Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

Cafe Οκτώβριος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 14,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Τσα!!!!

Ήρθα και εγώ!!!!Κεφάκια βλέπω και μ'αρέσει!!!!!!!!Λοιπόν από που να ξεκινήσω;;;;Έχουμε δύο χεράκια δύο ποδαράκια ενα τσου***νι που το επιδεικνύουμε κοινώς τα πόδια ναααααααααααααααα ανοιχτά να πέρνουν αέρα!!!!Είμαστε 485gr θηριάκι!!!!Ύψος δεν μετρήσαμε διότι δεν κάθισε και καθόλου ήσυχος τρεις φορές βγήκαμε και ξαναμπήκαμε για να μετρήσουμε ότι χρειαζόταν!!!!!!Κορίτσια σας μιλάω για πολύ κλωτσιά!!!Ο υπέρυχος τον δείχνει μια εβδομάδα μεγαλύτερο!Εγώ πήρα 2.5 κιλά (με διατροφολόγο) που θα φτάσω;;;Συνολικά είμαι 7 κιλά συν....Καμπύλη ζαχάρου θα κάνω τον άλλο μήνα!!!Και η ώρα του τράχηλου (παρεπιπτόντως εμένα αυτός ο κολπικός υπέρυχος θα με κηνυγάει πάντα) 3.7cm τέλειος τέλειος!!!!Απλά καλού κακού μια εβδομαδούλα ακόμα να είμαι σπίτι να μην κάνω καθόλου δουλειές να είμαι τις περισσότερες ώρες ξαπλωμένη και λίγο καθιστή!!!!!

Αυτά και τα δικά μου!!!

Να πω και στην Ίσι μας ένα μεγάααααααααααααααααααλο ΜΠΡΑΒΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΟΡΙΤΣΑΡΑ ΤΗΣ!!!!!!!

Και τσιπουράκι πιο πολλές επισκέψεις στην Καβάλα σε παρακαλώ διότι ερχεται...ερχεται.....

Η Δεσποινα που είναι πάλι;;;;

μπράβο σου ηρουκάκι μου!

τώρα η ξάπλα θα έχει αλλη γλύκα!

ξάπλα τώρα που μπορείς καλέ!!!!!!! μετά θα σε αλλαλιάσει ο παίδαρος!

κάτι πήρε το μάτι μου στο facebook ότι η δέσποινα είναι στην άρτα και την τρώνε τα κουνούπια!!!! χιχιχιχι κάτι τέτοιο

αλήθεια υπάρχει καμιά που να μην με έχει στο facebook και να με θέλει;;;;

ας στείλει π.μ.

καλησπερα κοριτσια!!!!!!!!!!!!!!!!!!καλη μασ εβδομαδα!!!!!!!!!!!!!!!!!!

σασ χρωσταω ενα λινκ με το καταστημα οπου σου δινουν το μαξιλαρακι!!!!αν και το γραψε και καποια αλλη κοπελα... http://www.motherbaby.gr/present.php?lang=1 , πηγαινετε ριξτε και μια ματια και αν δεν σασ αρεσει και τιποτα σασ μενει η μαξιλαρουμπα!!!!!!!!!!!!:tongue::tongue::tongue:

α ,να σασ πω και τα νεα μου....πανω που ειχα ησυχασει μετα απο πολυ πολυ καιρο αγωνιασ ...εκανα σημερα την ακατανομαστη crp και το αποτελεσμα?απο 12,4 που την ειχαμε ριξει....25,70!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!ΣΟΚ εγω!!!!!!!!!!!!!!ευτυχωσ πηρα τον γιατρο μου και μου ειπε οτι εφοσον το αμνιακο ειναι σουπερ και οτι με την αντιβιωση πεφτει κ απλα οταν σταματησω ανεβαινει οτι ειναι μια χαρα...

αυριο θα παω να με δει κιολασ.

Αυτη η εταιρεία ¨Ονειρα¨που συζητούσατε είναι πολύ καλή και τα προιόντα τους είναι πάρα πολυ καλή ποιότητα, απο εκει εχω πάρει την προίκα του μωρού για την κούνια και το λίκνο.

εχει δικιο η γιωτιτσα..πολλη καλη εταιρεια και καλη ποιοτητα.κι εγω τησ αγγελικουλιτσασ απο εκει τα πηρα.λεσ να εχουμε το ιδιο σχεδιο????????

αχ μωρέ, μπορώ να πω ότι τουλάχιστον τώρα όταν το σκέφτομαι καμιά φορά χαμογελάω :)

είναι πολύ σημαντικό βήμα αλήθεια σας το λέω, μπορούν να το επιβεβαιώσουν κι άλλες πονεμένες του παρελθόντος και νυν ξετρελαμένες ντιπ για ντιπ!!!!!!!!!!

ναι τσιπουριδιακι μου γλυκο,ειναι πολυ σημαντικο βημα αυτο που λεσ!!!!ετσι να εισαι απο εδω και περα ...παντα χαμογελαστη και χαρουμενη και θα δεισ για ποτε θα εισαι και ξετρελαμενη!!!!!!!!

Τσιπουρίτσα ήσουν κι εσυ δώρο για μας, μας έδινες δύναμη με τη θετική σου ενέργεια και το κουράγιο σου.

ΑΠΛΑ ΘΑ ΣΥΜΦΩΝΗΣΩ!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ελένη βλέπεις το μωρό σου να κουνιέται?? Εγώ όχι! Γιατίιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι? Θέλω και εγώωωωωωωωωωωωω! Άσε που τους κλώτσους της τους νιώθω χαμηλά...

γιατι βρε χαζουλικο η ελενη εχει και τρεισ εγκυμοσυνεσ ηδη!!οπωσ κι εγω..στην δευτερη και τωρα στην τριτη ειναι τελειωσ διαφορετικα τα κλωτσιδακια!!!!!!!!!!!ειμαστε βετερανεσ μανεσ!!χι χι!!!κι εσυ στο επομενο θα δεισ!!!!!!!!

DnfMp3.pngqTarp3.png

Διαφημίσεις

κορίτσια μου πολύ χαίρομαι που μας πηγαίνουν όλες μας τέλεια τα πράγματα! και θα πάνε όλα μέχρι το τέλος έτσι και πριν προλάβουμε να το καταλάβουμε θα συμβουλεύουμε την κουμπαρούλα μου!

miss γραμματέα! θα κάνεις μια δουλειά ή μόνο ψώνια? τέρμα τα ερωτηματικά μου!

άντε να μη σε κουράζω!

nenaki - 10/9 Σέρρες Κοριτσάκι

Amelie3 - 28/9 Γιαννιτσά Αγοράκι

Βάσω79- 30/9 Αρεταίειο Κοριτσάκι

despoina100 -2/10 Έλενα Αγοράκι

chris81 - 2/10 Θεσσαλονίκη Κοριτσάκι

Ελένη - 3/10 Έλενα Κοριτσάκι

esperanza - 3/10 Λάρισα Αγοράκι

Likaki - 3/10 Θεσσαλονίκη Παπαγεωργίου ή Γένεσις Αγοράκι

Irene83 - 5/10 Χίος Κοριτσάκι

Liana - 5/10 Λητώ Κοριτσάκι

Clelia - 8/10 Μητέρα Κοριτσάκι

fragolina_3834- 8/10 Μητέρα Αγοράκι

Renah - 09/10 Θράκη Κοριτσάκι

Ellain - 11/10 Αρεταίειο Αγοράκι

Γιωτίτσα - 12/10 Αλεξάνδρα Κοριτσάκι

Φωτεινή - 12/10 Ιασώ ???

Ploegisi - 13/10 Βέροια Κοριτσάκι

Μαμαλευτεράκι - 15/10 Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Λάρισας Αγοράκι

Γκρέτα - 15/10 Θεσσαλονίκη Κοριτσάκι

Hroukaki - 15/10 Κρήτη - Κλινική Καπάκη Αγοράκι

panan2 - 18/10 Δράμα Αγοράκι

Maraki32 - 21/10 Λητώ ???

Sylia - 21/10 ???

Stone - 22/10 Διαβαλκανικό Αγοράκι

Angelique1981 - 28/10 Κοριτσάκι

Evita 5/11 ???

Μανου ???? ???

GeorginaT ???? ???

να μας πει και η τζωρτζίνα τα δικά της και να συμπληρωθεί σωστά η λίστα παρακαλώ!

hello girls...

ok... για χάρη της λίστας να βάλουμε 17/10... που δεν πρόκειται... θα είναι νωρίτερα...

ο Αλέξης γεννήθηκε με καισαρική στις 36 εβδ + 5 ημ. λόγω βεβαρυμένου ιστορικού...

οπότε αυτό αποκλείεται να πάει μέσα Οκτώβρη...

Το σίγουρο είναι ότι θα είναι στο ΙΑΣΩ... καθότι εκεί ο γιατρός...

Kαι φύλο... δεν έχω δει... δεν θέλω... πειράζει; :)

beSZp2.pngdsR5p2.png

Χαίρομαι που είστε όλες καλά...και από ότι διαβάζω και τα μπεμπάκια πάνε super...

εγώ είχα γιατρό την Παρασκευή... όλα καλά... περίπου 400 γρ... αρμονικότατη ανάπτυξη... καλά επίπεδα αμνιακού... αν και περιμένω τη Β΄επιπέδου τέλος του μήνα να το δω αυτό...

Τα ακόμα καλύτερα νέα είναι ότι καμπύλη κάνω τη μικρή.. και αυτό γιατί στον Αλέξη μου είχαν δώσει και διατροφή και ινσουλίνη προληπτικά λόγω αυξημένου αμνιακού και μεγάλου παιδιού... για να δούμε τώρα τι θα γίνει...

Κατά τα άλλα... τι να πω... την εγκυμοσύνη δεν την έχω καταλάβει... εκτός και όταν ο Αλέξης θέλει αγκαλιές ή όταν πάει να χοροπηδήσει πάνω στην κοιλιά μου... εκεί υπάρχει ένα θεματάκι...

Για μαξιλάρι θα πάω να πάρω ένα δεύτερο γιατί το πρώτο το είχα δωρίσει... που να ήξερα πόσο σύντομα θα το χρειαζόμουν... και από ψώνια τα πράγματα που θα πάρουμε είναι κυρίως για τον μεγάλο... το μπεμπέ απλώς θα κληρονομήσει... πέρα από ρούχα, εσώρουχα και μπανάκι... το βλέπω λίγο ριγμένο ώρες-ώρες...

αυτά για την ώρα

beSZp2.pngdsR5p2.png

ΗΡΟΥΛΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ μπραβο για τον παιδαρο σου!!! Μπραβο που σηκωθηκες απο το κρεβατι!! Μπραβο για ολα!!! Αντε με το καλο η συνεχεια!

Ιρινακι αφου ο γιατρος ειπε οτι η τιμη αυτη ειναι καλη, ο,τι πει ο γιατρος ισχυει, μην στεναχωριεσαι καθολου!!!

Τσιπουρακι το ονοματακι μας το εχουμε απο πριν καν δημιουργηθουμε (του πεθερου αν ηταν αγορι, της μαμας αν ηταν κοριτσι, μοιρασμενα δικαια και ωραια), και το ονομα αυτου Μιχαηλ.

Georgina μου φαινεται οτι παιζουμε στο ιδιο παιχνιδι, ουτε εγω εχω καταλαβει τιποτα απο την εγκυμοσυνη μου κι ας ειναι και η πρωτη. Ολα καλα λοιπον!

Τζινα, καλος ηρθες στην παρεα μας! Οπως θα δεις απο την λιστα παραπανω, υπαροχυν 2-3 κοπελες εδω που πηγαινουν στο Ελενα, αν σε ενδιαφερει στειλε τους π.μ. για παραπανω πληροφοριες.

Vqyip2.png

B4Snp2.png

Διαφημίσεις

GeorginaT καλωσόρισες να σου ζήσει ο Αλέξης σου και με το καλό και το 2ο μωράκι σου, ότι κι αν είναι!!! Β' Επιπέδου πότε;

tzina 3 καλώς ήρθες, να σου ζήσουν και σένα τα μωράκια σου και το 3ο νινάκι σου να ολοκληρώσει την ευτυχία σου!!! Έχεις μάθει τι είναι; Για Β' επιπέδου ξέρεις;

Συγχαρητήρια σε ploegisi , Irini83, ellain, Renah, Ηρώ και GeorginaT για τα τέλεια μωράκια τους και με το καλό οι υπόλοιπες. Ρένα περιμένουμε και τα νέα από τον πολύποδα.

Τσιπούρα, Γιωτίτσα, Κλειώ, Δέσποινα, Stone και υπόλοιπες μανούλες τα φιλιά μου!!!

Είχα κάποιες ημέρες να μπω και ελπίζω να μην ξεχνάω κάτι. Και η Γιωτίτσα είχε δει το μωράκι της πρόσφατα... περιμένουμε και τη Β της καθώς και της Stone.

Stone: 10/6 - B Επιπέδου

Γιωτίτσα: 10/6 - Β Επιπέδου

despina100: 15/6 Υπέρηχος Καρδιάς

maraki32: 15/6 β επιπέδου

βασω79: 16/6 επίσκεψη

Angelique1981: 17/6 - Β Επιπέδου & 21/7 επίσκεψη

Clelia: 17/6 επίσκεψη

Και οι τελευταίες ενημερώσεις:

nenaki - 10/9 Σέρρες Κοριτσάκι

Amelie3 - 28/9 Γιαννιτσά Αγοράκι

Βάσω79- 30/9 Αρεταίειο Κοριτσάκι

despoina100 -2/10 Έλενα Αγοράκι

chris81 - 2/10 Θεσσαλονίκη Κοριτσάκι

Ελένη - 3/10 Έλενα Κοριτσάκι

esperanza - 3/10 Λάρισα Αγοράκι

Likaki - 3/10 Θεσσαλονίκη Παπαγεωργίου ή Γένεσις Αγοράκι

Irene83 - 5/10 Χίος Κοριτσάκι

Liana - 5/10 Λητώ Κοριτσάκι

Clelia - 8/10 Μητέρα Κοριτσάκι

fragolina_3834- 8/10 Μητέρα Αγοράκι

Renah - 09/10 Θράκη Κοριτσάκι

Ellain - 11/10 Αρεταίειο Αγοράκι

Γιωτίτσα - 12/10 Αλεξάνδρα Κοριτσάκι

Φωτεινή - 12/10 Ιασώ ???

Ploegisi - 13/10 Βέροια Κοριτσάκι

Μαμαλευτεράκι - 15/10 Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Λάρισας Αγοράκι

Γκρέτα - 15/10 Θεσσαλονίκη Κοριτσάκι

Hroukaki - 15/10 Κρήτη - Κλινική Καπάκη Αγοράκι

GeorginaT- 17/10 Ιασώ ???

panan2 - 18/10 Δράμα Αγοράκι

Maraki32 - 21/10 Λητώ ???

Sylia - 21/10 ???

Stone - 22/10 Διαβαλκανικό Αγοράκι

Angelique1981 - 28/10 Κοριτσάκι

Evita - 5/11 ???

tzina 3 - 10/11 ???

Μανου ???? ???

Καρδιά μου λιώνω, μακριά σου δε ζω...

7P0bp3.png?QSgUFaB8

dOCGp3.png?JHmztYbB

Γνωριστήκαμε: 3/3/2000

Παντρευτήκαμε: 7/7/2007

Ήρθε το μωράκι μας: 14/10/2010

Ήρθε το 2ο αγγελουδάκι μας: 31/1/2013

ΗΡΘΑΤΕ ΛΑΧΤΑΡΕΣ ΜΟΥ!!!

ειρήνη μου <3 <3 <3 (καρδούλες)

να ξεκουράζεσαι εεεεε!!!!!!!

καλώς τις νέες! με το καλό όλα σας εύχομαι

με εκνευρίζει αυτός ο καιρός, το πρωι που ανέβηκα στη δουλειά κρύωνα , τώρα που θα φύγω θα σκάσω...... :twisted:

Τζωρτζινα και τζινα καλωσ μασ ηλθατε!με το καλο τα μπεμπακια σασ!!!!!!!!!!

Κατά τα άλλα... τι να πω... την εγκυμοσύνη δεν την έχω καταλάβει... εκτός και όταν ο Αλέξης θέλει αγκαλιές ή όταν πάει να χοροπηδήσει πάνω στην κοιλιά μου... εκεί υπάρχει ένα θεματάκι...

Για μαξιλάρι θα πάω να πάρω ένα δεύτερο γιατί το πρώτο το είχα δωρίσει... που να ήξερα πόσο σύντομα θα το χρειαζόμουν... και από ψώνια τα πράγματα που θα πάρουμε είναι κυρίως για τον μεγάλο... το μπεμπέ απλώς θα κληρονομήσει... πέρα από ρούχα, εσώρουχα και μπανάκι... το βλέπω λίγο ριγμένο ώρες-ώρες...

αυτά για την ώρα

εχεισ κι εσυ μικρο μικρο ζουζουνακι ε?κι εμενα η αγγελικουλα μου ειναι μολισ 1 ετουσ!!!!!!θα περναει την αδελφουλα τησ μονο 15 μηνεσ!!!!κι εμενα σκαρφαλωνει πανω στην κοιλια ,μου κανει διαφορα γενικα!!!1 μηνα τωρα δεν την σηκωνα(χτεσ κ σημερα την σηκωσα 1 φορα..)και αισθανομουν ασχημα...

α οσο για το ριξιμο ωσ προσ το δευτερο παιδακι εχουμε κι εμεισ ενα θεμα!!!!!!οπωσ το βλεπω ,μαλλον θα αγορασω καινουρια τησ αγγελικουλασ ,κρεβατι κτλ για να μπει η μικρουλα πριγκιπισσα στην κουνια τησ αγγελικησ..

Τσιπουρακι το ονοματακι μας το εχουμε απο πριν καν δημιουργηθουμε (του πεθερου αν ηταν αγορι, της μαμας αν ηταν κοριτσι, μοιρασμενα δικαια και ωραια), και το ονομα αυτου Μιχαηλ.

εμεισ ετσι ειχαμε συμφωνησει στην αγγελικουλα (αγγελικη λενε την μητερα μου),...τα πεθερικα ομωσ ειχαν αλλη γνωμη και μην σασ πω το τι εγινε!!!!!!!!!!!!!!παραλιγο θα χωριζαμε...εν τελει εβγαλα τησ μαμασ μου.αρα τωρα που εχουμε παλι κοριτσακι ,πρωτα ο θεοσ να γεννηθει θα το βγαλω γεωργια-ελενη.ειναι τησ πεθερασ μου και τησ γιαγιασ του αντρα μου.

κοριτσια εχω θεμα!!!!!!!!!!!αρχισαν σε εσασ οι καουρεσ???????????????οτι και να φαω ,μετα καουρεσ.εδω και 2 μερεσ και τα εχω παιξει ηδη...

DnfMp3.pngqTarp3.png

IRINI τωρα θα αρχισουμε να εχουμε καποια θεματακια. Εγω δεν εχω καουρες, αλλα εχω πονο στην πλατη-μεση. Βεβαια ειμαι καθιστη πολλες ωρες αλλα κανω υπομονη 3 εβδομαδες ακομα και σταματαω την δουλεια.

Δεν ξερω τι να σε συμβουλευσω με τις καουρες. Καπου ακουσα οτι βοηθαει το ζεστο γαλα. Δοκιμασε το.

Οσο για τα ονοματα, το συζητουσα χθες με την μαμα μου με αφορμη καποια βαφτισια που πηγε, και λεω ρε παιδι μου χαρα στο πραγμα να τσακωνεσαι για το ονομα. Εμας ειναι και οι δυο πλευρες διακριτικες, μας ειπαν εξαρχης κανετε ο, τι θελετε και λεμε με τον αντρα μου τα ονοματα δικα τους. Παντως κι εμενα αν μου το επεβαλαν δεν ξερω πώς θα αντιδρουσα.

Ας γεννηθουν με το καλο γερα μωρα και το ονομα ειναι το τελευταιο....

Vqyip2.png

B4Snp2.png

κοριτσια εχω θεμα!!!!!!!!!!!αρχισαν σε εσασ οι καουρεσ???????????????οτι και να φαω ,μετα καουρεσ.εδω και 2 μερεσ και τα εχω παιξει ηδη...

Ειρήνη μου έχω διαβάσει ότι ο ανανάς κάνει καλό στις καούρες:

Συμβουλή για την μητέρα

«Ένας φρέσκος ανανάς την ημέρα…. τον γιατρό και τις καούρες κάνει πέρα! Φτάνει να τρώγεται σε μικρές ποσότητες, αυτό με βοήθησε να μειώσω την καούρα σημαντικά.»

Πηγή: http://www.babybaby.gr/showarticle.jsp;jsessionid=5470DFF3F02B8DEE66690631BA7678F9?CMRCode=11O9MK0US&CMCCode=0206&extLang=

Όσο για crp αφού είπε ο γιατρός σου ότι είναι οκ το αμνιακό μην σε ανησυχεί. Ευχαριστούμε και για την πληροφορία για το μαξιλαράκι...

Ηρώ υπομονή 1 εβδομάδα ακόμη στο χαλαρό.......

Καρδιά μου λιώνω, μακριά σου δε ζω...

7P0bp3.png?QSgUFaB8

dOCGp3.png?JHmztYbB

Γνωριστήκαμε: 3/3/2000

Παντρευτήκαμε: 7/7/2007

Ήρθε το μωράκι μας: 14/10/2010

Ήρθε το 2ο αγγελουδάκι μας: 31/1/2013

ΗΡΘΑΤΕ ΛΑΧΤΑΡΕΣ ΜΟΥ!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...