Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

Cafe Οκτώβριος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 14,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Κοριτσακια καλημερα!!!

Αν και ειμαι η τελευταια που εκανα τον Β, ειμαι η πρωτη που θα σας πω τα νεα (οι αλλες ειναι γυριστρουλες!!!κουραστηκαν απο το ξενυχτι στην Θεσσαλονικη!!!)

Λοιπον αγαπουλες ολα ΤΕ-ΛΕΙ-Α!!!!!!! ποδαρακια, χερακια, δαχτυλακια, κοκκαλακια, νεφροι, στομαχακι, καρδουλα, κεφαλακι, εγκεφαλος, παρεγκεφαλιδα, προσωπακι, πολυβολο (με πιανετε ετσι??:tongue::tongue:), πλακουντας, τραχηλος, ολα μπομπα!!!! ειμαι σουπερ χαρουμενη!! Ειμαστε 474 γραμμαρια!Μισο κιλο, να το αφησω?????χαχαχχαχα τι καλα που περασε κι αυτο!τι βαρος μου εφυγε!

Η πιεση μου ειναι οκ (το ηξερα γιατι την μετραω καθε μερα), το βαρος μου λεει ειναι μια χαρα(σε αντιθεση με ο,τι πιστευα εγω, θυμαστε την φρικη που εφαγα πριν καμια βδομαδα, βεβαια αυτο δεν σημαινει οτι χαλαρωνουμε αλλα ενα σουβλακι θα το χτυπησω αποψε!), ο τραχηλος ειναι οκ κι αυτο σημαινει οτι ευχαριστως θα μου υπογραψει χαρτι για να μπορεσω να πεταξω για Αθηνα(!!!!), και γενικα ολα υπεροχα. Μου εγραψε εξετασεις τις γνωστες συν του θυροειδη που του το ζητησα εγω, γιατι το καλοκαιρι συνηθως μου απορυθμιζεται, και 2 που δεν καταλαβα τι ειναι (Πηκτικος μηχανισμος, Liver function test, προφανως η μια ειναι για το αιμα κι η αλλη για τα νεφρα, αλλα δεν υποψιαζομαι καν τι ειναι, θα ρωτησω τον θειο μου τον ντοκτορα αποψε). Πληρωσαμε και το 200 αρι και εις αλλα με υγεια!!!

(Ειναι η πρωτη φορα που δινω λεφτα σε γιατρο και το καταευχαριστιεμαι!!!)

Το μονο για το οποιο στεναχωρηθηκα βεβαια ειναι που ο αντρουλης μου δεν ηταν εκει να χαρει κι αυτος, του εκανα αναμεταδοση, αλλα δεν ειναι το ιδιο... Δεν πειραζει, αφου ειναι καλα το μωρο μας, την επομενη φορα.

Επισης, στο σαλονι που πηγα να πληρωσω ηταν 2 κοπελες, η μια στον 7ο κι αλλη σαν εμενα με κατι κοιλιες τουρλα και συζητουσαν για κοιλιες και κιλα. Με ρωταει η γραμματεας εσυ ποσο εισαι? Σε λιγες μερες μπαινω στον εκτο, της λεω, και μου λεει "και πού ειναι η κοιλια σου??" (ταυτοχρονα οι αλλες 2 εκαναν εκεινο το εκπληκτο ιιιιι που συνοδευει συμφορες και κακα!!!) και της λεω "την εφαγα!!!". Αι στο καλο, χαζες!!!!!!!

Κλελουκο, το τσιμπησες τελικα το μαγιουδακι!! Αντε μεγεια, με χαρα και καλες βουτιες! Οσο για τις ραγαδες, μην μου στεναχωριεσαι, θα σκεφτεσαι κι εσυ τι τυχερη που εισαι που ειναι το μπουμπουκι σου καλα και χ..στε τες τις ραγαδες. Να'στε καλα να πληρωσει ο Κλελουκοσυζυγος λειζερ μολις γεννησεις :) (σοβαρα, αν καποια το σκεφτεται για λειζερ για τις ραγαδες, μην το αφησετε, θα πατε κατευθειαν μετα την γεννα, μονο τοτε εχει αποτελεσμα το λειζερ, οσο οι ραγαδες ή τα σημαδα ακμης ειναι ροζ)

Νενακι, Chris καλημερα !!!

hroukaki κρατα γερα!!

αντε οι τσουπpες ploegisi, irini και renah να μας πουν νεα γρηγορααααααααα!!!

Vqyip2.png

B4Snp2.png

καλημερα κοριτσια !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

σασ ευχαριστω παρα μα παρα πολυ για τισ τοσεσ ευχεσ και για την θετικη σασ σκεψη...επιασαν τοπο!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

επιστρεψαμε και δοξα τω θεω με πολυ πολυ ευχαριστα νεα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!(παρολο που δεν το περιμενα ομωσ καθολου..)

λοιπον το κοκκαλακι στην μυτουλα ειναι παρα πολυ καλο!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!επισησ το αμνιακο σουπερ!!!!!δοξα τω θεω!!!!!!!!!!!!!!!στο αμνιακο μου εδωσε και σχεδιαγραμμα με το ανωτατο ,κατωτατο οριο και το μεσο κι εμεισ εχουμε πανω απο το μεσο!!!!!!!!!!!!!πλησιαζει προσ το ανωτατο αλλα οχι ανωτατοο...αλλα βρε κοριτσια να πω κατι?μου εβγαλε τιμη 11,5 και βρισκομουν στα απολυτωσ φυσιολογικα....και επειτα ο αλλοσ ο π...ρασ ο υπερηχογραφιστησ με 13,5 και 14,5 πωσ γινετε να με χαρακτηριζε με κατωτατο φυσιολογικο οριο?????????????ε??????τεσπα!!!

ολα καλα με την αναπτυξη τησ πριγκιπισσουλασ μου η οποια ζυγιζει 487 γραμμαριακια!!!

το μονο λιγο αρνητικο οτι βρηκε πολυ ελαφρωσ η τιμη στισ μητριαιεσ αρτηριεσ και υπαρχει η πιθανοτητα 3/10 για εκλαμψια...

θα την προσεχω ομωσ την ριμαδουλα την πιεση καθημερινα ,γιατι εχω καει πολυ μα παρα πολυ απο την κ..λοπιεση!

ρενεδακι και πλοεγκισουλα περιμενουμε!!!!!!!!!!!!!

ελαινακι μου καλο ,καλη επιτυχια για αποψε!!!!!!!!!!!!!!!!!ολα θα ειναι σουπερ!!!!!!!!!!

ηρουκακι μου πωσ εισαι?δεν μου λεσ ,ποσο σου μετρησε τον τραχυλο?3 και κατι δεν μασ ειπεσ?γιατι ο δικοσ μου ειναι 3,94 και μου ειπε παρα πολυ καλοσ!!μηπωσ να τον μετρουσεσ και αλλου?παντωσ ενταξει και λιγη ξεκουραση καλο θα σου κανει ε?

DnfMp3.pngqTarp3.png

Ειρηνάκι μου 2.9 τον μέτρησε!!!2.8 είναι το όριο εσένα ειναι πολύ πάνω απο το όριο!!!!!Τη δεύτερα θα πάω για β' επιπέδου και εγώ και θα το ξαναδούμε ελπίζω να έχει ανέβει και να με σηκώσει γιατι κοντευει να με πιάσει κατάθλιψη!!!!!!

Μπράβο για την μπουμπούκα σου!!!!Πολύ ευχάριστα τα νέα σας!!!!!!Μπράβο και πάλι μπράβο!!!!

ntes069iqp11kvcq.pnghq545zdpsvak4vme.png

Μπράβο ellain μου για τα αποτελέσματα σου!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Μπράβο μπράβο!!!Αχ άντε να ακούω τα ευχάριστα να χαίρομαι να ξεχνιέμαι!!!!!!!!!!!!!!!

Α και επειδη ξέχασα να το πω πριν!!!

ΣΚΟΡΔΑ ΣΚΟΡΔΑ!!!!!!!

ntes069iqp11kvcq.pnghq545zdpsvak4vme.png

Διαφημίσεις

Ειρηνάκι μου 2.9 τον μέτρησε!!!2.8 είναι το όριο εσένα ειναι πολύ πάνω απο το όριο!!!!!Τη δεύτερα θα πάω για β' επιπέδου και εγώ και θα το ξαναδούμε ελπίζω να έχει ανέβει και να με σηκώσει γιατι κοντευει να με πιάσει κατάθλιψη!!!!!!

Μπράβο για την μπουμπούκα σου!!!!Πολύ ευχάριστα τα νέα σας!!!!!!Μπράβο και πάλι μπράβο!!!!

ηρουκακι μου καλο ,τωρα πηγα στισ πισω σελιδεσ και το ειδα...ειχα την εντυπωση οτι ησουν 3 και κατι...

μαλιστα χτεσ που με μετρουσε το ντοκτορι και ειπε οτι ειναι πολυ καλοσ ,αμεσωσ εσενα σκευτηκα ,και οτι μηπωσ και τελικα ησουν ενταξει απλα μπερδεψε τουσ αριθμουσ ο γιατροσ σου..

καλη επιτυχια την δευτερα και ειμαι σιγουρη οτι το νινι σου σκιζει!!!!!!!!!!!!!!!!!οπωσ και ο τραχυλοσ οτι εχει γινει πολυ καλοσ!!!!!!!

ελαινακι χιλια μπραβο σασ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!πολυ χαρηκα με τον παιδαρο σου!!!!!!γραφαμε μαζι πριν ,γι αυτο δεν το ειχα δει..

DnfMp3.pngqTarp3.png

ιρινακι τι σουπερ νεα ειχες κι εσυ!!!!αντε βρε κοριτσι μου 2 στα 2 ειμαστε σημερα!!! Μπραβο, και το υγρο τελειο και το κοκκαλακι στην μυτουλα μια χαρα, μπραβο μπραβο!!(εχω υπερμετρη χαρα σημερα, φαινεται ε??). Οσο για την πιεση, ξερεις το πιεσομετρο ανα χειρας και τρομπαρουμε καθε απογευμα! Ξεχνας επισης εκεινη την ωραια ασπρη σκονη που λεγεται αλατι και καθεαυτη και ο,τι την περιεχει!! Αχ αλατακι μου και καφεδακι μου ραντεβου τον Οκτωβρη!!!

Αντε 2 τσουπριτσες μας εμειναν, ελατε κι εσεις καλε να μας πειτε τα νεακια!!!

Vqyip2.png

B4Snp2.png

Hroukaki εμενα τον μετρησε 4,3 και μου ειπε οτι ειναι μια χαρα, αλλα σαν οριο μου ειπε το 3. Οποτε με το 2,9 σου πιστευω οτι εισαι στα ορια, αρα λογικα την αλλη εβδομαδα σε βλεπω να χορευεις ζειμπεκιες!!! Κουραγιο!!

Vqyip2.png

B4Snp2.png

Σκατούλες μου!!!!

Δεν είχα καμία μα καμία αμφιβολία για τα αποτελέσματά σας!!!

ΜΠΡΑΒΟ!! ΜΠΡΑΒΟ!!! ΜΠΡΑΒΟ!!!

Όλα τέλεια!! Ειρήνη, είδες που δεν χρειαζόσουν άμνιο?? Σε τρέλανε αυτός ο γιατρός, αμάν! Τέρμα και το άγχος για το αμνιακό υγρό!!! Όσο για την πίεση, νομίζω πως αυτό είναι σχετικά εύκολο να ελεγχθεί (εκτός αν κάνεις παρέα με τον άντρα μου - του έμπηξα τις στριγγλιές πάλι σήμερα και το φχαριστήθηκα :mrgreen: )...

Elain ο άντρας σου θα αποζημιωθεί με το νινί του που θα το πάρει αγκαλιά!! Άλλωστε αυτοί δεν καταλαβαίνουν μωρέ... Νομίζουν ότι η αυχενική και η β' επιπέδου είναι υπέρηχοι που βλέπουν το μωρό να τους κάνει κου-κου-τζα! Δεν έχουν καταλάβει το νόημα αυτών των εξετάσεων, τέσπα!! Σου εύχομαι αν είναι να δίνεις χρήματα, να τα δίνεις πάντα για καλό σκοπό!!

ΜΠΡΑΒΟ ΜΠΡΑΒΟ ΜΠΡΑΒΟ!!

Επίσης hroukaki πολύ καλή η συμβουλή σου!! Έχω μεν πολύ καλή δερματολόγο που με έχει κάνει σπανή με το laser αποτρίχωσης, αλλά καλά έκανες και μου το είπες να τρέξω αμέσως μετά για να με φτιάξει. Τώρα βέβαια έχω απορίες που λογικά η ίδια θα μου τις λύσει: είναι ραγάδες ή αγγεία?? Σκασίλα μου, τώρα βγήκαν! Έχω και 1276 μελανιές στα μπούτια μπροστά από τις ενέσεις, καλώς το πρεζάκι με τις ραγάδες ένα πράγμα!

Σκασιλάρα μου, άλλωστε η κοιλούμπα κλέβει την παράσταση :D.

GEXxp3.png

Αν ήσουν άνεμος, εγώ σε κράτησα!!

Αιντε αλλη ξεμυαλισμενη με την κορη της η Κλελια!! Βρε ολες οι κοριτσομανες ξεμυαλισμενες ειστε???(βλ. chris που μπερδευει τα ραντεβου, Χρυσακι αστειευομαι!!!!)Εγω σου ειπα για το λειζερ, οχι η Ηρω!! Δουλευω σε δερματολογο και ξερω απο τα μεσα τι ισχυει. Αν σου πει ο/η γιατρος οτι οι ραγαδες μετα απο 2 χρονια εξαφανιζονται απλα μην τον/την πιστεψετε, μπορει να μειωθουν ενα 40% αλλα δεν φευγουν. Μπορει να εχεις πολυ καλο αποτελεσμα οταν ειναι ακομα "φρεσκιες". Οσο για το αν ειναι ραγαδες ή αγγεια, θα σε χτυπησω!!! Οι ραγαδες ειναι αυλακια, χαρακιες, τα σπασμενα αγγεια ειναι μελανιτσες, μπλε ή κοκκινωπες ή μωβιζουν αν τις εχεις για καιρο.

Vqyip2.png

B4Snp2.png

Διαφημίσεις

ellain είμαι χαζήηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηη!

Να σου πω πώς είναι: (ξεβρακώνομαι και κοιτάζομαι) είναι χαρακιές κόκκινες! Οπότε ραγάδες, ναι? Απλά μου κάνει εντύπωση που δεν έκανα στην κοιλιά και έκανα στα μπούτια πλάγια προς τα πίσω...

Για πες κόστος περίπου για να ξέρω πόσα θα μου φύγουν. Βέβαια άλλες τιμές μου κάνει η δερματολόγος μου, αλλά πάνου-κάτου να ξέρω

GEXxp3.png

clelia μου δεν εισαι χαζη, ερωτευμενη εισαι!! χαχαχα

ναι ετσι οπως το λες, ραγαδες ακουγονται. Δεν ειναι περιεργο παντως, ο γιατρος μου μου το ειπε απο την αρχη που μου εγραψε την κρεμα, να βαζω οχι μονο στην κοιλια, αλλα και μηρους, γλουτους, και στην κοιλια απο το εφηβαιο μεχρι την πλατη, γιατι το δερμα τεντωνει παντου.

Anyway, οσο για τιμες, να ξερεις οτι εδω ολες οι ιατρικες υπηρεσιες ειναι φθηνοτερες, αλλα ενα περιπου υπολογιζε ενα 200αρι την φορα και μπορει να χρειαστεις 3-4 φορες αν πας οσο ειναι φρεσκιες. Εσυ βαλε κατι παραπανω γιατι μιλαμε για ΑΘηνα. Δεν ειναι υπερβολικο το ποσο αν νιωθεις αβολα με το "προβλημα".

Vqyip2.png

B4Snp2.png

OK. To ποσό δεν μου φαίνεται εξωφρενικό διότι γνωρίζω πολύ καλά πως είναι αισθητική "παρέμβαση" και αυτές κοστίζουν ακριβά.

Θες να μάθεις πόσο πλήρωσα για laser αποτρίχωσης ΠΑΝΤΟΥ (εκτός από χέρια)? Γύρω στα 5-6000 ευρώ από το 2005 μέχρι σήμερα - φιλική τιμή. Στην αρχή μου έπαιρνε 600 για πόδια&μπικίνι. Μετά συνέχισα σε μασχάλες, φρύδια, όπου βρήκα. Φτάσαμε την σήμερον ημέρα όοοοοοοοοοοοταν χρειάζομαι αποτρίχωση να μου χρεώνει 250-300 για ΟΛΟ το σώμα. Περιττό να σου πω ότι χρειάζομαι αποτρίχωση κάθε 8 μήνες και αυτό για κάτι λίγα μασχάλες και μπικίνι. Σε πόδια να φανταστείς βγάζω 5-10 τρίχες διάσπαρτες.

Βαζελίνη βάζω παντού, τα ίδια μας είπανε οι γιατροί μας. ΟΚ, μπορεί στα μπούτια να μην έβαζα μέχρι πίσω, αλλά βάζω κοιλιά παντού, μπούτια, στήθος, όπου βρω...

Τέλος πάντως δεν με νοιάζει, αφού φτιάχνει σκασίλα μου...

GEXxp3.png

Κοριτσάκια μου Ellain και Ειρήνη μπράβο σας, ΣΚΟΡΔΑ τέλεια τα νέα απο τα μωράκια σας και ολοκληρα ανθρωπάκια μισο κιλο το καθένα,αντε να παιρνουμε κουράγιο και οι υπόλοιπες. οι αλλες οι τσούπρες που είναι με τα νέα, ακόμα καφε θα πίνουνε.

Στα υπόλοιπα κορίτσια φιλάκια.

[sIGPIC][/sIGPIC]H0T1p3.png

nenaki - 10/9 Σέρρες Κοριτσάκι

Amelie3 - 28/9 Γιαννιτσά Αγοράκι

Βάσω79- 30/9 Αρεταίειο Κοριτσάκι

despoina100 -2/10 Έλενα Αγοράκι

chris81 - 2/10 Θεσσαλονίκη Κοριτσάκι

Ελένη - 3/10 Έλενα Κοριτσάκι

esperanza - 3/10 Λάρισα Αγοράκι

Likaki - 3/10 Θεσσαλονίκη Παπαγεωργίου ή Γένεσις Αγοράκι

Irene83 - 5/10 Χίος Κοριτσάκι

Liana - 5/10 Λητώ Κοριτσάκι

Clelia - 8/10 Μητέρα Κοριτσάκι

fragolina_3834- 8/10 Μητέρα Αγοράκι

Ellain - 11/10 Αρεταίειο Αγοράκι

Γιωτίτσα - 12/10 Αλεξάνδρα Κοριτσάκι

Ploegisi - 12/10 Βέροια ???Κοριτσάκι???

Φωτεινή - 12/10 Ιασώ ???

Renah - 09/10 Θράκη Κοριτσάκι

Μαμαλευτεράκι 15/10 Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο ΛΑΡΙΣΑΣ Αγοράκι

Γκρέτα - 15/10 Θεσσαλονίκη Κοριτσάκι

Hroukaki - 15/10 Κρήτη - Κλινική Καπάκη Αγοράκι

panan2 - 18/10 Δράμα Αγοράκι

Maraki32 - 21/10 Λητώ ???

Sylia - 21/10 ???

Stone - 22/10 Διαβαλκανικό Αγοράκι

Angelique1981 - 28/10 Κοριτσάκι

Evita 5/11 ???

Μανου ???? ???

Κυρια Γραμματευς, για να μην σας κουραζω, τολμησα και εκανα μονη μου την αλλαγη μαιευτηριου για τον εαυτο μου, ελπιζω να εγκρινετε. Ευχαριστω . (ελπιζω να τα βρω ολα καλα οταν ερθω Αθηνα και να μην χρειαστει να ξανααλλαξω!)

Vqyip2.png

B4Snp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...