Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

Cafe Οκτώβριος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Έλενα φέτος η κατάσταση με τις μεταθέσεις είναι απαράδεκτη! Άκουσα ότι ενώ ήταν έτοιμες τις ξαναγυρίσανε για ακόμα μια φορά πίσω για να κόψουν και άλλες!

Ασε Ελενη μου, δεν παλευεται η κατασταση, και καλα εμεις που φευγουμε Αυγουστο (βεβαια αυτο δεν λεει κατι, δεν μπορουμε να οργανωσουμε τιποτα εφοσον δεν ξερουμε πού θα βρισκομαστε), αλλα αλλοι που φευγουν σε 10 μερες και εχουν παιδια να γραψουν σε σχολεια... Ασε δραμα...

αγαπούλες μου τέλεια τέλεια τέλεια

και ....

Δεν παιζεσαι τσιπουρακι γλυκο!!! Αυτο με τα σκορδα ολα τα λεφτα!!!

:lol::lol::lol:

τρελαρα θα σε στεναχωρησω αλλα ειναι καπαρομενο το κοριτσακι μου ηδη;):mrgreen:

Α οχι !!!φιλεναδα δεν το δεχομαι αυτο!! τι παει να πει καπαρωμενο? απο ποτε και απο ποιον???:tongue::tongue::tongue::mrgreen:

Vqyip2.png

B4Snp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 14,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

chrisaki αντε βρε ολα τελειααααααα!!! Μπραβο!! Επειδη μαθαινω οτι ο κοριτσαρος σου ειναι κουκλι, μην χαθουμε εμεις οι δυο... Εχουμε ενα παλικαρι που θα αναζηταει νυφη σε λιγα χρονια! ;) αντε τωρα καλη συνεχεια ως.... τι εχουμε μετα???Ως τον β επιπεδου φτανουν οι γνωσεις μου. Κατι για doppler κατα την 32η εχει παρει το αυτι μου. Εσενα τι σου ειπε?

Καλη μου ellain καταρχην με το καλο να κρατησεις στην αγκαλια σου τον παιδαρο σου να ειναι γερος και δυνατος!!!!

Αλλα δυστυχως πρεπει να σε ενημερωσω οτι πρεπει να ψαξεις για αλλη νυφη γιατι αυτη ειναι κλεισμενη απο εμας!!!!!και οχι τωρα που μαθαμε οτι ειναι κοριτσακι αλλα πριν μεινει εγκυος η συμπεθερα μου!!!

Για να μην εχουμε λοιπον επεισοδια και δεν κανει στην κατασταση σου να νευριαζεις και εγω το ιδιο να μην μου κοπει το γαλα "Η ΝΥΦΗ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΙΑ ΜΑΣ"!!!!!!:D:D

Επισης εχουμε στειλει φωτο στα συμπεθερια μας με ολα μας τα προσοντα!!!

Ελπιζω να μην εχουμε ιστοριες εντατσει??:mrgreen::mrgreen:

Και να ζητησω και παλι συγνωμη για την εισβολη στα υπολοιπα κοριτσια αλλα οπως καταλαβαινετε δεν μπορω να αφησω ετσι τη νυφη μου!!!:mrgreen:

nQeqp3.png

hX2Ap3.png

αθηνουλα να σου ζησει το μπουμπουκι σου!!!!!!!!!!!!!!!!!!και εννοειτε να μην μασ ζητασ συγνωμη ,μονο οποτε θελεισ περνα για κανενα καφεδακι και απο εδω!!!

τσιπουριδιον εσυ θα μασ στελνεισ σκορδα κι εμεισ λουλουδια!!!!!(πηγα να γραψω γλυκακια αλλα σκευτηκα την διαιτουλα σου..)ποια λουλουδια σαρεσουν να στα στελνουμε???αλλα μολισ γινει αυτο που περιμενουμε ολεσ μασ ΕΧΕΙΣ ΝΑ ΦΑΣ ΣΚΟΡΔΑ ΜΕ ΤΑ ΤΣΟΥΒΑΛΙΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ειμαστε και ποσεσ εδω μεσα!!!ενα τσουβαλι να σου στειλει η καθεμια παει!!!!

DnfMp3.pngqTarp3.png

μετα απο τοση ωρα καταφερα και εγω να ψιλοδιαβασω την κατασταση στο καφε μας!!!εμ ετσι ειναι οταν παιρνεις απουσιες!!αλλα και εσεις βρε κοριτσια αα πολλα λετε!!!χαχαχαχ

λοιπον οτι θυμαμαι εν ολιγοις!!!

Ειρηνη μου να χαιρεσαι καταρχας την κορακλα σου για τα γεννεθλιακια της.να την καμαρωσετε οπως επιθυμειτε!!και κατα δευτερον χαρηκα πολυ που αυξανεται το αμνιακο,αντε γρηγορα να ναι μια παλια αναμνηση!

stone περαστικα κοπελα μου,ελπιζω να εισαι καλυτερα.

καλως ηρθες fragolina (αν θυμαμαι καλα το ονομα!!)και με μια καλη υπολοιπη-τελειομηνη εγκυμοσυνη!

chrisaki μου μπραβο κοριτσαρα μου με την μπουμπουκα σου!!!!ολα ειναι τελεια!χαιρομαι πολυ!

να μη ξεχασω την τσιπουριτσα μου!!(τα φιλια μου κοπελα μου)!!!

και σε ολες τις υπολοιπες πολλα φιλακια!σορυ αν ξεχασα κατι.

τα δικα μου νεα,ειναι τα ιδια,σημερα το απογευμα εχω επισκεψη στον γιατρο μου να δουμε και εμεις την ζουζουνα μας.δε ξερω και τι να τον ρωτησω..εχετε καμια απορια???

κατα τα αλλα καλα,τρεχω με την μικρη,με την δουλεια μου και ετσι σας χανω λιγακι.στο φεις ομως ειμαι σταθερη αξια!!χαχαχ

2lz07ypaigyui6fs.png

kk3v7ypaostspbl2.png

Διαφημίσεις

Καλησπέρα εγκυουλες μου πως είμαστε αχ εγώ έχω πολλά νευρά τελευταία και δεν ξέρω γιατί συνεχεία τα βάζω με κάποιον αχ και μετά νιώθω τύψεις

Λέτε να είναι οι ορμόνες??????????

:tongue::tongue:

Καλη μου ellain καταρχην με το καλο να κρατησεις στην αγκαλια σου τον παιδαρο σου να ειναι γερος και δυνατος!!!!

Αλλα δυστυχως πρεπει να σε ενημερωσω οτι πρεπει να ψαξεις για αλλη νυφη γιατι αυτη ειναι κλεισμενη απο εμας!!!!!και οχι τωρα που μαθαμε οτι ειναι κοριτσακι αλλα πριν μεινει εγκυος η συμπεθερα μου!!!

Για να μην εχουμε λοιπον επεισοδια και δεν κανει στην κατασταση σου να νευριαζεις και εγω το ιδιο να μην μου κοπει το γαλα "Η ΝΥΦΗ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΙΑ ΜΑΣ"!!!!!!:D:D

Επισης εχουμε στειλει φωτο στα συμπεθερια μας με ολα μας τα προσοντα!!!

Ελπιζω να μην εχουμε ιστοριες εντατσει??:mrgreen::mrgreen:

Και να ζητησω και παλι συγνωμη για την εισβολη στα υπολοιπα κοριτσια αλλα οπως καταλαβαινετε δεν μπορω να αφησω ετσι τη νυφη μου!!!:mrgreen:

Kαλα αθηνα μου, κοιτα να δεις αν το εχετε καπαρωσει απο τοσο νωρις το κοριτσι, παω πασο... Βεβαια το καλυτερο θα ηταν να την αφηναμε να διαλεξει, αλλα αφου εχουν συμφωνηθει μεταξυ σας εγω υποχωρω.

chrisaki το παλεψα να γινουμε συμπεθερες αλλα δεν γινεται, λογοι ανωτερας βιας βλεπεις.... χαχχαχαχαα:tongue:

Ευτυχως για μας τις αγορομανες υπαρχει πληθωρα ομορφουλικα, ζουμπουρλουδικα κοριτσακια στο καφε μας! :mrgreen::mrgreen:

μαμαλευτερακι νομιζω πως πραγματι ειναι οι ορμονες, κι εγω παθαινω κατι τρελα ωρες ωρες και μου βγαινει ή σε νευρα ή σε κλαμα. Θα περασει, δεν πειραζει!!

νενακι καλως την!! σε τσεκαρουμε απο το face κι ετσι δεν ανησυχουμε, βλεπουμε οτι εισαι καλα!

Vqyip2.png

B4Snp2.png

καλησπερα κοριτσαρες!πως εισαστε σημερα?

εμεις μια χαρα...προχωραμε κανονικα!

πηγα διαιτολογο χθες,ειμαι 74.5,δηλαδη κατα τη διαρκεια της εγκυμοσυνης εχω παρει 4.5 κιλακια ακριβως.εεεχουμε δρομο!παντως ειναι ευχαριστημενη,παρολο που δεν ειμαι και ιδιαιτερα τυπικη στην τηρηση του προγραμματος που μου εχει δωσει.το γεγονος οτι τις τελευταιες 3 εβδομαδες που με παρακολουθει εχω χασει σχεδον ενα κιλο,την ικανοποιει.χθεσ μου ειπε οτι ο στοχος ειναι να γεννησω στα 77 κιλα!θα δειξει...

image.php?type=sigpic&userid=26070&dateline=1402327573

Γεια σας κουκλίτσες μου!!!!!

Chrisaki ΤΕΛΕΙΑ ΤΕΛΕΙΑ ΤΕΛΕΙΑ τα νέα σου!!!!!!!! 520gr super και όμορφο νινάκι (πολλά πολλά σκόρδα). Σφάζονται τα παλικάρια στην ποδιά της διαβάζω, οι πεθερούλες για την ακρίβεια......

Φιλάκια στις υπόλοιπες!!!!!!!!

Εγώ είχα πολύ δουλειά σήμερα.... μπλιάχ (τι λέγαμε χθες;;;; τι το' θελα;;; ) και δεν μπόρεσα να μπω καθόλου όλη μέρα. Μπήκα όμως και σας διάβασα, ευτυχώς μόνο 1,5 σελίδα γράψατε από χθες. Στο σπίτι έχω την αδερφούλα μου που λίγο-πολύ έχει καπαρώσει το pc και δεν βρίσκω την ευκαιρία να μπω......

Οπότε σας φιλώ και ετοιμάζομαι να πάω κι εγώ σπιτάκι μου!!!

Γεια σας κοριτσάκια μου!!!!!

Καρδιά μου λιώνω, μακριά σου δε ζω...

7P0bp3.png?QSgUFaB8

dOCGp3.png?JHmztYbB

Γνωριστήκαμε: 3/3/2000

Παντρευτήκαμε: 7/7/2007

Ήρθε το μωράκι μας: 14/10/2010

Ήρθε το 2ο αγγελουδάκι μας: 31/1/2013

ΗΡΘΑΤΕ ΛΑΧΤΑΡΕΣ ΜΟΥ!!!

Μπραβο Χρύσα τέλεια η κοράκλα σου και ναζιάρα μπορω να πω.

Τσιπούρα είσαι μεγάλη τρελάρα, σε διαβαζω και μου φτιάχνεις τη διάθεση.

Αγγελικη τώρα μπήκα και είδα τι με ρώτησες. Δεν έχω πει τίποτα στο γιατρό για τους εμετους γιατι συνηθίζεται να κρατάνε περισσότερο μερικές φορές, εγω παίρνω σίδηρο απλώς τον πρώτο καιρο δεν μου είχε δώσει ασβέστιο γιατι τους επιδεινώνει μου είχε πει. Α και εμένα δεν ισχύει αυτο με τη δουλεια γιατι εδω και δυο μήνες δεν δουλευω.(Μη βαράτε)

Βάσω καλό αγώνα με τα κιλάκια σου.

Εllain κι εγω άκουσα οτι φέτος λόγω οικονομικής κρίσης θα γίνουν πολύ λιγότερες μεταθέσεις απο παλιότερα για να μειώσουν τα έξοδα, όμως αυτοί που είναι πολύ καιρό μακριά θα πάρουν μετάθεση σίγουρα, απλώς εχω καταλάβει πως τα μαγειρευουν πολύ.

[sIGPIC][/sIGPIC]H0T1p3.png

Διαφημίσεις

καλησπέρα κι από μένα!

ήρθα για δουλειά από το πρωί σήμερα αλλά έχω ρε παιδί μου μια απίστευτη νίλλα... μια βαρεμάρα! έχω και τρομερό πονοκέφαλο... δεν ησυχάζει δεν ησυχάζει!

σας διάβασα και θα απαντήσω μόνο σε όσα θυμάμαι, ελπίζω μόνο μη με παρεξηγήσουν οι υπόλοιπες!

χρύσα μου μπράβο με την κοράκλα! υπέροχα τα νέα σας! φαίνεται δηλαδή από τωρα πόσο κούκλα είναι? τέλεια! άντε οι γαμπροί κάνουν ουρά!

πετρούλα μου έχω κι εγώ αλεργία στα κουνούπια, εμένα μου εκδηλώθηκε στα 13 μου... αυτή η αλοιφή που σας έδωσε έχει κορτιζόνη... μικρούλης δεν είναι ακόμη για κορτιζόνη? κι εμένα κάποια στιγμή πριν από κάποια χρόνια μου είχανε κάνει και ορό κορτιζόνης στο νοσοκομείο γιατί είχε φτάσει σε ανεξήγητο επίπεδο! βέβαι από τότε προσέχω πολύ και όταν είμαι σε μέρη που έχει πολλά κουνούπια είμαι με κρέμες αντικουνουπικές (βρήκα μια καλή της κορές) και για να αποφεύγω τις αλοιφές με την κορτιζόνη και έχω πάντα μαζί μου χαπάκια fenistil. με ανακουφίζουν... και σε περίπτωση που έχει μεγάλη έξαψη, πηγαίνω στο νοσοκομείο και πρώτα τους λέω να δοκιμάσουν με ενδοφλέβεια fenistil για να αποφύγω την κορτιζόνη... δεν ισχύει πάντα βέβαια! δείτε το τώρα που είναι ακόμη μικρούλης!

κουμπάρα μου κάτι σημαίνει το όνειρο που είδες? μήπως ήρθε η ώρα να βρεθούμε και απο κοντά???

6umkp3.png

Ήρθες και μας γέμισες χαμόγελα..!!

Jdbyp2.png

Η ζωή έχει τη γεύση που της δίνεις! Κανένα όνειρο δεν είναι άπιαστο, μη σταματάς να ονειρεύεσαι!!!a%3E

καλημερα κοριτσια!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

χτεσ το βραδυ το αγγελικακι μου πονουσε ολο το βραδυ!!!!!!!!!!σπαραζε!!βγενουν τα πισω δοντια και καταλαβενετε!!!!!!!!!!!!!!ειχαμε πολλη ωραια νυχτα!!!!

αχ καλε τωρα το ειδα...μολισ τωρα μπηκε...δειτε το τικερακι μου!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

DnfMp3.pngqTarp3.png

Καλημερα σε ολα τα κοριτσια!

Εχω ΚΑΤΙ ΝΕΥΡΑ σημερα, αν με πιασεις απο την μυτη βγαζω καπνους! Βγηκα απο το σπιτι κυρια και δεν πηρα τα κλειδια! Κι ο αντρας μου εφυγε σημερα για ασκηση 4 μερες. Κι ειναι η 3η φορα μεσα στην ιδια χρονια! Παλι 40 ευρω θα δωσω στον κλειδαρα, τον εχω κανει μαγκα ρε γμτ!!!

Ελενακι βλεπω κι εσυ πονοκεφαλο και βαρεμαρα! join the club!

Angelique τρεχεις σαν τον Βεγγο και δεν προφταινεις, χαλαρωσε λιγακι κοριτσακι! ;)

Βασω ευγε! Πολλα μπραβο σου αξιζουν για την προσπαθεια σου!

Γιωτιτσα δεν ξερω τι θα γινει με τις αλλες μεταθεσεις, εννοω στην Ελλαδα, παντως εδω να μεινουμε αλλο δεν γινεται (οχι πως δεν θελουμε...), οποτε αργα ή γρηγορα θα μαθουμε.

renah μιλαμε για πολλη τεμπελιτιδα και ειναι κολλητικη!!!

Irini υπομονη, θα τα βγαλει τα δοντακια του το ζουζουνακι σου και θα ηρεμησετε!

liana γεια σου κι εσενα!!μια μεγαλη καλημερα!!

(τελικα το να γραφω εδω ειναι αγχολυτικο, καπως ηρεμησα...μπραβο ρε κοριτσια...)

Vqyip2.png

B4Snp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...