Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

Cafe Οκτώβριος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Κοριτσαρες καλημερα!!

Γιωτακι ολα υπεροχα!!!Σκορδα που λεει και το ψαριδιον μας(παρεπιμπτοντως πού ειναι αυτη η ψυχη???). Αντε τωρα με το καλο ο Β επιπεδου και για σενα! Καλα να περασετε στην Ευβοια!

Ιρινι, Ρενα, Ploegisi ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!! και φυσικα καλα να περασετε στην συμπρωτευουσα οι γυριστρουλες μας!!!Περιμενουμε νεακια!!!

Ηρουκακι μας πως εισαι??Καλυτερα?

Νενακι, το ξερω αυτο με την καρτα κι εγω το παλεψα αλλα δεν τα καταφερα. Ομως για καλη μου τυχη μου εστειλε οπ αντρας μου τα δικα του κλειδια με εναν συναδελφο κι ετσι το γλιτωσα το 40 αρι!!!

Σημερα Παρασκευη, παω για μανικιουρ-πεντικιουρ, ετσι να ανανεωθουμε λιγακι βρε παιδι μου. Αυριο εχω γιατρουλη, εφτασε η σειρα μας για β επιπεδου, αν και η χαρα μετριαζεται γιατι θα παω μονη μου οπως θυμαστε....

Anyway, απο χθες νιωθω ανακουφισμενη, γιατι μιλωντας με την μητερα μου καταληξαμε σε γιατρο που θα με παρακολουθει οταν ερθω Αθηνα, ο οποιος βεβαια ειναι στο Αρεταιειο, οποτε αν τελικα παω σ'αυτον θα αλλαξω την λιστα μας. Νομιζω οτι ειναι η καλυτερη επιλογη, εχει ξεγεννησει ολο μου το σοι και απορω πώς δεν τον σκεφτηκαμε εξαρχης. Και καλα εγω, αφηρημενη και στην κοσμαρα μου, αλλα η μαμα μου να μην το σκεφτει. Τελοσπαντων, μας μενουν τωρα λεπτομερειες, θα τον επισκεφθει ετσι κι αλλιως η μαμα για ΠΑΠ και θα τον ρωτησει τα καθεκαστα. Ιδωμεν...

Vqyip2.png

B4Snp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 14,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλησπέρα κοριτσια!!

Ειμαι πολύ καλά πλέον και ευχαριστω πολύ για το ενδιαφερον και τις ευχες σας για αναρρωση

Ειρήνη, Ρενα και Ploegisi καλή επιτυχια στις εξετασεις σας!!

Τωρα που καποιες ερχεστε Θεσσαλονικη φευγω εγω..πάω Σαβ/κο στη Λευκαδα με τον καλό μου, προεκυψε μια δουλεια για εκεινον και θα το συνδυασουμε με λίγη ξεκουραση..

Ρενα να το παρεις το ξωφτερνο, επίσης πάρε και το μεγάλο πορτοφολι γιατι ξερεις..οπου ΝΑΚ, σκας κι ενα ΠΑΚ(ο) λεφτα..χαχα

Να περασετε ολες πολύ ωραια και να ξεκουραστειτε

Φιλια σε όλες!!!!

BagRp2.png Spetp2.png eoYFp2.png

γειά σας κι από εμένα!

τώρα που ήρθα εγώ φύγατε όλες... σνιφ σνιφ

να πω περαστικά στα ταλαιπωρημένα κοριτσάκια και με το καλό σε όσα έχουν γιατρό σήμερα

περιμένω τα νέα σας, όπως και οι υπόλοιπες!

σας φιλώ και επιτέλους.... παρασκευήηηηηηηηηηηηηηηη

:D

α καλέ τώρα βλέπω 2 όμορφες, την έλενα και την πετρούλα!

γεια σας !!!!

δεν με βλέπετε καλέ;;;; είναι γιατί έχω ρέψει από την διαίτα .....

χιχιχιχιχιχιιχι

παρεπτιπτόντως πάω καλά, αύριο που θα ζυγιστώ ελπίζω να φανεί η διαφορά και στο tickeraki!!!!!!! :tongue:

Διαφημίσεις

γεια σου ρε τσιπουρακι!!! επιτελους ενας ανθρωπος να πουμε καμια κουβεντα!!! χιχιχιιχ Ευτυχως Παρασκευη, αν και για μενα που θα ειμαι μοναχη το ΣΚ δεν κανει μεγαλη διαφορα, αλλα τελοσπαντων...

Ζυγιζεσαι συγκεκριμενη μερα καθε εβδομαδα?? Πώς τα πας παντως με την διαιτουλα σου?

Vqyip2.png

B4Snp2.png

Διαφημίσεις

Καλημερα κοριτσακια μου κοιμαστε ολες καλε????:roll::roll::roll:

για να δουμε πολλες εχουνε νεακια υπεροχα να μοιραστουνε με τα μωρακια τους!!!!:P

ploegisi: 4/6 - Β Επιπέδου

IRINI83: 4/6 - Β Επιπέδου

RENAH: 4/6 - Β Επιπέδου αυτες πλεουν ηδη σε πελαγη ευτυχιας!!!!!!

και αυτη ellain: 05/6 - B Επιπεδου ετοιμαζεται σημερις!!!!!!!

κοριτσιαααααααααααααα αν δεν τα εχω κανει παλι θαλασσα(θα μου πει ο Κλελουκος) σας περιμενουμεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε............................!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen:

οτι ονειρευόμουν στην ζωή μου,το έχω βρει σε εσενανε ψυχη μου και έχω τα πάντα πια!!!

καλημερα chrisaki!τι κανεις?

Νενακι μου σορυ βγηκα γιατι νομιζα πως δεν ηταν καμια:roll::roll::roll:

να συμπερανω οτι εφυγες ε????:roll::roll::?

οτι ονειρευόμουν στην ζωή μου,το έχω βρει σε εσενανε ψυχη μου και έχω τα πάντα πια!!!

Καλημέεεερα!!!

Πήγα στα Mothercare και αγόρασα ένα μαγιό tankini και μια μπλούζα που γράφει: Does my bumb look big in this??

Γμτ!! Στα μαγιό δεν είχε καθόλου ποικιλία!! Μου έδειξε μόνο 4 μαγιό και τελικά πήρα ένα καφέ που από πάνω είναι φανελάκι και από κάτου σορτσάκι με ζωνίτσα! Τσαντίστηκα αλλά ήθελα να αγοράσω άμεσα μαγιό διότι δεν ήξερα πόσο καιρό θα έκανε να μου έρθει από Αγγλία :(. Και ήταν και σε 2πλάσια τιμή, όπως βέβαια ήδη γνωρίζουμε... Γι' αυτό και δεν αγόρασα ΤΙΠΟΤΑ άλλο.

Εν τω μεταξύ το μέγεθός μου είναι 12 :confused:. Εγώ νόμιζα ότι θα είναι το 20 (μου φαίνομαι λίγο χοντρή, το ξέρω).

Λογικά θα ψωνίζω από το mothercare.com σε νούμερο 12??? Προς το παρόν μιλάμε...

Σκατούλες για πείτε μας για την β' επιπέδου!!! Η elain πρωί δεν έχει το ραντεβού?? Το πρώτο πρωινό, έτσι δεν είπε??

GEXxp3.png

Αν ήσουν άνεμος, εγώ σε κράτησα!!

Επίσης στο σπίτι δεν έχουμε ολόσωμο καθρέφτη και σήμερα στο μαγαζί είδα ότι έκανα ραγάδες στα μπούτια στα πλάγια και από τις δύο μεριές. Χαμπάρι δεν είχα πάρει η τυφλή! Τι ωραία!! Σκ-τά είμαι!!

Μετά την γέννα θα πλουτίσω τους πλαστικούς μου φαίνεται...

GEXxp3.png

Αν ήσουν άνεμος, εγώ σε κράτησα!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...