Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 17 λεπτά , MK2012 είπε:

Αν τα μετράω καλά πρέπει να μάζεψα 7-8 από τους 5 φυσικούς. Κάποιοι έδωσαν 2. Κάποιοι έδειχναν κ 3 αλλά ήταν κενό το ωοθηλακιο μέσα. 
      Δεν έχω αποκλείσει τη δωρεά. Απλα δε ξέρω αν είναι ακόμα η στιγμή. Αυτό προσπαθώ να καταλάβω. Το πότε είναι η στιγμή τελικά.

Το έχω διαβάσει και εγώ αρκετές φορες αυτό για την 3η ημέρα και το σπερμα αλλά δε ξέρω τι ισχύει τελικά.

Θα το νιώσεις και θα είσαι σίγουρη ότι τώρα είναι η στιγμή. Χωρίς αμφιβολίες. Αφού τώρα νιώθεις έτσι σημαίνει δεν ήρθε η ώρα. 
      γενικά φαίνεται να έχεις καλά αποτελέσματα.

πρίν από 19 λεπτά , Blu24 είπε:

Συγνώμη που επεμβαίνω στην συζήτηση σας !!! Αλλά αυτό με το σπερματοζωάριο ότι έχει να κάνει από την 3η μέρα ισχύει; Το έχουν πει γιατροί ; Διότι εμείς με τελείως χάλια σπερμα είχαμε 4 βλαστοκύστες από τα 5 γονιμοποιημένα!! Δεν ήταν βέβαια καλής ποιότητας (4BB,4ΒC,4BC,3BB)

ακριβως. Είχατε γονιμοποιημένα αλλά όχι καλή κατηγορια. Δεν είναι τυχαίο, ούτε εμείς είχαμε καλή κατηγορία. Γονιμοποιήθηκαν 8 από τα 12 ώριμα ωάρια στην δική μας περίπτωση. 2 σταμάτησα 3η μέρα και 2 μοριδια. 2 καλή κατηγορία και 2 κακή. Στην δική μας περίπτωση θεωρείτε ότι ευθύνεται το σπερμα . Είχα και 2 βιοχημικές. 
      μετράει στην εξέλιξη. 

Στο δικό σου φαίνεται ότι το άριστο ωάριο σου κατάφερνε να κάνει τα έμβρυα βλαστοκύστες ζ από εκεί και πέρα το κακό σπερματοζωάριο ας το μεταφράσω έτσι , δεν έκανε την βλαστοκύστη γερή καλή κατηγορία. Άριστη . 2 άριστα υλικά φέρνουν 1 άριστο έμβρυο. 

Κορίτσι μου γλυκό. Ψάχνουμε το 1 τέλειο ωάριο με το 1 τέλειο σπερματοζωάριο. Θα γίνει!!! 
      Μην ξεχνάτε όμως να κάνετε σεξ! Συγνώμη αν το λέω ωμά.

Αν δεν έχετε άλλο θέμα τότε και η φυσική σύλληψη δεν αποκλείεται! 

Cafe Οκτώβριος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Καλά, θα πάω το σκύλο μου βόλτα τότε!!

Βρε κοπελιά, πώς κατάφερες και πήρες το κιλό? Εγώ που τρώω στην αρχή πήρα 1,5 κιλό, μετά έχασα 0,5 και κάθε μέρα είμαι ή στα ίδια ή κάτι γραμμάρια λιγότερο (είμαι λίγο psycho με την ζυγαριά - 7 φορές την ημέρα ζυγίζομαι)...

Όσο για τα κιλά να μην αγχώνεσαι: 20 κιλά σε ένα χρόνο δεν είναι καθόλου λίγα που μπόρεσες και τα έχασες. Δεν σημαίνει ότι και τώρα θα πάρεις τόσα. Αλλά και να πάρεις, θα τα ξαναχάσεις (να σε πω: θες και 3ο νινί?? :D).

Εγώ περιμένω να με πάρει τηλ η (μέλλουσα) κουμπάρα μου για να μου πει πότε θα κλείσει να της βαφτίσω το αγοράκι. Είχε φάει τα λυσσακά της να γίνει η βάφτιση τον Αύγουστο και εννοείται πως εγώ αρνιόμουν (8 μηνών, σαν την αγελάδα μέσα στον Αύγουστο, σιγά μην βαφτίσω). Της είπα μάξιμουμ μέχρι Ιούνιο, και περιμένω να μου πει.

Λοιπόν, πάμε τσάρκα και σε λίγο γυρίζω

GEXxp3.png

Αν ήσουν άνεμος, εγώ σε κράτησα!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 14,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλησπέρα κοριτσια μου!Ευχομαι μια ομορφη και ξεκουραστη Κυριακη σε όλες.

Τσιπουρα όπως στα λέν' τα κορίτσια ειναι, συμβαίνει στις πιο πολλές και να μην ανησυχεις.Εγω στην πρωτη εγκυμοσυνη ειχα μεχρι τον 4ο μηνα καφε εκκρισεις.Το αιμα ειναι επίφοβο, ο γιατρος μου έλεγε οτι τα καφε ειναι παλιό αίμα που βγαινει σιγα-σιγά μεχρι να καθαρισει τελειως. Σε εμενα ήταν ενα μικροτραυματισμος της μητρας.Γινονται τοσες αλλαγες μεσα μας που τετοια συμπτωματα ειναι συνηθισμενα, το παθαίνουν περιπου 8 στις 10 εγκυες.

Σε καθε περίπτωση χρειάζεται ξεκούραση.

Δεσποινα ειναι και η αυπνία μες το πρόγραμμα και εγω υπέφερα αρκετα. Προσπάθησε να μην κοιμασαι πολύ το μεσημερι (αν κοιμασαι) και δεν ξερω αν πίνεις καφεδακι το απόγευμα..Εγω τον πίνω και μου αρεσει, το βραδυ στριφογυρναω και εγω

Κλέλια το σκυλακι σου ειναι μεγαλη φατσα!Ειχα και εγω ενα κανισακι για 8 χρονια.Δυστυχως την παραμονη του γαμου μου μας αφησε και μου κοστισε πάαααρα πολύ....Μετα με την εγκυμοσυνη εγινα περισσότερο ευσυγκίνητη και καθε φορα που την εφερνα στο μυαλο μου με επαιρναν τα ζουμιά.Μεγαλη συντροφια πάντως..

Αληθεια κοριτσια ποιες πρωτες οδηγιες και συμβουλες σας εδωσαν οι γιατροι σας;;Τα εχω ξεχασει..Για βαφη μαλλιων σας ειπαν κτ;;

BagRp2.png Spetp2.png eoYFp2.png

Όντως Stone είναι καλή παρεούλα τα ζωάκια μας... Αφού τα αγαπάς γιατί δεν παίρνεις ένα μικρούλι? Θα κάνει καλό και στα παιδάκια σου... Μπορεί να είναι ευθύνη (πράγμα το οποίο ξέρεις), αλλά αξίζει τον κόπο πιστεύω...

Γενικές οδηγίες γιατρού:

• όχι σεξ τις 12 πρώτες εβδομάδες (εγώ λόγω του ιστορικού μου δεν νομίζω να κάνω καθόλου σεξ καθ' όλη την διάρκεια),
  • όχι μοτοσυκλέτα,
  • όχι βάρη,
  • αλκοόλ 1 ποτηράκι μπύρα ή κρασί μία φορά την εβδομάδα (δεν πίνω ούτε αυτό παρά μόνο αν βρεθώ σε παρέα που δεν ξέρει ότι είμαι έγκυος - αν δεν πιώ τπτ standard θα το καταλάβουνε),
  • όχι βαφές μαλλιών τις πρώτες 12 εβδομάδες (μετά προτιμάει κορρέ, αν και θα τον ρωτήσω για ανταύγειες),
  • όχι κρέμες προσώπου τις πρώτες 12 εβδομάδες (εκτός αν του τις δείξω για να δει τι συστατικά περιέχουν - σιγά μην το κάνω).

Αυτά τα ΟΧΙ θυμάμαι.

Επιτρέπει:

- βαφή νυχιών

- μακιγιάζ (ναι, τέτοια τον ρωτάω)

- κοκορέτσια, συκώτια (δεν τα τρώω όμως, φοβάμαι)

- τόνο σε κονσέρβα

- 2 καφέδες την ημέρα - ελληνικό ή γαλλικό (δεν πίνω καθόλου, φοβάμαι)

- να κοιμάμαι μπρούμυτα (τον έχω κουφάνει, το ξέρω)

- να βγάζω φωτοτυπίες ( :rolleyes: )

- να φοράω τακούνια μέχρι όμως να κάνω κοιλιά. Μετά λέει θα πέφτω οπότε να τα αποφεύγω (εννοεί ότι είμαι χαζή??)

- να πάρω μέχρι 12 κιλά - μάξιμουμ 16 (σαν να μου λέει ότι και με 18 ικανοποιημένος θα είναι)

Αυτά μου είπε ο γιατρός μου. Να ξέρεις όμως ότι οι συμβουλές κάθε γιατρού αλλάζουν ανάλογα με την "σχολή" του καθένα. Ό,τι σου πει ο γιατρός σου θα κάνεις, όχι ο δικός μου... Και να τον ρωτάς ακόμα και κοτσάνες (βλ παράδειγμα εμένα).

Λοιπόν μετά από όοοοοολο αυτό το κατεβατό πάω να λουστώ.

GEXxp3.png

Όντως Stone είναι καλή παρεούλα τα ζωάκια μας... Αφού τα αγαπάς γιατί δεν παίρνεις ένα μικρούλι? Θα κάνει καλό και στα παιδάκια σου... Μπορεί να είναι ευθύνη (πράγμα το οποίο ξέρεις), αλλά αξίζει τον κόπο πιστεύω...

Γενικές οδηγίες γιατρού:

• όχι σεξ τις 12 πρώτες εβδομάδες (εγώ λόγω του ιστορικού μου δεν νομίζω να κάνω καθόλου σεξ καθ' όλη την διάρκεια),
  • όχι μοτοσυκλέτα,
  • όχι βάρη,
  • αλκοόλ 1 ποτηράκι μπύρα ή κρασί μία φορά την εβδομάδα (δεν πίνω ούτε αυτό παρά μόνο αν βρεθώ σε παρέα που δεν ξέρει ότι είμαι έγκυος - αν δεν πιώ τπτ standard θα το καταλάβουνε),
  • όχι βαφές μαλλιών τις πρώτες 12 εβδομάδες (μετά προτιμάει κορρέ, αν και θα τον ρωτήσω για ανταύγειες),
  • όχι κρέμες προσώπου τις πρώτες 12 εβδομάδες (εκτός αν του τις δείξω για να δει τι συστατικά περιέχουν - σιγά μην το κάνω).

Αυτά τα ΟΧΙ θυμάμαι.

Επιτρέπει:

- βαφή νυχιών

- μακιγιάζ (ναι, τέτοια τον ρωτάω)

- κοκορέτσια, συκώτια (δεν τα τρώω όμως, φοβάμαι)

- τόνο σε κονσέρβα

- 2 καφέδες την ημέρα - ελληνικό ή γαλλικό (δεν πίνω καθόλου, φοβάμαι)

- να κοιμάμαι μπρούμυτα (τον έχω κουφάνει, το ξέρω)

- να βγάζω φωτοτυπίες ( :rolleyes: )

- να φοράω τακούνια μέχρι όμως να κάνω κοιλιά. Μετά λέει θα πέφτω οπότε να τα αποφεύγω (εννοεί ότι είμαι χαζή??)

- να πάρω μέχρι 12 κιλά - μάξιμουμ 16 (σαν να μου λέει ότι και με 18 ικανοποιημένος θα είναι)

Αυτά μου είπε ο γιατρός μου. Να ξέρεις όμως ότι οι συμβουλές κάθε γιατρού αλλάζουν ανάλογα με την "σχολή" του καθένα. Ό,τι σου πει ο γιατρός σου θα κάνεις, όχι ο δικός μου... Και να τον ρωτάς ακόμα και κοτσάνες (βλ παράδειγμα εμένα).

Λοιπόν μετά από όοοοοολο αυτό το κατεβατό πάω να λουστώ.

Πωωωω...και εγω τα εχω ξεχασει τελειως!!!! και δεν τη ρωτησα τιποτα αυτη τη φορα!!! το μονο που θυμαμαι ειναι οτι το σεξ επιτρεπεται!!:lol::lol::lol: με προσοχη ομως!!! γιατι θυμαμαι μονο αυτο??:lol::lol::lol::lol:

για βαφες δεν θυμαμαι καθολου!!!ουτε ο κορρες επιτρεπεται γιατι εχω μια ριζα ΝΑ!!! Πως να περιμενω ενα μηνα ακομα??? θα αρχισω να μοιαζω στη μανα μου!!!

Πάνω κατω και εγω αυτα θυμαμαι απο την προηγουμενη εγκυμοσυνη μου

Πιο πολύ απ'όλα θα μου λείψει το κρασάκι, πίνω ενα ποτηρακι το βραδυ που καθομαι και με ξεκουραζει πολύ..

Εμενα μου τα ειχε κοψει όλα μαχαιρι για όλη τη διαρκεια της εγκυμοσυνης, σεξ, αλκοόλ, βαφη μαλλιών και δουλεια (για αλλους λόγους).Παρολιγον να πάω για καλόγρια χαχα

Εννοειται οτι τωρα θα πάω με άλλον αερα και θα του πω που επιτρεπεται να κανουμε και καμια παρασπονδία.

Διαφημίσεις

Και εγω δεν προλαβα να κανω τπτ με τα μαλλια.

Ανταυγεις τα εχω, που να πιασει ο κορρες πάνω στην ανταυγεια

Ποια μαμα, δεν λές καλύτερα σαν κτ τσιγγάνες που τα εχουν ξεχασμενα κτ χρόνια..

Και εγω δεν προλαβα να κανω τπτ με τα μαλλια.

Ανταυγεις τα εχω, που να πιασει ο κορρες πάνω στην ανταυγεια

Ποια μαμα, δεν λές καλύτερα σαν κτ τσιγγάνες που τα εχουν ξεχασμενα κτ χρόνια..

:lol::lol::lol::lol::lol:

Aστα...χαλι μαυρο!!! παντως νομιζω οτι και οι ανταυγιες επιτρεπονται..

Απο πονακια πως τα πατε??? εγω εχω συνεχεια ρε γμτ...εχω αρχισει να αγχωνομαι λιγο...χθες το βραδυ με επιασαν και αρκετα εντονα και τα χρειαστηκα...

δεν το περιμενα οτι θα εχω παλι αγχος αν και δευτερη φορα...στην πρωτη εγκυμοσυνη σκεφτομουν μονο τον τοκετο και αγχωνομουν ενω τωρα με αγχωνουν ολα τα αλλα πλυν του τοκετου (και γεννησα και εντελως φυσιολογικα χωρις καν επισκληριδιο και παλι δεν με νοιαζει...) αβυσσος η ψυχη του ανθρωπου:roll::roll::roll:

Δέσποινα δεν κάνεις ένα τηλ στον γιατρό σου για αυτά τα πονάκια? Αν σε ενοχλούν τόσο, πάρτον!

Ο Κορρές δεν πιάνει όταν έχει φανεί ρίζα?? Ούτε πάνω στις ανταύγειες??? Την κάτσαμε την βάρκα γέο-βα-γέο!!

Τώρα είμαι ξανθιά με ανταύγειες (με ρίζα ΝΑ και εγώ!). Αν τα βάψω καστανά σκούρα, σώζεται τίποτις??

GEXxp3.png

Αχ Δεσποινα εγω ειμαι το ακριβως αντιθετο απ'ότι εσύ..Επειδη με την προηγουμενη εγκυμοσυνη τα πονακια τα ειχα φαει με το κουτάλι, τωρα που εχω μερικά ουτε τα δινω σημασία..

Ο τοκετος εχει αρχισει να με αγχώνει εμένα..Νωρις βεβαια αλλά απο τ'άλλα το εχω πάρει το κολλάει..

Διαφημίσεις

Ναι κλέλια και εγω για ενα χρωμα ενιαιο θα τον ρωτησω..

Αντιο ανταυγειες αν και ξερω οτι επιτρεπονται αλλά ειναι πολύ ισχυρο το φαρμακο, δεν το ρισκαρω..Τουλάχιστον βαφη φυτική επιτρεπεται..Το αποτελεσμα βεβαια δεν θα ειναι καθολου το ιδιο αλλά ψυλλοι στ'άχυρα!

καλά και εμένα στην 1η εγκυμοσύνη μου είχε απαγορέψει σχεδόν τα πάντα.

φανταστείτε ότι είχα τα μαλλιά καστανά με ξανθιές ανοιχτές ανταύγειες και όταν έμαθα ότι είμαι έγκυος είπα να τα σκουρήνω η κακομοίρα και όταν της το είπα μου είπε όχι σε όλη τη διάρκεια της εγκυμοσύνης ήμουνα αίσχος το μισό μαλλί ξανθό και το υπόλοιπο σκούρο. βέβαια τώρα είχα προνοήσει και τα έβαψα σχεδόν στο φυσικό οπότε μάλλον τη γλύτωσα τη ξεφτίλα αυτή τη φορά.

εγώ πάλι έχω κάτι λυγούρες αφήστε τα έχω τσακίσει τα γλυκά από χτες και είπα σ'αυτήν την εγκυμοσύνη θα προσπαθήσω να μην πάρω πολλά κιλά (17 πήρα στην πρώτη) αλλά δεν το βλέπω καθότι είμαι πολύ λιχούδο ρε κορίτσια

βούζα με βλέπω να γίνομαι και άντε να τα χάσω πάλι

Επεξεργάστηκαν by maraki32

γειά σας κορίτσια και από εμένα!

Μαράκι να χαίρεσαι το γιόκα σου! Πάντα γερός.

Τσιπούρα μάλλον είναι κάτι που απλά συμβαίνει σε κάποιες αλλά σίγουρα να ξεκουράζεσαι όσο μπορείς και αν συνεχιστεί να μιλήσεις ξανά με το γιατρό σου!

Εμείς χθες σε παιδότοπο σήμερα σε παιδική χαρά βγήκαμε λίγο και ξεσκάσαμε. Και εγώ νιώθω από χθες σαφώς καλύτερα.

Είναι πολύ ωραίο να μεγαλώνουν τα παιδιά με σκυλιά. Έχουμε και εμείς ένα golden retriever και μου αρέσει που τα παιδιά μεγαλώνουν και έχουν πολύ καλή σχέση με τα ζώα και όχι με τις φοβίες που μεγάλωσα εγώ. Βέβαια εμείς δεν το έχουμε μέσα στο σπίτι.

Στις προηγούμενες εγκυμοσύνες δεν είχα βάψει τα μαλλιά μου αλλά όσο θήλαζα αργότερα είχα κάνει βαφή χωρίς αμμωνία σε κομμωτήριο. Τώρα αν τα βάψω αργότερα θα χρησιμοποιήσω Κορρέ.

Πάντως κορίτσια ο θηλασμός βοηθάει και στο να χάσετε τα κιλά της εγκυμοσύνες αργότερα! Μετά την πρώτη μου εγκυμοσύνη είχα χάσει όλα τα κιλά που έβαλα (γύρω στα 12) και παραπάνω!

IQnWp3.png

Δημήτρης 25/01/07

Εβελίνα 12/04/08

Καλησπερα κι απο μενα ....

12/10/2010

μου εδωσε η γιατρος μου :tongue::tongue:

Ειναι η πρωτη μου εγκυμοσυνη και ειλικρινα δεν το εχω καταλαβει ακομα

δεν το εχω πιστεψει πολεμαω με τιν εαυτο μου με το φαγητο .... και το τσιγαρο ...{αν και στο τελευταιο το εχω κοψει κατα πολυ για μενα ....} αλλα και τα 10 που κανω για τον συζυγο μου ειναι λεει αρκετα ...δεν ειναι ευκολο ομως απο 2,5 πακετα...κλαψψψψψ

γενικα παντως δεν νιωθω καμια διαφορα περα οτι μου εχει δωσει αδεια η γιατρος μου λογω οτι ειδαμε λιγο αιμα και ειμαι ξαπλα ολη μερα σχεδον ....

Κάθε φορά που σε κοιτάζω είναι σαν την πρώτη στιγμή που σ'αγκαλιασα!!!

Μέσα απο σένα ζω....είσαι η ανάσα μου, είσαι η ΖΩΗ ΜΟΥ!!!!

9zlup2.png

Πάντως κορίτσια ο θηλασμός βοηθάει και στο να χάσετε τα κιλά της εγκυμοσύνες αργότερα! Μετά την πρώτη μου εγκυμοσύνη είχα χάσει όλα τα κιλά που έβαλα (γύρω στα 12) και παραπάνω!

AAA!!!Διαφωνω!!!! εγω θηλασα αποκλειστικα 7 μηνες και δεν εχανα κιλα με τιποτα!!!μολις σταματησα το θηλασμο πηρε μπρος ο οργανισμός μου και αρχισα να τα χανω.εννοειται ομως πως και στο δευτερο θα θηλασω οσο περισσοτερο μπορω!

Φωτεινη καλωσήρθες!!! με το καλο να ερθει το μπεμπακι σου!! Για το τσιγαρο σε καταλαβαινω απολυτα...πονεμενη ιστορια...Τελικα πολλα χαρμανια εχουμε μαζευτει στον οκτωβρη!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...