Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

Cafe Οκτώβριος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

καλημέρα και καλή βδομάδα κοριτσάρες μου!!!

σας ευχαριστώ όλες πάρα πολύ για το ενδιαφέρον! το σκ δεν μπόρεσα να μπω γιατί σουρτούκευα... βασικά το σάββατο κοιμόμουν όλη μέρα μετά την ταλαιπωρία της παρασκευής και την κυριακή πήγα νάουσα και έδεσσα και έπινα καφέδες με φιλαράκια!

λοιπόν... η γκουγκούφκω μας 100% είναι σούπερ! μας ζόρισε λίγο (πως κι έτσι) να τη δούμε... μπήκαμε και είχε το κεφάλι της κάτω από το διάφραγμά μου και τα πόδια πάνω από το κεφάλι! και φυσικά ο γιατρός μας είπε ότι είναι κοριτσάκι...! από τώρα τα πόδια πάνω από το κεφάλι! τέλος πάντων δε μπορούσε να κάνει μετρήσεις, μας είπε να πάμε μια βόλτα, να φάω παγωτό και να ξαναπάμε! (τερκενλής θεός!) επιστρέψαμε και είχε στρώσει λίγο, γύρισε από δω γύρισε από κει, τελικά έκανε όλες τις μετρήσεις! και όλες είναι σε τέλειο επίπεδο. και το πρόβλημα με το στομάχάκι δεν είναι παθολογικό απλά λέει διογκώνεται λίγο ΄μόλις φάει! οκ! επίσης το αμνιακό υγρό είναι στα φυσιολογικά! όλα τα υπόλοιπα ήταν μια χαρά! εννοείται ανατομικά είναι τέλεια και όλα τα εσωτερικά όργανα στη θέση τους και με τις κανονικές συνθήκες!

είναι 18,7εκ ύψος και 411gr!!!!! μινιόν! όλες οι καμπύλες της όμως είναι στο μέσο και πάνω, άρα όλα καλά! πηραμε και το dvdάκι και το βλέπουμε και χαιρόμαστε! τελικά είμαι πολύ χαρύμενη που θα έχω κόρη! μη σας πω πιο πολύ από το γιο! θα βγει και τσαχπίνα, είμαι σίγουρη! ααα! έφαγε και ο μπαμπάς τις μούντζες του σε κάποιες ερωτήσεις που έκανε στο γιατρό...! του άξιζαν! το μωρό μου! τρελάθηκε!

αλλά να σας πω το παράπονό μου... περίμενα πιο καθαρό υπερηχο... ίσως επειδή ο γιατρός μου έχει υπερσύγχρονο υπέρηχο και τη βλέπουμε πολύ καθαρά, εδώ μας φάνηκε πιο θολή και πιο μακρυνή!...

στα δικά σας τώρα! ελενάκι ειρήνη και ρένα τέλεια όλα με τα μπεμπάκια σας! μπράβο! ειρηνάκι είδεςς που είχες άγχος!? μια χαρούλα όλα!

ηρώ μου καλή επιτυχία σήμερα με την εξέτασή σου! που θα είναι σίγουρα τέλειος και ο δικός σου μπέμπης!

γκρέτα μια χαρά κι εσύ! όσο για τα ψυχολογικά σκαμπανεβάσματα... ομολογώ ότι δεν είσαι η μόνη! προχθές πήγα να κάνω μια αγκαλιά το μωρό μου στον καναπέ και του πάτησα με το γόνατο την πατούσα... και έβγαλε μια κραυγή πόνου και μετά εγώ έκλαιγα για 20 λεπτά!

GeorginaT καλωσόρισες στην παρέα μας! ελπίζω να σε βλέπουμε συχνά!

κλέλια μου όλα καλά κοπέλα μου? βρήκες το μαξιλαράκι ή ακόμα ψάχνεις? όσο για τις ραγάδες, τελικά είναι στο δέρμα του καθενός... υπάρχουν λύσεις, άρα μην ανησυχείς!

χρύσα μου μη μου φωνάζεις! να τα νέα μου!

τσιπουρίτσα μου κουμπαρούλα μου σε άφησα τελευταία για να σου δώσω το πιο γλυκό φιλάκι! και την επόμενη που θα πας καβάλα να μου το πεις νωρίτερα! να συναντηθούμε είπαμε!!!!!!!!!!!!!!

άντε βρε κουμπαρίτσα μου και ήμουν μέσα στην ανησυχία!!!!!

ΜΠΡΑΒΟ ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΗΝ 100% ΓΚΟΥΓΚΟΥΦΚΙΤΣΑ ΣΟΥ!!!!!!!

:D

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 14,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Μπράβο βρε ploegisi!!

Καμία αμφιβολία δεν είχα σας το είπα!! Η μικρή σου καλέ πώς την είδε?? Κομανέτσι και κάνει ακροβατικά???

Παρήγγειλα ένα μαξιλάρι (διαστάσεων 1,70 Χ 0,35) από ένα γερμανικό site, μαζί με τα έξοδα μεταφοράς είναι περίπου 45 ευρώ και θα το έχω σε περίπου 15 ημέρες. Είχα διαβάσει γι' αυτό σε ένα θέμα που είχαν ανοίξει κάποιες τσούπρες εδώ στο φόρουμ. Βρήκα μια μηχανή μετάφρασης στο ίντερνετ για να καταλαβαίνω τι γράφει και το παρήγγειλα...

Εύχομαι να μην κλαίω τα λεφτάκια μου και να μου έρθει γρήγορα!! Η μέση μουουουουου

το όνομα κομανέτσι το ακούω για 15η φορά από την παρασκεή! λες μωρέ? να γίνει καμιά φίρμα? να σας δώσω από τώρα αυτό γραφα για να χουν αξία σε 15 χρόνια! χαχαχαχαχχα!

όσο για το μαξιλάρι! περίμενε λίγες μέρες και μας λες!

6umkp3.png

Ήρθες και μας γέμισες χαμόγελα..!!

Jdbyp2.png

Η ζωή έχει τη γεύση που της δίνεις! Κανένα όνειρο δεν είναι άπιαστο, μη σταματάς να ονειρεύεσαι!!!a%3E

χαχαχαχαχαχ!!

άσε χρυσούλα μου! όχι μόνο τα πόδια πάνω, αλλά και party animal η μικρή! ίδια η paris λέμεεεεεε! όλη μέρα χορεύει! όλη μέρα όμως! μόνο ο μπαμπάς της κάνει σαν τρελός! η κόρη μου θα ξέρει όλα τα κόλπα από νωρίς λέει! χιχιχι κούνια που τον κούναγε κι αυτόν! τρώει τις μούντζες και τις κλωτσιές από τώρα για να μαθαίνει!

έχουμε χ3στ3ί πάνω μας μιλάμε! τρέλαααααααααα!

μωρε θα τον κερνάνε στα μπαρ τον κουμπάρο σε λίγα χρόνια και δεν θα ξέρει το γιατί........ χαχαχαχαχαχαχαααααααααααα

έτσι σας θέλω τρελαμένους και ξετρελαμένους!!!!!!!!!

χαχαχαχαχαχ!!

άσε χρυσούλα μου! όχι μόνο τα πόδια πάνω, αλλά και party animal η μικρή! ίδια η paris λέμεεεεεε! όλη μέρα χορεύει! όλη μέρα όμως! μόνο ο μπαμπάς της κάνει σαν τρελός! η κόρη μου θα ξέρει όλα τα κόλπα από νωρίς λέει! χιχιχι κούνια που τον κούναγε κι αυτόν! τρώει τις μούντζες και τις κλωτσιές από τώρα για να μαθαίνει!

έχουμε χ3στ3ί πάνω μας μιλάμε! τρέλαααααααααα!

:lol::lol::lol::lol::lol:

τρελαραα!!!!τρεμε paris τρεμεεεεεεεεεεε....!!!!!

παντως ποτε δεν περιμενα να ειμαστε τοσο ευτυχισμενες που ειμαστε χεσμενες....μπραβο μας!!!!!:D:D:D

Κλελουκο μου αμα ειναι καλο πες μας να παρουμε και εμεις αν και ακομα δεν με εχει πιασει η μεση μου παρολο που εχω προβλημα ευτυχως!!!!!!

οτι ονειρευόμουν στην ζωή μου,το έχω βρει σε εσενανε ψυχη μου και έχω τα πάντα πια!!!

Μπράβο βρε Ploegisula όλα καλά τελικά και σου έφυγε και ένα αγχος για το αμνιακό και το στομαχάκι, πάντως τσαχνινούλα η μικρή.

Κλελια μεγια το μαξιλαράκι.

[sIGPIC][/sIGPIC]H0T1p3.png

Διαφημίσεις

κοριτσια νεραιδοπουλα καλημερα και καλη εβδομαδα!!!

ploegisoula ΜΠΡΑΒΟ και σ'εσενα και την γκουγκουφκιτσα σου!! Ειδες μωρε? Ολα τελεια με το νινακι σου!! Αντε μπραβο, ησυχασες κι εσυ. Εκανες και τις βολτες σου παλιοσουρτουκο!

Ηρουλα με το καλο κι εσυ, θα περιμενουμε νεακια σου!!!

Τζορτζινα καλωσηρθες κι εσυ στην παρεα, με το καλο να υποδεχτεις το νεο μελος της οικογενειας σου!

Κλελια τελικα νομιζω καλυτερα να το παρουμε απο κανενα μαγαζι, γιατι κι εγω οσο κι αν εψαξα ή δεν το στελνουν Ελλαδα ή κι αν το στελνουν κοστιζει τελικα μαζι με τα μεταφορικα οσο και να το αγορασεις απο δω οποτε...μαξιλαρι απο τον τοπο σου!! Για να δουμε...

Σε ολα τα αλλα κοριτσακια φιλακιααααα και γλυκες Δευτεριατικες καλημερες!

Vqyip2.png

B4Snp2.png

κορίτσια μου πολύ χαίρομαι που μας πηγαίνουν όλες μας τέλεια τα πράγματα! και θα πάνε όλα μέχρι το τέλος έτσι και πριν προλάβουμε να το καταλάβουμε θα συμβουλεύουμε την κουμπαρούλα μου!

miss γραμματέα! θα κάνεις μια δουλειά ή μόνο ψώνια? τέρμα τα ερωτηματικά μου!

άντε να μη σε κουράζω!

nenaki - 10/9 Σέρρες Κοριτσάκι

Amelie3 - 28/9 Γιαννιτσά Αγοράκι

Βάσω79- 30/9 Αρεταίειο Κοριτσάκι

despoina100 -2/10 Έλενα Αγοράκι

chris81 - 2/10 Θεσσαλονίκη Κοριτσάκι

Ελένη - 3/10 Έλενα Κοριτσάκι

esperanza - 3/10 Λάρισα Αγοράκι

Likaki - 3/10 Θεσσαλονίκη Παπαγεωργίου ή Γένεσις Αγοράκι

Irene83 - 5/10 Χίος Κοριτσάκι

Liana - 5/10 Λητώ Κοριτσάκι

Clelia - 8/10 Μητέρα Κοριτσάκι

fragolina_3834- 8/10 Μητέρα Αγοράκι

Renah - 09/10 Θράκη Κοριτσάκι

Ellain - 11/10 Αρεταίειο Αγοράκι

Γιωτίτσα - 12/10 Αλεξάνδρα Κοριτσάκι

Φωτεινή - 12/10 Ιασώ ???

Ploegisi - 13/10 Βέροια Κοριτσάκι

Μαμαλευτεράκι - 15/10 Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Λάρισας Αγοράκι

Γκρέτα - 15/10 Θεσσαλονίκη Κοριτσάκι

Hroukaki - 15/10 Κρήτη - Κλινική Καπάκη Αγοράκι

panan2 - 18/10 Δράμα Αγοράκι

Maraki32 - 21/10 Λητώ ???

Sylia - 21/10 ???

Stone - 22/10 Διαβαλκανικό Αγοράκι

Angelique1981 - 28/10 Κοριτσάκι

Evita 5/11 ???

Μανου ???? ???

GeorginaT ???? ???

να μας πει και η τζωρτζίνα τα δικά της και να συμπληρωθεί σωστά η λίστα παρακαλώ!

6umkp3.png

Jdbyp2.png

Η ζωή έχει τη γεύση που της δίνεις! Κανένα όνειρο δεν είναι άπιαστο, μη σταματάς να ονειρεύεσαι!!!a%3E

κορίτσια μου πολύ χαίρομαι που μας πηγαίνουν όλες μας τέλεια τα πράγματα! και θα πάνε όλα μέχρι το τέλος έτσι και πριν προλάβουμε να το καταλάβουμε θα συμβουλεύουμε την κουμπαρούλα μου!

εννοείτε πως όλα θα πάνε τέλεια!!!!! τι october power είναι εδώ;;;;; εεεε!!!!!

όλα σουπερ ντουπερ ουαου (που μου είπε ότι είμαι ο βαφτισιμιός μου χθες, τρελαίνομαι είναι 4 1/2)

αχ μωρέ, μπορώ να πω ότι τουλάχιστον τώρα όταν το σκέφτομαι καμιά φορά χαμογελάω :)

είναι πολύ σημαντικό βήμα αλήθεια σας το λέω, μπορούν να το επιβεβαιώσουν κι άλλες πονεμένες του παρελθόντος και νυν ξετρελαμένες ντιπ για ντιπ!!!!!!!!!!

αχ μωρέ, μπορώ να πω ότι τουλάχιστον τώρα όταν το σκέφτομαι καμιά φορά χαμογελάω :)

είναι πολύ σημαντικό βήμα αλήθεια σας το λέω,

Την βλέπω την αλλαγή σου κοριτσάκι μου, επίτηδες δεν λέω τπτ, έτσι για να μου την σκάσεις την έκπληξη!!

Λοιπόν σύμφωνα με την λίστα μία η άλλη είμαστε. 12 κοριτσάκια - 10 αγοράκια, πώς τα καταφέραμε σχεδόν ισοφαρήσαμε!!

GEXxp3.png

Αν ήσουν άνεμος, εγώ σε κράτησα!!

Διαφημίσεις

κορίτσια καλημέρα και καλή βδομάδα!!!

από το λίγο που διάβασα όλα μια χαρά πάνε και οι β επιπέδου μέχρι τώρα όλες τέλειες. μπράβο ρε κορίτσια.

καλά αποτελέσματα σήμερα hroukaki.

την προηγούμενη βδομάδα τρέχαμε με το σπίτι και δεν προλάβαινα να κάνω τίποτα. τώρα περιμένω πως και πως την άλλη τρίτη να πάω και γω για την β επιπέδου γιατί μέχρι τώρα με τις δουλειές ήμουν χαλαρή σήμερα όμως σκέφτομαι πως θα περάσει η βδομάδα αυτή

[quote name=tsipoura;418566

αχ μωρέ' date=' μπορώ να πω ότι τουλάχιστον τώρα όταν το σκέφτομαι καμιά φορά χαμογελάω :)

είναι πολύ σημαντικό βήμα αλήθεια σας το λέω, μπορούν να το επιβεβαιώσουν κι άλλες πονεμένες του παρελθόντος και νυν ξετρελαμένες ντιπ για ντιπ!!!!!!!!!![/quote]

Τσιπουρακι φαινεται οτι εχεις κανει το μεγαλο βημα, ο χρονος ειναι γιατρος και τα καλυτερα ερχονται!!!!να εισαι σιγουρη! Να σου πω και το αλλο το καλο, εμεις θα γεννησουμε ολες μαζι, ενω εσενα μετα θα σε εχουμε βασιλισσα!!!:D:tongue: θα εισαι η τελευταια αλλα η καλυτερη!!!

Vqyip2.png

B4Snp2.png

Τσιπουρακι φαινεται οτι εχεις κανει το μεγαλο βημα, ο χρονος ειναι γιατρος και τα καλυτερα ερχονται!!!!να εισαι σιγουρη! Να σου πω και το αλλο το καλο, εμεις θα γεννησουμε ολες μαζι, ενω εσενα μετα θα σε εχουμε βασιλισσα!!!:D:tongue: θα εισαι η τελευταια αλλα η καλυτερη!!!

χα χα χα

που το πάτε αυτό;!!! ;)

ούτε μαξιλάρι θα χρειαστεί να αγοράσω..... χιχιχιχιχιιιι :cool:

χα χα χα

που το πάτε αυτό;!!! ;)

ούτε μαξιλάρι θα χρειαστεί να αγοράσω..... χιχιχιχιχιιιι :cool:

ρεεεεε! τι μαξιλάρι! τίποτα! όλα θα σου ρθουν δώρο!!!!!!!!!!!!!!

θα έχεις και ποικιλία να διαλέξεις!!! χιχιιχι

6umkp3.png

Jdbyp2.png

ρεεεεε! τι μαξιλάρι! τίποτα! όλα θα σου ρθουν δώρο!!!!!!!!!!!!!!

θα έχεις και ποικιλία να διαλέξεις!!! χιχιιχι

θα έχω να διαλέξω ανάμεσα σε ζουρλομανδύα άσπρο, μπεζ, κίτρινο, πράσινο και μόλις μάθω το φυλο του μωρού ροζ ή γαλάζιο χαχαχαχααααααααααα:tongue:

δώρο είστε εσείς που χωρίς εσάς πραγματικά θα τον φόραγα ήδη τον ζουρλομανδύα.....μα πραγματικά!

λοιπόν αλλο θέμα παρακαλώ!!!!!

για πείτε ονόματα για τα μωράκια!!!!!!! το συζητάτε;;;;;:roll:

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...