Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Καλησπέρα κορίτσια και καλή χρονιά! Εύχομαι σε όλες υγεία πάνω από όλα και με το καλό μωράκια για όλες 🙂

Ήθελα να πω πως έχω μια κλειστή gonal 900 μονάδων που λήγει τον 7/2025

Οποία μένει Αθήνα και την χρειάζεται ας μου στείλει μήνυμα!

1 ώρα πρίν, Makelen είπε:

Πολύ άγχος κορίτσια. Τη Δευτέρα θα πάω για μέτρηση ενδομητρίου. Πήρα ένα cyclacur την ημέρα παραπάνω από τον προηγούμενο μήνα, κ θα πάω για πρώτο υπέρηχο 12η μέρα. Αν πάνε όλα καλά..  απο 20/1 έως 23/1 το αργότερο, θα κάνω κ την ετ. Μεθαύριο τα νέα μου...

Καλή επιτυχία κορίτσι μου όλα να πάνε όπως επιθυμείς!

Cafe Οκτώβριος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

ΜαρηΚρισάκι μου σιγά μην ασχοληθείς, μόνο το μωρό σου να σε νοιάζει!

ΑΑΑΑ βρήκα ποιες κέρδισαν το παγωτό (ότι τις ξέχασα πριν δηλαδή)

Η Πετρούλα, το Μαράκι και η Δοκτωρούλα! Καμιά άλλη τυχερή;

Έλενα που γυρνάς και δεν μας μιλάς σήμερις;;;;;;;;;:cool:

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 14,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

αααααααααα καλε μεγεια το τικερακι εσυ,ευχομαι να φτασεις συντομα στον στοχο σου αν και εχω να σου πω οτι τα κιλα που θελεις να χασεις τα εχασε η αδερφη μου στην εγκυμοσυνη της!!!!οποτε ξανασκεψουτο;)

οτι ονειρευόμουν στην ζωή μου,το έχω βρει σε εσενανε ψυχη μου και έχω τα πάντα πια!!!

αααααααααα καλε μεγεια το τικερακι εσυ,ευχομαι να φτασεις συντομα στον στοχο σου αν και εχω να σου πω οτι τα κιλα που θελεις να χασεις τα εχασε η αδερφη μου στην εγκυμοσυνη της!!!!οποτε ξανασκεψουτο;)

ευχαριστώ :)

εγώ πριν την δική μου εγκυμοσύνη είχα χάσει 8 κιλά και τα ξαναπήρα όλα! ήμουν ασυγκράτητη η άτιμη (ίσως και λόγω διακοπής καπνίσματος; ή απλά είμαι τρελή γουρούνα; τεσπά..... )

οπότε άσε να συμμαζευτώ λίγο από λίπος για να υπάρξει χώρος και για το μωράκι :)

Διαφημίσεις

Κοριτσακια μου καλα καλησπερα!! Να'μαι για οσα κοριτσακια ανησυχησαν και με αναζητησαν! Ειχαν ερθει οι γονεις μου και ολο γυρνοβολαγαμε κι ετσι δεν ανοιξα καθολου τον υπολογιστη, αλλα σας σκεφτομουνα φουσκωτουλες μου!!

Λοιπον κατσε να δουμε τι θυμαμαι (διαβασα 5 σελιδες!!!γλωσσα παλι, γλωσσα δεν βαλατε!)

ploegisoula kai esperanza μην μου στεναχωριεστε, ολα θα πανε καλα και ανθηρα, υπομονη!εδω παρεα θα περιμενουμε!

clelia ΠΑΝΤΑ ΑΞΙΑ, μην στεναχωριεσαι και μην απαγοητευεσαι. η νεα σου κουμπαρα σε ειδε φουσκωμενη και νομιζε οτι εισαι ο κακος ο λυκος και τρως παιδια, γι'αυτο δεν σου το εδωσε να το κρατας!!!Τι να πω, ρε παιδι μου. Παντως αφου για σενα ειναι σημαντικο, ετσι ας μεινει, να τα εχεις καλα με το βαφτιστηρακι σου κι αστην αυτη να ξυνεται!

Ειρηνακι ΜΠΡΑΒΟ για την crp!!! Της εδωσες και καταλαβε της σιχαμενης!!!!Βαρα την κι αλλο αλυπητα!

FRAGOLINA καλωσηρθες στην παρεα και με το καλο το μωρακι σου!!

α!επισης για καποιο κοριτσακι που ειπε για πονακια στην κοιλια (νομιζω το μαρακι), τα ειχα κι εγω την προηγουμενη εβδομαδα (αν διαβασεις προηγουμενες σελιδες θα το βρεις, σιριαλ το εκανα!). Ο γιατρος ειπε απολυτα φυσιολογικα ολα τα πονακια στην κοιλια, σαν σουβλιες. Ξεκουραση, ξεκουραση, ξεκουραση, ξαπλωτη ομως, ΟΧΙ καθιστη!!

Κι οσο για τον υπνο, τον καλο συνεχομενο χορταστικο υπνο, εχω να πω¨-->ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ???ΔΕΝ ΘΥΜΑΜΑΙ! δυστυχως ειμαι κι εγω στο club!καμια λυση?= εκτος απο υπνωτικα, βαρβιτουρικα και καθε ειδους ναρκωτικο?

Vqyip2.png

B4Snp2.png

οχι καλε ολοι φευγουμε γιατι τελειωσαν οι συμβασεις μας και δεν μας τις ανανεωνουν φυσικα και ενω ολοι ειχαν τον πονο τους που θα μεινουν ανεργοι και να μαζεψουν τα πραγματα τους αυτοι μας χωνουνε να τους κανουμε δουλειες και αν μπορρουμε λεει επειδη θα αργησουμε να βρουμε δουλειες να πηγαινουμε αφιλοκερδος να τους βοηθαμε, να τα ξυνουν δηλ. αυτοι και να κανουμε τις δουλειες τους εμεις.

Επισης ειχαν προβλημα με τα αρχεια που περναμε αφηστετα λεει εδω μην τα περνετε:shock::shock::shock: και με τι στοιχεια θα παμε εμεις σε δικες καλε με τα χερια μας????

Συμπεθεραααααααααααααααααααααααααα ηρεμησε και μην μου ταραζεις τη νυφη ενταξει???

Γραψτους εκει που ξερεις και μην ξαναπας!!!!!

Ακους εκει τα γαιδουρια καλε εχουνε πολυ θρασος λεμε!!!:mad::mad:

Συγνωμη κοριτσια για την εισβολη με το καλο να ερθουν τα μωρακια σας!!

Να εχετε ολες μια τελεια συνεχεια στις εγκυμοσυνες σας!!!!:D:D

nQeqp3.png

hX2Ap3.png

Καλα chris τωρα το ειδα το μηνυμα με την δουλεια σου!!!

Πες τους τιποτα αλλο θελουνε? Μηπως να τους φερνετε και φαϊ σε ταπερακι μωρε να μην κουραζονται κιολας να μαγειρευουν τα παιδια?? Βρε ΟΥΣΤΤΤΤΤΤΤΤΤΤΤΤΤΤΤΤΤΤΤ!!!! υΠΟΜΟΝΗ ΚΟΡΙΤΣΙ ΜΟΥ!

Vqyip2.png

B4Snp2.png

AΛΟΟΟΟ!!!!! ποιο παγωτο καλε:confused::confused::confused::confused:

παω να διαβασω τα προηγουμενα και επανερχομαι....

αλλα....

ΠΟΙΟ ΠΑΓΩΤΟ ΚΑΛΕ;;:confused::confused::confused::confused::confused::confused:

Τsipouritsa εισαι τρέλα, τέλειο το τικεράκι σου αλλα ευχομαι μεσα απο την καρδιά μου να το αντικαταστησεις γρήγορα με ενα που θα εχει πάνω ενα ζουζουνάκι.

Γεια σου Αθηνα ευχαριστούμε για τις ευχές σου.

Γεια σας Ellain kai Chris.

[sIGPIC][/sIGPIC]H0T1p3.png

Διαφημίσεις

Συμπεθεραααααααααααααααααααααααααα ηρεμησε και μην μου ταραζεις τη νυφη ενταξει???

Γραψτους εκει που ξερεις και μην ξαναπας!!!!!

Ακους εκει τα γαιδουρια καλε εχουνε πολυ θρασος λεμε!!!:mad::mad:

Συγνωμη κοριτσια για την εισβολη με το καλο να ερθουν τα μωρακια σας!!

Να εχετε ολες μια τελεια συνεχεια στις εγκυμοσυνες σας!!!!:D:D

βρε τσουτσουνι:mrgreen::mrgreen::mrgreen:ελιωσα στα γελια σαν να σε βλεπω!!!!!!!οχι μην στεναχωριεσαι ηρεμησα μου δωσε και καμια δεκαρια η μπουμπου και συνηλθα:-Dφανταζομαι εννοεις στα παλια μου τα παπουτσια ε:roll::roll::tongue:

Καλα chris τωρα το ειδα το μηνυμα με την δουλεια σου!!!

Πες τους τιποτα αλλο θελουνε? Μηπως να τους φερνετε και φαϊ σε ταπερακι μωρε να μην κουραζονται κιολας να μαγειρευουν τα παιδια?? Βρε ΟΥΣΤΤΤΤΤΤΤΤΤΤΤΤΤΤΤΤΤΤΤ!!!! υΠΟΜΟΝΗ ΚΟΡΙΤΣΙ ΜΟΥ!

Ααααχ βρε Ελενη μου τωρα που το εθιξες το θεμα τα ταπερ ρε κοριτσια τι ζορι να καθαρισουν απο τα λαδια τους και τις μυρωδιες απαπα παιδεμα ειναι!!!:mrgreen:

και εσυ βρυκολακακι εισαι???εγω επανηλθα στους τρελους υπνους αλλα πρεπει να ειναι επειδη κουραζομαι ξαφνικα μετα απο τοση ξαπλα ευκολα και μετα χαρ χουρ!!!:rolleyes:

οτι ονειρευόμουν στην ζωή μου,το έχω βρει σε εσενανε ψυχη μου και έχω τα πάντα πια!!!

τσιπουρακι μου, κι εγω ευχομαι αντικατασταση του τικεριου σου με ενα αλλο... πιο ροζ να το πω? γαλαζιο να το πω? αλλο χρωματακι τελοσπαντων, οταν και εφοσον ;)

Γεια σου κι εσενα Γιωτιτσα!

Vqyip2.png

B4Snp2.png

αλλα....

ΠΑΓΩΤΟ???:shock::shock::shock::shock:ΑΑΑΑΧ ΤΙ ΠΑΓΩΤΟ???ΤΙ ΓΡΥΣΗ???:roll::roll::roll:και εγω και εγω!!!:P

Τsipouritsa εισαι τρέλα, τέλειο το τικεράκι σου αλλα ευχομαι μεσα απο την καρδιά μου να το αντικαταστησεις γρήγορα με ενα που θα εχει πάνω ενα ζουζουνάκι.

Γεια σου Αθηνα ευχαριστούμε για τις ευχές σου.

Γεια σας Ellain kai Chris.

Εσυ κοριτσακι εκανες β επιπεδου ή μου φενεται???συγχαρητηρια κοριτσι μου και καλα ψωνια τωρα(το μυαλο μου εκει εγω) ο μπεμπουλης σουπερ!!!!:D

Ας πω και γω τον πονο μου ,τοσοο αναστατωμενη που ειμαι!!!

Η γιατροι(γιατι με ειδαν πολλοι και εκει)

αποφανθηκαν πολυποδας και πρεπει να βγει!!!!!Τωρα γιατι πρεπει;;;Ειναι εξω εξω στον τραχηλο αλλα και να μη μπορεσουν να το βγαλουν για να μην το ζορισουν θελουν δειγμα για βιοψια!!!

Εκατο υπερηχους μου κανανε ,το ψαξανε απο δω και απο κει και ειπανε οτι 99,999% δεν θα παθει τιποτα το μωρο στην θεση που ειναι!!!!Τι να πω;;Γιατι να πρωτοστεναχωρεθω και αγχωθω;;Για το μωρο;;;

Για το αν ειναι καλοηθης η οχι!!!Οως ηρθα στη δουλεια....σε ενα καδο θα πεφτα!!!!!

Την Δευτερα μου κλεισανε ραντεβου!Αυτα!!Εχει και κολοζεστη!!

αλλα....

όποια ξεχνάω να χαιρετήσω της τάζω παγωτό :tongue:

προσπαθείς ακόμα να βγάλεις άκρη μαζί μου βρε δέσποινα; εγώ το έχω πάρει απόφαση εδώ και χρόνια..... εκτός κι αν ένδιαφέρεσαι για ένα Δοκτωρά στην ψυχιατρική !!!

Ααααχ βρε Ελενη μου τωρα που το εθιξες το θεμα τα ταπερ ρε κοριτσια τι ζορι να καθαρισουν απο τα λαδια τους και τις μυρωδιες απαπα παιδεμα ειναι!!!:mrgreen:

:

στο πλυντήριο πιάτων και μόνο .....

:mrgreen:

τσιπουρακι μου, κι εγω ευχομαι αντικατασταση του τικεριου σου με ενα αλλο... πιο ροζ να το πω? γαλαζιο να το πω? αλλο χρωματακι τελοσπαντων, οταν και εφοσον ;)

Σας ευχαριστώ πολύ όλες για τις ευχές σας και θέλω να με χαστουκίζεται όταν τρωω σαβούρες! :roll:

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...