Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

Cafe Οκτώβριος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Λοιπόν, η Ελένη είχε απόλυτο δίκιο, δεν φέρνουν Ελλάδα και τελικά τα μεταφορικά - αν έφερναν εδώ - είναι περίπου 17 ευρώ...

Συνεχίζω να ψάχνω στο ίντερνετ μήπως βρω κάτι... Επανέρχομαι...

GEXxp3.png

Αν ήσουν άνεμος, εγώ σε κράτησα!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 14,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

καλημερα κοριτσια!!!!!!!!!!!!!!!

βροχη παλι σημερα...απο χτεσ εχει ριξει τουλουμια!!

σασ ευχαριστω για τισ ευχεσ!!να στε καλα ολεσ ολεσ !!!!!!

τσιπουριδιον το καψαμε χτεσ?????????????:roll::tongue:αντε...τωρα που μπορεισ!!!!!!:tongue::tongue:

Χωρίς να είμαι σίγουρη έχω την εντύπωση ότι αυτό ισχύει μόνο για την Αγγλία.

Και σε κάποιο σημείο διάβασα και αυτό:

N.B. We are currently unable to deliver to Greece and Romania.

Δες καλύτερα εδώ

απο το αλλο τοπικ ,μεχρι τελευταια ,θυμαμαι τισ κοπελεσ που ελεγαν οτι για ενα διαστημα δεν στελνει ελλαδα!!!!!!!!!!τωρα κοιταξτε το ,μπορει να εχει σταματησει αυτη η κατασταση κ να στελνουν πλεον...

μαξιλαρι το ειχα παρει το 2008 στην πρωτη μου εγκυμοσυνη απο τα λητω γυρω στα 30-40 ευρω!!!!!με εξυπηρετησε πολυ στον θηλασμο ,καθωσ και στην πρωτη εγκυμοσυνη που ειχα γινει τουλουμπα!!!

α επισησ..σημαντικο!!!!!!!!!για τισ αθηναιεσ!!!θυμαμαι οτι ενα καταστημα στην αθηνα(ετσι μου ελεγαν οι γκαστρουλεσ οι περσυνεσ)οτι αν πασ π.χ να κοιταξεισ επιπλα μωρουδιακα κτλ ,ετσι απλα σου δινουν ενα μαξιλαρι!!!!!!!!!εξισου μεγαλο!!!!θα το ψαξω να σασ ενημερωσω!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

DnfMp3.pngqTarp3.png

Λοιπόν, κατέληξα εδώ:

http://www.amazon.co.uk/Dreamgenii-Cherry-Print-Cover/dp/B003JUA24M/ref=sr_1_40?ie=UTF8&s=baby&qid=1275822411&sr=1-40

τα έξοδα μεταφοράς είναι περίπου 20 ευρώ οπότε σύνολο πηγαίνει 45-50 ευρώ (χονδρικά)

Πώς σας φαίνεται? Μούφα η ιστορία του?

GEXxp3.png

Ρεναααααααααααα κρυφτουλι επαιζε νομιζω η δικη σου:D:D:D

μπραβο κοριτσι μου ειδες που ολα πηγαν σουπερ???μεγεια και τα πατουμενα:mrgreen::mrgreen::mrgreen:

Αντε βρε Ισι μου εσενα περιμενουμε να ολοκληρωθει το καρε:D

Κοριτσια τωρα εγω μπερδευτηκα στελνει τελικα απο εξω Ελλαδα ή δεν στελνει???μπορουμε να κανουμε ερωτημα???:confused::confused::confused:

Αυτο το μαξιλαρι που λετε ειναι το ιδιο με αυτο του θυλσμου που λενε???:confused::confused::confused:

πολλες απορειες εχω τελικα!!!!:roll::mrgreen:

οτι ονειρευόμουν στην ζωή μου,το έχω βρει σε εσενανε ψυχη μου και έχω τα πάντα πια!!!

Διαφημίσεις

Η Mothercare δεν στέλνει Ελλάδα, σήμερα το έλεγξα...

Το μαξιλάρι που έβαλα σε link ναι, κάνει για θηλασμό και για να το παίρνεις αγκαλιά (το μαξιλάρι) και να κοιμάσαι, ή να το βάζεις γύρω στην μέση ή την πλάτη σου όταν κάθεσαι κλπ...

Γμτ, πανάκριβα είναι!!

Και αυτό από το amazon τελικά είναι μεταχειρισμένο ή καινούριο?

GEXxp3.png

γειά σας και χαρά σας και αέρα στα πανιά σας

από ότι βλέπω είναι καινούργιο :)

η αδελφή μου έχει ένα τέτοιο μαξιλάρι και την έχω βοηθήσει πάρα πολύ όχι μόνο στο θηλασμό αλλά βάζει και το μωρό να ξαπλώνει στο κρεββάτι της ή στον καναπέ και το μαγκώνει αυτό μια χαρά!

πήγα πάλι σε βάπτιση το πρωί, και στα δικά σας τέτοια εποχή του χρόνου!!!!!!

σας φιλώ

εύχομαι η κουμπαρούλα μου να είναι μια χαρά και να καλοπερνάει !!!!!!!!

Tσιπουρίτσα!! Δεν μας είπες: πόσα έχασες???

Από ό,τι είδα έχει καλό feedback ο πωλητής, οπότε λογικά σήμερα-αύριο θα το παραγγείλω (κάτσε να δω αν θα μου πει καμιά άλλη τσούπρα την γνώμη της - μαζεύω ψήφους)

Υ.Γ. Και στα δικά ΜΑΣ, ψαρίδιο - απλά το δικό σου θα είναι μικρότερο...

GEXxp3.png

Λοιπόν, κατέληξα εδώ:

http://www.amazon.co.uk/Dreamgenii-Cherry-Print-Cover/dp/B003JUA24M/ref=sr_1_40?ie=UTF8&s=baby&qid=1275822411&sr=1-40

τα έξοδα μεταφοράς είναι περίπου 20 ευρώ οπότε σύνολο πηγαίνει 45-50 ευρώ (χονδρικά)

Πώς σας φαίνεται? Μούφα η ιστορία του?

Ελα Κλελουκο μου μπηκα το ειδα ειναι ωραιο αλλα η τιμη που βλεπεις ειναι μονο για το καλυμμα με τα κερασακια χωρις το περιεχομενο.Μαζι με το περιεχομενο δηλαδη το μαξιλαρι και το καλυμμα κανουν κοντα στις 50 λιρες συν την αποστολη θα σου βγει γυρω στα 80 κατι ευρω εδω ποσοο εχουν???:roll::roll:δεν εχω ιδεα!!!!!!!!!

οτι ονειρευόμουν στην ζωή μου,το έχω βρει σε εσενανε ψυχη μου και έχω τα πάντα πια!!!

Διαφημίσεις

Το ξέρω chris μου, το κατάλαβα αργότερα και εκνευρίστηκα.. Και εκνευρίστηκα πιο πολύ που όταν βρήκα ένα μαξιλάρι μετά από 1000 προσπάθειες, τελευταία στιγμή με ενημέρωσε το βρωμοσύστημα ότι δεν στέλνουν Ελλάδα.

Τώρα είμαι στο e-bay και ψάχνω κάποια πράγματα, αν βρω θα σας πω.

GEXxp3.png

να πω μια ιδέα; γιατί δεν πάτε σε μια μοδίστρα να το φτιάξετε το μαξιλάρι; να βγάλει ένα πατρόν κάποια και μετά απλά θα πάρετε το ύφασμα και το γέμισμα!

δεν ξέρω να ράβω αλλά δείχνει εξαιρετικά απλό, επίσης το πατρόν που θα βγάλει η μία θα το δώσει και στις άλλες, μη πω ότι και όσες είναι στην αθήνα θα πάτε στην ίδια μοδίστρα, ή θα αναλάβει μία για όλες και τα στέλνει κιόλας εκτός αθήνας στις άλλες! για σκεφτείτε το γιατί η εκμετάλευση είναι απίστευτη

;)

όσο για μένα, δεν ζυγίστηκα γιατί είχα τις βαπτίσει πρωινιάτικα χθες και σήμερα..... ήμουν πραγματικά πολύ καλή δεν έκανα καμία ατασθαλία, αλλά δεν νομίζω ότι θα έχω αδυνατίσει (ο μεταβολισμός μου είναι σμπαράλια... αλλά θα στρώσει κι αυτός)

[quote name=Clelia;417718

Υ.Γ. Και στα δικά ΜΑΣ' date=' ψαρίδιο - απλά το δικό σου θα είναι μικρότερο...[/quote]

θα είναι το μικρό και το κακομαθημένο της παρέας μας!!!! χιχιχιχιιχι

λέτε μωρέ;

εγω εχω τετοιο μαξιλαρι με βοηθησε πολυ στο θηλασμο αλλα και τωρα βαζω τον μικρο μου και καθεται με αυτο!!!η τιμη του ηταν αν θυμαμαι γυρω στα 44 ευρω το οποιο ηταν μαρκα ονειρα και εχει τσουχτερες τιμες υπαρχουν και ποιο οικονομικα!!!αυτο που πηρα ειναι αυτο http://www.oneira.gr/index.php?target=products&product_id=604

wg46ge0puogpbep1.png

ktir94dfi646aolw.png[/url

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...