Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

Cafe Οκτώβριος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Τι λες ρε παιδι μου??? Πολλα λεφτα, εδω θα τα εκανες με τα μισα!! Εμεις εχουμε ποδια φουλ 300 ευρω και πακετο μασχαλες μπικινι (επειδη οι περισσοτερες αυτο ζητουν) 120 ευρω!!! Σου λεω μερικα παραδειγματα. Παντως το σημαντικο ειναι οτι ειχες καλο αποτελεσμα και εχεις ξενοιασει. Εγω θα ηθελα να μην ημουνα κοτα και να ειχα κανει περσι που μας παρακαλαγε ο γιατρος τουλαχιστον μασχαλες-μπικινι (δωρεαν εννοειται). Τωρα την εχασα την ευκαιρια. Εκανα 1 φορα μασχαλες και "πονουσα" απο το τσιμπηματακι. Τωρα που θα γεννησω να δουμε αν συγκρινεται ο πονος!!! χαχαχχαχαχαχα

Vqyip2.png

B4Snp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 14,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Μπραβοοοοοοοοοοο τι ομορφα νεα ειναι αυτα πως αισθανεστε πετατε ε????:mrgreen::mrgreen::mrgreen:

IRINI83 μου μα φυσικα και θα επιαναν τοπο October power μην το ξεχνατεεεεεεεεεε ακους Ηρω μου????ακουω να λες!!!!!:D:D:D

ellain μου δε σου δωσανε dvd να του το δειξεις και του αντρα σου του καημενουλη????:roll::roll:

Κλελουκο μου μεγεια και καλοφορετα με την ωραια σου γκαστροκυλιτσα:mrgreen:

τα μαγιο τα εισα και εγω το σχεδιο αυτο μου αρεσει πολυ που ειναι σορτσακι και μπλουζακι αλλα δεν εχει καθολου ποικιλια στα χρωματα ρε παιδακι μου, δεν βαριεσαι ομως θα φωτιζονται απο την ομορφια μας!!!!:-D:-D

οτι ονειρευόμουν στην ζωή μου,το έχω βρει σε εσενανε ψυχη μου και έχω τα πάντα πια!!!

chris μου δυστυχως δεν ειχε dvd η υποθεση, αλλα δεν βαριεσαι φτανει που ειναι καλα το μωρακι μας κι ας μην το δει. Αλλωστε εχω αρχισει να πειθομαι οτι παρα τον ενθουσιασμο τους, οι αντρες συνειδητοποιουν την ολη κατασταση μονο οταν δουν το μωρο, δηλαδη κατοπιν γεννησεως. Ο δικος μου με ρωταει "πώς ειναι να σε κλωτσαει το μωρο? τι ακριβως νιωθεις?' και το περιγραφω οσο πιο παραστατικα μπορω αλλα και παλι... Το υπερτατο δωρο της φυσης στην γυναικα...

Vqyip2.png

B4Snp2.png

πηρα κι εγω μαγιο κοριτσακια!αντε και καλα μπανακια!!!

συγχαρητηρια για τα αποτελεσματα των εξετασεων που διαβασα...θα κραταμε γερα και χαρουμενα μωρακια στην αγκαλια μας!ΤΕΛΕΙΑ!!!

λεω να παμε για κανα μπανακι αυριο αν βοηθησει και ο καιρος...τι βροχη ηταν αυτη η πρωινη?αλλαξε το τοπιο εντελως...

οσο για τις ραγαδες,τι να πω?στο προγραμμα ειναι κι αυτες ρε κοριτσια...μανουλες θα γινουμε,τεραστιες ορμονικες και σωματικες αλλαγες,τεντωμα του δερματος...σε αλλες λιγοτερο σε αλλες περισσοτερο αλλα μη σκατε με αυτα.θεωρω οτι ειναι λεπτομερειες!

φιλακια πολλα και καλο σ-κ ομορφες!!!

image.php?type=sigpic&userid=26070&dateline=1402327573

Καλησπερα κοριτσακια!!!Ολα καλα και απο την δικια μας την ροζουλα!!!Σουπερ ολα!!Μας ταλαιπωρησε βεβαια γιατι ηταν κρυμενη καλα,μπηκαμε βγηκαμε 3-4 φορες,σιχαθηκα τις καραμελες ζελεδακια..αλλα..μας αποζημιωσε.Δεν βρηκε το παραμικρο οποτε δεν μας ειπε και τιποτα ιδιατερο .Ελεγε τι εβλεπε βεβαια..και φυγαμε!!!Ουφ εφυγε κι αυτο το αγχος!!Κρις φωτο σε μας δεν ειχε παντως..εμ ετσι οπως ητανε!!!488γρ!!!

Και μετα βολτες στη Θεσσαλονικη..αχ τι ωραια ητανε...φαγητακι στο μελαθρον και μετα ποτακι στην Βαλαωριτου, μαζι με τα πιπινια και η γρια γκαστρω...χαχαχαχαχαα.Καλε Σαλονικιες ποτε εγιναν ολα αυτα;;;;Αν και ερχομαι αρκετα Θεσσαλονικη τωρα πηρα χαμπαρι την Βαλαωριτου.Βεβαια δεν ηταν και πολυ κοντα στα ακουσματα μου (διοτι οπως γνωριζετε εγω σας ηρθα απο το ροκ καφε διπλα) αλλα ηταν ωραια η αισθηση..Ολα σουπερ

Α χτυπησα και την πλατφορμα απο το στοκατζιδικο του Νακ(ενα 50 ευρω μονο) και το καταχαρηκα!!

Αυτα κοριτσακια παω να μπανιαρισω την μικρη!!Τωρα μας εμεινε ο πολυποδας την Δευτερα!!Νεα την Τριτη

Διαφημίσεις

Επίσης στο σπίτι δεν έχουμε ολόσωμο καθρέφτη και σήμερα στο μαγαζί είδα ότι έκανα ραγάδες στα μπούτια στα πλάγια και από τις δύο μεριές. Χαμπάρι δεν είχα πάρει η τυφλή! Τι ωραία!! Σκ-τά είμαι!!

Μετά την γέννα θα πλουτίσω τους πλαστικούς μου φαίνεται...

Hey! Cut the crap baby!!

You are so beautiful.....I saw you the other day.....

(Kisses from Chicago, U.S.A!)

Είμαι πλέον μια πολύτεκνη μαμά!

I have been blessed with five angels!!!

qwlrp3.png

γειά σας κι από εμένα!

είχα μία βάπτιση το πρωί, χάλια τους τα έκανε... δεν πειράζει να είναι καλά το μωράκι και όλα καλά!

ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΤΑ ΜΩΡΑΚΙΑ!!!!

μπράβο άξιες GastroΚόρες μου!!!!!!!!!!!!

Ειρήνη μου ...... ψήνεται η κοράκλα! Ρένα... η μικρή ροκού μας θα είναι η μασκώτ του διπλανού καφέ (ροκάδες!) όσο για το Κανακάρη της Ελενας τι να πω, παιδαρος ο παίδαρος!!!!!!!!!!!!!!

<3 <3 <3 <3 <3 (καρδούλες)

Η κουμπαρούλα μου Ploegisi που είναι ; έλα καλό μου και περιμένουμε τα κουτσομπολιά της 95% γκουγκουφκίτσας!

Ηρώ, Κλέλια, Νενάκι, Κρισάκι, Πετρούλα, Γιωτίτσα, Ελένη, Ιουλία, Δόκτωρ, Αγγελικούλα, Γκρετόνιο, Μαράκι, Βάσω αλλο και τρισαλο!

Vasdelion γκαστρωμένο και ταξιδεμένο να περνάς όμορφα!

:D

κουμπαρούλα μου για σένα ξαναμπήκα, περιμένω τα καλά σου νέα αύριο το πρωί

έχετε πάρει όλες τους δρόμους ξετσίπωτες ε ξετσίπωτες!

άντε πάω να δω dvd με την <3 λλλλλλίνα, έχουμε βραδυά KILL BILL!

(έχω τρέλα με τον τρελάρα τον Ταταντίνο !)

λέω να πάω και καμιά βόλτα στην Καβάλα πιο μετά ...... :o

Μπράβο βρε RENAH!! Πάντα τέτοια!!!

Όλες τέλεια, μπράβο, μπράβο, χαίρομαι!!!!!΄

vasdeli δεν έχω πρόβλημα καρδούλα μου, ό,τι χαλάσει θα το φτιάξουμε, καλά να είναι τα ροζ μωρά μας και όλα τα άλλα φτιάχνονται (με την συνδρομή ευρώ βεβαίως-βεβαίως)

τσιπουράκι!! Σεξ ενόψει σκατούλα μου!!! Κάνε τώρα που μπορείς να κάνεις και άγρια πράγματα...

Κορίτσια την βοήθειά σας!!! Θέλω να αγοράσω ένα μαξιλάρι που θα το χρησιμοποιώ και για τον ύπνο, αλλά και μετά για να κάθεται το νινί αγκαλίτσα μου... Αυτό είναι καλό ?http://www.mothercare.com/Mothercare-Multi-purpose-support-pillow/dp/B001NZLGJA/sr=1-5/qid=1275768009/ref=sr_1_5/280-9243544-1790200?_encoding=UTF8&m=A2LBKNDJ2KZUGQ&n=42764041&mcb=core

Έχετε δει κάποιο άλλο που ίσως με βολέψει καλύτερα για αυτές τις χρήσεις??

Και επίσης, όσες έχουν παραγγείλει από Mothercare εξωτερικού, τελικά πόσες μέρες περίπου κάνει να έρθει η παραγγελία?? Εεεεεεεεεε?

GEXxp3.png

Αν ήσουν άνεμος, εγώ σε κράτησα!!

Έλενα, Ειρήνη και Ρένα ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ!!!!!!!!!!!!

Με το καλό να κρατήσετε τα μωράκια σας αγκαλίτσα!

Clelia και Βάσω καλορίζικα!

Clelia δε ξέρω να σου απαντήσω. Τώρα κοιτάω το link που έβαλες. Οι τιμές είναι πολύ καλύτερες, βέβαια δε ξέρω πόσο πάνε τα μεταφορικά. Ίσως θα μπορούσαμε να κάνουμε ομαδική παραγγελεία κάποια πράγματα και να βρεθούμε για καφεδάκι να τα μοιράσουμε:-D

tsipoura καλά να περάσεις σήμερα ;)! Διασκέδασέ το όσο μπορείς!!!

vasdeli πως τα πας με την εγκυμοσύνη; Έχεις ακόμα ενοχλήσεις;

IQnWp3.png

Δημήτρης 25/01/07

Εβελίνα 12/04/08

Διαφημίσεις

Γειά σου Ελενίτσα!!!

Από ο,τι κατάλαβα, αν κάνεις παραγγελία πάνω από 50 λίρες, τα μεταφορικά είναι δωρεάν. Έτσι κατάλαβα τουλάχιστον. Αλλά και πάλι δεν είναι πολλά τα μεταφορικά...

Απλά εγώ αν είναι θα παραγγείλω το μαξιλάρι, κανένα φορεματάκι για την μπουμπού μου, για την μαμά της κλπ οπότε τις 50 λίρες θα τις καλύψω...

GEXxp3.png

Γειά σου Ελενίτσα!!!

Από ο,τι κατάλαβα, αν κάνεις παραγγελία πάνω από 50 λίρες, τα μεταφορικά είναι δωρεάν. Έτσι κατάλαβα τουλάχιστον. Αλλά και πάλι δεν είναι πολλά τα μεταφορικά...

Απλά εγώ αν είναι θα παραγγείλω το μαξιλάρι, κανένα φορεματάκι για την μπουμπού μου, για την μαμά της κλπ οπότε τις 50 λίρες θα τις καλύψω...

Χωρίς να είμαι σίγουρη έχω την εντύπωση ότι αυτό ισχύει μόνο για την Αγγλία.

Και σε κάποιο σημείο διάβασα και αυτό:

N.B. We are currently unable to deliver to Greece and Romania.

Δες καλύτερα εδώ

IQnWp3.png

Δημήτρης 25/01/07

Εβελίνα 12/04/08

κοριτσακια καλημερα σε ολες και καλη Κυριακη!!! Εμαθα ο καιρος στην Αθηνα δεν σας βοηθαει για βολτιτσες, οι υπολοιπες ανα την Ελλαδα ξεμυτιστε!!!

RENAH ΜΠΡΑΒΟ και στο δικο σου το μωρακι!!! αντε ολα καλα κι ωραια!! το τρελανες στο ζελεδακι το μωρο!! χααχχαχα Υπομονη ως αυριο να δουμε και το πολυποδακι σου...

Τωρα μας μενει η ploegisi, αντε να δουμε τι εκανε κι αυτη!

Βασω μεγεια και σε εσενα το μαγιουδακι, και καλες βουτιτσες!!

Κλελια οπως το ειδα το μαξιλαρακι σου ειναι καλο για το μωρο αλλα δεν ξερω εσενα ποσο θα σε βολεψει τωρα, νομιζω οτι στην παρουσα φαση χρειαζεσαι ενα μεγαλυτερο. Ειχα δει στα prenatal ενα μεγαλουτσικο, αλλα 90 ευρωπουλα παει παρα πολυ και δεν θα παρω.

Τσιπουρακι μας καλο αλο και τρισαλο επισης! Α ρε τυχερη πηγες βολτα Καβαλα χθες... Εσυ πηγες με μηχανη, εμεις παμε με καρο....χιχιχιχι

vasdeli γεια σου κι εσενα ψυχη, ελπιζω να εισαι καλυτερα με τα διαφορα συμπτωματα της εγκυμοσυνης, υπομονη (εσυ τα ξερεις καλυτερα απο μας!)

Εγω ακομα εδω μονη κι ερημη, η Πηνελοπη περιμενω τον Οδυσσεα μου να γυρισει.... Μου φαινεται θα την κανω με κανεναν μνηστηρα να ησυχασω! χαχαχα Τα ΣΚ που ειμαι μονη μου δεν παλευονται... anyway πηγα κι εγω στο βιβλιοπωλειο χθες και χτυπησα 3 βιβλιαρακια, ετσι για να εχουμε να ασχολουμαστε...

Σε ολες τις κορες του γυαλου, φιλακια , παω να διαβασω

Vqyip2.png

B4Snp2.png

Καλημέρα!!

ellain για δες και αυτό: http://www.mothercare.com/Dream-Genii-pregnancy-feeding-support/dp/B0011EV79C/sr=1-1/qid=1275812071/ref=sr_1_1/280-9243544-1790200?_encoding=UTF8&m=A2LBKNDJ2KZUGQ&n=79267031&mcb=core

Μπορεί να χρησιμοποιηθεί και όταν το νινί θα ειναι αγκαλίτσα μου... Και είναι περίπου 48 ευρώ.

Τελικά έρχονται στην Ελλάδα ή όχι?? Την προηγούμενη εβδομάδα που έκανα εικονική παραγγελία με άφησε το σύστημα και προχώρησα μέχρι την εισαγωγή των στοιχείων της κάρτας μου, οπότε εκεί τα παράτησα...

Έχετε καταλάβει ότι ώρες-ώρες με πιάνει η μέση μου, εεεεεε? Χθες το βράδυ ταλαιπωρήθηκα να κοιμηθώ, μετά ξυπνούσα και πονούσα κλπ...

GEXxp3.png

clelia αυτο το μαξιλαρακι μου φαινεται μπομπα. Εγω τωρα ετσι κοιμαμαι και βαζω ενα λεπτο μαξιλαρι αναμεσα στα ποδια μου και κατω απο την κοιλια μου, αλλα νομιζω αυτο το λουκανικο ειναι ιδανικο (τουλαχιστον για τα δικα μου γουστα), μπορεις να το βαλεις και σφηνα στην πλατη σου και οταν εισαι καθιστη να το ακουμπησεις πισω σου. Και τελος κουλουριαστο θα ειναι μια χαρα για το μωρο! Και μονο 48 ευρω, μια χαρα. Κι αυτο που ειχα δει στα πρεναταλ ειναι ολοιδιο, αλλα εχει διπλασια τιμη, και της το ειπα της πωλητριας και μου τα μασαγε. Τελοσπαντων, ενημερωσε μας για την εκβαση της παραγγελιας να το παραγγειλουμε κι εμεις.

Οσο για τη μεση, νομιζω καλωηρθαμε στο τελος του β τριμηνου. Κι εμενα με ποναει η πλατη μου, δεν εχω καμια συμβουλη να σου δωσω, απλα υπομονη....

Vqyip2.png

B4Snp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...