Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

Cafe Οκτώβριος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

γιωτιτσα καλημερα και σε εσενα!

Ελενη μου τι να πω? Μακαρι να το ξεπερασει το παιδι, να εισαι σιγουρη θα τον θυμηοθυμε στις προσευχες μας!

Κλελια, βαζουν emla, το καλυτερο μαλιστα ειναι να απομονωσεις την περιοχη που εχεις πασαλειψει με μεμβρανη αυτην που βαζουμε στα φαγητα, αλλιως μεγαλο μερος της απορροφαται αποτ α ρουχα και δεν κανει δουλεια.

Μιλαμε η κοπελα(17 χρονων ηταν μωρε γι' αυτο εκανε ετσι) βγηκε βαλαντωμενη στο κλαμα! Φαντασου να ειχαμε κι αλλον πελατη να περιμενε εξω, θα νομιζε οτι της καναμε εγχειρηση!!Τελοσπαντων...

Παντως κι εγω σθμφωνω με Γιωτα, ξυραφακι και παλι ξυραφακι, βεβαια εδω να τονισω οτι λογω χρωματος δενε χω και πολλες τριχες, αν ειχα δεν ξερω τι θα εκανα.

Vqyip2.png

B4Snp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 14,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

ploegisi πολύ άσχημο γμτ αυτό που έπαθε!! Τι να πω, εύχομαι τα καλύτερα!!

ellain και εγώ έβαζα μεμβράνη... Το έχω ξαναπεί, laser ξεκίνησα πριν από 5 χρόνια και εδώ και 2 χρόνια είμαι σχεδόν σπανή. Όταν ξεκίνησα δεν είχα χρήματα και έκανα ανάληψη από πιστωτική κάρτα αλλά δεν είχα άλλες υποχρεώσεις. Όχι μόνο αξίζει τον κόπο, αλλά το συνιστώ! Και επίσης να σας πω ότι δεν είχα πρόβλημα τριχοφυΐας, ήμουν κανονική προς το λίγο. Αλλά είναι τέλεια να μην σε απασχολούν οι τρίχες ποτέ μα ποτέ πια...

GEXxp3.png

Αν ήσουν άνεμος, εγώ σε κράτησα!!

ελένη τι είπες τώρα 33 χρονών;; τι να πω να γίνει γρήγορα καλά το παλικάρι. θεός φυλάξει.

chrisaki σχετικά με τις απορίες σου για την κούνια υπάρχουν αυτές που ανεβοκατεβαίνουν μόνο τα κάγκελα και αυτές που ανεβοκατεβαίνει το στρώμα. εμένα για να πω την αλήθεια με βόλεψε πολύ που ανεβοκατεβαίνουν τα κάγκελα γιατί ήταν πιο εύκολη στη χρήση της και ιδιαίτερα όταν μεγαλώνουν τα πιτσιρίκια λίγο και θέλουν να ανεβοκατεβαίνουν μόνα τους. το στρώμα το πληρώσαμε χωριστά.

υ.γ. σε αυτές που ρυθμίζεις τα κάγκελα βγαίνουν κιόλας και μετά μπορείς να το κάνεις κανονικό κρεβατάκι για όσο χωράει το παιδί.

Καλα λεει η κοπελα αφου πονουσες πολυ και αντεχες να μην φωναξεις τοτε γιατι οχι θα γεννησεις ευκολα:mrgreen: εκτος αν ηταν η ellain εκει κοντα και φοβοσουν να φωναξεις:rolleyes:

Τι να σου πω, μακάρι!!!!!!!!!! Θα τα πούμε σε μερικούς μήνες πρώτα ο Θεός........

Ωχ λες να ήταν η ellain?????? :tongue:

Ευχαριστουμε τα κοριτσια που προτειναν αυτην την ωραια βιοτεχνια στο Περιστερι, προτιμω να δινω τα χρηματα σε ανθρωπους που παλευουν να κρατηοσυν μια επιχειρηση παρα σε ενα franchise για το οποιο εισαι απλως ενας πελατης. Εκτος αυτου εχει και ωραια σχεδιακια, μου αρεσει η κουνια-3 σε ενα! Μου φαινεται πολυ πρακτικη. Θα οδυμε οταν ερθει ο καιρος να αγορασουμε...

Κι εμένα μου άρεσε το 3 σε 1 αλλά μάλλον δεν κατεβαίνουν τα κάγκελα.....

ploegisi περαστικά στο παλικάρι και μακάρι να μην του αφήσει τίποτα, αυτή η δοκιμασία που περνάει.

Γεια σου Γιωτιτσα!!!!!

Καρδιά μου λιώνω, μακριά σου δε ζω...

7P0bp3.png?QSgUFaB8

dOCGp3.png?JHmztYbB

Γνωριστήκαμε: 3/3/2000

Παντρευτήκαμε: 7/7/2007

Ήρθε το μωράκι μας: 14/10/2010

Ήρθε το 2ο αγγελουδάκι μας: 31/1/2013

ΗΡΘΑΤΕ ΛΑΧΤΑΡΕΣ ΜΟΥ!!!

Διαφημίσεις

Γεια σου Αγγελικούλα, ελπίζω να ηρέμησες λίγο;

Ναι Γιωτιτσα μου, νομίζω ότι φαίνεται κιόλας... λύθηκε η γλωσσούλα μου...

Ο αντρούλης μου, μου έδινε εξηγήσεις για 2 ημέρες/νύχτες... ότι τρέχει σαν το Βέγγο όλη μέρα και κάπου είναι λογικό να του ξεφεύγει και κάτι. Στην περίπτωσή μας δεν κατάλαβε σε τι κατάσταση ήμουν... αν το είχε καταλάβει θα γύριζε τη γη ανάποδα (κάτι άλλο είπε αλλά δε θέλω να το επαναλάβω) για να μην θέσει σε κίνδυνο, το νινί μας κι εμένα. Και ότι μας βάζει πάνω απ' όλα και όλα αυτά τα γλυκά που λένε οι άντρες μας....

7P0bp3.png?QSgUFaB8

dOCGp3.png?JHmztYbB

ΗΡΘΑΤΕ ΛΑΧΤΑΡΕΣ ΜΟΥ!!!

Ο αντρούλης μου, μου έδινε εξηγήσεις για 2 ημέρες/νύχτες... ότι τρέχει σαν το Βέγγο όλη μέρα και κάπου είναι λογικό να του ξεφεύγει και κάτι. Στην περίπτωσή μας δεν κατάλαβε σε τι κατάσταση ήμουν... αν το είχε καταλάβει θα γύριζε τη γη ανάποδα (κάτι άλλο είπε αλλά δε θέλω να το επαναλάβω) για να μην θέσει σε κίνδυνο, το νινί μας κι εμένα. Και ότι μας βάζει πάνω απ' όλα και όλα αυτά τα γλυκά που λένε οι άντρες μας....

μπράβο του και μπράβο σου.... τον έχεις καλά στρωμένο φιλενάδα! :tongue:

μπραβο του παντως λιωμα εσυ φανταζομαι ε???:mrgreen:αντε μπραβο εστι γλυκολογα να μας λενε θελουμε τωρα που ειμαστε πιο ευαισθητουλες:roll:

Κοριτσια μου σας ευχαριστω πολυ για τις απαντησεις σας γενικως τα εχω κανει λιγο αχταρμα στο κεφαλι μου και με τα καροτσια τα καθισματακια ολα.....τουλαχιστον ξεμπερδεψα το κρεβατι!!!!:mrgreen::mrgreen::mrgreen:

οτι ονειρευόμουν στην ζωή μου,το έχω βρει σε εσενανε ψυχη μου και έχω τα πάντα πια!!!

Ploegisoula είδα το μνμ σου στο November (διαβάζω και τις από κει μανούλες, σε περίπτωση που μου βγει τεμπελίτσα η δικιά μου και δεν μας κάνει τη χάρη τον Οκτώβριο... μιας και είμαστε για 28/10...) τι γλυκό να συναντάς παλιές γνώριμες!!!!! Άσε που και η tatis μπορεί τελικά να γίνει Οκτωβριανή μανούλα αφού έχει ΠΗΤ 5/11..... για σκέψου το, μαζί σε όλες τις χαρές!!!!!! ;)

μπράβο του και μπράβο σου.... τον έχεις καλά στρωμένο φιλενάδα! :tongue:

Ναι μωρέ είναι καλούλης, τι περισσότερες φορές!!!!!!

μπραβο του παντως λιωμα εσυ φανταζομαι ε???:mrgreen:αντε μπραβο εστι γλυκολογα να μας λενε θελουμε τωρα που ειμαστε πιο ευαισθητουλες:roll:

Ναι ναι, τα χρυσά μας... γαϊδουράκια :mrgreen:

Πάντως με τα κρεβατοκαρότσια κπλ κι εγώ στην κοσμάρα μου, ιδέα δεν έχω και πελαγώνω με την internetiki αναζήτηση..... αχ

7P0bp3.png?QSgUFaB8

dOCGp3.png?JHmztYbB

ΗΡΘΑΤΕ ΛΑΧΤΑΡΕΣ ΜΟΥ!!!

Ploegisoula είδα το μνμ σου στο November (διαβάζω και τις από κει μανούλες, σε περίπτωση που μου βγει τεμπελίτσα η δικιά μου και δεν μας κάνει τη χάρη τον Οκτώβριο... μιας και είμαστε για 28/10...) τι γλυκό να συναντάς παλιές γνώριμες!!!!! Άσε που και η tatis μπορεί τελικά να γίνει Οκτωβριανή μανούλα αφού έχει ΠΗΤ 5/11..... για σκέψου το, μαζί σε όλες τις χαρές!!!!!! ;)

Ναι μωρέ είναι καλούλης, τι περισσότερες φορές!!!!!!

Ναι ναι, τα χρυσά μας... γαϊδουράκια :mrgreen:

Πάντως με τα κρεβατοκαρότσια κπλ κι εγώ στην κοσμάρα μου, ιδέα δεν έχω και πελαγώνω με την internetiki αναζήτηση..... αχ

χαμενο:lol::lol::lol::lol:

ασε και εγω με το internet τα εχω κανει μανταρα δεν καταλαβαινω τι ειναι απαραταιτητο και τι υπερβολικο ασε που ολα τα καροτσακια εκτος απο τα χρωματα και αυτα με τα σετ που ουτε αυτα τα καταλαβαινω ολα ιδια μου φενονται.Ελππιζω οταν θα βγουμε να κανουμε ερευνα αγορας να τα ξεκαθαρισω:roll:

οτι ονειρευόμουν στην ζωή μου,το έχω βρει σε εσενανε ψυχη μου και έχω τα πάντα πια!!!

Διαφημίσεις

πολλά δεν είναι βρε κορίτσια; λίκνο, καλαθούνες, ριλάξ... τι θα μας είναι απαραίτητο, τι θα χρειαστούμε απ' αυτά..... και τι θα χρησιμοποιήσουμε τελικά........

Θα μαζεύουμε άχρηστα πράγματα...

7P0bp3.png?QSgUFaB8

dOCGp3.png?JHmztYbB

ΗΡΘΑΤΕ ΛΑΧΤΑΡΕΣ ΜΟΥ!!!

hello girls...

ευχαριστώ για το καλωσόρισμα... με το καλό τα μπεμπάκια σας...

και να χαίρεστε τα παιδάκια που ήδη έχετε...

Σχετικά με καρότσια... για διαβάστε και αυτό...

Οδηγός επιβίωσης κατά την αγορά καροτσιού...

http://blog.eimaimama.gr/2010/06/blog-post_06.html

και σχετικά με την απορία της Angelique... για λίκνο, καλαθούνα...

http://blog.eimaimama.gr/2010/05/blog-post_14.html

Προς θεού δεν κάνω διαφήμιση στο blog... δεν είναι δικό μου... απλά τα συγκεκριμένα άρθρα είναι πολύ καλά... αν και διαφωνώ στο πορτ μπεμπέ... προσωπικά το θεωρώ τελείως άχρηστο...

Relax σαφώς και θα χρειαστεί... προσωπική πάντα άποψη αλλά από 3 μηνών και μετά...

τα καλύτερα είναι αυτά που έχουν και δόνηση... και χαλαρώνουν το μωρό...

αυτά περί αγορών...

τα υπόλοιπα το βράδυ...

φιλάκιαααααα

beSZp2.pngdsR5p2.png

ελα ντε... εγω παντως θα αρχισω απο τα βασικα, δηλαδη κουνια, αλλαξιερα, καροτσι και ρουχαλακια λιγα γιατι ειμαι σιγουρη πως θα μας κανουν δωρο πολλα. Στη συνεχεια βλεπουμε, καλυτερα να εχω λιγα και να δω τι θα χρειαστω παρα να ξοδεψω τα χρηματα μου σε πραγματα που θα μεινουν αχρησιμοποιητα.

Georgina πολυ καλα τα αρθρα στα συγκεκριμενα blog~θα συμφωνησω μαζι σου οτι ειναι μαλλον αβολο το πορτ μπεμπε για υπνο, τουλαχιστον εμενα ετσι μου φαινεται. Ευχαριστουμε και παλι!!

Vqyip2.png

B4Snp2.png

Ellain και εγώ τα ίδια ακριβώς λέω να πάρω απλά το καρότσι λέω να ειναι 3 σε 1 λέω...................

Τζωτζίνα μεγάλη βοήθεια το blog αυτό είδικα για το καρότσι το μόνο που είχα σκεφτεί είναια να χωράει στο πορτ μπαγκαζ....

ntes069iqp11kvcq.pnghq545zdpsvak4vme.png

Ellain και εγώ τα ίδια ακριβώς λέω να πάρω απλά το καρότσι λέω να ειναι 3 σε 1 λέω...................

Τζωτζίνα μεγάλη βοήθεια το blog αυτό είδικα για το καρότσι το μόνο που είχα σκεφτεί είναια να χωράει στο πορτ μπαγκαζ....

Το μικρό τέρας τελικά κοιμήθηκε πολύ λίγο οπότε δεν έχει χαλάρωση για τη μαμά...

oh well.. ευτυχώς έχω και εσάς...

Για 3 σε 1 δεν ξέρω... αλλά το να προσαρμόζεται το κάθισμα αυτοκινήτου στο καρότσι είναι μεγάλη ευκολία το πρώτο τρίμηνο... όπως είναι το μωρό το βγάζεις και το παίρνεις μαζί σου...

Για το πορτ μπαγκαζ... ο ξαδερφός μας αφού πήρε το Pilko 3 της Peg Perego... μετά άλλαξε και αυτοκίνητο γιατί δεν χώραγε... δεν κάνω πλάκα... έχει συμβεί αυτό...

αφού όλοι του κάναμε πλάκα για το θέμα... αλλά μπορεί να την πατήσεις... επίσης τα ασανσέρ είναι βασικό θέμα αφού σε παλιές πολυκατοικίες... μαμά, πεθερά... το καρότσι μπαίνει διαγώνια και μόνο 1 γονιός χωράει... ο άλλος κάνει γυμναστική... τι να λέμε...

beSZp2.pngdsR5p2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...