Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

Cafe Οκτώβριος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

γεια σας κοριτσια!!

καλε γιατι με στεναχωρητε ετσι???????εμ τα μισα διαβαζετε εμ δε με θυμαστε καθολου!!καλα καλα....κακιες γκαστρουλες!!

ραντεβου ειχα εχθες το απογευμα.ολα ειναι πολυ καλα,η μπουμπου μεγαλωνει πολυ,ειναι κοντα στα 800 γραμμαρια,ο γιατρος μου ειπε θα βγει μεγαλυτερη κατα πασα πιθανοτητα απο την πρωτη μου κορη οπου γεννηθηκε 3720.Του ειπα ας γεννηθει γερη και μεγαλη δεν εχω προβλημα,αρκει να εχω ευκολη γεννα!!!μου ειπε λογικα θα εχεις ευκολη(αντε να δουμε).επισης μου ειπε πολυ προσοχη αυτον τον μηνα,τουλαχιστον να κλεισω τον 7ο και μετα αν ειναι να ερθει ας ερθει.αυτο μου το ειπε γιατι στην πρωτη κορη μου επερνα χαπια για συσπασεις απο τον 6ο και ετσι μου το ειπε και τωρα.

ενα αλλο που με προβληματισε ειναι οτι ενω μεχρι πριν η μικρη ηταν με το κεφαλι κατω,τωρα γυρισε επανω,ο γιατρος το θεωρει πολυ φυσικο και οτι ακομη εχω πολυ καιρο για να γυρισει,δε το εδωσε καν σημασια.

τον ρωτησα για το αμνιακο υγρο αν ειναι οκ γιατι με αγχωσατε εδω,ολα καλα μου ειπε.μου εδωσε και αιματολογικες -ουρων εξετασεις.

αυτα τα δικα μου νεα!

αντε περιμενουμε τα νεα και απο την Γιωτα!!

ηρουκακι περαστικα κοπελα μου και να ξαπλωνεις!!ολα θα πανε καλα!!

μα ηθελα να ξερα ποιος ειπε οτι η εγκυμοσυνη ειναι η καλυτερη περιοδος της ζωης μας????με την ψυχη στο στομα ειμαστε συνεχεια..

ellain εμας εδω 50 παιρνει ο κλειδαρας.αστα να πανε ειναι.μα δεν εχει και μπαλκονι κοντα να πηδηξουμε να μπουμε!!!!Αφηστε και το αλλο που εμαθα,οτι η πορτες ανοιγουν με καρτα(τηλεκαρτα-πιστωτικη-σουπερ μαρκετ οτι θες) σε περιπτωση που δεν ειναι κλειδωμενη η πορτα ομως.εμεις οταν φευγαμε δε κλειδωναμε,ετσι μια μερα παλι ξεχασα κλειδια και ανοιξα με τηλεκαρτα και ειδα οτι γινεται,ετσι κλειδωνω παντα,ασε που κοιταω και εκατο φορες οταν φευγω απο το σπιτι αν εχω τα κλειδια.

2lz07ypaigyui6fs.png

kk3v7ypaostspbl2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 14,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Bρε hroukaki περαστικούλια σου!!!

Μιλάμε τρελλά παράπονα οι γκαστρούλες μας: άλλες ότι δεν τις θυμόμαστε, άλλες ότι δεν ρωτάμε αν είναι καλύτερα...

Ένα μυαλό το έχουμε, έχει φάει τόσα χρόνια βάψιμο στα κομμωτήρια, ήρθε και η εγκυμοσύνη, αυτό ήταν!! Έμεινε ακατοίκητο!!

Πάω το πατσαβουράκι βόλτα!!

GEXxp3.png

Αν ήσουν άνεμος, εγώ σε κράτησα!!

καλησπερα κοριτσια!!!!!!!!!!!

ρενεδακι και πλοεγκισουλα καλη επιτυχια για αυριο για τα β επιπεδου!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ηρω μου περαστικουλια!!!!!!!!!!!αλλη μια στο κλαμπ των κρεβατωμενων...ευχομαι να σε σηκωσει παρα πολυ γρηγορα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

τι κανετε?εγω αγχοσ...αυριο πια ειναι η μεγαλη μερα του β επιπεδου!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!απο την μια θελουμε να δουμε αν μεγαλωσε το ρινικο οστο (αν θυμαστε αντι το ενα να ειναι μεγαλυτερο ηταν ισο με το αλλο..)και ααπο την αλλη να δουμε το αμνιακο...και γενικα να δουμε οτι το μωρακι ειναι υγιεσ!!!!!!

θα φυγουμε το πρωι στισ 7 και επιστροφη στο νησι αυριο στισ 10!!!!!επομενωσ μαλλον το σαββατο θα εχετε νεα μου!!!

καλο βραδυ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

DnfMp3.pngqTarp3.png

καλησπερα κοριτσια!!!!!!!!!!!

ρενεδακι και πλοεγκισουλα καλη επιτυχια για αυριο για τα β επιπεδου!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ηρω μου περαστικουλια!!!!!!!!!!!αλλη μια στο κλαμπ των κρεβατωμενων...ευχομαι να σε σηκωσει παρα πολυ γρηγορα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

τι κανετε?εγω αγχοσ...αυριο πια ειναι η μεγαλη μερα του β επιπεδου!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!απο την μια θελουμε να δουμε αν μεγαλωσε το ρινικο οστο (αν θυμαστε αντι το ενα να ειναι μεγαλυτερο ηταν ισο με το αλλο..)και ααπο την αλλη να δουμε το αμνιακο...και γενικα να δουμε οτι το μωρακι ειναι υγιεσ!!!!!!

θα φυγουμε το πρωι στισ 7 και επιστροφη στο νησι αυριο στισ 10!!!!!επομενωσ μαλλον το σαββατο θα εχετε νεα μου!!!

καλο βραδυ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Καλη επιτυχια τοτε κοριτσι μου και ευχομαι να εχετε υπεροχα αποτελεσματα και ενα υγιεστατο ζουζουνακι!!!!:PΘα σε περιμενουμε με αγωνια!!!

Ρενεεεεεεεε και Ισιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι αντε εφτασε η ωρα!!!!!καλη επιτυχια και περιμενουμε λεπτομερειες!!!χι χι!!!!

Νενακι μου μην μου στεναχωριεσαι εσυ με τιποτα νομιζω πως ολα ξεκινησαν με δικια μου γκαφα:roll::roll::mrgreen:

Ηρωωωωωωωω μου!!!!αμαν πια αυτος ο ατιμος ο βηχας αντε πια ακομα και αυτο πρεπει να φοβομαστε????:(

εσυ να εισαι καλο κοριτσακι και να εισαι συνεχεια ξαπλα ναι???ολα καλα θα πανε αλλα πολυ ξαπλα!!!!!:D:D:Dθα εχεις εμας παρεουλα και ουτε που θα το καταλαβεις!!!!

οτι ονειρευόμουν στην ζωή μου,το έχω βρει σε εσενανε ψυχη μου και έχω τα πάντα πια!!!

Διαφημίσεις

Ειρηνη ευχομαι αυριο (που θα ειναι κιολας ετσι) να ειναι ολα τελεια και το μπουμπουκι ακομη τελειοτερο.Θα περιμενουμε νεα σου!

Οπως ευχομαι ολα να ναι καλα και στην Ρενα και την ploegisi με τις β επιπεδου!

φιλακια!!!

2lz07ypaigyui6fs.png

kk3v7ypaostspbl2.png

Kαλημερα κοριτσακι.Ευχαριστουμε παρα πολυ....Αγχος..καθολου..μπαααααα(μα που πηγαν τα νυχια ;;εδω ηταν χθες...)

Φευγω 2 απο την δουλεια και παω Θεσσαλονικη !!! ειναι το ραντεβου μου.Και μεις θα μεινουμε εκει και αν ειναι ολα καλα...ου...τι ωραια ..φαγητακι ποτακι..χωρις παδι μια χαρα!!!Αυτα σκεφτομαι!!!!Λατρευβ Θεσσαλονικη μια και εκει σπουδασα και εζησα 6 χρονια.

Κρισ οι φιλοι μας λενε για φαγητο στην παπαρουνα..καλο ειναι;;;Εχεις πάει//

Οποτε νεα..μαλλον Σαββατο βραδυ οταν επιστρεψουμε...

Ειρηνακι συνονοματο και pleogisi ΚΑΛΗ ΣΑΣ ΕΠΙΤΥΧΙΑ

hroukaki περαστικα σου βρε κοριτσι μου.Αντε ξαπλωσε τωρα.!!!

Μεχρι τις 2 εδω θα ειμαι!!!Φιλακια

Καλημέρα!!!

Αχ βρε Renah αυτό το άγχος... Συνοδοιπόρος μας έχει γίνει...

Τέλος πάντων, όλα καλά θα πάνε: θύμισέ μου για ποιον λόγο πηγαίνεις, για τον πολύποδα ή για να δείτε το νινί???

GEXxp3.png

Αν ήσουν άνεμος, εγώ σε κράτησα!!

Διαφημίσεις

καλημέρα!!!

Άντε Παρασκευή σήμερα, ακολουθεί σαββατοκύριακο!

Βέβααι από ότι είδα στο καιρό βροχερό θα είναι, θα έχει και υπηρεσία τη Κυριακή ο άντρας μου και τη Δευτέρα σεμινάρια αλλά δεν πειράζει, θα έχουμε ένα οικογενειακό Σάββατο να περάσουμε όλη τη μέρα μαζί και να τον τρελλάνουμε :D

Ρένα, ploegisi και Ειρήνη με το καλό και καλά αποτελέσματα!!!

Περιμένουμε τα νέα σας!

Και καλά να περάσετε στη Θεσ/νικη. Και εγώ λατρεύω Θεσ/νικη (να και είναι η πεθερά μου εκεί:tongue:), έχω όμως δυο αδερφούλες εκεί, ξαδέρφια και φίλους και κάθε φορά περνάμε υπέροχα. Ειδικά τώρα που θα είστε μόνοι σας είνα ευκαιρία να χαλλλλλαρώσετε λίγο.

Φιλιά σε ΟΛΕΣ!

IQnWp3.png

Δημήτρης 25/01/07

Εβελίνα 12/04/08

Kαλημερα κοριτσακι.Ευχαριστουμε παρα πολυ....Αγχος..καθολου..μπαααααα(μα που πηγαν τα νυχια ;;εδω ηταν χθες...)

Φευγω 2 απο την δουλεια και παω Θεσσαλονικη !!! ειναι το ραντεβου μου.Και μεις θα μεινουμε εκει και αν ειναι ολα καλα...ου...τι ωραια ..φαγητακι ποτακι..χωρις παδι μια χαρα!!!Αυτα σκεφτομαι!!!!Λατρευβ Θεσσαλονικη μια και εκει σπουδασα και εζησα 6 χρονια.

Κρισ οι φιλοι μας λενε για φαγητο στην παπαρουνα..καλο ειναι;;;Εχεις πάει//

Οποτε νεα..μαλλον Σαββατο βραδυ οταν επιστρεψουμε...

Ειρηνακι συνονοματο και pleogisi ΚΑΛΗ ΣΑΣ ΕΠΙΤΥΧΙΑ

hroukaki περαστικα σου βρε κοριτσι μου.Αντε ξαπλωσε τωρα.!!!

Μεχρι τις 2 εδω θα ειμαι!!!Φιλακια

Ναι Ρενα μου καλο ειναι δεν εχω παει εγω αλλα μου το εχουν προτεινει πολλες φορες για ωραιο μαγαζι και εχουν παει αρκετοι γνωστοι μου που εμειναν ευχαριστημενοι, ομως θα πετας τοσο πολυ απο αυτα που θα εχεις δει που οπου και να πατε θα σου φενεται μαγικα!!!!:D:D:D

και παλι καλη επιτυχια!!!!

Καλημερα στα αλλα κοριτσακια μου!!!!

Μαρη Τσιπουρα που χαθηκες???εεεεεεεεεεεεε???:roll::roll::roll:

οτι ονειρευόμουν στην ζωή μου,το έχω βρει σε εσενανε ψυχη μου και έχω τα πάντα πια!!!

Και δεν περναει και η ωρα ρε κοριτσια ,,ακομα 9,30 είναι!!!Εχω τοση δουλεια και και παίζω mahjong στο face.....

A..δεν σας ειπα ..Πρωι πρωι μου λεει μια ...που και καλα νομιζει οτι ειναι προισταμενη λογιστιριου ...ποτε φευγεις;;;Και μετα μου λεει και δηλαδη ποτε γυρνας;;;Τεολος του χρονου παει ε;;;ΒΡε συ της απανταω..ΞΕΧΑΣΕΣ ΤΟ ΕΞΑΜΗΝΟ!!!Αχαχαχαχα ..κιχ δεν ειπε..Ναι ναι μου λεει εννοειται και το εξαμηνο...Πωππω του χρονου τετοιο καιρο θα επιστρεψεις ε;;;

Και της λεω..τεσπα καθε πραγμα στον καιρο του ..τα βλεπουμε ολα σιγα σιγα..Ακομα β ΄επιπεδου δεν εκανα..τι να συζηταμε;;;;Νταξ το πηραν το μηνυμα!!Αυτη καιγεται γαιτι θα παρει τις περισσοτερες δουλειες μου!

Επισης....οι φιλοι (και με το καλο μελλοντικοι νονοι) που θα μας φιλοξενησουν σημερα στην Θεσ. μενουν πανω απο τα στοκ του Νακ.....να το χτυπησω το ξωφτερνο αυριο πρωι πρωι;;;;;Ετσι λεω.....

Αντε τα ξαναλεμε...

Kορίτσια καλήμέρα αργήσαμε να γυρίσουμε σπίτι χθές γι αυτο δεν μπήκα καθόλου όμως τα νέα μας είναι τέλεια όπως και το νινάκι μας, μεγαλώνει κανονικα, όλες οι μετρήσεις πολύ καλές και η καρδουλα μια χαρά ντούρα, τώρα μένει το Β επιπέδου την άλλη εβδομάδα.

Ploegisi, Ρένα kai Irini καλα αποτελέσμαρα στο Β επιπέδου σήμερα και καλή βολτούλα για κάποιες που θα τα συνδιάσουν.

Ηρώ περάστικά σου αλλα μην ανησυχείς με την ξάπλα όλα καλά θα πάνε.

Στα υπόλοιπα κορίτσια καλημέρα.

Εμείς θα φύγουμε για Ευβοια σήμερα γιατι αυριο έχουμε μια βάφτιση και δεν με χαλαει καθόλου που θα το σκάσουμε πάλι απο την Αθήνα.

[sIGPIC][/sIGPIC]H0T1p3.png

bonjourakia κι από εμένα!

μία μέρα δεν μπήκα......

πήζω κάπως οπότε θα σας διαβάσω αργότερα

εμφανίστηκα για να πω τις ευχές μου για τις Β' επιπέδου στις λατρεμένες κόρες:

Κουμπαρούλα Ploegisi, Ροκού Ρένα και Ειρηνάκιον με το καλό να δείτε τις μπεμπίνες σας !!!!!!!

με μία παράκληση, να μην ξεμυαλιστούν απόλυτα με τις κοράκλες τους και δεν μας ενημερωσουν αμέσως για τα χαρμόσυνα

πολλά φιλιά και με το καλό όλα!

:D

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...