Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

Cafe Οκτώβριος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

μεμ μια σπρωξια αλλα μετα απο 14 ωρες????!!! Φανταζομαι την κατασταση σου! Παντως δεν ξερω, αν η φυση εχει προβλεψει για μας τις γυναικες να βγαινει το μωρο στην ωρα του (και τονιζω αν δεν υπαρχουν αλλα προβληματα υγειας), υπαρχει πραγματικος λογος να βιασεις την διαδικασια? Δεν ξερω....Τελοσπαντων, ως τοτε βλεπουμε....

Vqyip2.png

B4Snp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 14,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Ημουν και εγω πολύ αρνητικη και καχύποπτη αλλα αν ειναι να ξαναγεννησω οπως εκεινη την τελευταια ωρα που βγηκε το παιδι θα ξαναδιαλεγα με αυτο τον τροπο..Ξερω λέω πολύ μεγαλη κουβεντα αλλά απ'όσα εχω ακουσει οι περισσότερες επιπλοκες γινονται την ωρα που ξεκιναει ο τοκετος..η δικη μου τελευταια φαση (να το πω ετσι) ήταν τοσο ομορφη που με εκανε να ξεχασω ολη την πολύωρη αναμονη και τους πόνους, ίσως και να ημουν και εγω σε πιο καλη ψυχολογικη κατασταση γιατι ηξερα οτι μπηκαμε στην τελικη ευθεια και μου εφυγε εκεινη την ωρα ολο το αγχος...

Οπωσδηποτε θα αλλαζα τη μαια της πρωινης βαρδιας (μια στριγγλα μαγισσα) και θα επέλεγα να ειναι μαζι μου η μαια της απογευματινης βαρδιας που εκατσε και μια ωρα αφου τελειωσε το ωραριο της για να συμμετεχει στη διαδιακσια του τοκετου και να μου βαλει εκεινη το μωρο στην αγκαλια μου, πολύ γλυκος ανθρωπος!!!

Οτι ειναι να γινει, ας γινει στην ωρα του και με ενα γερο μωρο!!!Αν δεν ταλαιπωρηθουμε και λίγο πως θα το καταλάβουμε, ε??

BagRp2.png Spetp2.png eoYFp2.png

μολισ πριν λιγο ηλθα απο το ντοκτορι!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ολα τελεια!!!!!!!!!!!!!δοξα τω θεω!!!!κι εκει που κοιταζε τα χαρτια ,αναλυσεισ ,υπερηχουσ κτλ....του δειχνω την κοιλουμπιτσα που ειναι μελανι συκωτι (απο τισ εννεσεισ) μηπωσ και ειναι απο εκει η crp ,κοκκαλωσε και τρωει φλασια!!!!!!!!!!!!!!!!!κατα πασα πιθανοτητα ειναι απο εκει!!!!!!!ενθουσιαστικε το ντοκτορι!!!!!!!ανακαλυψε αυτο το αλυτο προβλημα με την crp που ανεβοκατεβενει!!!!!!!!!!!!!!!!!!μου ειπε οτι η crp μπορει να ανεβει και απο μια μονο ενεσουλα...ποσο μαλλον απο τισ ποσσεσ που βαζω!!!!!!!!!!!!!!!(αν δεν ειναι απο εκει ,ισωσ ειναι απο τα μεγαλα δαχτυλα των ποδιων μου που εχει μπει μεσα ωσ συνηθωσ το νυχι...)τεσπα!!!!!!!!!!!!σημασια εχει οτι δεν ειναι απο το αμνιακο!!!!!!!!!!!!!!!!

μπράβο βρε κορίτσι μου! θύμησέ μου αφού γεννήσεις με το καλό να κάνω μία επίσκεψη στο γιατρό σου για μία ΧΑΣΤΟΥΚΑ ΝΑαααα χρωστούμενη και ένα λογαριασμό για botox ........ (έλενα φιλική τιμή παρακαλώ..... )

IRINAKI μμπραβο ρε παιδι μου, επιτελους τοσον καιρο παιδευεσαι!!! Αλλα να ρωτησω κατι? Ο γιατρος δεν τις συστησε τις ενεσεις? Το ξεχασε οτι τις εκανες?

Και εχω και μια ερωτηση να κανω γιατι προβληματιζομαι πολλες μερες τωρα. Οι περισσοτεροι γιατορι καθως ξερετε συνεργαζονται με περισσοτερα απο ενα μαιευτηρια. Τι γινει λοιπον αν την ωρα που εγω γενναω στο ταδε μαιευτηριο να γενναει κι αλλη πελατισσα του γιατρου μου στο δεινα μαιευτηριο??????????????? Ιδου η απορια!!! Και μην μου πειτε απιθανο! Νομος των πιθανοτητων!

για αυτό στην αθήνα καταλήγουμε στο να γεννάνε σχεδόν όλες στο ΙΑΣΩ............ :twisted::twisted:

Διαφημίσεις

να σας πω κι εγώ ποιο καρότσι προτιμώ???

http://www.stokke-stroller.com/en-gr/

μου αρέσει πάρα πολύ, το έχουν 2 κουμπάρες μου και αδελφή μου

μου αρέσει η φιλοσοφία του ότι το παιδί το έχεις ψηλά (είναι η γενικότερη φιλοσοφία της stokke) για να συμμετέχει :)

Καλά ο πριγκιπάκος μου δεν υπάρχει!

Πήγαμε σήμερα για τη συμπληρωματική β' επιπέδου και λέμε ευτυχώς είναι σε καλή θέση... μετράει και κάποια πράγματα ξανά ο γιατρούλης (αγιος ανθρωπος με τέτοια χουνέρια που του κάναμε) αφου έχει περάσει σχεδόν μια εβδομάδα και με όλη του την καλη διάθεση λέει θα σας βγάλω και 3d φωτογραφία το προσωπάκι του...

Άκου τι πρωτοβουλία πηγε να πάρει!!!! Σιγά και μην τον άφηνε ο δικός μου ο κουραμπιές!! Τελευταία στιγμή έβαλε το χεράκι του και δεν δέχτηκε να βγει φωτο!

Ημαρτον! Οποτε θελουμε να κάνουμε κατι όλο μες την άρνηση είναι...

500 γραμμάρια είναι το πιτσιποπάκι μου! :mrgreen: άντρακλας!

ttB9p3.png

καλησπερα κοριτσια!!!!!!!!!!!!!!!!!!

μολισ πριν λιγο ηλθα απο το ντοκτορι!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ολα τελεια!!!!!!!!!!!!!δοξα τω θεω!!!!κι εκει που κοιταζε τα χαρτια ,αναλυσεισ ,υπερηχουσ κτλ....του δειχνω την κοιλουμπιτσα που ειναι μελανι συκωτι (απο τισ εννεσεισ) μηπωσ και ειναι απο εκει η crp ,κοκκαλωσε και τρωει φλασια!!!!!!!!!!!!!!!!!κατα πασα πιθανοτητα ειναι απο εκει!!!!!!!ενθουσιαστικε το ντοκτορι!!!!!!!ανακαλυψε αυτο το αλυτο προβλημα με την crp που ανεβοκατεβενει!!!!!!!!!!!!!!!!!!μου ειπε οτι η crp μπορει να ανεβει και απο μια μονο ενεσουλα...ποσο μαλλον απο τισ ποσσεσ που βαζω!!!!!!!!!!!!!!!(αν δεν ειναι απο εκει ,ισωσ ειναι απο τα μεγαλα δαχτυλα των ποδιων μου που εχει μπει μεσα ωσ συνηθωσ το νυχι...)τεσπα!!!!!!!!!!!!σημασια εχει οτι δεν ειναι απο το αμνιακο!!!!!!!!!!!!!!!!

ΜΠΡΑΒΟ! Μας αγχώνουν χωρίς λόγο! Όλα θα πάνε καλά Ειρηνάκι και όταν με το καλό γεννήσεις θα παμε όλες μια

"φιλική" επίσκεψη στο γιατρό σου να τον κοψωχολιάσουμε λιγάκι όπως έκανε αυτός σε σένα :twisted::twisted:

ttB9p3.png

Πήγαμε σήμερα για τη συμπληρωματική β' επιπέδου και λέμε ευτυχώς είναι σε καλή θέση... μετράει και κάποια πράγματα ξανά ο γιατρούλης (αγιος ανθρωπος με τέτοια χουνέρια που του κάναμε) αφου έχει περάσει σχεδόν μια εβδομάδα και με όλη του την καλη διάθεση λέει θα σας βγάλω και 3d φωτογραφία το προσωπάκι του...

Άκου τι πρωτοβουλία πηγε να πάρει!!!! Σιγά και μην τον άφηνε ο δικός μου ο κουραμπιές!! Τελευταία στιγμή έβαλε το χεράκι του και δεν δέχτηκε να βγει φωτο!

εύγε!!!!!! όλα καλά ... όλα ανθηρά!!!

Georgina οσο για το καροτσι εχεις απολυτο δικιο, και σε εμας αρεσε το Pliko αλλα μαλλον θα το ξεχασουμε αφου μαλλον θα χωραει μονο αυτο στο πορτμπαγκαζ και ταυτοχρονα απορριφθηκε η ιδεα αλλαγης αυτοκινητου μεχρι να δουμε πώς παει η κατασταση στην Ελλαδα (οικονομικα εννοω). Οσο για τα ρουχαλακια, ο,τι μου φεορυν εχω μαμα και θεια οι οποιες προτιθενται να σαρωσουν τα καταστηματα για αλλαγες οποτε δεν εχω προβλημα.

Δυστυχως εγω για 2 μηνες ακομα, μεχρι να βγει η ρημαδα η μεταθεση και να βρουμε σπιτι οπου παμε δεν μπορω να αγορασω τιποτα για το βλασταρακι μου... εν πειραζει, θα περιμενουμε....

Mην αγχώνεσαι... άλλωστε έχεις χρόνο μπροστά σου...

αυτό δεν σημαίνει ότι δεν μπορείς να το διασκεδάσεις λίγο... επισκέψεις και έρευνα αγοράς μπορείς να αρχίσεις από τώρα... αρκεί να μην παρασυρθείς και αρχίσεις τα ψώνια... :)

Aλλά βόλτα στα μαγαζιά θα είναι η καλύτερή σου...

beSZp2.pngdsR5p2.png

Διαφημίσεις

Irini... ενέσεις θρομβοφιλίας κάνεις και εσύ;;;

Εγώ innohep... εσύ τι χτυπάς;;;

Sorry για τη γλώσσα αλλά κάθε πρωί αυτό σκέφτομαι... άντε να πάρουμε και σήμερα τη δόση μας... :wink

beSZp2.pngdsR5p2.png

Μια καλησπέρα και από μένα την τελευταία σελίδα διάβασα

και βλέπω ψάχνεστε για τα του παιδιού σασ ολλεσ

προσπαθήστε να βολευτείτε με τα δώρα

όποιος σαν ερωτάει τη να σου πάρω .?

μην ντραπείτε να τους πείτε ..:wink::wink::wink:

κάντε μια λίστα των πραγμάτων που θεωρείτε ότι θα σας είναι χρήσιμα

και τσέκαρετε ότι θα σας προτείνουν εγώ έτσι έκανα και δεν αγοράσα σχεδόν τίποτα ήταν όλα δωράκια :wink::wink::wink:

Μαμαλευτεράκι... έχεις απόλυτο δίκιο... εφόσον ο άλλος ρωτάει μπορείτε να πείτε ελεύθερα... και μην περιοριστείτε σε πράγματα για τώρα... παρκοκρέβατο... καρεκλάκι φαγητού κλπ... είναι πάντα χρήσιμα και καλοδεχούμενα...

Τα παραπάνω και εμένα δώρα μου τα έκαναν και ενθουσιάστηκα...

όπως επίσης 4 γυμναστήρια και 3 mobile... τα οποία αλλάχτηκαν με relax και διάφορα άλλα...

beSZp2.pngdsR5p2.png

να σας πω κι εγώ ποιο καρότσι προτιμώ???

http://www.stokke-stroller.com/en-gr/

μου αρέσει πάρα πολύ, το έχουν 2 κουμπάρες μου και αδελφή μου

μου αρέσει η φιλοσοφία του ότι το παιδί το έχεις ψηλά (είναι η γενικότερη φιλοσοφία της stokke) για να συμμετέχει :)

Τsipouritsa γλυκιά... και εμένα μ' αρέσει το stokke... αλλά πριν το πάρεις γνώμη μου είναι να ελέγξεις 2 πραγματάκια... πρώτον ότι το μωρό κοιμάται άνετα σε αυτό... καθότι δεν ξαπλώνει πλήρως... τα ποδαράκια είναι πάντα σπαστά...

και δεύτερον και κυριότερον... ότι μπορείς να αλλάξεις το μωρό μέσα σε αυτό... δυστυχώς στην Ελλάδα λίγα μέρη έχουν υποδομή για αλλαγή μωρού και τις περισσότερες φορές υποχρεούσαι να αλλάξεις το μωρό στο καρότσι...

Για τους παραπάνω λόγους εγώ απέρριψα το Quinny... το οποίο τόσο εγώ όσο και ο σύζυγος είχαμε δει και λατρέψει...

Το θέμα κρεβάτι και καρότσι είναι τι βολεύει την κάθε μαμά σύμφωνα και με το προσωπικό της στυλ... εγώ απλά εκθέτω τους προβληματισμούς μου έτσι;;;

beSZp2.pngdsR5p2.png

Fragolina... χαίρομαι με τα καλά σου αποτελέσματα... με το καλό το μπεμπάκι σου...

Στη Β' επιπέδου στον Αλέξη... έχω photo που μας φασκελώνει... κανονικά όμως...

ο δε γιατρός για να σώσει την κατάσταση... ε, να, σας χαιρετάει το παιδί...

Μήπως ο δικός σου είναι star από τώρα και δεν θέλει τα πολλά flash;;;

beSZp2.pngdsR5p2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...