Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

Cafe Οκτώβριος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

καλώς τες μου

Η λεμονιά με ξετρελαίνει!

όσο για την κοράκλα σου θα είναι:

κάτασπρη με μαύρο μαλί και πράσινο μάτι! τρέμε κόσμε!!!!!!!!!!

μην σκάτε με τα κιλά εσείς, αφήστε το σε μένα :cool:

χαχαχαχχ! λες μωρε? να πάρει κάτι και από μένα? :confused: θα δούμε! :tongue:

καλά η θεία Λεμονιά είναι όλα τα λεφτά! αδερφή του μπαμπά! καταλαβαίνεις σόι!!! χιχιχι

6umkp3.png

Ήρθες και μας γέμισες χαμόγελα..!!

Jdbyp2.png

Η ζωή έχει τη γεύση που της δίνεις! Κανένα όνειρο δεν είναι άπιαστο, μη σταματάς να ονειρεύεσαι!!!a%3E

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 14,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

σας αφήνω για απόψε! πάμε με τον καλό μου για βολτίτσα στη δροσιά και κανα κρασάκι!:cool:

6umkp3.png

Ήρθες και μας γέμισες χαμόγελα..!!

Jdbyp2.png

Η ζωή έχει τη γεύση που της δίνεις! Κανένα όνειρο δεν είναι άπιαστο, μη σταματάς να ονειρεύεσαι!!!a%3E

συ πως τα πας???κρατας???:roll:

μια χαρα τα παω χρυσακι!!σηκωνομαι και γυριζωμεσα στο σπιτι αλλα παντα με μεγαλη προσοχη..

σας αφήνω για απόψε! πάμε με τον καλό μου για βολτίτσα στη δροσιά και κανα κρασάκι!:cool:

αχ μασ ξεσηκωνεισ....

καλα να περασετε!!!!!!!!!!!!!!!!και πιειτε και ενα κρασακι για εμασ!!!!!!

DnfMp3.pngqTarp3.png

ΧΑΣΤΟΥΚΙΖΩ ΤΗΝ ΚΑΡΓΙΑ ΤΗΝ ΚΟΥΜΠΑΡΑ ΤΗΣ ΦΙΛΕΝΑΔΑΣ ΚΛΕΛΙΑΣ!!!!!!!

ΣΑΝ ΧΤΑΠΌΔΙ ΘΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΓΟΥΛΙΣΩ ΤΗΝ ΤΣΟΥΧΤΡΑ!!!!!!

ΣΙΧΤΙΡΙΑ :twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted:

Καλή μου τσιπούρα, γελάω άπειρα!

Δεν έρχεσαι να χαστουκίσεις σε παρακαλώ και τους ανεγκέφαλους του ΟΠΑΔ, που πήγα σήμερα να θεωρήσω τις εξετάσεις που μου έγραψε ο γιατρούλης μου και από αυτές που ήταν γραμμένες μόνο 1 μου θεωρήσανε, για κυτταρομεγαλοϊό... έξω το τοξόπλασμα, HIV,και ήπατίτιδα....αίσχος! Δηλαδή ένας τυπικός έλεγχος αρχικής εγκυμοσύνης για να γίνει πρέπει να τα στάξεις...άι σ@ χτ@ρ!!!

κοριτσια εχω νεα!!!!!!!!!!!

την κατατροπωσαμε την crp!!!!!!!!!!!!!!!!απο 22-23 που ηταν την προηγουμενη εβδομαδα τωρα πηγαμε στο 12!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Μπράβο κοπελάρα μου!

ήρθα για να σας μοστράρω το καινούργιο μου tickeraki

σε λίγο καιρό - πρώτα ο Θεός - θα το αντικαταστήσω με άλλο πιο γλυκό :)

σας φιλώ και βασίζομαι στην καλή σας ενέργεια για την προσπάθεια μου!

φιλιά μας

ααααα έχω και moto: μιλάω και δεν μασάω !!!!!! χα χα χα :D

Έχω να σου προτείνω άπειρα....έχω κάνει έρευνα αγοράς....

Είμαι πλέον μια πολύτεκνη μαμά!

I have been blessed with five angels!!!

qwlrp3.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα και καλή εβδομάδα!!!

Σε λίγο αναχωρώ για την δουλειά μου, βάρβαρο ξύπνημα γενικώς, σήμερα όμως σηκώθηκα 10' νωρίτερα (κάτι βλακείες κάνω ώρες-ώρες)...

fragolina καλώς μας ήρθες!! Θα έχεις σίγουρα καλά αποτελέσματα στην Β' επιπέδου, υπομονή μέχρι τότε... Μέχρι να έρθει εκείνη η μέρα σου φαίνεται αιώνας βέβαια, μετά αναρωτιέσαι: "Βρε πώς πέρασε έτσι ο καιρός...".

Θέλεις να μας πεις την ΠΗΤ σου και πότε γεννάς? Επίσης -αν ξέρετε- το φύλο του νινιού σας... Φτιάχνουμε ένα πινακάκι με αυτές τις πληροφορίες, γι' αυτό και ρωτάω...

Clelia μου ΠΗΤ έχω 08/10 στο μητέρα. Το νινάκι μου είναι αγοράκι. Τελικά Τετάρτη 2/6 έχω β' επιπέδου (ξεχνάω πλέον και τα βασικά :roll:) κι όχι Τρίτη 1/6.

Όσον αφορά Clelia μου για την κουμπαριά που έκανες έχω να σου πω- ως ομοιοπαθούσα- ότι την πάτησες!

Έκανα κι εγώ το λάθος να βαφτίσω το παιδί μιας φίλης πάνω στον ενθουσιασμό μου κι από την καλή μου την καρδιά ένα μήνα πριν το γάμο μου το 2008. Αποτέλεσμα: να κοντέψω να μην χαρώ και το γάμο μου από το αγχος που τράβηξα, από τις κακίες που άκουσα, από τη ζήλια (χωρίς λόγο) που έδειξε. Αλλά έκατσα και σκέφτηκα ότι το παιδάκι δεν μου φταίει σε τίποτα αν η μάνα είναι ανισορροπη και αποφάσισα να υπάρχω αλλά μονο γι'αυτό.

Σας ευχαριστώ όλες για το καλωσόρισμα :)

ttB9p3.png

βασω79 στον γιο μου δεν κράτησα βλαστοκυταρα

βρήκα τελειος αναξιόπιστες τις εταιρίες φύλαξης

και χαζό το να δώσω τόσα χρήματα για κάτι

που ίσως νοσήσει σε 20 χρόνια

μονό σε δημοσιά τράπεζα :D

Clelia μου πάντα άξια καλη μου και τέλος καλό όλα καλά με τη βάφτιση

Ειρηνη χρόνια πολλά την Αγγελικούλα

ploegisi αγόραρος καλέ παίδαρος τσουστουνομανα είμαι χιχιχι :mrgreen::mrgreen::mrgreen:

Angelique1981 συγγνώμη πόση κοιλια έχεις και δεν βολεύεσαι στον ύπνο ? 18 εβδομάδων δεν είσαι μόνο εγώ δεν έχω κοιλία ?:?:-?:?

IRINI83 με το καλό αν σηκωθείς και να γίνουν όλα όπως θες

στην προηγούμενη εγκυμοσύνη πάθαινα κολικούς νεφρού

και νοσηλευόμουν

απλά μπορεί να ξανά πάθω

και καλό θα ήταν αν είμαι σε στεριά και αν έχω προσβαση

σε νοσοκομείο και όχι σε κέντρο υγείασ

αυτό μου είπε η γιατρός;)

και έτσι ξεχνάμε για φέτος την Θάσο ..:(:(:(:(

Όλες έχουμε και από μια κακη επιλογή κουμπαριάς τελικά.????????????

:tongue::tongue:

fragolina_3834: 2/6 - Β Επιπέδου

Γιωτίτσα: 3/6 & 10/6 - Β Επιπέδου

ploegisi: 4/6 - Β Επιπέδου

IRINI83: 4/6 - Β Επιπέδου

RENAH: 4/6 - Β Επιπέδου

ellain: 05/6 - B Επιπεδου

Stone: 10/6 - B Eπιπέδου

despina100: 15/6 Υπέρηχος Καρδιάς

Angelique1981: 17/6 - Β Επιπέδου & 21/7 επίσκεψη

Και:

nenaki - 10/9 Σέρρες Κοριτσάκι

Amelie3 - 28/9 ΓιαννιτσάΑγοράκι

Βάσω79- 30/9 ΑρεταίειοΚοριτσάκι

despoina100 -2/10 ΈλεναΑγοράκι

chris81 - 2/10 ΘεσσαλονίκηΚοριτσάκι

Ελένη - 3/10 ΈλεναΚοριτσάκι

esperanza - 3/10 Λάρισα Αγοράκι

Likaki - 3/10 ΘεσσαλονίκηΠαπαγεωργίουήΓένεσιςΑγοράκι

Irene83 - 5/10 ΧίοςΚοριτσάκι

Liana - 5/10 ΛητώΚοριτσάκι

Clelia - 8/10 ΜητέραΚοριτσάκι

fragolina_3834- 8/10 ΜητέραΑγοράκι

Ellain - 11/10 ΙασώήΈλεναΑγοράκι

Γιωτίτσα - 12/10 ΑλεξάνδραΚοριτσάκι

Ploegisi - 12/10 Βέροια???Κοριτσάκι???

Φωτεινή - 12/10 Ιασώ ???

Renah - 09/10 Θράκη Κοριτσάκι

Μαμαλευτεράκι 15/10 πανεπιστημιακό νοσοκομείο ΛΑΡΙΣΑΣ Αγοράκι

Γκρέτα - 15/10 Θεσσαλονίκη Κοριτσάκι

Hroukaki - 15/10 Κλινική Καπάκη Αγοράκι

panan2 - 18/10 Δράμα Αγοράκι

Maraki32 - 21/10 Λητώ ???

Sylia - 21/10 ???

Stone - 22/10 Διαβαλκανικό Αγοράκι

Angelique1981 - 28/10 Κοριτσάκι

Evita 5/11 ???

Μανου ???? ???

Fragolina μαζί γεννάμε στο ΜΗΤΕΡΑ? Να κανονίσουμε δίκλινο βρε να μοιραστούμε!! Ποιος είναι ο γιατρός σου? Ο δικός μου είναι ο Γκιζώρης...

μαμαλευτεράκι πάλι καλά που δεν είμαι η μόνη που την έχω πατήσει με κουμπάρους επειδή νιώθω λίγο σαν μουτζωμένη...

Καλημέρα δεν είπα! Καλημέεεεεεεεερα!!!

Chris, περιμένουμε νέα, λεπτομέρειες κλπ από την Β' επιπέδου!!!

GEXxp3.png

Αν ήσουν άνεμος, εγώ σε κράτησα!!

καλημέρα κοριτσάκια τι κάνετε εγώ σ' αυτή την εγκυμοσύνη δεν θα τη βγάλω από χτες με ταλαιπωρεί μια αιμοροϊδα ούτε να κάτσω δεν μπορώ. τεσπα.

λοιπόν βάζω και εμένα στη λίστα

fragolina_3834: 2/6 - Β Επιπέδου

Γιωτίτσα: 3/6 & 10/6 - Β Επιπέδου

ploegisi: 4/6 - Β Επιπέδου

IRINI83: 4/6 - Β Επιπέδου

RENAH: 4/6 - Β Επιπέδου

ellain: 05/6 - B Επιπεδου

Stone: 10/6 - B Eπιπέδου

despina100: 15/6 Υπέρηχος Καρδιάς

Angelique1981: 17/6 - Β Επιπέδου & 21/7 επίσκεψη

maraki32: 15/6 β επιπέδου

και αυτη τη φορα ελπίζω να διώξω και τα ερωτηματικά μου από τη άλλη λίστα

Καλημερα και καλο μηνα να εχουμε κοριτσια!!!!:mrgreen:

Απο εμενα μην περιμενετε νεα σημερα γιατι το ραντεβου ειναι 8 η ωρα το βραδυ και δεν με βλεπω να γυρναω νωρις για να μπω, οποτε θα σας τα πω αυριο πρωι πρωι !!!ας ειναι καλα τα νεα μου θα σκασω σημερα μεχρι να παμε:roll::roll::roll:

οτι ονειρευόμουν στην ζωή μου,το έχω βρει σε εσενανε ψυχη μου και έχω τα πάντα πια!!!

Διαφημίσεις

Καλημέρα - Καλό μήνα - Και καλό καλοκαίρι!!!!!!!!!

Σήμερα πήγα στο ΙΚΑ να δηλώσω εγκυμοσύνη....... μου είπαν οι επισκέπτριες υγείας ότι θα περνούν από το σπίτι κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης για συμβουλές κλπ.

Μη φάτε λέω έχουμε γλαρόσουπα........ που τα λένε μωρέ αυτά........ Αν και τι φταίνε αυτά τα κοριτσάκια, πρακτική κάνουν απ ότι κατάλαβα και έχουν ακόμα τον ενθουσιασμό που είχαμε όλες όταν ξεκινήσαμε..... μετά θα έρθουν στην πραγματικότητα... ΙΚΑ είναι αυτό.......

Αγγελική όποτε θέλεις αν το αποφασίσεις μου λες.

Thank you Γιωτίτσα, το σκέφτομαι σοβαρά, μόνο η ζέστη με προβληματίζει που είπε και η IRINI83, πάντως το βλέπω βολικό και για το θηλασμό...

tsipoura γρήγορα να αντικαταστήσεις το τικεράκι σου με το πιο γλυκό του κόσμου!!!!!!!!!!!!!!!

chris 81 καλή ξεκούραση από τη δουλειά και επίσημα, τι καλά που είχες ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ εκεί και σε βοηθήσανε!!!!!

ellain τι όμορφα που είχες τους γονείς σου, τι ωραία συναισθήματα... εγώ έχω να τους δω από το Πάσχα και θ' αργήσω ακόμα... μιας και η μαμά μου δεν μπορεί να μετακινείται εύκολα και στενοχωριέται πολύ που δεν είναι μαζί μου..... :(

Ήρθε όμως η αδερφή μου και κάποια στιγμή θ' ανέβει και ο αδερφούλης μου :-D

chris 81 & fragolina_3834 καλά αποτελέσματα στη Β επιπέδου, να μπείτε να μας τα πείτε.

Απ' ότι βλέπω έχει πολλές Β' αυτή η εβδομάδα. Με το καλό όλες σας!!!

αθηνά76 ευχαριστούμε για την ευχή σου!

despina100 άντε το κέρδισες το παγωτάκι

RENAH μου ψάξ' το όσο μπορείς πριν αποφασίσεις το οτιδήποτε κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης, πάντως να μην ανησυχείς στην ιδέα της ιστολογικής όλα καλά θα είναι.

Κρασάκι ακούω Ελενίτσα μου, μια χαρά!!!!! Εγώ τα έχω βγάλει όλα από το μενού μου... έτσι αποφάσισα, καμιά φορά μου λείπει λίγη μπυρίτσα ή κανένα smirnoff ice τώρα το καλοκαιράκι αλλά κλέβω μια γουλιά από τον αντρούλη μου και είμαι οκ.... ;)

μαμαλευτερακι δεν έχεις κοιλίτσα;;;; και που είναι το νινί σου; και στο Λευτεράκι έτσι ήσουν; Πολλές μανούλες τα έχουν στην πλάτη/μέση τα μωράκια τους, εγώ έχω κοιλίτσα, όχι τεράστια αλλά έχω και ειδικά μετά το φαγητό στον ύπνο με δυσκολεύει πολύ.........

Κολικούς νεφρού ακούω, τι τράβηξες κι εσύ..... τουλάχιστον σ' αυτή την εγκυμοσύνη να είσαι τέλεια!

Αχ Θάσος, τι τέλεια που ηχεί στ' αυτιά μου, πήγαμε πέρυσι και μαγεύτηκα!!!!!! Τι πράσινο, τι παραλίες, τι τιμές...... έπαθα σοκ πολύ φθηνά!!!!

Αν ξέχασα κάτι...... σας στέλνω την αγάπη μου.

Φιλάκια σε όλες!!!!!!!

Καρδιά μου λιώνω, μακριά σου δε ζω...

7P0bp3.png?QSgUFaB8

dOCGp3.png?JHmztYbB

Γνωριστήκαμε: 3/3/2000

Παντρευτήκαμε: 7/7/2007

Ήρθε το μωράκι μας: 14/10/2010

Ήρθε το 2ο αγγελουδάκι μας: 31/1/2013

ΗΡΘΑΤΕ ΛΑΧΤΑΡΕΣ ΜΟΥ!!!

Κοριτσάκια καλημέρα και καλό μήνα.

Chris καλα απότελέσματα στο Β-επιπέδου και περιμένουμε νέα.

Εγω χθες την έκανα τη βολτίτσα μου, αντρούλης μου είχε υπηρεσία και εγω πήρα τις ανιψιές μου και πήγα στη συναυλία του Σπανού στο Καλλιμάρμαρο, είχε διάφορους τραγουδιστές και ήταν πολύ ωραία.

[sIGPIC][/sIGPIC]H0T1p3.png

Καλημέρα και Καλό μας Μήνα :)

:D

Μου αρέσουν οι βολτίτσες σας, μπράβο!

Με το καλό οι εξετάσεις τις εβδομάδας

Κρισάκι περιμένουμε αύριο να μας πεις τα κουτσομπολιά :)

Ηρουκάκι που είσαι καλό μου;

1978456ttjvxetdja.gif

(ετσι ακριβως ειμαι και εγω τωρα...χοχοοχο)

Καλημερα κοριτσια ,καλο μηνα!!

Ευχαριστω πολυ ολες για την συμπαρασταση!!!!!

Δεν προλαβαινω να γραψω,μεσα σε ολα γινεται ενας πανικος απο χθες στην δουλεια(μα επιτηδες το κάνουν;;;;)

Μονο...chris..ανυπομονω οπως ξερεις γαι την β΄σου!!!!Θελω ολες τις λεπτομερειες!!!!

Φιλακια!!!!

Κοριτσακια καλημερα και καλο μηναααααααα με σουπερ Β επιπεδου για ολες, καλη συνεχεια στην vasdeli και με το καλο στην tsipouritsa μας!!!!

Γιωτιτσα και ploegisoula, μια χαρα σας βρισκω κοριτσακια μου με τις βολτιτσες σας!! Ετσι σας θελω χαρουμενα και ξεγνοιαστα!

Εμενα παλι με επιασε μια κριση με το θεμα των κιλων εχθες, οχι για την σιλουετα μου αλλα για να μην δημιουργησω προβλημα στην εγκυμοσυνη και εριξα ενα κλαματακι και συνηλθα!(Μαρθα Βουρτση σε νεες περιπετειες!) Και μετα σκεφτηκα φυσικα ποσο ηλιθια ειμαι, που καθομαι και σκαω για πραγματα που στην τελικη περνανε απο το χερι μου αντι να σκεφτομαι ποσο τυχερη ειμαι που ολα πανε καλα ως τωρα... Δεν ξερω, κοριτσια, μαλλον φταινε οι ορμονες της εγκυμοσυνης ή το ηλιθιο το κεφαλι μου....Τελοσπαντων, σημερα ειναι μια αλλη μερα, κι ολα καλα κι ολα ανθηρα!!

chris περιμενουμε τα καλα νεα σου απο την Β, εστω και αυριο!!!

Vqyip2.png

B4Snp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...