Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

Cafe Οκτώβριος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 14,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Ααααααααααα χιλια πραγματα γραψατε παλι!!!!

Καταρχην να πω την Ηρω μας ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!!!!!!!!!!

Μπραβο κοριτσι μου ηρεμησε τωρα με τον τραχηλο ολα θα πανε τελεια:mrgreen:

και θα απολαυσεις τους υπολοιπους μηνς με το κρητικαρο σου να σε ΤΑΡΑΖΕΙ ΣΤΑ ΚΛΩΤΣΙΔΙΑ:mrgreen::mrgreen::mrgreen:

liana μου αυτο ειναι μαλλον συσπασεις που υποτιθεται στο μηνα που ειμαστε ειναι φυσιολογικο να συμβαινουν γιατι προετοιμαζεται η μητρα απλος αλλες το καταλαβαινουμε και αλλες οχι.Πεπει να το αναφερεις ομως στον γιατρο σου για να μην εχεις καμια αμφιβολοια και αγχωνεσαι αδικα!!

Κλελουκο εγραψες παλι:lol::lol::lol::lol:

οτι ονειρευόμουν στην ζωή μου,το έχω βρει σε εσενανε ψυχη μου και έχω τα πάντα πια!!!

Ploegisoula το έχω ακούσει το μαγαζί και πήρα τηλέφωνο και ρώτησα αν μπορώ να κάνω την παραγγελεία μέσω τηλεφώνου και δέχονται!η πληρωμή γίνεται μέσω τραπέζης και όλος τους ο κατάλογος είναι στο site τους στο ιντερνετ!!!!!!

Ελένη μου ούτε εμένα τον μετράει ο γιατρός μου απλά ζορίστηκα με τον βήχα και τον μετρήσαμε!Ε και τώρα ήθελε να δεί πως πάει...

Αγγελικούλα μου μη στενοχωριέσαι δεν αξίζει!Δεν μπορούν να αισθανθούν ότι εμείς και όσο και να προσπαθούν δεν το καταφερνουν!Οδικός μου τόσες μέρες ξάπλα και δεν ήρθε μία μερα πριν τις 9 στο σπιτι!!!!Τι να πεις....

Stone σε ζηλεύωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωω

ntes069iqp11kvcq.pnghq545zdpsvak4vme.png

αααααα! και όσον αφορά τον τράχηλο, εμένα μου τον μέτρησε στη β' επιπέδου, όχι ενδοκολπικά... βγήκε 4.2 εκ.

μου είπε τέλεια!

6umkp3.png

Ήρθες και μας γέμισες χαμόγελα..!!

Jdbyp2.png

Η ζωή έχει τη γεύση που της δίνεις! Κανένα όνειρο δεν είναι άπιαστο, μη σταματάς να ονειρεύεσαι!!!a%3E

Διαφημίσεις

hello girls...

να πω ότι δεν σας προλαβαίνω... :)

πάμε...

GeorginaT καλωσόρισες να σου ζήσει ο Αλέξης σου και με το καλό και το 2ο μωράκι σου, ότι κι αν είναι!!! Β' Επιπέδου πότε;

Angelique...B' επιπέδου και καμπύλη μαζί 28/06... κανονικά θα το κάναμε λίγο νωρίτερα... αλλά πάω τόσο καλά που δεν τον πειράζει να το τρενάρουμε και λίγο...

To μπεμπέ και εγώ το νιώθω και μάλιστα εδώ και καιρό... και ομολογώ ότι μ' αρέσει τρελά αυτή η αίσθηση...

Για το θέμα που αναφέρεις με το σύζυγο... είναι καιρός προσαρμογής και για τους 2 σας κάπου... λίγο οι ορμόνες σου που έχουν χτυπήσει κόκκινο... λίγο ο σύζυγος που δεν ξέρει πως να προσαρμοστεί στα νέα δεδομένα δημιουργούν μία τεταμένη κατάσταση... άποψή μου... μίλα του... πες του τι σε ενοχλεί... είναι σημαντικό να είσαι χαρούμενη και ήρεμη...

δεν νομίζω ότι το κάνει επίτηδες... νομίζω ότι δεν έχει καταλάβει το πόσο εύθραυστη είναι αυτή τη στιγμή η ψυχολογία σου...

Στην προηγούμενη εγκυμοσύνη καθίσαμε με τον σύζυγο να δούμε την ταινία "Ο Βράχος"... Σων Κόνερυ, Νίκολας Κειτζ... γνωρίζετε ότι είναι περιπέτεια τρελή... αυτό που δεν μπορείτε να φανταστείτε είναι τι κλάμα έκανα με την ταινία... κορόμηλο το δάκρυ... και ο σύζυγος να με κοιτάει σαν χαμένος...

εχεισ κι εσυ μικρο μικρο ζουζουνακι ε?κι εμενα η αγγελικουλα μου ειναι μολισ 1 ετουσ!!!!!!θα περναει την αδελφουλα τησ μονο 15 μηνεσ!!!!κι εμενα σκαρφαλωνει πανω στην κοιλια ,μου κανει διαφορα γενικα!!!1 μηνα τωρα δεν την σηκωνα(χτεσ κ σημερα την σηκωσα 1 φορα..)και αισθανομουν ασχημα...

α οσο για το ριξιμο ωσ προσ το δευτερο παιδακι εχουμε κι εμεισ ενα θεμα!!!!!!οπωσ το βλεπω ,μαλλον θα αγορασω καινουρια τησ αγγελικουλασ ,κρεβατι κτλ για να μπει η μικρουλα πριγκιπισσα στην κουνια τησ αγγελικησ..

εμεισ ετσι ειχαμε συμφωνησει στην αγγελικουλα (αγγελικη λενε την μητερα μου),...τα πεθερικα ομωσ ειχαν αλλη γνωμη και μην σασ πω το τι εγινε!!!!!!!!!!!!!!παραλιγο θα χωριζαμε...εν τελει εβγαλα τησ μαμασ μου.αρα τωρα που εχουμε παλι κοριτσακι ,πρωτα ο θεοσ να γεννηθει θα το βγαλω γεωργια-ελενη.ειναι τησ πεθερασ μου και τησ γιαγιασ του αντρα μου.

κοριτσια εχω θεμα!!!!!!!!!!!αρχισαν σε εσασ οι καουρεσ???????????????οτι και να φαω ,μετα καουρεσ.εδω και 2 μερεσ και τα εχω παιξει ηδη...

Irini... εμένα θα έχουν 23 μήνες διαφορά και αγχώνομαι πως θα το πάρει ο μεγάλος...

έχω διαβάσει... έχω ρωτήσει... έχω ψάξει... και κατέληξα ότι είναι θέμα παιδιού.. οπότε ίδωμεν... σίγουρα θα λάβει δώρο από το μικρό αδερφάκι αλλά το καθημερινό με ανησυχεί... θα αδιαφορήσει ή θα το πλακώσει;;;

Eγώ τον σηκώνω τον μικρό και ας είναι 13 κιλά... το συζήτησα και με το γιατρό και καταλαβαίνει ότι είναι μικρός και θέλει ακόμα αγκαλιά... βέβαια λίγες φορές την ημέρα και όχι για πολύ ώρα... αλλά όπως και να το κάνεις δεν γίνεται να μην πάρεις αγκαλιά το μικρό...

Για τα ονόματα... τον Αλέξη τον βγάλαμε επειδή μας άρεσε το όνομα... Αλέξιος είναι...

ούτε μπαμπάς ούτε πεθερός ούτε τίποτα... και δεν ακούσαμε και καμμία αντίδραση...

τώρα στο δεύτερο παίζει αν είναι κοριτσάκι να βγάλω την πεθερά μου και τη γιαγιά μου...

Ελεάννα... αλλά είναι απλώς υποψήφιο... τίποτα δεν είναι αποφασισμένο...

Για τις καούρες... αυτό που ξέρω είναι υπομονή... το μπεμπέ βγάζει μαλλάκια... :)

IRINI τωρα θα αρχισουμε να εχουμε καποια θεματακια. Εγω δεν εχω καουρες, αλλα εχω πονο στην πλατη-μεση. Βεβαια ειμαι καθιστη πολλες ωρες αλλα κανω υπομονη 3 εβδομαδες ακομα και σταματαω την δουλεια.

ellain... από αυτόν τον πόνο πάσχω και εγώ... πίκρα... και δεν μπορείς να κάνεις και τίποτα...

Ας περασω και στα δικα μας τωρα...

Περασαμε ενα υπεροχο ξεκουραστο Σαβ/κο στη Λευκαδα με το στεφανι και γεμισαμε μπαταρίες..

Το μεγαλο το μωρο μας μας υποδεχτηκε με μια τεραστια αγκαλια και πολλά φιλια, συμπεριφορα που μας εξεπληξε ευχαριστα μιας και μεχρι τωρα δεν τον εχουμε αφησει πάνω απο μια μερα πέρα απο το ταξιδι στη Ρωμη τον περασμενο Αυγουστο..

Stone... αυτός είναι ο κύριος λόγος διαφωνίας με τον σύζυγο... ότι ο μικρός δεν έχει διανυκτερεύσει ποτέ εκτός σπιτιού... και ας είναι 18 μηνών... η πεθερά μου τον έχει κρατήσει μερικές φορές για 2 ωρίτσες... απλά να πάνε καμμία βόλτα και στην παιδική χαρά... και τώρα έσκασε ταξίδι Κύπρο και θέλω να πάω και πρέπει να αφήσω τον μικρό... θα κάτσει λες;

φιλάκια

beSZp2.pngdsR5p2.png

κοριτσακια μου γκαστρουλιτσες-ομορφουλες τι κανετε?

χαρηκα παρα πολυ με τα νεα των β επιπεδων που ειχατε κοριτσια!Ολες να εχουμε τετοια καλα αποτελεσματα και στην αγκαλια μας γερα παιδακια!

σας εχασα ως συνηθως και η αληθεια ειναι δυσκολη η προσαρμογη αλλα τι να κανω...

καλως ηρθες georgina και με το καλο το νεο εκπληξη μπεμπε!!!

καουρες εχω και εγω και ειχα και στην πρωτη εγκυμοσυνη,ανυποφορες...υπομονη και σε αυτο.

τοση υπομονη ρε κοριτσια πραγματικα που θα την βρουμε?

φιλακια!!!

2lz07ypaigyui6fs.png

kk3v7ypaostspbl2.png

Καλημέρα!!!

Τι μου κάνετε??

Angelique ξέχασα να σχολιάσω το καλύτερο: την θείτσα βρε!!!

Λοιπόν: από αυτή την κάργια βγήκε η φράση "της θειάς σου". Είναι βλαμμένη/κακιασμένη/σιχαμένη!!

Αν ήταν όσες έχουν περάσει κάποια θέματα με τις εγκυμοσύνες τους να περιφέρουν την αρνητική τους ενέργεια, τότε θα ήμασταν καμένες!! Αααααααχ! Τα είπα και ξέσκασα!! Τα σκεφτόμουν το βράδυ πριν κοιμηθώ :tongue:

GEXxp3.png

Αν ήσουν άνεμος, εγώ σε κράτησα!!

Καλημερα γκαστρούλες!!!

Τζωρτζινα καλώς ηρθες (δεν θυμαμαι αν σε καλοσωρισα ξανα..) στο παρεακι μας!!Για το ταξιδακι να τον αφησεις τον μικρο για να ξεσκασετε και λίγο..Ο δικοςμου απο πολύ μικρος καθόταν και καθεται ακομη και σε ξενο να τον αφησω, απλά επειδη τον θηλασα μεχρι 14 μηνων ειμασταν αυτοκολλητοι σε ολα τα ταξιδακια μας και δεν ηταν και λίγα..Μετα που αποθηλασε πάλι τον παίρναμε μαζι γιατι τον θελαμε και μας ελειπε..

Αυτο το διημερο ομως το ειχα αναγκη να το κανουμε οι δυο μας, ειναι και στην πιο δυσκολη φαση ο μικρος τωρα και θα επρεπε συνεχως να τρεχω απο πίσω του..

Για τις καουρες που λέτε, εμενα μονο η σουρωτη/σοδα με ανακουφιζει πολύ..

Ειδικα στον Ανασταση μου, μπορει να επινα και 2-3 καθε μερα..αυτο το παιδι μες τη φυσαλίδα αναπτυχθηκε..χαχα

Τον τραχηλο και μενα μου τον μετρησε στην αυχενικη και τον ειδε καλό..

Ενημερωνω τον μινι (πλέον) καταλογο

Stone: 9/6 - B Επιπέδου

Γιωτίτσα: 10/6 - Β Επιπέδου

despina100: 15/6 Υπέρηχος Καρδιάς

maraki32: 15/6 β επιπέδου

βασω79: 16/6 επίσκεψη

Angelique1981: 17/6 - Β Επιπέδου & 21/7 επίσκεψη

Clelia: 17/6 επίσκεψη

BagRp2.png Spetp2.png eoYFp2.png

καλημέρα κι από εμένα!

χθες μου ήρθε με το ταχυδρομείο ένας φάκελος που έγραφε:

Θεία Μαριέττα κλπ .. και μέσα είχε φωτό του ανηψιού μου (2 μηνών είναι) και πίσω από την φωτό έγραφε : ΘΑ ΓΙΝΕΙΣ Η ΝΟΝΑ ΜΟΥ??? και υπογραφή :

your basel baby :)

(γιατί μένουν στην βασιλεία της ελβετίας)

το κλάααμααααα........ καταλαβαίνετε!!!!!!!!! σήμερα αλλάζω πατώματα γιατί φούσκωσε το παρκέ από το πολύ κλάμα..... :roll:

Διαφημίσεις

καλημέρααααααααααααα!

όλη μέρα!

τι μου κάνετε? εγώ προσπαθώ να φτιάξω τη διάθεσή μου... έμαθα δυσάρεστα νέα πρωί πρωί και ελπίζω όλα να πάνε κατ' ευχήν για το φίλο μας το Χρήστο, να είναι δυνατός και να ξεπεράσει το μεγάλο εμπόδιο που βρέθηκε στο δρόμο του!

μη σας ζαλίζω με τα δικά μου! βρε! εγώ που δεν έχω καούρες, φαλακρό μωρό θα βγάλω???:-D:P:D:mrgreen::-D

6umkp3.png

Jdbyp2.png

Η ζωή έχει τη γεύση που της δίνεις! Κανένα όνειρο δεν είναι άπιαστο, μη σταματάς να ονειρεύεσαι!!!a%3E

καλημέρα κι από εμένα!

χθες μου ήρθε με το ταχυδρομείο ένας φάκελος που έγραφε:

Θεία Μαριέττα κλπ .. και μέσα είχε φωτό του ανηψιού μου (2 μηνών είναι) και πίσω από την φωτό έγραφε : ΘΑ ΓΙΝΕΙΣ Η ΝΟΝΑ ΜΟΥ??? και υπογραφή :

your basel baby :)

(γιατί μένουν στην βασιλεία της ελβετίας)

το κλάααμααααα........ καταλαβαίνετε!!!!!!!!! σήμερα αλλάζω πατώματα γιατί φούσκωσε το παρκέ από το πολύ κλάμα..... :roll:

στη θέση σου θα έπρεπε να αλλάξω τα πατώματα και των απο κάτω μου! άντε βρε! συγχαρητήριαααααα! σούπερ ο μπέμπης!

6umkp3.png

Jdbyp2.png

Τσιπουρα τωρα τον ειδα τον λεβεντη σας!!!Μεγαλη τιμη σου εκανε η αδερφούλα σου!!!

Να τον χαίρεστε, ειναι πολύ όμορφος, κουκλάκι!Με το καλό το μυστηριο και ολες οι προετοιμασίες

Ελένη μακαρι ο φιλος σας συντομα να βρει μια λύση στο πρόβλημα του!!

BagRp2.png Spetp2.png eoYFp2.png

Τσιπουράκι εγω θα είχα ποτίσει και τον κήπο!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Αγάπες μου!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ισι μου περαστικά όλα θα είναι!!!Εύχομαι ότι καλύτερο!!!!!!

Α και εγώ έχω καούρες με σόδα τις αντιμετωπίζω και με πολύ νερό!!!

Πηγάζει απο μέσα μας νενάκι μου!!!!

Τζωρτίνα ούτε εγώ πρέπει να σου είπα καλώς όρισες!!!(Γαϊδούρα ως συνήθως)

Καλημέρα είπα;;;Δεν είπα!!!Καλημέρα κοιλίτσες!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ntes069iqp11kvcq.pnghq545zdpsvak4vme.png

Αχ βρε κορίτσια με το καλό και στα μπεμπάκια σας!!!

εκει να δείτε κλάμα που θα ρίξουμε! :tongue:

Τζωρτζίνα γειά σου κι από εμένα, με το καλό το μπεμπίνι σου!

εγώ είμαι λίγο σαν guest star εδώ ...... :cool:

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...