Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

Cafe Οκτώβριος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

[

χαχαχαχ το ίδιο λεω και εγω!!!Εχω εντονες καουρες αλλα μονο στη δουλεια!!!Τα σ/κ το πρωι μια χαρα ειμαι!!Οταν ερχομαι εδω...ΚΑΙΓΟΜΑΙ!!!!

Άρα βγήκε το πόρισμα

Αποφασίζουμε:

Διακοπή εργασίας κατά την έναρξη της κύησης!!!!!!!! :tongue:

Καλό;;;; :P

Καρδιά μου λιώνω, μακριά σου δε ζω...

7P0bp3.png?QSgUFaB8

dOCGp3.png?JHmztYbB

Γνωριστήκαμε: 3/3/2000

Παντρευτήκαμε: 7/7/2007

Ήρθε το μωράκι μας: 14/10/2010

Ήρθε το 2ο αγγελουδάκι μας: 31/1/2013

ΗΡΘΑΤΕ ΛΑΧΤΑΡΕΣ ΜΟΥ!!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 14,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

τι ωραία που τα λέτε!!! βγάλατε και το πόρισμά σας!!! σαν δε ντρέπεστε! κι εμείς? που είναι δική μας η δουλειά??? αλλά να μην παραπονιέμαι! να 'ναι καλά ο αντρούλης μου και δεν έχω πολλές ώρες! πηγαίνω και για καφεδάκια...:wink::wink::wink:

καλέ βγείτε έξω για καφέ! άντε που γκρινιάζετε και μουρμουρίζετε όλες! έπρεπε να σας έχω εδώ κοντά μου... άντε ρε κουμπάρα! έλα καμιά βόλτα!

όσο για το σχέδιο του δωματίου, όταν έρθει η ώρα θα σε πάρω για μια γυναικεία δεύτερη γνώμη... την πρώτη θέλω δε θέλω την έχω!!!

6umkp3.png

Ήρθες και μας γέμισες χαμόγελα..!!

Jdbyp2.png

Η ζωή έχει τη γεύση που της δίνεις! Κανένα όνειρο δεν είναι άπιαστο, μη σταματάς να ονειρεύεσαι!!!a%3E

Τι τέλεια που είσαι!!!!! Ψυχούλα πραγματικά!!!!!!!!!!

σιγά καλέ, εδώ τα κάνω για τους ξένους δεν θα τα κάνω για εμάς;

(μήπως διακρίνεται την διακριτικά θετική οπτική μου για την κατάστασή μου; χιχιχιχιχι)

σοβαρά το λέω όποια θέλει ότι θέλει στην διάθεση της

σχέδια, χρώματα, ιδέες κλπ κλπ

είχα μία πελάτισσα πριν 2 χρόνια περίπου ή οποία ήταν προληπτική και δεν ήθελε να φτιάξει το δωμάτιο του μωρού πριν γεννηθεί το μωρό

(δεν το σχολιάζω, σε αυτή τη δουλειά μέχρι και κάτασπρη μοκέτα wall to wall μου έχουν ζητήσει σε σπίτι που είχαν 2 λαμπραντόρ indoors.....)

Λοιπόν τί κάναμε; τα είχαμε διαλέξει όλα μα όλα και όσες μέρες έλειπε στο μαιευτήριο τσουπ έγινε το δωμάτιο, μόνο το βάψιμο είχαμε κάνει για να μην μυρίζει (σε αυτό με άκουσε τουλάχιστον)

τέλειο έγινε αλλά ξεπατωθηκα κορίτσια μου!

Μπα μη το λες..δεν ειναι απαραιτητο.Και εγω εχω υποταση και στην πρωτη εγκυμοσυνη δεν ανεβηκε πανω απο 10- 6(ηταν το περισσοτερο).Τι αρμυρα..τι καφεδες...τιποτα σου λεω..εκει κολλησε το πιεσομετρο!!!

Μακαρι Ρενακι μου να ειναι ετσι οπως το λες και να μην μου ανεβει, εγω παιζω χαμηλοτερα απο σενα 8-5, ωστοσο προσεχω με το αλατι (πραγμα πολυ δυσκολο για μενα, μου αρεσουν ολες οι ασπρες σκονες....αλαρι, ζαχαρη και κοκαϊνη!!!πλακα κανωωωω)

ένα γρήγορο περασματάκι κι από εμένα :)

θέλω κι εγώ καφεδάκι Οξω !!!!!!! αλλά είμαι μπουντρουμιασμένη να σχεδιάζω!

αλήθεια όποια θέλει να μου στείλει διαστάσεις κλπ δωματίου να της φτιάξω κάτοψη πως να βάλει τα έπιπλα και γενικότερο είμαι στην διάθεσή σας για επαγγελματική εκμετάλευση

:cool:

δεν θα σε εκμεταλλευτουμε, αλλα εισαι μια γλυκα και μονο που προσφερεσαι!!!! :D

Άρα βγήκε το πόρισμα

Αποφασίζουμε:

Διακοπή εργασίας κατά την έναρξη της κύησης!!!!!!!! :tongue:

Καλό;;;; :P

Συμφωνω!!!! Η εργασια εχει ασχημα αποτελεσματα και πανω μου, στην δουλεια ολο κατι με ποναει, οταν ειμαι σπιτι εινμαι περδικι!!!!

ΚΑΤΩ Η ΕΡΓΑΣΙΑ!!!

Vqyip2.png

B4Snp2.png

τι ωραία που τα λέτε!!! βγάλατε και το πόρισμά σας!!! σαν δε ντρέπεστε! κι εμείς? που είναι δική μας η δουλειά??? αλλά να μην παραπονιέμαι! να 'ναι καλά ο αντρούλης μου και δεν έχω πολλές ώρες! πηγαίνω και για καφεδάκια...:wink::wink::wink:

καλέ βγείτε έξω για καφέ! άντε που γκρινιάζετε και μουρμουρίζετε όλες! έπρεπε να σας έχω εδώ κοντά μου... άντε ρε κουμπάρα! έλα καμιά βόλτα!

όσο για το σχέδιο του δωματίου, όταν έρθει η ώρα θα σε πάρω για μια γυναικεία δεύτερη γνώμη... την πρώτη θέλω δε θέλω την έχω!!!

μα πάνω στην ιδέα της μητέρας (με τους πατέρες δεν ασχολούμε.... ) δουλεύω βρε!

όσο για εσάς κουμπάρα μου, θα τα στείλω και Pln να τα στριφογυρίσει και ο κουμπάρος στο Archicad!!!!! χιχιχιχιχιι:D

θέλω να έρθω να σε δω και να πάρω ρεβανί για τον καλό μου που τρελαίνεται!

κορίτσια σοβαρά όποια θέλει βοήθεια κλπ να το πει, χαρά μου :)

Διαφημίσεις

καλησπερα κοριτσια!!!!!!!!!

καλο μασ μηνα και καλα μασ αποτελεσματα!!!!α και καλο μασ κουραγιο με τισ ζεστεσ...

IRINI83 με το καλό αν σηκωθείς και να γίνουν όλα όπως θες

στην προηγούμενη εγκυμοσύνη πάθαινα κολικούς νεφρού

και νοσηλευόμουν

απλά μπορεί να ξανά πάθω

και καλό θα ήταν αν είμαι σε στεριά και αν έχω προσβαση

σε νοσοκομείο και όχι σε κέντρο υγείασ

αυτό μου είπε η γιατρός;)

και έτσι ξεχνάμε για φέτος την Θάσο ..:(:(:(:(

ωχ βρε μανουλαλευτερακι (στο τροποποιησα ε?)φανταζομαι τουσ πονουσ σου αλλα και την αγωνια σου...

σε ειχα ρωτησει ,γιατι εχω και εγω ασχημο ιστορικο και ηθελα να προετοιμαστω για το μεγαλο ΟΧΙ του γιατρου μου..:tongue::tongue::tongue:το χειμωνα 3 φορεσ κανονησαμε για ρωμη ,ολα ετοιμα ηταν και συνεχεια μασ ακυρωνονταν...την τελευταια δε φορα ηταν μολισ ειχα μεινει εγκυοσ και φοβηθηκε το ντοκτορι μην παθω καμια αποκολησουλα και τι θα εκανα σε ξενη πολη..

γι αυτο σχεδιαζαμε το καλοκαιρακι μηπωσ και πηγαιναμε καπου..θα δειξει!!αλλα ασ ειναι καλα η εσωτερικη πριγκιπισσα μου και ασ μην παω!!

α σευχαριστω πολυ και για την ευχη σου , για την αγγελικουλα μου!!κι εσυ οτι επιθειμεισ!!!

Τι τέλεια που είσαι!!!!! Ψυχούλα πραγματικά!!!!!!!!!!

σευχαριστουμε παρα παρα πολυ τσιπουριδιον!!!!!!!!!!!!!εισαι πραγματικα παρα πολλη καλη ,εχει απολυτο δικιο το αγγελικακι!!

DnfMp3.pngqTarp3.png

vasdelaki μου που μασ χαθηκεσ?καλα εισαι?

ειναι αναλυσεισ αυτεσ οι εξετασεισ?ξερεισ μηπωσ πωσ συμβολιζονται ?μετα το πρωτο μου παιδακι ειχα κανει αμετρητα πακετα εξετασεων και ισωσ εχω κανει κι αυτα..

DnfMp3.pngqTarp3.png

Γεια σου Ειρήνη μου!

Εδώ είμαι! Πόσταρα και χθες...

Δεν ξέρω αν υπάρχει κωδικός για την συγκεκριμένη εξέταση!!

Έμαθα τα καλά νέα! Μράβο κοπελάρα μου!

Είμαι πλέον μια πολύτεκνη μαμά!

I have been blessed with five angels!!!

qwlrp3.png

Σας ευχαριστω πολύ για τις ευχες και το ενδιαφερον..

Ο γιατρος, τον οποίο συμβουλευτηκα, μου ειπε να ενταξω στη διατροφη μονο λαπάδες και αρκετο νερο προς αποφυγη αφυδατωσης..Του ειπα οτι ειμαι ετσι ενα 24 ωρο και αν μπορω να παρω imodium δεδομενου οτι ημουν στην δουλεια και δεν μπορουσα να φυγω εκεινη τη μερα τουλάχιστον

Μου το επετρεψε και ετσι ψιλοηρεμησα αλλα η εξαντληση βασταει ακομη..Απο την αλλη εχω το δικο μου μπουκωμα, εχω και τον μικρο με μυξουλες και δεν εφταναν ολα αυτα πήγαν στο γιατρο με τον μπαμπα του και διαπιστωσαν οτι εχει αλλεργια στα κουνουπια γιατι ενω ειχε 3-4 τσιμπηματα κουνουπιων που δεν υποχωρουσαν απο σημερα τοπρωί μελάνιασαν κιολας και μας εδωσαν αλοιφη fucicort για τα σπυρακια αυτα..

Ουφ!!!Αμαν...

Εσεις απ'ότι διαβαζω ειστε καλά..

Vasdeli η κυστικη ινωση ειναι κληρονομικη και για να εξακριβωθει αν οι γονεις ειναι φορεις απαιτειται εξειδικευμενη εξεταση dna (ή κτ τετοιο) στη φαση που ειμαστε μονο με αμνιοπαρακεντηση υπαρχει η δυνατοτητα να αποκλειστει η πάθηση απο το εμβρυο (γιατι ομως βαζεις στο μυαλο σου τετοιες σκέψεις;;; )

BagRp2.png Spetp2.png eoYFp2.png

Διαφημίσεις

Αντε βρε Πετρουλα, υπομονη. Τουλαχιστον τωρα με το ιmodium θα ανακουφιστηκες, φαε και τους λαπαδες σου και αν μπορεις ξεκουρασου να ανακτησεις δυναμεις.

vasdeli μου δυστυχως δεν ξερω να σε διαφωτισω...

Vqyip2.png

B4Snp2.png

Καλό μήνα και καλό καλοκαίρι να έχουμε και καλά αποτελέσματα σε όλες.

Μπαίνω στα γρήγορα, διαβάζω τα νέα σας και βγαίνω. Τελευταία δε ξέρω τι φταίει, η ζέστη, ο αιματοκρίτης, η υπόταση πάντως νιώθω 100 χρονών, κουράζομαι πολύ γρήγορα και δεν έχω δυνάμεις.

πολλά φιλιά σε όλες και καλο βράδυ!!!

IQnWp3.png

Δημήτρης 25/01/07

Εβελίνα 12/04/08

Vasdeli η κυστικη ινωση ειναι κληρονομικη και για να εξακριβωθει αν οι γονεις ειναι φορεις απαιτειται εξειδικευμενη εξεταση dna (ή κτ τετοιο) στη φαση που ειμαστε μονο με αμνιοπαρακεντηση υπαρχει η δυνατοτητα να αποκλειστει η πάθηση απο το εμβρυο (γιατι ομως βαζεις στο μυαλο σου τετοιες σκέψεις;;; )

Ξέρω, διάβασα στο ίντερνετ... Εμένα ο γιατρός μου δεν μου ζήτησε να την κάνω...Διαβάζω όμως ότι πολλές έγκυες ελέγχονται και το πήρα κάπως....Η εξέταση γίνεται στο χορέμειο, μέσα στο παίδων. Απλά ήθελα να ρωτήσω αν την έκανε καμιά σας....:roll:

Περαστικά σου Πετρούλα μου!

Είμαι πλέον μια πολύτεκνη μαμά!

I have been blessed with five angels!!!

qwlrp3.png

Καλημερα κοριτσακια μου! Τι κανετε? Πού ειστε ολες βρε??? Αντε ξυπνηστε!

Chrisaki περιμενουμε νεα σου!!! Μπες να μας πεις!!

fragolina καλη επιτυχια σημερα με την εξεταση σου!Περιμενουμε νεα κι απο σενα.

Οι υπολοιπες πώς ειστε?Εμενα εχουν γινει τα νευρα μου τσαταλια απο την αναμονη της μεταθεσης. Περσι ηξεραν απο τα Χριστουγεννα, φετος τιποτα... Συναδελφοι του αντρα μου με οικογενεια φευγουν σε 10 μερες και δεν ξερουν πού θα πανε! Καλο ε? Α ρε Ελλαδαρα με την οργανωση σου και τις μισες συνταξεις σου!

Vqyip2.png

B4Snp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...