυάται κανένας ότι τα ωάρια θα αποψυχθούνε και θα είναι καλά, ότι θα γονιμοποιηθούν όλα και κυρίως ότι θα έχουν επιτυχία στην εμβρυομεταφορά. Επίσης και γονιμοποιημένα να τα κατεψυχες τότε πάλι δεν σου εγγυάται κανένας πως θα ήταν άριστα και θα πετύχαινε η εμβρυομεταφορά. Και τέλος δεν σου εγγυάται κανένας ότι τότε θα έπαιρνες πιο εύκολα ωάρια από τώρα. Δεν υπάρχει κανένας λόγος να βασανίζεις το μυαλουδάκι σου με τα αν και ίσως. Το εχω περάσει αυτό το στάδιο για τον ίδιο λόγο αλλά διαφορετικά «αν» και δεν έχει κανένα νόημα να βασανίζεσαι για το παρελθόν. Κοιτάμε το παρόν, το τώρα και το άμεσο βήμα που θα κάνουμε. 
      Η αλήθεια είναι πως οι βλαστοκύστες σου δεν είναι άριστες το ξέρεις αυτό. Ειδικά στο στάδιο 2 δεν είναι πλήρης σχηματισμένη βλαστοκύστη και στο 3 ναι μεν είναι βλαστοκύστη αλλά όχι πλήρης ακόμα.

Συζήτησε με το γιατρό σου το ενδεχόμενο να πάτε σε έμβρυα 3 ημερών, έχουν προκύψει εγκυμοσύνες με 3 ημερών σε κοπέλες που δεν έκαναν ούτε μια βλαστοκύστη. Δεν λέμε ότι είναι σίγουρο αλλά είναι μια επιλογή, γιατί να μην δοκιμάσεις τα πάντα πριν πας σε δωρεά; Πριν τις βλαστοκύστες όλες πιάνανε με έμβρυα 3 ημερών έχω την θεία μου στα 40 με δίδυμα με έμβρυα 3 ημερών τότε οι βλαστοκύστες ήταν άγνωστη έννοια. Κι εμένα ο γιατρός μου πιστεύει πολύ στις βλαστοκύστες, εγώ του είπα στο δίνω, παρτο πάνω σου αν δεν βγει στην επόμενη ωοληψια θα γίνει σκληρή διαπραγμάτευση για το τι θα κάνουμε. Θέλω πλήρη εικόνα από το εργαστήριο να αποφασίσω εγώ.

Εχω ακούσει ξανά αυτό το θεώρημα πως μετά τις 3 ημέρες βλέπουμε την δυναμική του σπέρματος αλλά συνήθως ισχύει για περιπτώσεις που είναι πολύ ανεβασμένο το dfi και υπάρχει μεγάλο οξειδωτικό στρες. Δείτε και αυτούς τους παράγοντες αν δεν τους έχετε δει και απλά κάντε picsi μικρογονιμοποίηση (πολύ απλή λύση που μπορεί δλδ και ήδη να την εφαρμόσατε). 

Πάρε μια βαθιά ανάσα, ηρέμησε, πάρε τον χρόνο σου και σχεδίασε τα επόμενα σου βήματα με ψυχραιμία και υπομονή. Οπως είπα και σε άλλη κοπέλα εδώ μέσα το 25 θα είναι η χρονιά μας. Κορίτσια μου μην το βάζετε κάτω, θα τα καταφέρουμε! Να είστε δυνατές, είμαστε όλες εδώ να στηρίζουμε η μία την άλλη και να μοιραζόμαστε τις εμπειρίες μας βοηθώντας η μία την άλλη. Θα τα καταφέρουμε! 🤞

• Μου αρέσει 3

Cafe Οκτώβριος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

ploegisi καλώς ήρθες!! Καλή αρχή και με το καλό να δεις το νινί σου!!

Θα κάνεις ό,τι σου λέει ο γιατρός, κάθε περίπτωση είναι ξεχωριστή (ακούς εκεί κρέμες δεν χρησιμοποιείς είσαι μικρή ακόμη! Εγώ από μωρό βρε 19 χρονών παστωνόμουν το πρωί με ενυδατικές! Τώρα είμαι 30)

GEXxp3.png

Αν ήσουν άνεμος, εγώ σε κράτησα!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 14,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Φωτείνη και ploegese καλως ηρθατε στο cafe και ευχομαι τα καλύτερα. Και με σας και με το Μαρακι 32 έχουμε την ίδια ΠΗΤ(12-10). Χαιρομαι που ακούω οτι δεν έχετε συμπτώματα γιατι εγω εχω καθημερινους εμετους και συνέχεια μια άσχημη γευση, ομως σήμερα γύρισα στη δουλειά μου μετα απο μακρόχρονη απουσια και ειλικρινά αναζωογονήθηκα,(δουλευω με παιδια)ενω πριν την εγκυμοσύνη δεν με πείραζε η κλεισούρα τωρα με την εγκυμοσύνη με έπνιγε, νομιζα οτι θα σκάσω.

Φωτείνη σε συμβουλευω να μην σταματήσεις πολυ νωρίς τη δουλεια αφου έχεις και καλο κλίμα γιατι η δουλεια είναι ψυχοθεραπεία.

Γιωτιτσα ακουω πολλα πχ να κατσω σπιτι και να χαρω την εγκυμοσυνη μου

Ναι δεν λεω καλα θα ηταν αν ειχα και στην ακρη τιποτα εκατομμυριακια :P:p

Αλλα και παλι αν α μεινω στο σπιτι θα μουρλαθω και εδω που μενω δεν εχει και τιποτα να παω να χαζεψω ειμαι αγνωστη μεταξυ αγνωστων με μονη παρεα την πεθερα μου που το μονο που κανει ειναι να μου φτιαχνει λιχουδιτσες και την μαλωνω συνεχεια κατι που δεν το θελω :(

Μεχρι να μετακομισουμε θα ειμαι σπιτι μετα θα παω για δουλεια να κουνησω λιγο τον εγκεφαλο μου :tongue::tongue::tongue:

Κάθε φορά που σε κοιτάζω είναι σαν την πρώτη στιγμή που σ'αγκαλιασα!!!

Μέσα απο σένα ζω....είσαι η ανάσα μου, είσαι η ΖΩΗ ΜΟΥ!!!!

9zlup2.png

γεια σας κοριτσακια μου!Τ κανετε?νιωθετε καθολου καλυτερα??

εγω νιωθω πολυ καλα,εφυγαν και οι ανακατωσουρες,φτιαχνει και η διαθεση σιγα σιγα και χαιρομαι πολυ!Αντε κοριτσια δεν εμεινε και πολυ για εσας να κλεισετε το πρωτο τριμηνο!!!!(ενταξει ενταξει αλλες 5-6 εβδομαδες)μη μαλωνετε,περναει γρηγορα ο καιρος!!!

καλως ηρθαν οι καινουργιες στην παρεα και ευχομαι τα καλυτερα!!!

Η πεμπτη πλησιαζει και παω για αυχενικη!αντε επιτελους!!

Τωρα εχω εναν φοβερο πονοδοντο...αφηστε τα να πανε.μα το ρημαδι το δοντι οποτε εμενα εγκυος με επιανε...ουφ

2lz07ypaigyui6fs.png

kk3v7ypaostspbl2.png

καλημέραααααα!!! τι κάνουνε οι όμορφες μανούλες;

ρε κορίτσια τα ρούχα σας σας κάνουνε γιατί εγώ το πρωί πριν έρθω στη δουλειά διαπίστωσα ότι όλα τα παντελόνια μου με στενεύουν στην κοιλιά και όχι τίποτα άλλο είχα ψωνίσει και στις εκπτώσεις τρομάρα μου αφόρετα θα πάνε τα ρουχαλάκια μου :(:(

εγώ τελικά ΠΗΤ έχω 21/10 αλλά επειδή είναι το δεύτερο ευελπιστώ μην πάω μέχρι εκεί.

στο θοδωρή μου είχα 10/1 ΠΗΤ και γέννησα στις 11 από το βάρος δεν μπορούσα να κουνηθώ σύν ότι η γιατρός μου έλεγε να περπατάω γιατί ο μικρός δεν είχε κατέβει

Καλημερα εγκυουλες και μανούλες!!!

Μαρακι και εγω μια απο τα ίδια, μονο φορεματακια φοραω πλέον, δεν θελω να πιεζομαι γιατι καθομαι στο γραφειο και οσο να ειναι ενα στενο ρουχο πιεζει αρκετα..

Και στην πρώτη ετσι ήμουν, κατευθειαν ανοιξα και η κοιλιτσα πεταχτηκε.

Και να φανταστειτε ακομη δεν εχω πάει στο γιατρό.

BagRp2.png Spetp2.png eoYFp2.png

Διαφημίσεις

Καλημερα μανουλες!!!

Δεν μπαινω στχνα αλλα σας διαβαζω.

Εκτος απο τις αναγουλες ταλαιπωρουμαι και απο την υποταση.Χθες 9 και 5 ειχα παλι!!!Εχω φαει ολο το αλατι του κοσμου-ουτε η Μεσογειος τοσο αλατι!Τεσπα......

Σημερα εχω υπερηχο και ελπιζουμε να ακουσουμε τους παλμους.

Εν τωμεταξυ η μικρη μου εχει τρελαθει απο την χαρα της αλλα, σκεφτομαι οτι νωρις της το ειπα ...και αν δεν παει κατι καλα;;;;;:rolleyes:

:lol::lol::lol::lol::lol:

Aστα...χαλι μαυρο!!! παντως νομιζω οτι και οι ανταυγιες επιτρεπονται..

Απο πονακια πως τα πατε??? εγω εχω συνεχεια ρε γμτ...εχω αρχισει να αγχωνομαι λιγο...χθες το βραδυ με επιασαν και αρκετα εντονα και τα χρειαστηκα...

δεν το περιμενα οτι θα εχω παλι αγχος αν και δευτερη φορα...στην πρωτη εγκυμοσυνη σκεφτομουν μονο τον τοκετο και αγχωνομουν ενω τωρα με αγχωνουν ολα τα αλλα πλυν του τοκετου (και γεννησα και εντελως φυσιολογικα χωρις καν επισκληριδιο και παλι δεν με νοιαζει...) αβυσσος η ψυχη του ανθρωπου:roll::roll::roll:

Αφηστε για το μαλλι ..τι να πω;;;Εχω και ενα σωρο ασπρες...(δυστυχως ασπριζω απο τα 25...εμ με τοσες βαφες ..τι περιμενεις;;;)

Παντως στην προηγουμενη εγκυμοσυνη ειχα κανει φυτικη στο κομμωτηριο!

Δεσποινα και γω τα ιδια αγχη εχω..με αγχωνουν ολα ρε παιδι μου...τι ναπω με περιμανα πιο cool!!!

Aληθεια στην δουλεια σας το εχετε ανακοινωσει;;Εγω οχι ακομα!

Αυτα προς το παρον.Να κανω και καμια δουλεια γιατι απο το πρωι χαζευω στο ιντερνετ και εχω και απογραφη να παραδοσω αυριο!!!!!

Καλημέρα εγκυούλες!!

Σχετικά με τα ρουχα, φοράω ελαστικά, κολάν κλπ. επειδή ήμουν στα ανώτατα κιλά μου, και τώρα πήρα 1,5 κιλό (θυμάσαι Δέσποινα που σου είπα ότι έχασα το 0,5? Ε, το βρήκα στο δρόμο και το πήρα μαζί μου :tongue: ). Φαίνεται απλά ότι έχω παχύνει...

Στην δουλειά έχω πει μόνο σε 3 ανθρώπους από το γραφείο ότι είμαι έγκυος και στον διευθυντή μου. Επίσης το έχω πει σε άλλες 3 τσούπρες που είμαστε φιλαράκια στην δουλειά αλλά και εκτός. Μην νομίζετε ότι είναι πολλοί, δουλεύω σε ΝΠΙΔ και είμαστε πάαααρα πολλοί!!

RENAH να μας πεις νέα για την καρδούλα σήμερα!! Ολα καλά θα σου πάνε, δεν έχεις λόγο άγχους που το είπες στην μικρή!! Μπορώ να πω στην κομμώτριά μου να μου κάνει φυτική βαφή? Την ξέρω από τα 13 μου, αλλά νόμιζα ότι είναι λίγο ντροπή να την προτείνω κάτι τέτοιο... Είναι??

GEXxp3.png

Renah καλή επιτυχια, περιμενουμε τα νεα σας, όσο για τη μικρη μην στενοχωριεσαι, όλα θα ειναι καλά και θα περιμενετε ολοι με αγωνια.

Εγω δεν το εχω πει πουθενα πλήν των δικων μου ανθρωπων..

Κλέλια η γνωμη μου ειναι να ρωτησεις τον γιατρο για την φυτική.Εγω που ειχα ρωτησει την κομμωτρια δεν ηθελε να το πάρει πάνω της και μου ειπε να συνεννοηθω με το γιατρο μου και οτι μου πει εκεινος.

Ντροπή γιατι λες οτι ειναι;;Προϊον δεν ειναι και αυτο;;Κανονικα θα πληρωθει, τι το σκεφτεσαι;;

BagRp2.png Spetp2.png eoYFp2.png

εγώ στη δουλειά μου το έχω πει σε λίγους αλλά δεν το κρύβω κιόλας απλά ακόμα δεν φαίνεται και είναι αυτό που λες κλέλια και εγώ σε ΝΠΙΔ εργάζομαι όποτε είναι τόσοι πολλοί που να το πρωτοπείς.

εμένα πάλι γιατί μου έχει απαγορέψει εντελώς τις βαφές η γιατρός μου;:confused:

καλά ας φτάσει η ρίζα στο απροχώρητο και βλέπουμε.

Διαφημίσεις

clelia γιατι να ειναι ντροπη;;;Εχουν και στα κομμωτηρια φυτικες βαφες,αν εννοεις οτι θα την φερεις εσυ και γι αυτο να ντρεπεσαι(και ετσι να γίνει δηλαδη..καμια ντροπη)

Ότι θα ρωτήσω τον γιατρό μου για τις βαφές το θεωρώ δεδομένο. Εδώ τον ρωτάω κάτι κουλά, εκεί θα κολλήσω?

Μιλάμε βέβαια να έχουν περάσει οι 12 εβδομάδες και μετά θα πάω...

Δεν ήξερα ότι έχουν φυτικές βαφές στα κομμωτήρια, νόμιζα ότι έχουν από μία εταιρεία που συνεργάζονται πχ L'OREAL.

Και ναι μωρέ ντρέπομαι να πάω στην κομμώτριά μου ένα μπουκαλάκι ΚΟΡΡΕ ή ό,τιδήποτε μου πει ο γιατρός μου. Είναι σαν να πηγαίνω σε εστιατόριο με ταπεράκι... Αλλά αφού μου λέτε ότι δεν είναι και τόσο ντροπή και αφού η κομμώτρια είναι δικός μου άνθρωπος, αυτό θα κάνω...

GEXxp3.png

καλημερα κοριτσια!!!!

Άντε βρε παλαβό και τρόμαξα!! Νόμισα ότι σου βγάζουν την πίστη για να παραιτηθείς!

Ε, άσε τον κοσμάκη να συναλλάσσεται με την κοιλίτσα, τότε :D

κι εγω ετσι νομιζα ,οπωσ το διαβασα!!!αν ειναι τοτε καλοι αστουσ να μιλανε στην κοιλιτσα οπωσ λεει και η κλελια!!!:tongue::tongue:θυμαμαι τα δικα μου αφεντικα τι με ειχαν καψει μεχρι να φυγω....πολυ κακια..κυριωσ απο τισ γυναικεσ...:mad:τωρα δεν προλαβα να γυρισω στην δουλεια(ειμαι με το εξαμηνο του οαεδ..)κι ετσι δεν θα αντιμετωπισω την ξυνιλα τουσ!!

DnfMp3.pngqTarp3.png

καλημερα κοριτσια!!!!

κι εγω ετσι νομιζα ,οπωσ το διαβασα!!!αν ειναι τοτε καλοι αστουσ να μιλανε στην κοιλιτσα οπωσ λεει και η κλελια!!!:tongue::tongue:θυμαμαι τα δικα μου αφεντικα τι με ειχαν καψει μεχρι να φυγω....πολυ κακια..κυριωσ απο τισ γυναικεσ...:mad:τωρα δεν προλαβα να γυρισω στην δουλεια(ειμαι με το εξαμηνο του οαεδ..)κι ετσι δεν θα αντιμετωπισω την ξυνιλα τουσ!!

ωχ και γω μια απο τα ιδια την πρωτη φορα....Τελικα μετα την αδεια λοχειας παραιτηθηκα!!!Απο οτι βλεπω ομως .στη δουλεια που θα ειμαι δεν θα εχω τετοια θέματα...ελπιζω...γιατι ποτέ δεν ξέρεις.... αβυσσος η ψυχη του αφεντικου!:rolleyes:

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...