Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

Cafe Οκτώβριος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

ελα ντε... εγω παντως θα αρχισω απο τα βασικα, δηλαδη κουνια, αλλαξιερα, καροτσι και ρουχαλακια λιγα γιατι ειμαι σιγουρη πως θα μας κανουν δωρο πολλα. Στη συνεχεια βλεπουμε, καλυτερα να εχω λιγα και να δω τι θα χρειαστω παρα να ξοδεψω τα χρηματα μου σε πραγματα που θα μεινουν αχρησιμοποιητα.

Τα ρουχαλάκια τελικά είναι ρίσκο... οπότε καλό είναι να έχεις έναν δικό σου άνθρωπο να τρέξει μετά αν χρειάζεται... και εγώ είχα πάρει λίγα αρχικά σκεφτόμενη ότι θα μου φέρουν δώρα... αμ δε... τα περισσότερα ήταν για 6 μηνών και μετά... οπότε μετά ευτυχώς είχα την κουνιάδα μου που με βοήθησε ιδιαίτερα...

Μην ξεχάσεις πάνες... και τα του μπάνιου...

Τώρα που το συζητάμε... έχω έτοιμη λίστα με το τι θα χρειαστεί για όποια μαμά θέλει...

στείλτε μου mail με pm...

beSZp2.pngdsR5p2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 14,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

μια που πήρα φόρα... ας σχολιάσω και λίγο...

Τσιπούρα... μ΄αρέσει τρελά το nick σου... μπράβο κοριτσάκι...

ΤΕΛΕΙΟΣ ο ανιψιός... δεν το συζητάμε... τελικά το θέμα νονά δεν είναι πόσο κοντά είσαι αποστασιακά... αλλά πόσο κοντά νιώθεις με το παιδί...

ploegisi... Περαστικά στο φίλο σας... τι να πω... δεν υπάρχουν λόγια όταν συμβαίνουν τέτοια... και μην ανησυχείς για το μωρό.. καραφλό δεν θα είναι... αλλά μην περιμένεις και μαλλί μπούκλα στην αρχή...

Clelia... έγραψες με το σχόλιο... "της θειάς σου"... χαχαχα

εδώ πήγαινε γάντι...

beSZp2.pngdsR5p2.png

Να με βάλω και εμένα στη λίστα;;;

Stone: 9/6 - B Επιπέδου

Γιωτίτσα: 10/6 - Β Επιπέδου

despina100: 15/6 Υπέρηχος Καρδιάς

maraki32: 15/6 β επιπέδου

βασω79: 16/6 επίσκεψη

Angelique1981: 17/6 - Β Επιπέδου & 21/7 επίσκεψη

Clelia: 17/6 επίσκεψη

chris 81: 12/6 επισκεψη

GeorginaT: 28/6 B Eπιπέδου

beSZp2.pngdsR5p2.png

Κοριτσακια καλησπέρα!!

Λέτε για προικα μωρου ε??Εγω δεν θα χρειαστω κτ καινουριο αλλά οταν πρωτοψαχτηκα με τον μικρο μου, νομιζω πως εκανα καλές αγορες..

Παρηγγειλα καροτσι 3 σε 1 της Inglesina το οttuto http://www.inglesina.com/en/collection/modular-systems/otutto# με 650 ευρω απο Ιταλία (δωρο γονιων μου) αντι 950 ευρω τιμη ΛΗΤΩ, παιδικο δωματιο πήραμε της Pali http://www.sottoilcavolo.com/vedimg.php?img=prodotti/1250524791427.jpg και αυτο σε πολύ καλή τιμη αφου τα εκανε εισαγωγη ο αντρας μου μεσω της εταιριας τους και τα πλήρωσαν τα πεθερικα μου...ολα τα υπόλοιπα, ρηλαξ, καλαθουνα(τη χρησιμοποιησα αρκετα) , κουνια, παρκοκρεβατο τα διαλεξα εγω και μου τα εφεραν δωρο στενοι συγγενεις..Μη βιαστειτε να παρετε και εσεις απο αυτα ή θα σας τα φερουν ή θα σας ρωτησουν

Εμας αυτα μας βγηκαν..τσαμπα!!χαχα

BagRp2.png Spetp2.png eoYFp2.png

Georgina οσο για το καροτσι εχεις απολυτο δικιο, και σε εμας αρεσε το Pliko αλλα μαλλον θα το ξεχασουμε αφου μαλλον θα χωραει μονο αυτο στο πορτμπαγκαζ και ταυτοχρονα απορριφθηκε η ιδεα αλλαγης αυτοκινητου μεχρι να δουμε πώς παει η κατασταση στην Ελλαδα (οικονομικα εννοω). Οσο για τα ρουχαλακια, ο,τι μου φεορυν εχω μαμα και θεια οι οποιες προτιθενται να σαρωσουν τα καταστηματα για αλλαγες οποτε δεν εχω προβλημα.

Stone καπως ετσι κι εμεις, βλεπεις ειναι το πρωτο εγγονι για το δικο μου σοϊ και ηδη τσακωνονται ποιος θα μας παρει τι. Τους λεω μην αγχωνεστε, εχε για ολους η λιστα μου!χαχαχχαχαχα

Δυστυχως εγω για 2 μηνες ακομα, μεχρι να βγει η ρημαδα η μεταθεση και να βρουμε σπιτι οπου παμε δεν μπορω να αγορασω τιποτα για το βλασταρακι μου... εν πειραζει, θα περιμενουμε....

Vqyip2.png

B4Snp2.png

Διαφημίσεις

καλησπερα κοριτσια!!!!!!!!!!!!!!!!!!

πλοεγκισουλα ευχομαι να πανε ολα καλα για τον φιλο σασ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

μολισ πριν λιγο ηλθα απο το ντοκτορι!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ολα τελεια!!!!!!!!!!!!!δοξα τω θεω!!!!κι εκει που κοιταζε τα χαρτια ,αναλυσεισ ,υπερηχουσ κτλ....του δειχνω την κοιλουμπιτσα που ειναι μελανι συκωτι (απο τισ εννεσεισ) μηπωσ και ειναι απο εκει η crp ,κοκκαλωσε και τρωει φλασια!!!!!!!!!!!!!!!!!κατα πασα πιθανοτητα ειναι απο εκει!!!!!!!ενθουσιαστικε το ντοκτορι!!!!!!!ανακαλυψε αυτο το αλυτο προβλημα με την crp που ανεβοκατεβενει!!!!!!!!!!!!!!!!!!μου ειπε οτι η crp μπορει να ανεβει και απο μια μονο ενεσουλα...ποσο μαλλον απο τισ ποσσεσ που βαζω!!!!!!!!!!!!!!!(αν δεν ειναι απο εκει ,ισωσ ειναι απο τα μεγαλα δαχτυλα των ποδιων μου που εχει μπει μεσα ωσ συνηθωσ το νυχι...)τεσπα!!!!!!!!!!!!σημασια εχει οτι δεν ειναι απο το αμνιακο!!!!!!!!!!!!!!!!

DnfMp3.pngqTarp3.png

Stone κι εμεις εχουμε πάρει απο την Ιglesina το Zippy (καρότσι και καθισμα αυτοκινήτου που μπαίνουν στον ίδιο σκελετό) απο την ιταλία το παραγγείλαμε μεσω Ιντερνετ και απο 500 ευρώ που είχε στην Ελλαδα μας βγήκε 260, πολύ πιο οικονομικά δεν το συζητάω. Και εκτός απο την κούνια έχουμε πάρει και λίκνο που το ήθελα εγω πάρα πολύ για τον πρώτο καιρο που θα είναι το μωρό δίπλα μας.

[sIGPIC][/sIGPIC]H0T1p3.png

Αμαν βρε Ειρηνουλα, να ηρεμησεις πια!!!Μα καλα κανεις δεν το σκεφτηκε???Μονο η απελπισμενη μανουλα????

Γιωτιτσα εγω ειμαι πολύ ευχαριστημενη απο την Ιnglesina, τα καροτσια ειναι παρομοια με της Peg Perego αλλά ειναι πιο αυτοματοποιημενα νομιζω.

Αφου οταν μου το εστειλαν όλο το καροτσι ηταν σε κομματια, οταν το ειδα εμεινα καγκελο..Σε μιση ωρα εστησα καροτσι χωρις κατσαβιδι, όλα κουμπωτα ηταν, κλικ-κλακ τελειωσες!!

Μια καλησπέρα και από μένα την τελευταία σελίδα διάβασα

και βλέπω ψάχνεστε για τα του παιδιού σασ ολλεσ

προσπαθήστε να βολευτείτε με τα δώρα

όποιος σαν ερωτάει τη να σου πάρω .?

μην ντραπείτε να τους πείτε ..:wink::wink::wink:

κάντε μια λίστα των πραγμάτων που θεωρείτε ότι θα σας είναι χρήσιμα

και τσέκαρετε ότι θα σας προτείνουν εγώ έτσι έκανα και δεν αγοράσα σχεδόν τίποτα ήταν όλα δωράκια :wink::wink::wink:

:tongue::tongue:

Διαφημίσεις

IRINAKI μμπραβο ρε παιδι μου, επιτελους τοσον καιρο παιδευεσαι!!! Αλλα να ρωτησω κατι? Ο γιατρος δεν τις συστησε τις ενεσεις? Το ξεχασε οτι τις εκανες?

Και εχω και μια ερωτηση να κανω γιατι προβληματιζομαι πολλες μερες τωρα. Οι περισσοτεροι γιατορι καθως ξερετε συνεργαζονται με περισσοτερα απο ενα μαιευτηρια. Τι γινει λοιπον αν την ωρα που εγω γενναω στο ταδε μαιευτηριο να γενναει κι αλλη πελατισσα του γιατρου μου στο δεινα μαιευτηριο??????????????? Ιδου η απορια!!! Και μην μου πειτε απιθανο! Νομος των πιθανοτητων!

Vqyip2.png

B4Snp2.png

Να με βάλω και εμένα στη λίστα;;;

Stone: 9/6 - B Επιπέδου

Γιωτίτσα: 10/6 - Β Επιπέδου

despina100: 15/6 Υπέρηχος Καρδιάς

maraki32: 15/6 β επιπέδου

βασω79: 16/6 επίσκεψη

Angelique1981: 17/6 - Β Επιπέδου & 21/7 επίσκεψη

Clelia: 17/6 επίσκεψη

chris 81: 12/6 επισκεψη

GeorginaT: 28/6 B Eπιπέδου

μαμαλευτερακι 24 Ιουνίου Β ΕΠΙΠΕΔΟΥ

:tongue::tongue:

Και εχω και μια ερωτηση να κανω γιατι προβληματιζομαι πολλες μερες τωρα. Οι περισσοτεροι γιατορι καθως ξερετε συνεργαζονται με περισσοτερα απο ενα μαιευτηρια. Τι γινει λοιπον αν την ωρα που εγω γενναω στο ταδε μαιευτηριο να γενναει κι αλλη πελατισσα του γιατρου μου στο δεινα μαιευτηριο??????????????? Ιδου η απορια!!! Και μην μου πειτε απιθανο! Νομος των πιθανοτητων!

:roll:

Το εχουν λύσει το θεματακι αυτο Ελενα μου..Οι πιο πολλοί και πολυασχολοι κλεινουν ραντεβου ή αλλιως με πρόκληση..Αν αρνηθεις και του πεις οταν ερθει η ωρα μου σου λένε οτι αν δεν ειναι διαθεσιμος τη δεδομενη στιγμη θα γεννησεις με τον αντικαταστατη του ή συνεργατη του..

Τα σκεφτηκαν αυτοι πριν απο εμας γιοα εμας!!!:roll::roll::roll:

:roll:

Το εχουν λύσει το θεματακι αυτο Ελενα μου..Οι πιο πολλοί και πολυασχολοι κλεινουν ραντεβου ή αλλιως με πρόκληση..Αν αρνηθεις και του πεις οταν ερθει η ωρα μου σου λένε οτι αν δεν ειναι διαθεσιμος τη δεδομενη στιγμη θα γεννησεις με τον αντικαταστατη του ή συνεργατη του..

Τα σκεφτηκαν αυτοι πριν απο εμας γιοα εμας!!!:roll::roll::roll:

ωραια, με βλεπω για συνεργατη...:D:D:D Σιγα μην παω στα καλα του καθουμενου με προκληση ή ραντεβου. Να βιασουμε την φυση γιατι εχει ο ντοκτορας να παει αλλου??? Παντως μου λυθηκε η απορια βρε Πετρουλα μου. Σε ευχαριστω...

Vqyip2.png

B4Snp2.png

Στο λέω γιατι μου συνεβη..Τωρα που πήγα με τον αερα της εμπειρης χαχα και του ειπα δεν θα ξαναπάμε με πρόκληση ετσι??...14 ωρες τι ηταν και εκεινο!!!

Αρχισε πάλι τα δικα του, "και γιατι μωρε να φτασουμε 40 εβδομαδων και να βγει ενα μεγαλο μωρο, να ταλαιπωρηθεις και εσυ και εκεινο??" (δεν εχει και πολύ αδικο αλλα του εχω εμπιστοσυνη και θα τον ακουσω σε οτι μου πει...)

Περα απο την πολύωρη αναμονη :mad: οταν εκανα πλήρη διαστολή το μωρο γλυστρισε απο μεσα μου με μια σπρωξια μονο (3.360 κιλα)..Αν ηταν στα κιλα μου (5 κιλα γεννηθηκα στην 41η εβδομαδα) ενας θεος ξερει πως θα το εβγαζα

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...