Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

Cafe Οκτώβριος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Tsipoura τι τέλεια!!!! Πολύ γλυκιά και πρωτότυπη η πρόσκληση της αδελφούλας σου για κουμπαριά!!! Αφού θα δεχτείς, σύντομα θα γκαστρωθείς ΧΑ, σιγά μην σ' άφηνα (έτσι έγινε και με μένα)!

Ploegisi σου εύχομαι τα καλύτερα για τον φίλο σας... Δεν ξέρω τι έγινε, να είναι καλά όμως...

GEXxp3.png

Αν ήσουν άνεμος, εγώ σε κράτησα!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 14,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Stone: 9/6 - B Επιπέδου

Γιωτίτσα: 10/6 - Β Επιπέδου

despina100: 15/6 Υπέρηχος Καρδιάς

maraki32: 15/6 β επιπέδου

βασω79: 16/6 επίσκεψη

Angelique1981: 17/6 - Β Επιπέδου & 21/7 επίσκεψη

Clelia: 17/6 επίσκεψη

chris 81: 12/6 επισκεψη

εμενα γιατι δεν με ειχε ο καταλογος οεο????θα σας συγχωρεσω ομως γιατι ειμαι τεραστεια καρδια!!!!:cool:

οτι ονειρευόμουν στην ζωή μου,το έχω βρει σε εσενανε ψυχη μου και έχω τα πάντα πια!!!

καλημέρα!! εγώ ως συνήθως δεν σας προλαβαίνω γράφετε γράφετε διαβάζω στα πεταχτά και μετά δεν θυμάμαι σχεδόν τίποτα.:rolleyes:

τζορτζίνα ούτε εγώ θυμάμαι αν σου είπα καλωσήρθες στην παρέα μας:tongue:

ηρουκακι μπράβο άντε σου έφυγε και εσένα το άγχος για την β επιπέδου άντε να πέρνουμε σειρά και οι επόμενες.

εγώ να πω την αλήθεια μου τον έχω αφήσει 2 φορές το μικρό στη μαμά μου για να πάμε σ/κ εκδρομούλα και τώρα θέλει ο άντρας μου να πάει στο χωριό το σ/κ με τον μικρό, θα είναι εκεί και οι γονείς του βέβαια αλλά δεν ξέρω το σκέφτομαι 3 μέρες θα τα καταφέρει μόνος του; βέβαια είναι καλή ευκαιρία να ξεκουραστώ. τι να κάνω;

ploegisi περαστικά στο φίλο σας. να πάνε όλα καλά

τσιπουρίτσα μου γλυκιά τον καλύτερο τρόπο βρήκε ο ανιψιός σου. πολύ συγκινητικό !!

καλημερα κοριτσια!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

τσιπουριτσα μου γλυκια με το καλο η βαπτισουλα του τσιπουροανηψακιου σου!!!!!!!!!ειναι κουκλακι!!!!!!!!!!!!να τον χαιρεστε!!!!!κι επισησ ευχομαι στην βαπτισουλα να εχεισ ηδη ενα μικρο μικρο τσιπουριδιακι μεσα στην κοιλιτσα σου!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

σημερα εχω ντοκτορι,το μεσημερακι!!!!για να δουμε τι θα δουμε...και τι θα ακουσουμε...

ηρουκακι μου καλο απο χτεσ ηθελα να στο γραψω....χιλια μπραβο για τον τραχυλο!!!!!!!!!!!!!!πολυ χαρηκα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!τελικα μεγαλωσε αυτοσ ή απλα τωρα στο β επιπεδου μετρηθηκε πιο σωστα?

γιατι κι εμενα εδω ο υπερηχογραφιστησ που πηγαινα για το αμνιακο μου τον εβγαζε 3,20 αν θυμαμαι καλα και τελικα στο β επιπεδου τον εβγαλαν 3,84....

DnfMp3.pngqTarp3.png

Διαφημίσεις

Καλημερα σε ολα τα κοριτσακια μου!!!!!

Τζωρτίνα και εγω δεν θυμαμαι να σε καλως ορισα στην παρεουλα μου(αλλη γαϊδουρα):roll::roll:

Τσιπουριδιον μου εδω εμεις συγκηνηθηκαμε εσυ δεν θα βαλαντωνες με αυτο το γραμματακι???:roll:

Ισι μου ολα να πανε καλα ευχομαι κοριτσακι μου,μακια μακια!!!

οτι ονειρευόμουν στην ζωή μου,το έχω βρει σε εσενανε ψυχη μου και έχω τα πάντα πια!!!

Tsipoura τι τέλεια!!!! Πολύ γλυκιά και πρωτότυπη η πρόσκληση της αδελφούλας σου για κουμπαριά!!! Αφού θα δεχτείς, σύντομα θα γκαστρωθείς ΧΑ, σιγά μην σ' άφηνα (έτσι έγινε και με μένα)!

Ploegisi σου εύχομαι τα καλύτερα για τον φίλο σας... Δεν ξέρω τι έγινε, να είναι καλά όμως...

η αλήθεια είναι ότι την προηγουμενη φορά που δέχτηκα να βαφτίσω... βρέθηκα με την <3 λλλλίνα μου (βλέπει donkey) ...... είναι θειος του βραστηριού μου (έτσι λέω τον μικρό, βραστήρι μου!!!!!)

Για αυτό η αδελφή μου θέλει να είμαι η ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΗ ΝΟΝΑ

(εγώ επιμένω να βάλει κι αλλον από την πόλη που ζουνε) για να μου λυθούν λεει εντελώς τα χέρια και να δεχτώ όλη την καλή ενέργεια !!!!!

αν και υπολογίζει ότι θα είμαι εγκυος λεει στην βάπτιση και θα κρατάει το donkey το μωρό !!! χααχχχαχχαααααααα

χα χα...κλελουκω και τσιπουριδιον ειδατε???????????????????ακριβωσ το ιδιο εγραψα κι εγω...το εγραφα μαλιστα συγχρονωσ με την κλελουκω....αρα κατι σημαινει!!!!!!θα δεισ ενα γουρι που θα σου φερει ο ανηψιοσ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

α!!τι εγινε τσιπουρακι με το τικερακι σου?ζυγιστηκεσ ?

DnfMp3.pngqTarp3.png

καλημερα κοριτσια!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

τσιπουριτσα μου γλυκια με το καλο η βαπτισουλα του τσιπουροανηψακιου σου!!!!!!!!!ειναι κουκλακι!!!!!!!!!!!!να τον χαιρεστε!!!!!κι επισησ ευχομαι στην βαπτισουλα να εχεισ ηδη ενα μικρο μικρο τσιπουριδιακι μεσα στην κοιλιτσα σου!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

σημερα εχω ντοκτορι,το μεσημερακι!!!!για να δουμε τι θα δουμε...και τι θα ακουσουμε...

ηρουκακι μου καλο απο χτεσ ηθελα να στο γραψω....χιλια μπραβο για τον τραχυλο!!!!!!!!!!!!!!πολυ χαρηκα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!τελικα μεγαλωσε αυτοσ ή απλα τωρα στο β επιπεδου μετρηθηκε πιο σωστα?

γιατι κι εμενα εδω ο υπερηχογραφιστησ που πηγαινα για το αμνιακο μου τον εβγαζε 3,20 αν θυμαμαι καλα και τελικα στο β επιπεδου τον εβγαλαν 3,84....

Ειρηνακι μου καλα εισαι εσυ???τι Νοκτορι εχεις επισκεψη???:roll::roll::roll:

Εμενα ρε παιδια στην β επιπεδου που τον ειδε ειπε παρα πολυ καλος μην φοβαστε για τις συσπασεις που ειχατε αλλα δεν ειπε ποσο???και εμεις τα χαμενα απο την χαρα μας δεν ρωτησαμε:roll::roll::roll:

Διαφημίσεις

τώρα είδα ότι όλες σας το ίδιο μου λέτε.... σας ευχαριστώ πολύ

σιγά σιγά κι όλα θα γίνουν

Κουμπαρούλα μου εύχομαι όλα καλά να πάνε στο φίλο σας!

Δεν ζυγίστηκα και δεν νομίζω ότι έχω χάσει .....

ατασθαλίες δεν έχω κάνει !!! είμαι πραγματική Κιουρία, πρόγραμμα δεν έχω κρατήσει που είναι ίσως το πιο σημαντικό! νοιώθω ότι έχω ξεφουσκώσει πολύ πάντως

μου λείπει το ρημάδι το τσιγάρο βρε κορίτσια, πολύ! δεν τον φανταζόμουν ότι θα μου έλειπε μετά από τόσο καιρό.... αλλά τώρα ειδικά με τη διαίτα το θέλω το ρημαδιασμένο!

Kαλημέρα συνοδοιπόροι :D

Δεν μπήκα να σας πω για τη β' επιπέδου την προηγούμενη Τετάρτη γιατί πολύ απλά το αγοράκι μου είναι αναρχοαυτόνομο και δεν μας αφησε να τα δούμε όλα οπότε σήμερα θα ξαναπάω στις 3 το μεσημέρι για να δουμε τον εγκέφαλο που δεν τον είδαμε... Ημουν στο μητέρα από τις 10 μέχρι τις 12.30 και ξαναπήγα στις 3.30 μεχρι τις 5 μπας και είχε αλλάξει θέση αλλά μπααααα :twisted:

Τι ανέβηκα σκάλες (στον 6ο με τα πόδια), τι έφαγα σοκοφρέτα (σιχαινομαι τα γλυκα - μην με πειτε τρελή!), τι χυμό ήπια, Χριστό δεν καταλάβαινε το κουραμπιεδάκι μου :roll:

Ελπίζω σήμερα να τελειώσουμε :confused:

Clelia μου με βλέπω για καισαρική οπότε η πητ μου είναι ενδεικτική αλλά αν συμπαισουν τα κέφια των μωρών μας θα κανονίσουμε ραντεβού με τα νυχτικά στους διαδρόμους :mrgreen: :mrgreen:

ttB9p3.png

hroukaki καλά είναι vasdeli, είναι στο Αμέρικα! Χθες ήθελα να της στείλω μνμ κατά τις 8 το βράδυ (επειδή ένα μνμ μου το έστειλε τέτοια ώρα), μετά το ξέχασα και μετά δεν ήθελα να της στείλω διότι δεν ήξερα τι ώρα ήταν στην Αμερική. Εύχομαι να θυμηθώ να της στείλω σήμερα...

tsipoura όταν δέχτηκα την κουμπαριά κάτι ανάλογο μου είπε η μαμά μου: ότι είναι μεγάλη τύχη να βαφτίζεις μωρό και ότι θα την βρω αυτή την καλοτυχία μπροστά μου... Επίσης θα μπορείς να κρατάς το μωρό, θα το δεις, εγώ δεν είχα πρόβλημα με το 9κιλο (= βαφτιστήρι) που άρπαξα με τσαμπουκά, ούτε εσύ θα έχεις. Κράτα πάντως καβάντζα τον δικό σου δίπλα...

GEXxp3.png

Αν ήσουν άνεμος, εγώ σε κράτησα!!

Καλημέρα κουκλίτσες μου γλυκές, που πάντα ανεβάζει η μια την άλλη!!!!!!!

Stone, Ελένη, tsipouritsa, ploegisi, Clelia, Ηρώ:

Με τον άντρα μου είμαστε μαζί 10+ χρόνια και με συγκατοίκηση όλο αυτό το διάστημα. Δεν είναι τέτοιος άνθρωπος γι' αυτό και δε μπορώ να το δεχτώ να μην είναι εκεί όταν τον έχω πραγματικά ανάγκη... μπορεί να με ρωτάει 100 φορές τη μέρα αν είμαι καλά, αν θέλω κάτι και όλα τα σχετικά και εγώ να προσπαθώ να είμαι οκ δίπλα του, αλλά τις λίγες φορές που τον χρειάζομαι πραγματικά... αυτές θέλω να είναι εκεί. Έτσι με έχει συνηθίσει..., έτσι με έμαθε.

Γενικά είναι πολύ εντάξει και είναι δίπλα μου, αλλά κάποιες φορές δεν καταλαβαίνει τι είναι σημαντικό και γίνεται το μπάχαλο, μετά προσπαθεί να το σώσει και γίνεται χειρότερο... υποφέρει και αυτός και εκεί λιώνω. Τέλος πάντων...

Stone μου, νυφούλα έ; Αν δεν μας αλλάξει τελευταία στιγμή στη Β επιπέδου και μας έρθει κανένας κόλπος, καλά θα είναι....

Ελένη μου, το μωράκι το άκουγα πολύ καιρό αλλά πολύ ελαφριά..., τώρα όμως έχει γίνει πολύ κινητικό και έντονο. Είναι απίστευτη αίσθηση και οργιάζει η φαντασία μου για το τι μπορεί να κάνει εκείνες τις στιγμές μέσα μου....

Τσιπουράκι μου, το θέμα είναι ότι είναι πολύ εκδηλωτικός μαζί μου, αλλά καμιά φορά γκρρρρρρ

Ploegisi γλυκιά σ' ευχαριστώ για το ενδιαφέρον και για τη σκέψη σου!!! Ξάδερφος ήταν και δεν υπάρχει θέμα εκεί, αλλού τα σπάσαμε...

hroukaki προσπαθεί ο δικός μου, αλλά είναι αυτό το αλλά...

GeorginaT με το καλό και σε σένα η Β.

Clelia συμφωνώ απόλυτα με αυτή το φράση "της θειάς σου", μέχρι τώρα του έλεγα διάλεξε ποιας θέλεις... τώρα όμως δεν έχει τέτοια, κατοχυρώθηκε στη χάρη της, τρομάρα της....

Α η θείτσα δεν έμεινε μόνο στα περί εγκυμοσύνης, συνέχισε το ποίημα η "καλή" μου μπροστά στο φιλοθεάμον κοινό και σε άλλα σχόλια του τύπου... Αγόρι μου, τη μανούλα σου και τα μάτια σου, να μην αφήσεις τους γονείς σου καμάρι μου.... και τη γυναίκα σου να την αγαπάς......, αλλά να προσέχεις τη μανούλα σου........ άλλο που δε σου λέω, σαν τους γονείς σου τίποτα........

Και να φανταστείτε ότι έχω και καλές σχέσεις με την πεθερά μου........

liana κι εμένα χθες το βράδυ είχε πετρώσει η κοιλιά μου από την αριστερή πλευρά και είχε μετατοπιστεί λίγο και μπορώ να πω ότι πονούσε κιόλας, ήταν αρκετά ενοχλητικό... τώρα όργανο ήταν που του έριξε καμιά κλωτσιά η μπουμπού μου και το έστειλε πιο κει... δεν ξέρω. Όταν πήγα να κάνω μπάνιο και έσκυψα να λούσω και τα μαλλιά μου, με έπιασε και πόνος στο διάφραγμα...... καλά πάω δε μπορώ να πω...

Εμένα για τον τράχηλο δε θυμάμαι αν μου λέει κάτι γενικά, μόνο στο τελευταίο ραντεβού ξέρω σίγουρα ότι τον εξέτασε (με κοιλιακό υπέρηχο) και μου είχε πει ότι είναι οκ κλειστός, γιατί είχα κάτι ψιλοπονάκια και τσουξίματα... άλλες φορές δεν ξέρω, μπορεί να μην το σχολιάζει απλά.....

Όσο για το όνομα που σχολιάζατε:

Εμείς λέμε για κοριτσάκι Μαρία-Παναγιώτα και θα την φωνάζουμε Μαργιώτα!!!!!! (όνομα πεθεράς και μαμάς)

Για αγοράκι λέμε Νικόλαος (όνομα πεθερού και μπαμπά)

τσιπουρίτσα μου ανατρίχιασα με το "γράμμα από το ανιψάκι σου"!!!! Ότι πιο γλυκό μπορούσε να κάνει η αδερφούλα σου!!!!!!

Συγχαρητήρια!!!!!!!!!!!

ploegisi τις ευχές μας στο φίλο σας, ότι κι αν του συμβαίνει

Ειρήνη όλα καλά θα σου τα πει κι από κοντά ο γιατρός, μην ανησυχείς!!!!!

Φιλάκια σε όλες!!!!!

Καρδιά μου λιώνω, μακριά σου δε ζω...

7P0bp3.png?QSgUFaB8

dOCGp3.png?JHmztYbB

Γνωριστήκαμε: 3/3/2000

Παντρευτήκαμε: 7/7/2007

Ήρθε το μωράκι μας: 14/10/2010

Ήρθε το 2ο αγγελουδάκι μας: 31/1/2013

ΗΡΘΑΤΕ ΛΑΧΤΑΡΕΣ ΜΟΥ!!!

Ειρηνακι μου καλα εισαι εσυ???τι Νοκτορι εχεις επισκεψη???:roll::roll::roll:

χρυσουλα εχω γυναικοντοκτορι!!!!!θα παω να του δειξω τον υπερηχο (β επιπεδου)που εκανα καθωσ και τισ στοιβεσ με τισ αναλυσεισ....

Επίσης θα μπορείς να κρατάς το μωρό, θα το δεις, εγώ δεν είχα πρόβλημα με το 9κιλο (= βαφτιστήρι) που άρπαξα με τσαμπουκά, ούτε εσύ θα έχεις. Κράτα πάντως καβάντζα τον δικό σου δίπλα...

ναι καλε!!!!εδω εγω καθωσ και ολεσ οι αλλεσ μανουλεσ που εχουν μαλιστα και μεγαλυτερα μπεμπακια απο την αγγελικουλα μου και τα σηκωνουν συνεχωσ....

για μιση-μια ωριτσα δεν νομιζω να υπαρχει θεμα...

DnfMp3.pngqTarp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...