Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

Cafe Οκτώβριος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Kαλημέρα!!!

Πετρούλα, πώς είσαι σήμερα??

chris, ακόμα περιμένουμε, θέλουμε λεπτομέρειες (ύψος, βάρος, γκριμάτσες κ.λπ).

Τι να πεις βρε ellain... Ούτε για φτύσιμο δεν είναι...

GEXxp3.png

Αν ήσουν άνεμος, εγώ σε κράτησα!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 14,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

καλημερα κοριτσια!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

χρυσακι που εισαι??περιμενουμε!!!!

αχ κι εγω εχω ενα αγχοσ για την παρασκευη που δεν λεγετε!!!ειχαμε αν θυμαστε το θεματακι με το ρινικο οστο(που το ενα δεν ηταν μεγαλυτερο απο το αλλο,αλλα ισο) και τωρα αλλο ενα θεμα με το αμνιακο υγρο...

εν τω μεταξυ ακουσα οτι αυριο θα εχει απεργιεσ...γνωριζετε αν θα συνεχιστουν και την παρασκευη?γιατι παρασκευη πρωι πρωι πεταω για αθηνα..

DnfMp3.pngqTarp3.png

Eιρήνη καλημέρα!!!

Όλα καλά θα πάνε μεθαύριο, θα το δεις... Όσες λαχταρούν στην εγκυμοσύνη τους δεν έχουν τέτοια συνέχεια συνέχεια!! Θα αποζημιωθείς με την τέλεια β' επιπέδου σου!!!

Όσο για το ερώτημά σου: ΟΧΙ δεν υπάρχει απεργία την Παρασκευή. Όχι μόνο αυτή την Παρασκευή, αλλά γενικά δεν γίνονται απεργίες Παρασκευές και Δευτέρες, να το ξέρεις αυτό. Για να μην συνδυάσουν τις απεργιακές κινητοποιήσεις με 3μερες εκδρομές των υπαλλήλων

GEXxp3.png

Eιρήνη καλημέρα!!!

Όλα καλά θα πάνε μεθαύριο, θα το δεις... Όσες λαχταρούν στην εγκυμοσύνη τους δεν έχουν τέτοια συνέχεια συνέχεια!! Θα αποζημιωθείς με την τέλεια β' επιπέδου σου!!!

Όσο για το ερώτημά σου: ΟΧΙ δεν υπάρχει απεργία την Παρασκευή. Όχι μόνο αυτή την Παρασκευή, αλλά γενικά δεν γίνονται απεργίες Παρασκευές και Δευτέρες, να το ξέρεις αυτό. Για να μην συνδυάσουν τις απεργιακές κινητοποιήσεις με 3μερες εκδρομές των υπαλλήλων

α ευχαριστω παρα παρα πολυ κλαιλουκω για την πληροφορια!!!!!σε λιγο θα αρχιζα τα τηλεφωνα για να ψαχνω...

ειρηνακι σε ποιον θα την κανεισ την β ???

DnfMp3.pngqTarp3.png

Διαφημίσεις

Καλημερουδια κοριτσιαααα!!!! εχουμε παθει σοκ!!!!!:shock::shock::shock:

ειναι απιστευτο το ποσο ανθρωπακια ειναι!!! ητανε γυρισμενη στο αριστερο της πλευρο κοιμοτανε και χασμουρηθηκε 2 φορες εκει χρειαστηκαμε εμεις πανες:mrgreen: μετα επειδη την ενοχλουσαμε την κυρια αρχιε να τριβετε και κλοτσαει ειχε το δεξι της χερι πανω στο προσωπο και δεν μπορουσαμε να δουμε ουτε το χερι ουτε το προσωπο οποτε βγηκαμε και ξαναμπηκαμε.Ειμαστε 520 γραμ και ο γιατρος την βρηκε πολυ χαλαρηηηη!!!Νιρβανα το παιδι μου δηλ.Δεν μπορεσε να μτρησει μηκος γιατι ηταν κουλουριασμενη.

Οταν ξαναμπηκαμε μας εκανε την χαρη να παρει το χερι της και να την δουμε τριασδιαστατα.Ειναι μια γλυκα και εχει τρελες χειλαρες!!!:D:D

Λεω στον κορδελα αχ ειναι πολυ ομορφη και μου λεει ναι καλα δικια μας ειναι τι θα πουμε και μετα παει να παρει τον φακελο και του λενε τα κοριτσια εκει στην υποδοχη ειναι πολυ ομορφο το παιδι σας, καγκελο αυτος ερχεται και μου λεει με γουρλομενα τα ματια αυτες ειπανε οτι ειναι πολυ ομορφη πεθανα στο γελιο εγω αρε λεω θα γινεις και εσυ καλος χαζομπαμπας:mrgreen::mrgreen::mrgreen:

Ρεναααααααα ο αντρας με ειδε αυτην την φορα και ητανε πολυ καλος και πολυ λεπτομερειακος μας ελεγε και μας εδειχνε οτι εβλεπε βημα προς βημα!!!επισης το κανανε πολυ μοδατο το ιατριο τωρα με την μετακομιση, πολυ μουρη λεμεεεε!!:D

Μην ανησυχεις απλα ετοιμασου να χεστεις και εσυ πανω σου!!!!!!!!

Ααααααα ξεχασα να σας πω τι ηταν το πρωτο πραγμα που μας εδειξε το καμαρι μας με το που εβαλε ο γιατρος το μαραφετι στην κοιλια????

το μνακι μας!!!!!και λεει ο γιατρος και οπως βλεπετε εδω και να μην θελατε να δειτε το φυλλο θελει αυτη!!!!!!!!!!

οτι ονειρευόμουν στην ζωή μου,το έχω βρει σε εσενανε ψυχη μου και έχω τα πάντα πια!!!

chrisaki αντε βρε ολα τελειααααααα!!! Μπραβο!! Επειδη μαθαινω οτι ο κοριτσαρος σου ειναι κουκλι, μην χαθουμε εμεις οι δυο... Εχουμε ενα παλικαρι που θα αναζηταει νυφη σε λιγα χρονια! ;) αντε τωρα καλη συνεχεια ως.... τι εχουμε μετα???Ως τον β επιπεδου φτανουν οι γνωσεις μου. Κατι για doppler κατα την 32η εχει παρει το αυτι μου. Εσενα τι σου ειπε?

Vqyip2.png

B4Snp2.png

ητανε γυρισμενη στο αριστερο της πλευρο κοιμοτανε και χασμουρηθηκε 2 φορες εκει χρειαστηκαμε εμεις πανες:mrgreen: μετα επειδη την ενοχλουσαμε την κυρια αρχιε να τριβετε και κλοτσαει ειχε το δεξι της χερι πανω στο προσωπο και δεν μπορουσαμε να δουμε ουτε το χερι ουτε το προσωπο οποτε βγηκαμε και ξαναμπηκαμε.Ειμαστε 520 γραμ και ο γιατρος την βρηκε πολυ χαλαρηηηη!!!Νιρβανα το παιδι μου δηλ.Δεν μπορεσε να μτρησει μηκος γιατι ηταν κουλουριασμενη.

Ψυχούλα μου! Τι τέλειο νινί έχεις βρε!!! Και κοιμάται το βράδυ εεεε??

Επίσης να μην ξεχάσεις πώς την είδες χθες που κοιμόταν, επειδή κάπου διάβασα ότι τα μωρά μας ήδη έχουν διαμορφώσει τις συνήθειές ύπνου τους, οπότε και όταν θα είναι εκτός κοιλιάς σου, έτσι θα κοιμάται!

Τι ωραία!! Μπράβο βρε chris, καιρός μας πια να ηρεμήσουμε και εμείς!!

GEXxp3.png

Αχμπραβο βρε chris μπραβο...Σουπερ τα νεα !!!Αντε καλη συνεχεια και καλα ψωνια!!!!

Να ρωτησω και μερικα πρακτικα....Dvd και φωτο τρισδιαστατη πηρατε;;(τωρα εγω τα ελυσα ολα τα αλλα και αυτο με μαρανε ..αλλα τι να κανω..να σκεφτομαι τετοια να μην αγχωνομαι).Επισης ποσο κοστιζει τελικα ;;;

Ειρηνη μου εμεις Θεσσαλονικη κανουμε(εγω βεβαια δεν ειμαι απο κει αλλα εδω στην πολη μου δεν εχει κανεναν)

Μπάβο Χρύσα! Φαντάζομαι ότι είναι καταπληκτικό να βλέπεις το μωράκι που μεγαλώνει μέσα σου και μάλιστα τριδιάστατα!

Ρένα τώρα η σειρά σου! Πλησιάζουν οι μέρες!!!

Έλενα φέτος η κατάσταση με τις μεταθέσεις είναι απαράδεκτη! Άκουσα ότι ενώ ήταν έτοιμες τις ξαναγυρίσανε για ακόμα μια φορά πίσω για να κόψουν και άλλες!

Ειρήνη είμαι σίγουρη ότι όλα θα πάνε καλά και για εσάς την Παρασκευή.

IQnWp3.png

Δημήτρης 25/01/07

Εβελίνα 12/04/08

Διαφημίσεις

chrisaki αντε βρε ολα τελειααααααα!!! Μπραβο!! Επειδη μαθαινω οτι ο κοριτσαρος σου ειναι κουκλι, μην χαθουμε εμεις οι δυο... Εχουμε ενα παλικαρι που θα αναζηταει νυφη σε λιγα χρονια! ;) αντε τωρα καλη συνεχεια ως.... τι εχουμε μετα???Ως τον β επιπεδου φτανουν οι γνωσεις μου. Κατι για doppler κατα την 32η εχει παρει το αυτι μου. Εσενα τι σου ειπε?

:lol::lol::lol:

τρελαρα θα σε στεναχωρησω αλλα ειναι καπαρομενο το κοριτσακι μου ηδη;):mrgreen:

για doppler δεν μου εχει πει τιποτα ο γιατρος μου αλλα και η αδερφ μου δεν ειχε κανει δεν το ηξερε καν τωρα τι να πω δεν ξερω θα τον ρωτησω σε 2 εβδομαδες που θα παω αρκει να θυμηθω:roll::mrgreen:

Ψυχούλα μου! Τι τέλειο νινί έχεις βρε!!! Και κοιμάται το βράδυ εεεε??

Επίσης να μην ξεχάσεις πώς την είδες χθες που κοιμόταν, επειδή κάπου διάβασα ότι τα μωρά μας ήδη έχουν διαμορφώσει τις συνήθειές ύπνου τους, οπότε και όταν θα είναι εκτός κοιλιάς σου, έτσι θα κοιμάται!

Τι ωραία!! Μπράβο βρε chris, καιρός μας πια να ηρεμήσουμε και εμείς!!

ναι και εγω το εχω ακουσει καπου αυτο Κλελουκο αλλα ητανε σαν να βλεπω τον μπαμπα της να κοιματε με το χερι στα μουτρα πολυ γελιο ειχε:D:D:D

ααααχ πιτελους να ηρεμησουμε ρε κοριτσακια μου αντε λοιπον με το καλο και οι επομενες γκαστρωμενουλες:P

οτι ονειρευόμουν στην ζωή μου,το έχω βρει σε εσενανε ψυχη μου και έχω τα πάντα πια!!!

ΜαρήΚρισάκι μου μπράβο καλό μου!

520 είναι μαντάμ, να το αφήσω?????????? χιχιχιχιχιιιιιι

εύγε και εννοείτε πως θα είναι κούκλα, μετά από τόοοοοση προσοχή, αλίμονο!

Ελένη μου κουράζεσαι; ήταν και η υγρασία χάλια... δεν αντέχετε!

Ειρήνη μου έρχεσαι??? Με το καλό, εκει να δεις σκόρδα που θα σου βάλω μετά!!!

Ρένα το όμοιον με την Ειρήνη , τα παίρνω χονδρική πλέον τα σκόρδα

πάω στον Σκορδά και με ξέρει πια:

- Μαντάμ Τσιπούρα για το October Power τα θέλετε πάλι? με ρωτάει

χιχιχιχιχιιιιιιιχιχιχιχιχιχιιχιιιιι

Έλενα βλέπω ψάχνεις για νύφη ??? Θα είσαι όμως καλή πεθερά ή θα γίνεις κι εσύ ........ μάνα κανακάρη........????????????

η Ηρώ που είναι παιδάκια οεο???

Κλελια καλημερίζω την γκομενάρα σου :)

Κουμπαρούλα (PLoegisi) σε είδα στον ύπνο μου :) πίναμε καφέ ή κάτι τέτοιο (είδες που το μελετάγαμε χθες? ευσεβεις πόθη)

Αχμπραβο βρε chris μπραβο...Σουπερ τα νεα !!!Αντε καλη συνεχεια και καλα ψωνια!!!!

Να ρωτησω και μερικα πρακτικα....Dvd και φωτο τρισδιαστατη πηρατε;;(τωρα εγω τα ελυσα ολα τα αλλα και αυτο με μαρανε ..αλλα τι να κανω..να σκεφτομαι τετοια να μην αγχωνομαι).Επισης ποσο κοστιζει τελικα ;;;

Ειρηνη μου εμεις Θεσσαλονικη κανουμε(εγω βεβαια δεν ειμαι απο κει αλλα εδω στην πολη μου δεν εχει κανεναν)

Ναι μας εδωσε και Dvd και τρισδιατατη φωτο:mrgreen::mrgreen::mrgreen: τετοια να σκεφτεσαι εσυ πολυ καλα τα λες και στοιχισε 150.Βαθειες ανασες και ολα θα πανε καλα σε καταλαβαινω γιατι και εγω ημουνα πολυ αγχωμενη ψεματα δεν θα πω:D

αγαπούλες μου τέλεια τέλεια τέλεια

και ....

σου εχουμε πει εσενα οτι εισαι μια γλυκα ε????παρε ενα σβουρηχτο φιλακι!!!!!!σμουτσσσσσσσσσσσσσσσσσσσ!!!!!:D:D:D

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...