Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

Cafe Οκτώβριος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Καλημερααααααααα που ειστε βρε ολες????τι εγινε χαλαρωσαμε λιγο ή μου φενεται???

Καποια εχει γιατρουλη σημερις???:roll::roll::roll:

Μαρη Λιανα χρονια και ζαμανια!!!!:mrgreen:

IRINI83 μου περαστικα στο κοριτσακι σου τι πραγμα ρε κοριτσαι και αυτο με τα δοντια υποφερουν τα καημενα και δεν μπορεις να τα κανεις τιποτα, σνιφ σνιφ!!!:roll:

Ρενα μου καλα τα λες τεμπελιτιδα επεσε εσυ πως τα πας με το αγχος εισαι καλυτερα????ξεαγχωθηκες καθολου???

Ισι μου εισαι καλυτερα σημερα???

βασω79 μου μπραβοοοοοοοο αντε ευχομαι να πιασεις τους στοχους του γιατρου χωρις πολυ κοπο, εεεε να βοηθησει και λιγο η ζεστη στο να μειωθει η ριμαδα ορεξη μας:rolleyes::rolleyes:

μαμαλευτερακι αποκλειεται να ειναι οι ορμονες!!!το αποκλειω....σιγα μην μας πεις οτι εισαι και εγκυος:rolleyes::rolleyes:

nenaki μου με το καλο να δεις και εσυ την ζουζουνα σου σημερα και μην μας ξεχνας καλε..κανε κανενα τζα παραπανω!!!:D

Μαρη ellain....εχω ξεσκηστει στο γελιο μαρηηηηηηηηη:lol::lol::lol::lol:

καλο τρελοκομειο εισαι και εσυ!!!!!:D

Κλελουκο που εισαι σημερις???οεο????

Τσιπουριδιον εσυ????

οτι ονειρευόμουν στην ζωή μου,το έχω βρει σε εσενανε ψυχη μου και έχω τα πάντα πια!!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 14,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

τρελοchris συμφωνα με τον πινακα της κυριας γραμματεως Κλελιας (αληθεια πού ειναι και δεν εσκασε μυτη ακομα?) η Γιωτιτσα εχει σημερις ραντεβουδακι, η nena πώς προεκυψε??? Αντε ξεμυαλισμενη εισαι κι εσυ με την ζαργανα σου και λες ο,τι να ναι!

Και μην γελας με το παθημα μου (το οποιο δεν μου γινεται μαθημα οπως βλεπεις!), νομιζω οτι για να μην τα ξεχναω πρεπει να τα κρεμασω με αλυσιδα στον λαιμο μαζι με τα γυαλια ηλιου, το πορτοφολι, τα χαπια μου, το κινητο...(ειναι μεγαλη η λιστα!!), μηπως φταιει η εγκυμοσυνη?!! στο τελος θα γυριζω σαν την τρελη της γειτονιας που εχει κρεμασμενη στον λαιμο ολη της την προικα!

Ακου κι ενα καλο που σκεφτηκα μες στον καημο μου

¨κλειδαρα μου, κλειδαρα μου, εχω χασει τα κλειδια μου

ελα τωρα να μ' ανοιξεις κι αλλο μην με βασανισεις

Θα τα παρεις τα 40, παλι θα σε κανω μαγκα" !!

Καλο???ο,τι του λαλει του λολοστεφανη!

Vqyip2.png

B4Snp2.png

Κεφάκια βλέπω σήμερα!!!!! Μπράβο κουκλίτσες μου!!!!!!!

Ειρηνάκι υπομονή με τα δοντάκια της Αγγελικούλας σου, υποφέρει το κοριτσάκι σου ρε γαμώτο :( θα περάσει όμως και μετά... "θα ροκανάει* κόκαλα, θα τρώει παξιμάδια" που λέει και ένα ποιηματάκι που λέγαμε μικρά..... εσείς το λέγατε;

"Πάρε κουρούνα το δόντι μου και δως μου το δικό σου (ή σιδερένιο έλεγε… δε θυμάμαι)

να ροκανάω κόκαλα να τρώω παξιμάδια"

Μόνο που ήταν όταν βγάζαμε τα παλιά δοντάκια για να πάρουν τη θέση τους τα μόνιμα και τα ρίχναμε πάνω στα κεραμίδια της αποθήκης του πατρικού μου...... εποχές κι αυτές...

*το ροκανάει το είδατε..... όχι ροκανίζει...... έτσι το λέγαμε :D

Ειρηνάκι μπήκες στον 6ο, συγχαρητήρια!!!!!!!!!

Περιμένουμε ενημέρωση από επίσκεψη Γιωτίτσας και Β fragolinas.

Φιλάκια σε όλες!!!!!!

Καρδιά μου λιώνω, μακριά σου δε ζω...

7P0bp3.png?QSgUFaB8

dOCGp3.png?JHmztYbB

Γνωριστήκαμε: 3/3/2000

Παντρευτήκαμε: 7/7/2007

Ήρθε το μωράκι μας: 14/10/2010

Ήρθε το 2ο αγγελουδάκι μας: 31/1/2013

ΗΡΘΑΤΕ ΛΑΧΤΑΡΕΣ ΜΟΥ!!!

Καλημέεεεερα!!!

Σήμερα πήγα δουλειά :(. Όλοι απεργούν εκτός από εμάς :(. Και έδωσα και 10 ευρά στον ταξιτζούλη...

Ειρήνη με το καλό να μπεις και στον μήνα σου κοριτσάκι μου!! Περαστικά στην μπέμπα σου!!

Εlain, πέρα από τον καλλιτεχνικό οίστρο που σε πιάνει όταν χάνεις τα κλειδιά σου :D, μπορείς να κάνεις και το άλλο: όταν βγαίνεις από το σπίτι να κλείνεις την πόρτα πίσω σου χρησιμοποιώντας τα κλειδιά σου, ακόμα και όταν είναι ο άντρας σου στο σπίτι (ή μαζί σου). Έτσι θα σου γίνει βίωμα και όταν θα είσαι στην εξώπορτα θα ψάχνεις τα κλειδιά σου...

GEXxp3.png

Αν ήσουν άνεμος, εγώ σε κράτησα!!

Kαλημέρα κοριτσάκια σήμερα το απόγευμα εχουμε γιατρό όπως προείπατε και δεν κρατιέμαι, εχει περάσει καιρός που εχουμε να δούμε το νινί μας. Θα μπω το βράδυ να σας ενημερώσω.

Ellain οταν διαβασα το μυνημα σου μου ήρθε στο μυαλο ¨Η Ellain σε νέες περιπέτειες¨, πάντως μου αρέσει που στο τέλος τα διακωμωδείς όλα.

Χρύσα θα θυμώσω στο τέλος, όλο με μπερδευεις με άλλες κοπέλες.

Ειρήνη ωραία στον εκτο κι εσυ, αντε να ακολουθούμε και οι άλλες σιγα σιγά.

Αγγελική τι μας θύμησες τώρα, μας πήγες πολύ πίσω.

[sIGPIC][/sIGPIC]H0T1p3.png

Διαφημίσεις

τρελοchris συμφωνα με τον πινακα της κυριας γραμματεως Κλελιας (αληθεια πού ειναι και δεν εσκασε μυτη ακομα?) η Γιωτιτσα εχει σημερις ραντεβουδακι, η nena πώς προεκυψε??? Αντε ξεμυαλισμενη εισαι κι εσυ με την ζαργανα σου και λες ο,τι να ναι!

Και μην γελας με το παθημα μου (το οποιο δεν μου γινεται μαθημα οπως βλεπεις!), νομιζω οτι για να μην τα ξεχναω πρεπει να τα κρεμασω με αλυσιδα στον λαιμο μαζι με τα γυαλια ηλιου, το πορτοφολι, τα χαπια μου, το κινητο...(ειναι μεγαλη η λιστα!!), μηπως φταιει η εγκυμοσυνη?!! στο τελος θα γυριζω σαν την τρελη της γειτονιας που εχει κρεμασμενη στον λαιμο ολη της την προικα!

Ακου κι ενα καλο που σκεφτηκα μες στον καημο μου

¨κλειδαρα μου, κλειδαρα μου, εχω χασει τα κλειδια μου

ελα τωρα να μ' ανοιξεις κι αλλο μην με βασανισεις

Θα τα παρεις τα 40, παλι θα σε κανω μαγκα" !!

Καλο???ο,τι του λαλει του λολοστεφανη!

:roll::roll::roll: νομιζω πως ετσι εγραψε και η Νενα χθες:roll::roll::roll:ορκο δεν περνω αλλα ετι νομιζω:mrgreen:

φανταστικο το ποιηματακι σου μπραβο μπραβο αλλα δεν χρειαζεται ρε παιδι μου να φωναξεις κλειδαρα και εσυ αμεσως ...περιμενε λιγο τον αντρα σου πως κανεις ετσι???τσ τσ τσ!!!σπαταλη γυναικα!!!:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

Καλημέεεεερα!!!

Σήμερα πήγα δουλειά :(. Όλοι απεργούν εκτός από εμάς :(. Και έδωσα και 10 ευρά στον ταξιτζούλη...

Ειρήνη με το καλό να μπεις και στον μήνα σου κοριτσάκι μου!! Περαστικά στην μπέμπα σου!!

Εlain, πέρα από τον καλλιτεχνικό οίστρο που σε πιάνει όταν χάνεις τα κλειδιά σου :D, μπορείς να κάνεις και το άλλο: όταν βγαίνεις από το σπίτι να κλείνεις την πόρτα πίσω σου χρησιμοποιώντας τα κλειδιά σου, ακόμα και όταν είναι ο άντρας σου στο σπίτι (ή μαζί σου). Έτσι θα σου γίνει βίωμα και όταν θα είσαι στην εξώπορτα θα ψάχνεις τα κλειδιά σου...

μπορει να δεσει και την πορτα αν θελει!!!!!!!!!:mrgreen:

Kαλημέρα κοριτσάκια σήμερα το απόγευμα εχουμε γιατρό όπως προείπατε και δεν κρατιέμαι, εχει περάσει καιρός που εχουμε να δούμε το νινί μας. Θα μπω το βράδυ να σας ενημερώσω.

Ellain οταν διαβασα το μυνημα σου μου ήρθε στο μυαλο ¨Η Ellain σε νέες περιπέτειες¨, πάντως μου αρέσει που στο τέλος τα διακωμωδείς όλα.

Χρύσα θα θυμώσω στο τέλος, όλο με μπερδευεις με άλλες κοπέλες.

Ειρήνη ωραία στον εκτο κι εσυ, αντε να ακολουθούμε και οι άλλες σιγα σιγά.

Αγγελική τι μας θύμησες τώρα, μας πήγες πολύ πίσω.

ωωωωωωωωωωωωωχ μαλλον την εχω ασχημα:roll::roll:

οχι Γιωτιτσα μου οχι δεν θα σε ξαναμπεδεψω:mrgreen::mrgreen:ποτες ποτες!!!!!!!

οτι ονειρευόμουν στην ζωή μου,το έχω βρει σε εσενανε ψυχη μου και έχω τα πάντα πια!!!

Καλα εντάξει δεν θα σου θυμώσω:D, η αφηρημάδα είναι της εγκυμοσύνης γιατι και για την Ellain λάθος έκανες γιατι είπε οτι ο άντρας της εφυγε για άσκηση για 4 μέρες οπότε τον χρειάζεται τον κλειδαρά.

[sIGPIC][/sIGPIC]H0T1p3.png

Καλα εντάξει δεν θα σου θυμώσω:D, η αφηρημάδα είναι της εγκυμοσύνης γιατι και για την Ellain λάθος έκανες γιατι είπε οτι ο άντρας της εφυγε για άσκηση για 4 μέρες οπότε τον χρειάζεται τον κλειδαρά.

:lol::lol::lol:Μαρηηηηηηηηηηη την κοροϊδευω την Ελαιν!!!!!!εσκασα στα γελια τωρα!!!!:mrgreen::mrgreen::mrgreen:

Γιωτιτσα αντε με το καλο, να το χαρεις το ραντεβουδακι σου οσο δεν παει!!!!

Κι οσο για το οτι το διακωμωδω τι να κανω, βρε κοριτσι, γελαω γιατι δεν θελω ειμαι μιζερη, ηθελα να παρω 2-3 βιβλια, τωρα θα τα κανω αμοιβη στον κλειδαρα.Τι να κανουμε? Εχει προβληματα η ζωη που σιγα μην κατσω να σκασω για την πορτα!

chris εισαι μια τρελαρα με φουσκωτη κοιλαρα!!

Η clelia μας σημερα λιγομιλητη, τωρα παιρνει τον υπνακο της για να επανελθει δριμυτερη!!!

Vqyip2.png

B4Snp2.png

Διαφημίσεις

Γιωτιτσα με το καλό! περιμένουμε τα νέα σου!

Έλενα μάλλον είσαι πολύ ερωτευμένη με το μικρό σου!!! Μπροστά του τα ξεχνάς όλα!

chris νομίζω ότι δεν έκανες λάθος για τη Νένα, έχει ραντεβού σήμερα απλά δεν είναι η β επιπέδου! Αυτή την έχει κάνει πρώτη από όλες μας!

Ειρήνη αυτά τα δοντάκια μας ταλαιπώρησαν και εμάς αρκετά με τη μικρή! Υπομονή!!! Αν υποφέρει πολύ μπορείς να της δώσεις λίγο depon για να ηρεμήσει αλλά καλύτερα ρώτα την παιδίατρο.

IQnWp3.png

Δημήτρης 25/01/07

Εβελίνα 12/04/08

Γεια σας κοριτσάκια μου!!!!!Πως είστε;;;;

Χάθηκα λίγο αυτές τις μέρες μιας και δεν έχω πολύ ευχάριστα νέα!!!!!Κρύωσα λίγο και συναχώθηκα και το συνάχι έφερε βηχαλάκι και το βηχαλάκη έγινε βήχας του νταλικιέρη!!!Και άρχισα να πονάω χαμηλά...Πήγα στο γιατρό και με κρεβάτωσε διότι ο τράχηλος είναι 2.9 cm και το κατώτερο όριο είναι το 2.8 cm!!Οπότε ξάπλα για να μην έχουμε παρατράγουδα.....

ntes069iqp11kvcq.pnghq545zdpsvak4vme.png

Γεια σας κοριτσάκια μου!!!!!Πως είστε;;;;

Χάθηκα λίγο αυτές τις μέρες μιας και δεν έχω πολύ ευχάριστα νέα!!!!!Κρύωσα λίγο και συναχώθηκα και το συνάχι έφερε βηχαλάκι και το βηχαλάκη έγινε βήχας του νταλικιέρη!!!Και άρχισα να πονάω χαμηλά...Πήγα στο γιατρό και με κρεβάτωσε διότι ο τράχηλος είναι 2.9 cm και το κατώτερο όριο είναι το 2.8 cm!!Οπότε ξάπλα για να μην έχουμε παρατράγουδα.....

Περααστικά!!!

Να προσέχεις και να ακολουθήσεις τις οδηγίες του γιατρού σου και όλα θα πάνε καλά! Ευκαιρία να ξεκουραστέις και λίγο!

IQnWp3.png

Δημήτρης 25/01/07

Εβελίνα 12/04/08

Ρε hroukaki τι επαθες ???? Αντε βρε, με το μαλακο τωρα, οπως ειπες κι εσυ να μην εχουμε παρατραγουδα. Ακολουθησε εντολες γιατρου κι ολα θα πανε φινα!! Φιλακια....κρεβατωμενα! :)

Vqyip2.png

B4Snp2.png

γεια σας κι από μένα!

ευχαριστώ για όσες ρωτήσατε! είμαι καλύτερα σήμερα, με 2 ντεπόν την έβγαλα χθες... δε γινόταν διαφορετικά...

πηγα και λίγο αγορά πριν, πήρα και 2 ζευγάρια παπούτσια, 1 σανδάλι σε καφέ και 1 μπαλαρίνα σε μπλε τυρκουάζ (που παρεμπιπτόντως δεν έχω ξαναφορέσει μπαλαρίνες...)

να δω αν θα με βολέψουν, δεν έχω συνηθήσει χωρίς τακουνάκι...

ηρώ μου γιατί κρύωσες κοπέλα μου? άντε κρεβατώσου και ηρέμησε και κοίτα να γίνει καλά η κοιλιτσα σου! δεν είναι καιρός για τέτοια!

ειρηνάκι υπομονή με τα δοντάκια! πολύ τα λυπάμαι τα καημένα που πονούν τόσο πολύ!

γεια σου ρε αγγελικούλα με τα τραγουδάκια σου! δεν το χα ξανακούσει το συγκεκριμένο... :rolleyes:

ελενάκι μη σου γίνει και άγχος μωρέ! με τα κλειδιά! μας έκανες και γελάσαμε! πάντως γιατί δεν αφήνεις κανένα στη δουλειά σου σε κανα συρτάρι που δεν ανοίγει άλλος?:confused:

γιώτα μου! περιμένουμε νέααααα!

η φραγκολίνα μας είπε νέα? χάθηκα... δε θυμάμαι...

κλέλια ξύπνα καλέ!! τι έγινε? σε παραπήρε ο ύπνος?:cool:

λιάνα καιρό είχες να φανείς!

η κουμπάρα μου που είναι σήμερα? πνίγεται στη δουλειά?:eek:

χρύσα μου συγκενυτρώσου! παρεξηγούνται που τις μπερδεύεις! χιχιχιχι

κορίτσια μου εγώ αύριο έχω το β' επιπέδου και όπως καταλαβαίνετε έχω μια αγωνία... μακάρι να πάνε όλα καλά και να ακούσουμε θετικά πράγματα... πως και πως το περιμένω... να δούμε τη γκουγκούφκω μας και να χαρούμε! να είναι και οι μετρήσεις όπως πρέπει...

και επειδή το ραντεβού είναι μεσημέρι, στις 2.30 θεσσαλονίκη, αν είναι όλα οκ θα μείνουμε μετά για καφεδάκι, φαγητάκι, σινεμά, ποτάκι και βλέπουμε... άρα, αν δεν έχετε νέα μου νωρίς το απόγευμα, να μην ανησυχήσετε, θα σας τα πω το σάββατο!

6umkp3.png

Ήρθες και μας γέμισες χαμόγελα..!!

Jdbyp2.png

Η ζωή έχει τη γεύση που της δίνεις! Κανένα όνειρο δεν είναι άπιαστο, μη σταματάς να ονειρεύεσαι!!!a%3E

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...