Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

Cafe Οκτώβριος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

GeorginaT και Gina καλώς ήρθατε και με το καλό τα μωράκια σας!

Ηρώ συγχαρητήρια!!!!

Ειρήνη υπομονή με τις καούρες, δυστυχώς δεν έχω καμιά συμβουλή.

Έλενα αν μπορείτε να διαλέξετε όνομα δική σας επιλογής να το κάνετε! Και εμένα δε μου αρέσει να επιβάλλεται το όνομα, αλλά μια και αρχίσαμε έτσι και μαι και που το θέλουν και οι γονείς θα το συνεχίσουμε. Με το τρίτο τους καλύψαμε όλους, μια μαμά και πεθερά έχουν το ίδιο όνομα, επομένω στο τέταρτο :o θα το διαλέξουμε μόνοι μας!

Κορίτσια να ρωτήσω και εγώ, τον τράχηλο σας το βλέπουν φαντάζομαι κολπικά. Εμένα γιατί δεν μου την έκαναν ποτέ αυτή την εξέταση παρά μόνο μερικές μέρες πριν γεννήσω. Και για το αμνιακό υγρό δε μου είπαν τίποτα, φαντάζομαι ότι το εξέτασαν, φαίνεται από τον υπέρηχο; Και καμπύλη σαγχάρου θα κάνω πρώτη φορά, νομίζω ότι είναι η μικρή αλλά δεν είμαι σίγουρη. Και είναι και η τρίτη μου εγκυμοσύνη. Έχω πολλά να μάθω ακόμα :roll:!

clelia θα συμφωνήσω και εγώ ότι είμαι στην τρίτη εγκυμοσύνη μου, άλλωστε και η μικρή έκανε αισθητή την παρουσία της από 16 Απριλίου. Τώρα μπορώ να καταλάβω περίπου που είναι και πολλές φορές όταν είμαι ξαπλωμένη η κοιλιά σχηματίζει βουναλάκι σε κάποιο σημείο. Ναι και τη βλέπω να κουνιέται αλλά σύντομα θα τη δεις και εσύ και τότε θα ξετρελαθείς.

Σκύλο όπως έχω ξαναπεί έχουμε και εμείς, όχι μέσα στο σπίτι αλλά στο κήπο, τα παιδιά έχουνε πολύ καλή σχέση μαζί του αλλά και το συγκεκριμένο σκυλί είναι πολύ ήσυχο και οικογενειακό. Μου αρέσει που μεγαλώνουν έτσι και δε φοβούνται τα ζώα σε αντίθεση με το πως μεγάλωσα η ίδια.

IQnWp3.png

Δημήτρης 25/01/07

Εβελίνα 12/04/08

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 14,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Ξέχασα να σας πω ότι από την προηγούμενη εβδομάδα ακούω το μωράκι μου πολύ έντονα και 1 φορά 3 χτυπηματάκια του φάνηκαν με γυμνό μάτι, κουνήθηκε η κοιλιά. Αυτά είναι τα ευχάριστα. Και κάποιες φορές σκληραίνει η κοιλιά από τη μια πλευρά, αν και νόμιζα ότι είναι νωρίς... όμως το πιάνω

Το αισθάνθηκε και μπαμπάς του κάποιες φορές..... αν και περίμενα διαφορετική αντίδραση από πλευράς του και απογοητεύτηκα.......

Έχουμε κάποια θέματα τις τελευταίες μέρες......

Χθες είχα και ένα γάμο και πέρασα χάλια..... ο άντρας μου βιαζόταν να φέρει το αυτοκίνητο για να φύγουμε πριν την ώρα μας για το σπίτι του γαμπρού...... 4:10' μου είχε πει ότι θα φύγουμε και ήταν 3:55' και ενώ του είχα πει ότι τον χρειάζομαι και να φεύγαμε μαζί σε 5' αυτός ξανά τα ίδια...... τεσπα ρίξαμε έναν καυγά ο οποίος κατέληξε σε κλάματα... τον τελευταίο καιρό με αγχώνει...... αλλά λέει πως γίνεται χωρίς να το θέλει....

κάπως έτσι ξεκινήσαμε για το γάμο και αφού τα βρήκαμε στην πορεία, το τέλος ήταν πιο σκ@τ@....

Μια θεία του μου μιλούσε συνέχεια για το τι κακό είχε πάθει στην εγκυμοσύνη της και να προσέχω κι εγώ να μην τα πάθω και γενικά ήταν μες τη μαυρίλα η ηλίθια. Μετά με κάρφωνε με τα μάτια της και νόμιζα ότι θα με τρυπούσαν μαχαίρια απ' το βλέμμα της. Ευτυχώς αλλάξαμε τραπέζι γρήγορα....

Την τελευταία 1 ώρα στο τραπέζι πονούσα έντονα και όταν αποφασίσαμε να φύγουμε... περιμέναμε μισή ώρα με 40' όρθιοι... για να χαιρετήσουμε το γαμπρό, να βρούμε τους γονείς του (γαμπρού) να τους πάμε πρώτα απ' το σπίτι τους.. να πάρουμε και κάτι δώρα από άλλα αυτοκίνητα στο δικό μας....... και δεν έφταναν όλα αυτά ήθελε "ο δικός μου" να βιντεοσκοπήσει και το γαμπρό που χόρευε εκείνη την ώρα...... ένιωσα πολύ "άδεια" γιατί δεν με φρόντισε ο άνθρωπός μου τη στιγμή που έπρεπε... "δεν ήταν εκεί" και πάλι επειδή δεν το κατάλαβε..... δεν έβλεπα την ώρα να φτάσουμε σπίτι.... μέχρι πριν λίγο σχεδόν δεν είχε ακούσει τη φωνή μου, αλλά λύγισε κι αυτός και ένιωσα άσχημα...... δεν μου έχει περάσει, αλλά.....

σας ζάλισα κι εσάς, αλλά τα έχω παίξει..... Νιώθω χάλια....

Καρδιά μου λιώνω, μακριά σου δε ζω...

7P0bp3.png?QSgUFaB8

dOCGp3.png?JHmztYbB

Γνωριστήκαμε: 3/3/2000

Παντρευτήκαμε: 7/7/2007

Ήρθε το μωράκι μας: 14/10/2010

Ήρθε το 2ο αγγελουδάκι μας: 31/1/2013

ΗΡΘΑΤΕ ΛΑΧΤΑΡΕΣ ΜΟΥ!!!

Βρε όμορφες, τι φορα πήρατε???

Ποτε θα σας προλάβω εγω???Ευτυχως τα ευχαριστα τα προλαβαίνω και να συγχαρω τις Ελένη, Ειρήνη, Ρενα ,Ploegisi και Ηρω για τα αριστα αποτελέσματα των εξετασεων τους!!!Κοριτσια εφυγε απο εσας το αγχος και ηρθε όλο σε εμενα καθως το πρωί εκλεισα για β'επιπεδου για Τεταρτη και μεσα στο χαμο της δουλειας τωρα που σας διαωαζω το συνειδητοποίησα και μου'ρθε ντουβρουτζασ...ουφφφφφ

Ας περασω και στα δικα μας τωρα...

Περασαμε ενα υπεροχο ξεκουραστο Σαβ/κο στη Λευκαδα με το στεφανι και γεμισαμε μπαταρίες..

Το μεγαλο το μωρο μας μας υποδεχτηκε με μια τεραστια αγκαλια και πολλά φιλια, συμπεριφορα που μας εξεπληξε ευχαριστα μιας και μεχρι τωρα δεν τον εχουμε αφησει πάνω απο μια μερα πέρα απο το ταξιδι στη Ρωμη τον περασμενο Αυγουστο..

Το μικρο με εχει ρημαξει στα κλωτσιδια και που ειμαστε ακομη δλδ..Ανασηκωνεται και μενα η κοιλια μου και ειναι ακομη πιο εντονο απο οτι στον μεγαλο μου..χτες φωναξα τον καλό μου να δει την κοιλια μου καιοταν χτυπησε το μικρο αππο μεσα εκεινος κουνησε το κεφαλι του όλο νοημα λέγοντας "καταλαβα!!!"χαχα Μας ερχεται μεγαλύτερος ταλιμπαν...

Φιλια σε όλες, ελπίζω να μην ξεχασα να σχολιασω κτ σημαντικό!!!

BagRp2.png Spetp2.png eoYFp2.png

Αγγελικουλα μη δινεις σημασια σε αυτα!!!!

Εισαι φρεσκια ακομη, πολλά θα δεις και ακομη πιο πολλά θα χρειαστει να προσπερνάς!!!Μη στενοχωριεσαι, ναι??Αντε και η νυφη μου το εισπραττει αυτο...Ααααα!!!!

BagRp2.png Spetp2.png eoYFp2.png

Αγγελική λίγο πολύ όλες αισθανόμαστε κάπως τη περίοδο της εγκυμοσύνης. Θέλουμε να μας προσέχουν περισσότερο και πολλές φορές οι άντρες μας δε μπορούνε να καταλάβουμε πως νιώθουμε. Και εμείς την Παρασκευή είχαμε τα δικά μας. Ολα ξεκίνησαν με χαζή αφορμή αλλά αυτό που εισέπραξα ήταν αδιαφορία και πληγώθηκα. Όταν το κατάλαβε στεναχωρέθηκε και ο ίδιος και ευτυχώς όλα έληξαν καλά.

Απλά φρόντισε να του μιλάς και να του λες πως αισθάνεσαι. Μερικές φορές είναι μεγάλα γαϊδούρια!

Α και συγχαρητήρια για το μωράκι σου! Θα το ακούς τώρα συνέχεια. Και μη περιμένεις να ενθουσιαστεί ο άντρας σου όπως εσύ!

IQnWp3.png

Δημήτρης 25/01/07

Εβελίνα 12/04/08

Διαφημίσεις

Πετρούλα τι καλά που μπορέσατε να ξεφύγετε λίγο! Μπράβο σας!

Προς το παρόν εμείς δε τα έχουμε αφήσει ποτέ τα μικρά άλλωστε που να τα αφήσουμε, ώρες ώρες όμως θέλω να μπορούσα να το κάνω!

IQnWp3.png

Δημήτρης 25/01/07

Εβελίνα 12/04/08

Ξέχασα να σας πω ότι από την προηγούμενη εβδομάδα ακούω το μωράκι μου πολύ έντονα και 1 φορά 3 χτυπηματάκια του φάνηκαν με γυμνό μάτι, κουνήθηκε η κοιλιά. Αυτά είναι τα ευχάριστα. Και κάποιες φορές σκληραίνει η κοιλιά από τη μια πλευρά, αν και νόμιζα ότι είναι νωρίς... όμως το πιάνω

Το αισθάνθηκε και μπαμπάς του κάποιες φορές..... αν και περίμενα διαφορετική αντίδραση από πλευράς του και απογοητεύτηκα.......

Έχουμε κάποια θέματα τις τελευταίες μέρες......

Χθες είχα και ένα γάμο και πέρασα χάλια..... ο άντρας μου βιαζόταν να φέρει το αυτοκίνητο για να φύγουμε πριν την ώρα μας για το σπίτι του γαμπρού...... 4:10' μου είχε πει ότι θα φύγουμε και ήταν 3:55' και ενώ του είχα πει ότι τον χρειάζομαι και να φεύγαμε μαζί σε 5' αυτός ξανά τα ίδια...... τεσπα ρίξαμε έναν καυγά ο οποίος κατέληξε σε κλάματα... τον τελευταίο καιρό με αγχώνει...... αλλά λέει πως γίνεται χωρίς να το θέλει....

κάπως έτσι ξεκινήσαμε για το γάμο και αφού τα βρήκαμε στην πορεία, το τέλος ήταν πιο σκ@τ@....

Μια θεία του μου μιλούσε συνέχεια για το τι κακό είχε πάθει στην εγκυμοσύνη της και να προσέχω κι εγώ να μην τα πάθω και γενικά ήταν μες τη μαυρίλα η ηλίθια. Μετά με κάρφωνε με τα μάτια της και νόμιζα ότι θα με τρυπούσαν μαχαίρια απ' το βλέμμα της. Ευτυχώς αλλάξαμε τραπέζι γρήγορα....

Την τελευταία 1 ώρα στο τραπέζι πονούσα έντονα και όταν αποφασίσαμε να φύγουμε... περιμέναμε μισή ώρα με 40' όρθιοι... για να χαιρετήσουμε το γαμπρό, να βρούμε τους γονείς του (γαμπρού) να τους πάμε πρώτα απ' το σπίτι τους.. να πάρουμε και κάτι δώρα από άλλα αυτοκίνητα στο δικό μας....... και δεν έφταναν όλα αυτά ήθελε "ο δικός μου" να βιντεοσκοπήσει και το γαμπρό που χόρευε εκείνη την ώρα...... ένιωσα πολύ "άδεια" γιατί δεν με φρόντισε ο άνθρωπός μου τη στιγμή που έπρεπε... "δεν ήταν εκεί" και πάλι επειδή δεν το κατάλαβε..... δεν έβλεπα την ώρα να φτάσουμε σπίτι.... μέχρι πριν λίγο σχεδόν δεν είχε ακούσει τη φωνή μου, αλλά λύγισε κι αυτός και ένιωσα άσχημα...... δεν μου έχει περάσει, αλλά.....

σας ζάλισα κι εσάς, αλλά τα έχω παίξει..... Νιώθω χάλια....

ΣΦΥΡΑ ΚΙ ΕΡΧΟΜΑΙ ΑΓΓΕΛΙΚΟΥΛΑ ΜΟΥ!!!

σοβαρά τώρα, δεν έχουν συναίσθηση παιδί μου.... είναι όντως γαιδούρια πολλές φορές... αλλά.... μπορεί να είναι και το δικό τους άγχος

μην με βρίσετε αλλά λίγοι είναι οι άντρες που δείχνουν τα συναισθήματα τους, το παίζουν μπλαζέ.... και καταλήγουν σε γουρούνια!

Ελένη καλά τα λες!

Πετρούλα χαίρομαι που πέρασες τέλεια!!!

αγγελικούλα μου! και σε σκεφτόμουν από χθες! πρέπει να σε είδα και στον ύπνο μου! άντε κοπέλα μου, μη μου στενοχωριέσαι! θα τα ξεπεράσετε αυτά! έλα συγχώρεσέ τον! τον φίλο του πάντρευε! και όντως δε μπορεί με τίποτα να νιώσουν αυτά που νιώθουμε εμείς! κάνε κουράγιο και υπομονή, και όλα θα πάνε καλά! όσο για την μπεμπούλα σου! φτου φτου!

η δεσποινούλα μας που είναι? ελπίζω να περνάει καλά!

6umkp3.png

Ήρθες και μας γέμισες χαμόγελα..!!

Jdbyp2.png

Η ζωή έχει τη γεύση που της δίνεις! Κανένα όνειρο δεν είναι άπιαστο, μη σταματάς να ονειρεύεσαι!!!a%3E

Eιρηνάκι όλα καλά είναι!! Αφού σου το είπε ο γιατρός σου!! Γενικότερα σου έχω ξαναπεί ότι τον βλέπω πολύ καθησυχαστικό και κατασταλαγμένο, οπότε να μην αγχώνεσαι...

Όσο για το δώρο-μαξιλάρι, το διάβασα και εγώ στο φόρουμ αλλά δεν με έπεισε. Δεν μπορώ να καταλάβω πώς στην Ελλάδα το χρεώνουν 70-100 ευρώ και εκείνοι το δίνουν τζάμπα. Άσε που δεν μου πέφτει κοντά το κατάστημα για να κάνω μια βόλτα και να το πάρω τζαμπέ...

Ελένη μου οι απορίες σου έχουν να κάνουν με την "σχολή" που ακολουθεί κάθε γιατρός. Για να καταλάβεις και εμένα δεν μου κάνει μέτρηση τραχήλου. Τελευταία φορά τον μέτρησε όταν ήμουν 10 εβδομάδων, τον είδε μεγάλο και όλα οκ. Πάντως και στον κοιλιακό υπέρηχο φαίνεται αν ο τράχηλος είναι ανοιχτός ή κλειστός, και αυτό ελέγχει ο γιατρούλης μου. Επιπλέον, κάθε φορά που κάνω υπέρηχο, σχολιάζει ότι το αμνιακό υγρό είναι μια χαρά, το μωρό κολυμπάει. Και στην Β' επιπέδου ο υπερηχο-τέτοιος που μου έκανε την εξέταση είπε "Αμνιακό υγρό επαρκές". Καμπύλη ζαχάρου θυμάμαι ότι μου είπε να την κάνω στις 26 εβδομάδες, λεπτομέρειες θα σου πω την άλλη Πέμπτη που έχω επίσκεψη...

Stone μην αγχώνεσαι για την Β' Επιπέδου!!! Δεν έχεις λόγο, όλα τέλεια με το μπεμπίνι!!! Θα το δεις!!!

Αγγελική κάτι γαϊδουριάσεις τους πιάνουν τους συζυγάτους μας, αναίσθητοι είναι ώρες-ώρες και επιπλέον κάνουν σαν μωρά: "Θέλω και ΕΓΩ προσοχή, όχι μόνο η γυναίκα μου με την κοιλούμπα!!". Γι' αυτό τα κάνουν αυτά. Εγώ του είπα: με αυτά που μου έχει κάνει θα βγει η μπέμπα και θα του χώσει μια μούτζα ΝΑ!! Ήδη του το έκανε στην αυχενική - πήρε μια μούτζα δώρο!! (αυτό το παιδί την ακούει την μανούλα!!!) :D

Ο δικός μου ο donkey δεν έχει καταλάβει ακόμα το μωρό!!! Βάζει το χέρι του, εγώ τον νιώθω τον κλώτσο ότι είναι βαρβάτος και αυτός κάνει τον κουβανό!! Τι περιμένει δεν έχω καταλάβει! Να δει την μούτζα να διαγράφεται μέσα από την κοιλιά μου????? Ααααααααααααααα

GEXxp3.png

Αν ήσουν άνεμος, εγώ σε κράτησα!!

αγγελικούλα μου! και σε σκεφτόμουν από χθες! πρέπει να σε είδα και στον ύπνο μου! άντε κοπέλα μου, μη μου στενοχωριέσαι! θα τα ξεπεράσετε αυτά! έλα συγχώρεσέ τον! τον φίλο του πάντρευε! και όντως δε μπορεί με τίποτα να νιώσουν αυτά που νιώθουμε εμείς! κάνε κουράγιο και υπομονή, και όλα θα πάνε καλά! όσο για την μπεμπούλα σου! φτου φτου!

η δεσποινούλα μας που είναι? ελπίζω να περνάει καλά!

η δοκτωρ δεσποινούλα :

"γαμω την αρτα και τα κουνουπια της"....21 ώρες πριν

χιχιχιχιχιιιιιι

Διαφημίσεις

κορίτσια μου! όποιες σκοπεύετε να επισκευτείτε την εταιρία Mother baby, στο περιστέρι,

http://www.motherbaby.gr/profile.php?lang=1

να πείτε στην κα Ελπίδα ότι σας στέλνω εγώ. να πείτε εκ μέρους της Ελένης Φουντή από το Λύκειο Ελληνίδων Νάουσας! είναι καταπληκτικά άτομα, και αυτή και ο σύζυγός της! και έχουν και πολύ όμορφα πράγματα στην έκθεσή τους, όλα φτιαγμένα από αυτούς.

θέλω κι εγώ να κατεβώ αθήνα για να πάω να δω τι μπορώ να αγοράσω... να δούμε πότε... ελπίζω μέχρι τον αύγουστο που λέμε να ετοιμάσουμε το δωμάτιο της μπεμπας να τα καταφέρουμε!;)

6umkp3.png

Jdbyp2.png

Η ζωή έχει τη γεύση που της δίνεις! Κανένα όνειρο δεν είναι άπιαστο, μη σταματάς να ονειρεύεσαι!!!a%3E

Εγώ του είπα: με αυτά που μου έχει κάνει θα βγει η μπέμπα και θα του χώσει μια μούτζα ΝΑ!! Ήδη του το έκανε στην αυχενική - πήρε μια μούτζα δώρο!! (αυτό το παιδί την ακούει την μανούλα!!!) :D

Ο δικός μου ο donkey δεν έχει καταλάβει ακόμα το μωρό!!! Βάζει το χέρι του, εγώ τον νιώθω τον κλώτσο ότι είναι βαρβάτος και αυτός κάνει τον κουβανό!! Τι περιμένει δεν έχω καταλάβει! Να δει την μούτζα να διαγράφεται μέσα από την κοιλιά μου????? Ααααααααααααααα

γελάω τρελά και το δικό μου το donkey με κοιτάει .......

:D έγραψες φιλενάδα, υποκλίνομαι!

καταχωρήθηκε το donkey!!!!

(όχι μωρέ καλός είναι και με έχει στηρίξει πάρα μα πάρα πολύ, δεθήκαμε ακόμα πιο πολύ, αλλά ΑλΙΜΟΝΟ ΤΟΥ ΑΝ ΗΤΑΝ ΚΙ ΑΛΛΙΩΣ, ΜΟΝΟ ΤΑ ΞΕΝΑ DONKEY ΘΑ ΧΑΣΤΟΥΚΙΖΑ??????)

γελάω τρελά και το δικό μου το donkey με κοιτάει .......

:D έγραψες φιλενάδα, υποκλίνομαι!

καταχωρήθηκε το donkey!!!!

:P:mrgreen::P:mrgreen::mrgreen::P:p:mrgreen::P

ρεεεεεεεεεεεε! έλεος!!!!!!!! θα τα κάνω και πάνω μου! και είμαι και στη σχολή και μέσα έχουν σεμινάριο 14 άτομα! ρεζίλι θα γίνω!!!!!!!!!!!!

6umkp3.png

Jdbyp2.png

Ξανά ... γεια σας!

Να σας ρωτήσω μια αποριούλα πρόσφατη. Πότε ...πότε κατα τη διάρκεια της μέρας σε ορισμένα σημεία πετρώνει η κοιλιά μου. Ακόμα δεν το έχω πει στο γιατρό μια που θα πάω τη πεμπτη να του πω απο κοντα. Να ανησυχησω?

Ξανά ... γεια σας!

Να σας ρωτήσω μια αποριούλα πρόσφατη. Πότε ...πότε κατα τη διάρκεια της μέρας σε ορισμένα σημεία πετρώνει η κοιλιά μου. Ακόμα δεν το έχω πει στο γιατρό μια που θα πάω τη πεμπτη να του πω απο κοντα. Να ανησυχησω?

liana να μην ανησυχήσεις καθόλου...! ρώτα και το γιατρό σου να σου το πει! είναι τώρα η περίοδος που η κοιλιά μας προσαρμόζεται και κάποιες ώρες της ημέρας μοιάζει πολύ σκληρή! μετά την 24η-26 εβδομάδα, που έχουμε μπει για τα καλά στον 6ο, θα είναι μονίμως έτσι! δεν έχεις παρατηρήσει άλλες εγκυούλες που είναι σκληρή η κοιλίτσα τους?

βέβαια, αν έχεις και πονάκια μαζί, εκεί μπορεί να αλλάζει η κατάσταση, οπότε καλύτερα να απευθυνθείς στο γιατρό σου

6umkp3.png

Jdbyp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...