Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Καλησπέρα κορίτσια και καλή χρονιά! Εύχομαι σε όλες υγεία πάνω από όλα και με το καλό μωράκια για όλες 🙂

Ήθελα να πω πως έχω μια κλειστή gonal 900 μονάδων που λήγει τον 7/2025

Οποία μένει Αθήνα και την χρειάζεται ας μου στείλει μήνυμα!

1 ώρα πρίν, Makelen είπε:

Πολύ άγχος κορίτσια. Τη Δευτέρα θα πάω για μέτρηση ενδομητρίου. Πήρα ένα cyclacur την ημέρα παραπάνω από τον προηγούμενο μήνα, κ θα πάω για πρώτο υπέρηχο 12η μέρα. Αν πάνε όλα καλά..  απο 20/1 έως 23/1 το αργότερο, θα κάνω κ την ετ. Μεθαύριο τα νέα μου...

Καλή επιτυχία κορίτσι μου όλα να πάνε όπως επιθυμείς!

Cafe Οκτώβριος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Renah!!!!

Τώρα πρέπει να βγει ο πολύποδας?? Δεν μπορεί να περιμένει 4 μήνες??

Αυτό σου το είπε ο ΔΙΚΟΣ ΣΟΥ γιατρός??

Όπως και να έχει, κατ' αρχήν πάντα παίρνουμε 2η γνώμη όσον αφορά τα χειρουργεία (και κυρίως όταν εγκυμονούμε)...

Αλλά ξαναρωτώ: Τώρα πρέπει να βγει?? Γιατί??

Συγχίστηκα λίγο...

GEXxp3.png

Αν ήσουν άνεμος, εγώ σε κράτησα!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 14,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Ας πω και γω τον πονο μου ,τοσοο αναστατωμενη που ειμαι!!!

Η γιατροι(γιατι με ειδαν πολλοι και εκει)

αποφανθηκαν πολυποδας και πρεπει να βγει!!!!!Τωρα γιατι πρεπει;;;Ειναι εξω εξω στον τραχηλο αλλα και να μη μπορεσουν να το βγαλουν για να μην το ζορισουν θελουν δειγμα για βιοψια!!!

Εκατο υπερηχους μου κανανε ,το ψαξανε απο δω και απο κει και ειπανε οτι 99,999% δεν θα παθει τιποτα το μωρο στην θεση που ειναι!!!!Τι να πω;;Γιατι να πρωτοστεναχωρεθω και αγχωθω;;Για το μωρο;;;

Για το αν ειναι καλοηθης η οχι!!!Οως ηρθα στη δουλεια....σε ενα καδο θα πεφτα!!!!!

Την Δευτερα μου κλεισανε ραντεβου!Αυτα!!Εχει και κολοζεστη!!

Ρενακι ας τα παρουμε απο την αρχη τα πραγματα! Ναι εχεις δικιο να μου αγχωνεσαι, ναι εχεις δικιο να στεναχωριεσαι, ΑΛΛΑ αφου οι γιατρουληδες λενε οτι δεν εχει φοβο να παθει κατι το μωρο εκει που ειναι, μην τρελαινεσαι!!! Να ρωτησω και κατι αλλο, επειγει να αφαιρεθει τωρα το πολυποδακι?Δεν γινεται να το αφησετε για αργοτερα???

Vqyip2.png

B4Snp2.png

Ας πω και γω τον πονο μου ,τοσοο αναστατωμενη που ειμαι!!!

Η γιατροι(γιατι με ειδαν πολλοι και εκει)

αποφανθηκαν πολυποδας και πρεπει να βγει!!!!!Τωρα γιατι πρεπει;;;Ειναι εξω εξω στον τραχηλο αλλα και να μη μπορεσουν να το βγαλουν για να μην το ζορισουν θελουν δειγμα για βιοψια!!!

Εκατο υπερηχους μου κανανε ,το ψαξανε απο δω και απο κει και ειπανε οτι 99,999% δεν θα παθει τιποτα το μωρο στην θεση που ειναι!!!!Τι να πω;;Γιατι να πρωτοστεναχωρεθω και αγχωθω;;Για το μωρο;;;

Για το αν ειναι καλοηθης η οχι!!!Οως ηρθα στη δουλεια....σε ενα καδο θα πεφτα!!!!!

Την Δευτερα μου κλεισανε ραντεβου!Αυτα!!Εχει και κολοζεστη!!

έλα ρε ματάκια.... ταλαιπωρία (και μόνο γιατί όλα οκ θα είναι)

μην τρελαίνεσαι ροκού μου σε παρακαλώ πολύ, χαλαρά και με τσαμπουκά !!!!!

Αχ βρε Ρένα σε περιπέτειες σε βάζουνε τώρα και δικαίως αγχωνεσαι για τη διαδικάσία αλλα μην αγχώνεσαι και για το μωρό αφου δεν το επηρεάζει, μήπως όμως να πήγαινες και πιο κεντρικά για αλλη γνωμη πριν κάνεις οτιδηποτε.

Chris εγω δεν εχω κάνει ακόμα Β επιπέδου, την άλλη Πέμπτη θα πάω.

[sIGPIC][/sIGPIC]H0T1p3.png

Διαφημίσεις

σασ ευχαριστω πολυ πολυ κοριτσακια μου καλα!!!να στε καλα!!με εμψυχωσατε παρα πολυ!!!!!!!!!!!!!!!!

ρενεδακι ευχομαι να μην ειναι πολυ σοβαρο...οσο για το νινακι απο μεσα ,αφου σου εγγυονται τοσοι γιατροι οτι δεν θα πειραχτει καθολου μα καθολου,μην ανησυχεισ!!!!!περαστικα και ευχομαι ειλικρινα να ειναι ολα πολυ πολυ καλα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

χρυσακι τι να πω για τουσ πρωην συναδελφουσ....με καλυψαν τα κοριτσια!!!!σε ειχα ρωτησει και χτεσ αλλα δεν θα το ειδεσ...σε σηκωσε κανονικοτατα το ντοκτορι?αν ναι χαιρομαι παρα πολυ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

εσυ μαρη δεσποινιω οταν σε κερνανε και ειδικα παγωτο ,δεξου το και μην ψαχνεισ πολλα πολλα!!!!!!οκ?????????αφου το κερδισεσ λεμε!!!!:tongue::tongue::tongue:

οσο για το σουπερ τικερ τησ ψαρουκλιτσασ μασ ολα τα λεφτα!!!!αλλα ευχομαι μεσα απο την καρδια μου μολισ φτασει τα -5 κιλακια το πολυ ,να αντικατασταθει απο ενα πολυ πολυ πολυ πιο σουπερ ντουπερ τικερακι!!!!!!!!!!!!!!!!!!

DnfMp3.pngqTarp3.png

Και γω αυτο αναρωτιεμαι....ειναι αναγκη να βγει τωρα;;;

Για ποιο λογο;;;Αυτο με τρελανε......ειδαν κατι;;;Τι να πω...

Ρενα μου πανε και στον δικο σου γιατρο ή σε καποιον αλλο για σιγουρα μην μπαινεις χειρουργειο με τι μια δεν γινετε να πας και αλλου???και μονο που μου λες οτι το ψαχνανε ποση ωρα δεν μου αρεσει ,δεν μου μοιαζει να ηταν και πολυ σιγουροι οτι χρηζει επεμβαση ενω εισαι εγκυος.Οσο για την βιοψια να ξερεις οτι οτιδηποτε αφαιρειτε απο τον οργανισμο μας πρεπει να γινετε βιοψια αυτο δεν σημαινει οτι ειναι κατι κακο!!!

Αχ βρε Ρένα σε περιπέτειες σε βάζουνε τώρα και δικαίως αγχωνεσαι για τη διαδικάσία αλλα μην αγχώνεσαι και για το μωρό αφου δεν το επηρεάζει, μήπως όμως να πήγαινες και πιο κεντρικά για αλλη γνωμη πριν κάνεις οτιδηποτε.

Chris εγω δεν εχω κάνει ακόμα Β επιπέδου, την άλλη Πέμπτη θα πάω.

πω πω:oops::oops::oops::oops:τι ντροπη!!!!!!!!ειναι προφητικο μηπως????:roll::roll:

σασ ευχαριστω πολυ πολυ κοριτσακια μου καλα!!!να στε καλα!!με εμψυχωσατε παρα πολυ!!!!!!!!!!!!!!!!

ρενεδακι ευχομαι να μην ειναι πολυ σοβαρο...οσο για το νινακι απο μεσα ,αφου σου εγγυονται τοσοι γιατροι οτι δεν θα πειραχτει καθολου μα καθολου,μην ανησυχεισ!!!!!περαστικα και ευχομαι ειλικρινα να ειναι ολα πολυ πολυ καλα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

χρυσακι τι να πω για τουσ πρωην συναδελφουσ....με καλυψαν τα κοριτσια!!!!σε ειχα ρωτησει και χτεσ αλλα δεν θα το ειδεσ...σε σηκωσε κανονικοτατα το ντοκτορι?αν ναι χαιρομαι παρα πολυ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

εσυ μαρη δεσποινιω οταν σε κερνανε και ειδικα παγωτο ,δεξου το και μην ψαχνεισ πολλα πολλα!!!!!!οκ?????????αφου το κερδισεσ λεμε!!!!:tongue::tongue::tongue:

οσο για το σουπερ τικερ τησ ψαρουκλιτσασ μασ ολα τα λεφτα!!!!αλλα ευχομαι μεσα απο την καρδια μου μολισ φτασει τα -5 κιλακια το πολυ ,να αντικατασταθει απο ενα πολυ πολυ πολυ πιο σουπερ ντουπερ τικερακι!!!!!!!!!!!!!!!!!!

αχ κοριτσακι μου δεν το ειδα χιλια συγνωμη δεν με σηκωσε κανονικα αλλα με αφηνει να κανω και βολτες.Στο γραφειο δεν ηθελε να παω αλλα δεν γινοταν να μην παω επρεπε να γινει τωρα που ειναι οι φιλες μου εκει για να τα κανουν.Παντως αμεσως τα ξεχνας μολις σηκωνεσαι δεν μπορω να πω:mrgreen::mrgreen::mrgreen:

συ πως τα πας???κρατας???:roll:

οτι ονειρευόμουν στην ζωή μου,το έχω βρει σε εσενανε ψυχη μου και έχω τα πάντα πια!!!

ρένα μου θα συμφωνήσω... πάρε και 2η και 3η γνώμη! μην το κάνεις έτσι με τη μία! χρόνος θα υπάρχει και μετά! ας ελπίσουμε να είναι κάτι πολύ πολύ περαστικό και να υπάρχει λύση!

ελενάκι καλώς μας ήρθες βρε! δε σας είπα εγώ? το κορίτσι μας διακόπούλες κάνει! έτσι, να καλοπερνάς και να χαρείς που ήρθαν οι γονείς σου! κάνε και κανά μπανάκι καλέ! δεν κάνει ο καιρός?

6umkp3.png

Ήρθες και μας γέμισες χαμόγελα..!!

Jdbyp2.png

Η ζωή έχει τη γεύση που της δίνεις! Κανένα όνειρο δεν είναι άπιαστο, μη σταματάς να ονειρεύεσαι!!!a%3E

ploegisoula εφυγαν οι γονεις μου, :( ηταν εδω μεχρι χθες γι'αυτο ειχα εξαφανιστει! Καλα περασαμε, ειχα να δω τον μπαμπα μου 6 μηνες και φυσικα δεν με ειχε δει εγκυο, ολο καθοντουσαν με την μαμα μου, με κοιταζαν στην κοιλια και μετα κοιταζοντουσαν εμταξυ τους με βουρκωμενα ματια! Βρε συνελθετε τους ελεγα, τι θα γινει οταν ερθει με το καλο το μωρο, θα κλαιτε ολη μερα? "Δεν καταλαβαινεις εσυ!", ελεγε η μανα μου. Τελοσπαντων, πλακα ειχε.

Ενα αλλο θεμα που με απασχολει, ειναι τα κιλα βρε κοριτσια. Εχω παρει 6,5 και ολοι ξερουμε σε ποια εβδομαδα ειμαι. Δεν κανω υπερβολες, τι να κανω? πού θα φτασω? Απο την αλλη λεω, ας ειναι καλα το μπομπιρακι μου και ας παιδευτω μετα εγω να τα χασω. Αλλα δεν ξερω, ειμαι υπερβολικη?

p.s. ploegisi το γκουγκουφκακι με τρελαινει!!! μαλλον επεσα εξω για το αγορι, αλλα τι λες για ενα γκουγκουφκακι μελαχρινο με πρασινα ματια??? θα καψει πολλες καρδιες!

Vqyip2.png

B4Snp2.png

Διαφημίσεις

μη στενοχωριέσαι ελενάκι μου! φτάνει ο καιρός να είσαι εσύ κοντά τους! όλοι οι γονείς έτσι είναι! και οι δικοί μου που με βλέπουν μια φορά την εβδομάδα ή μια φορά το 15ήμερο, να δεις πως κάνουν! τώρα που φάνηκε η κοιλίτσα μου άρχισαν να καταλαβαίνουν τι γίνεται! ο μπαμπάς μου δηλαδή! χθες που ήμασταν όλοι μαζί στη βάφτιση των δίδυμων ανηψιών μου έλεγε: ήρθαν και τα δυο!!! έχει τρελαθεί και περισότερο με την ιδέα ότι θα είναι εγγονή! μεράκι το είχε! όλα τα αρσενικά της οικογένειας! και ο αντρούλης μου και ο μπαμπακούλης μου και ο αδεφούλης μου! αφού πηγε να φανταστείς και της αγόρασε πυτζαμάκια γυναικεία του ΠΑΟΚ! ο αθεόφοβος! εδώ μου λέει έκανα εσένα να φοράς ασπρόμαυρα! τη μικρή μας γκομενάρα δε θα κάνω???

το θέμα ξέρεις ποιο είναι? ότι έπεσα κι εγώ έξω στο αγοράκι, και είμαι σίγουρη ότι θα είναι μελαχρινούλα! θα μοιάζει το μπαμπά της αλλά δε με χαλάει! να πάρει τη γοητεία του και φτάνει! αλλά θα πάρω την εκδίκησή μου στο επόμενο! θα είναι ένας παίδαρος σαν τον αδερφό μου, καστανόξανθος με πράσινες ματάρες που θα τρίβουν όλοι τα μάτια τους!

όσο για τα κιλάκια, μην αγχώνεσαι μωρέ! σιγά το πράγμα! έτσι κι αλλιώς αδύνατη πολύ ήσουν, τίποτα δε θα σου είναι μετά!

6umkp3.png

Jdbyp2.png

Η ζωή έχει τη γεύση που της δίνεις! Κανένα όνειρο δεν είναι άπιαστο, μη σταματάς να ονειρεύεσαι!!!a%3E

εχει τρελαθει ολη η οικογενεια ετσι?? εμενα ο πατερας μου με τον αντρα μου κοιτουσαν μηχανες για 3-4 χρονων, βρηκαν μια ducati για νηπια και τρελαθηκαν!!Η μαμα μου κοιτουσε ζιπουνακια και βαφτιστικα (ο καθενας με την τρελα του) και της ελεγα "Θα τον μαθω να σου λεει "σ'αγαπω γιαγια",και να το δακρυ κορομηλο.χαχαχχαχα!!!εχουν πολλη φαση αυτες οι καταστασεις. Μακαρι μονο να πανε ολα καλα ως το τελος για ολες μας...

Vqyip2.png

B4Snp2.png

όλα καλά θα πάνε! όλα τέλεια! δε σκέφτομαι καν την περίπτωση να μην πάνε καλά! (μου πήρε μόλις 24 ώρες να το ξεπεράσω...) θα γενήσουμε υγιέστατα μωράκια και θα τρελάνουμε κόσμο!

καλά και η πεθερά να δεις! είναι στην αθήνα στον κουνιάδο και κάθε μέρα πηγαίνει αγορά και μου λέει ότι άρχισε να κοιτάει και τα κοριτσίστικα! την καημενούλα! την είχα αποπάρει και της έλεγα να μη σκέφτονται για κοριτσάκι! αγοράκι έλεγα θα είναι (που να το ξέρω ότι θα γίνω κοριτσομάνα?) και της λέω μόνο ροζ να μην κοιτάς! χιχιχιχι! θα πάρει και το όνομά της και καταλαβαίνεις!:cool:

6umkp3.png

Jdbyp2.png

ααααααααα! και δε σας είπα το καλύτερο! μου έφτιαξε την ψυχολογία! προχθές μιλούσα με τη θεία μου (τη Λεμονιά κουμπάρα μου) και μου είπε μια φράση που έλεγε η προγιαγιά μου... την οποία έζησα κι εγώ μέχρι τα 8 μου... έλεγε λοιπόν [σε όλες αυτές που θέλανε αγόρι]:

"της καλομάνας το παιδί το πρώτο είναι κορίτσι"

τέλειο? σοφό?

6umkp3.png

Jdbyp2.png

καλώς τες μου

Η λεμονιά με ξετρελαίνει!

όσο για την κοράκλα σου θα είναι:

κάτασπρη με μαύρο μαλί και πράσινο μάτι! τρέμε κόσμε!!!!!!!!!!

μην σκάτε με τα κιλά εσείς, αφήστε το σε μένα :cool:

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...