Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Xristina96 είπε:

Θέλεις ανά 2 μέρες τουλάχιστον 60% 

Οι δικές μου ήταν 199,30 μετά 305 μετά 660 μετά 1550 και μετά από 1 εβδομάδες 6600 μετά από 1 εβδομάδες πάλι 36000 και τέλος.

υπομονη και όλα θα πάνε καλά. Αφού ήταν σε άλλο εργαστήριο μπορεί να ήταν στο δικό σου 400. Μικρή η απόκλιση.

Πέρα από τις αποβολές, μετράνε και οι αποτυχίες σε εμβρυομεταφορες. Οπότε μπορεί να το δικαιούστε. Ωραία τέλεια. Δοκιμάστε και την βιοψία. Εύχομαι να πάνε όλα καλά ! 

Τι να πω..μακάρι...αν κάτι δεν πήγαινε καλά δεν θα μειωνοταν; 

Cafe Οκτώβριος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 14,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

καλημερα κοριτσια!!!καλη μασ εβδομαδα!!!!!

εμεισ ειμαστε αυπνεσ μανα+κορη εδω και δυο ολοκληρα βραδυα!!!!!!εχει η μικρη μου συναχι,μπουκωμα κτλ και δεν μπορουσε ολο το βραδυ να κοιμηθει...μαζι κι εγω ,η οποια κουτουλαω σημερα απο την νυστα!!!!!

που να σασ πω τι επαθα και το σαββατο....

ειχα φριχτουσ πονουσ στην κοιλια και φοβομουν πολυ..ενιωθα ολεσ τισ τομεσ σαν να σκιζονται...τελικα με επιασε γαστρεντεριτιδα!!!!!:confused:πονουσα τοσο πολυ κ φοβομουν μην αποβαλω απο τον δυνατον πονο,μεχρι και τον ντοκτορ πηρα τηλεφωνο!!!εν τελει δεν πρεπει να ηταν ιωση οπωσ μου ειπε...αλλα ενα μικρο σοκολατακι που εφαγα!!!!!!:rolleyes::tongue::rolleyes:!!!!ηταν μεσα σε ενα καλαθι με κρασια που μασ εφεραν και προφανωσ δεν ηταν προσφατο!!!!!!!!!!:confused:τι να πεισ!!

:lol::lol::lol::lol::lol:

δεν το περιμενα οτι θα εχω παλι αγχος αν και δευτερη φορα...στην πρωτη εγκυμοσυνη σκεφτομουν μονο τον τοκετο και αγχωνομουν ενω τωρα με αγχωνουν ολα τα αλλα πλυν του τοκετου (και γεννησα και εντελως φυσιολογικα χωρις καν επισκληριδιο και παλι δεν με νοιαζει...) αβυσσος η ψυχη του ανθρωπου:roll::roll::roll:

Αχ Δεσποινα εγω ειμαι το ακριβως αντιθετο απ'ότι εσύ..Επειδη με την προηγουμενη εγκυμοσυνη τα πονακια τα ειχα φαει με το κουτάλι, τωρα που εχω μερικά ουτε τα δινω σημασία..

Ο τοκετος εχει αρχισει να με αγχώνει εμένα..Νωρις βεβαια αλλά απο τ'άλλα το εχω πάρει το κολλάει..

μου φαινεται οτι το θεμα τοκετου stone και δεσποινακι δεν θα πρεπει να σασ ανησυχει ,αφου εχετε πολυ προσφατα γεννησει ...ειδικα το ελενακι που γεννησε και σχετικα ευκολα θα ειναι παιχνιδακι!!!!μεχρι να σασ πιασουν πρωτα ο θεοσ οι πονοι θα εχουν ξεμυτησει ηδη τα μπουμπουκακια!!!!:D:D

DnfMp3.pngqTarp3.png

καλημέρα και καλή εβδομάδα!!!!!!!

όλα καλά όλα ανθηρά! γραφειάκι ομολογώ ότι μου είχει λείψει (πέμπτη παρασκευή σάββατο ήμουν ξάπλα)

καλως την φωτεινή!!!!! κόφτο το ρημάδι το τσιγάρο σου λέω εγώ η θεριακλού που πιο πολλά συγχαρητήρια δέχομαι από τους γύρω μου που το έκοψα παρά για την εγκυμοσύνη !!!! :tongue: χα χα χα (φαντάσου πως ήμουν)

ειρήνη περαστικά σου!!!! φαντάζομαι την λαχτάρα σου!!!!!

όσο για τα μαλλιά μην το συζητάτε....

μου έχει κατέβει η ανταύγια τόσο που ο κολλητός μου φίλος που είναι gay όταν του είπα :

- κοίτα ρίζα!!!!! απάντησε:

- αγάπη μου αυτό δεν είναι ρίζα είναι άποψη!!!!!!!!!!!!!

χα χα χα

αντε φιλιά σας!

Καλημερααα μανουλες... :-P:-P

Μωρε ειμαι σπιτι και κανω λιγα αμα παω στο γραφειο θα μου λειπει περισσοτερο αν και υποτιθεται εκει απαγορευται :tongue::tongue: να ναι καλα το "αρχειο" ΑΛΛΑ εχω κατι βαρβαρους προισταμενους που απο την ημερα που ειπα οτι ειμαι εγκυος με κυνηγαγανε να μου πεταξουν την τσαντα οχι το πακετο απο το παραθυρο ...

Κάθε φορά που σε κοιτάζω είναι σαν την πρώτη στιγμή που σ'αγκαλιασα!!!

Μέσα απο σένα ζω....είσαι η ανάσα μου, είσαι η ΖΩΗ ΜΟΥ!!!!

9zlup2.png

Διαφημίσεις

Φωτεινή μην χαλιέσαι!! Ό,τι και να σου κάνουν σκασιλάρα σου, το νινί σου να είναι καλά και γράφτους... Τώρα δεν μπορούν να σου κάνουν τπτ.

Δουλεύεις καιρό εκεί? Και όταν λες ότι θέλουν να σε πετάξουν έξω, γιατί ας πούμε? Επειδή θα πάρεις άδεια τοκετού?? :confused:

GEXxp3.png

Αν ήσουν άνεμος, εγώ σε κράτησα!!

Φωτεινή μην χαλιέσαι!! Ό,τι και να σου κάνουν σκασιλάρα σου, το νινί σου να είναι καλά και γράφτους... Τώρα δεν μπορούν να σου κάνουν τπτ.

Δουλεύεις καιρό εκεί? Και όταν λες ότι θέλουν να σε πετάξουν έξω, γιατί ας πούμε? Επειδή θα πάρεις άδεια τοκετού?? :confused:

Και να θελουν οι προισταμενοι μου να με απολυσουν δεν μπορουν χιχιχ ειμαι Δημοσιος Υπαλληλος στον ΟΑΕΔ εργαζομαι.

Την τσαντα μου θελουν να πεταξουν μαζι με τα τσιγαρα οχι εμενα εμενα με θελουν εκει να μιλανε με την κοιλια μου ΕΛΕΟΣ το ειδα κι αυτο :tongue::tongue::tongue::tongue:

Κάθε φορά που σε κοιτάζω είναι σαν την πρώτη στιγμή που σ'αγκαλιασα!!!

Μέσα απο σένα ζω....είσαι η ανάσα μου, είσαι η ΖΩΗ ΜΟΥ!!!!

9zlup2.png

Άντε βρε παλαβό και τρόμαξα!! Νόμισα ότι σου βγάζουν την πίστη για να παραιτηθείς!

Ε, άσε τον κοσμάκη να συναλλάσσεται με την κοιλίτσα, τότε :D

GEXxp3.png

Αν ήσουν άνεμος, εγώ σε κράτησα!!

γειά σας και πάλι!

ακόμα στο γραφειάκι....

τώρα βαρέθηκα να πώ την αλήθεια, νύσταξα πάλι!

άστε την πείνα!!!!!!!

γκρ

από εκκρίσεις καλά, εννοώ ευτυχώς δεν έχω

τις προηγούμενες ημέρες εμφανιζόντουσαν βραδάκι, αλλά πραγματικά πολύ λίγο .......

τι να πω;;;;

θέλω αύριο να πάω να κάνω και τις κολπικές εξετάσεις του προγεννητικού, ξέρετε πόσες μέρες κάνουν να βγουν τα αποτελέσματα ; (σε ιδιωτικό διαγνωστικό κέντρο.... κόντεψα να παρανοήσω με το ΙΚΑ)

επίσης είναι καμιά σας να γεννάει στο ΛΗΤΩ? να παίζουμε τάβλι?

φιλιά

Καλησπερα κι απο μενα ....

12/10/2010

μου εδωσε η γιατρος μου :tongue::tongue:

φωτεινή καλώς ήρθες στην παρέα μας τελικά οι μανούλες Οκτωβρίου μπαίνουν δυναμικά στο forum:D:D

AAA!!!Διαφωνω!!!! εγω θηλασα αποκλειστικα 7 μηνες και δεν εχανα κιλα με τιποτα!!!μολις σταματησα το θηλασμο πηρε μπρος ο οργανισμός μου και αρχισα να τα χανω.εννοειται ομως πως και στο δευτερο θα θηλασω οσο περισσοτερο μπορω!

Φωτεινη καλωσήρθες!!! με το καλο να ερθει το μπεμπακι σου!! Για το τσιγαρο σε καταλαβαινω απολυτα...πονεμενη ιστορια...Τελικα πολλα χαρμανια εχουμε μαζευτει στον οκτωβρη!!

για να πω την αλήθεια και εγώ όταν θήλαζα τον μικρό μου λες και η ζυγαριά είχε κολλήσει. μήπως έφταιγε όμως ότι ήμουν και όλη την ώρα στο ψυγείο;:tongue::tongue:

καλημερα κοριτσια!!!καλη μασ εβδομαδα!!!!!

εμεισ ειμαστε αυπνεσ μανα+κορη εδω και δυο ολοκληρα βραδυα!!!!!!εχει η μικρη μου συναχι,μπουκωμα κτλ και δεν μπορουσε ολο το βραδυ να κοιμηθει...μαζι κι εγω ,η οποια κουτουλαω σημερα απο την νυστα!!!!!

που να σασ πω τι επαθα και το σαββατο....

ειχα φριχτουσ πονουσ στην κοιλια και φοβομουν πολυ..ενιωθα ολεσ τισ τομεσ σαν να σκιζονται...τελικα με επιασε γαστρεντεριτιδα!!!!!:confused:πονουσα τοσο πολυ κ φοβομουν μην αποβαλω απο τον δυνατον πονο,μεχρι και τον ντοκτορ πηρα τηλεφωνο!!!εν τελει δεν πρεπει να ηταν ιωση οπωσ μου ειπε...αλλα ενα μικρο σοκολατακι που εφαγα!!!!!!:rolleyes::tongue::rolleyes:!!!!ηταν μεσα σε ενα καλαθι με κρασια που μασ εφεραν και προφανωσ δεν ηταν προσφατο!!!!!!!!!!:confused:τι να πεισ!!

ειρηνάκι περαστικούλια σου μωρέ

επίσης είναι καμιά σας να γεννάει στο ΛΗΤΩ? να παίζουμε τάβλι?

φιλιά

εγώ γεννάω στο ΛΗΤΩ.

Επεξεργάστηκαν by maraki32

Διαφημίσεις

μαράκι είμαστε και στην ίδια εβδομάδα!

μας βλέπω δίπλα δίπλα!!!!!!!

κι εγώ δεν ξέρω πως να κάνω quote και να σχολιάσω .... τί μάνα θα γίνω Θεέ μου;;;;;;;;;;;;;;

λοιπόν βάζω εδώ ένα Link για τις θεριακλούδες!!!!!

εμένα με βοήθησε πολύ, θυμάμαι στην αρχή το διάβαζα και κάπνιζα και έλεγα..... σιγά καλέ

αλλά μετά κάθε φορά που ήθελα να καπνίσω ή το ξαναδιάβαζα ή το σκεφτόμουν και με βοηθούσε

το παραθέτω λοιπόν:

http://www.yourbaby.gr/portal/index.php?option=com_content&task=view&id=122&Itemid=13

Επεξεργάστηκαν by tsipoura

Καλή βδομάδα και από μένα! μόλις ανακάλυψα το καφέ του site! είμαι κι εγώ μητέρα του οκτωβρίου, πιθανότατα γύρω στις 13...

λοιπόν παρόλο που τα 'χετε πει και θα 'μαι εκτός θέματος, απλά ενημερωτικά και καθαρά για να μπω στην παρέα (που μου άρεσε πολύ!), είμαι σήμερα 6 εβδομάδων και 5 ημερών, έκανα το δεύτερο υπέρηχο το πρωί, ακούσαμε την καρδούλα του μωρού μας και χαρήκαμε αφάνταστα!!! ήρθε σαν το καλύτερο δώρο αφού σήμερα έχουμε και την επέτειο γνωριμίας μας!!!

όσο για μένα, είμαι πολύ καλά, ενοχλήσεις δεν έχω καθόλου, μόνο πολλές μυρωδιές και μια περίεργη υπνηλία... πολύ δύσκολο για μένα να θέλω να κοιμάμαι κάθε ώρα της ημέρας!

θα ξαναπάω για υπέρηχο τέλη μαρτίου και γύρω στις 15 θα πάω για τις εξετάσεις κύησης. πάντως βρε κορίτσια, ο γιατρός μου μου είναι πολύ καθυσηχαστικός και ήρεμος, εκτός από ακλοόλ και τσιγάρο δε μου έχει αποκλείσει κάτι άλλο (μαλλιά δε βάφω, κρέμες δε χρησιμοποιώ είμαι πολύ νέα ακόμη) και μου επιτρέπει και τα ταξίδια και το σεξ. εννοείται όλα με τη δέουσα προσοχή!

χαίρομαι που βρήκα μια πολύ μεγάλη παρέα με κοινές εμπειρίες και ελπίζω να είμαστε όλες εδώ μέχρι τέλους και γερές, και εμείς και τα μωράκια μας!

6umkp3.png

Ήρθες και μας γέμισες χαμόγελα..!!

Jdbyp2.png

Η ζωή έχει τη γεύση που της δίνεις! Κανένα όνειρο δεν είναι άπιαστο, μη σταματάς να ονειρεύεσαι!!!a%3E

Φωτείνη και ploegese καλως ηρθατε στο cafe και ευχομαι τα καλύτερα. Και με σας και με το Μαρακι 32 έχουμε την ίδια ΠΗΤ(12-10). Χαιρομαι που ακούω οτι δεν έχετε συμπτώματα γιατι εγω εχω καθημερινους εμετους και συνέχεια μια άσχημη γευση, ομως σήμερα γύρισα στη δουλειά μου μετα απο μακρόχρονη απουσια και ειλικρινά αναζωογονήθηκα,(δουλευω με παιδια)ενω πριν την εγκυμοσύνη δεν με πείραζε η κλεισούρα τωρα με την εγκυμοσύνη με έπνιγε, νομιζα οτι θα σκάσω.

Φωτείνη σε συμβουλευω να μην σταματήσεις πολυ νωρίς τη δουλεια αφου έχεις και καλο κλίμα γιατι η δουλεια είναι ψυχοθεραπεία.

[sIGPIC][/sIGPIC]H0T1p3.png

Φωτείνη και ploegese καλως ηρθατε στο cafe και ευχομαι τα καλύτερα. Και με σας και με το Μαρακι 32 έχουμε την ίδια ΠΗΤ(12-10). Χαιρομαι που ακούω οτι δεν έχετε συμπτώματα γιατι εγω εχω καθημερινους εμετους και συνέχεια μια άσχημη γευση, ομως σήμερα γύρισα στη δουλειά μου μετα απο μακρόχρονη απουσια και ειλικρινά αναζωογονήθηκα,(δουλευω με παιδια)ενω πριν την εγκυμοσύνη δεν με πείραζε η κλεισούρα τωρα με την εγκυμοσύνη με έπνιγε, νομιζα οτι θα σκάσω.

Φωτείνη σε συμβουλευω να μην σταματήσεις πολυ νωρίς τη δουλεια αφου έχεις και καλο κλίμα γιατι η δουλεια είναι ψυχοθεραπεία.

Γιατί καλε τη λες Φωτείνη τη Φωτεινή????:lol::lol::lol:

Γεια σας κορίτσια και από εμενα!!! εγω δεν χαίρομαι που δεν εχετε εμετούς γιατι ειμαι κακιασμένο και ζηλευω!!!!:tongue::tongue::tongue::tongue:να σας δανείσω λίγους????εεε????:tongue::tongue::tongue::tongue::tongue:

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...