Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Xristina96 είπε:

Ακριβώς!!!! Αφού παθιάζονται τόσο . Ας τους αφήσουμε να το απολαύσουν 😂 συνέχισε έτσι ! 

Εντάξει κακομαθαινουν έτσι  Κ μετά άμα το παιδί μεγαλώσει Κ έχει ένα πρόγραμμα δεν βγαίνει άκρη ούτε με σφαίρες !! 

Εκεί να δεις η τρίχα πως σηκώνετε να πρέπει να γίνει μια δουλειά πριν το παιδί πχ γυρίσει απτό σχολείο ή πριν πέσει το παιδί για ύπνο ή πριν το παιδί θέλει να πάει στο μπάνιο... 

• Μου αρέσει 1

Cafe Οκτώβριος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Κι εγω ευτυχως προς το παρον και ελπιζω να συνεχίσει έτσι το βράδυ κοιμάμαι πολύ ευκολα, το μεσημέρι άλλες φορες ναι και άλλες όχι.

Η Μανου κι εγω τη σκέφτομαι καμια φορά τι να πω ελπίζω να είναι όλα καλα.

Η Ellain που είναι σήμερα θα της βάλουμε απουσία.

[sIGPIC][/sIGPIC]H0T1p3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 14,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

κοριτσια εχω νεα!!!!!!!!!!!

την κατατροπωσαμε την crp!!!!!!!!!!!!!!!!απο 22-23 που ηταν την προηγουμενη εβδομαδα τωρα πηγαμε στο 12!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!συνεχιζω αντιβιωση αλλεσ 5 μερουλεσ και μετα επαναληπτικο..

το μονο που προβληματιστικα οτι τισ τελευταιεσ εβδομαδεσ ο αιματοκριτησ ηταν 34,5 και σε 1 εβδομαδα πηγε 31,5!!!!!!!!!!!σαν πολυ δεν επεσε?θα ξανατηλεφωνησω στο ντοκτορι (επειδη το ξεχασα πριν να το αναφερω),να δω τι θα μου πει..

DnfMp3.pngqTarp3.png

μπράβο ρε ειρηνάκι όλα μια χαρά. όσο για τον αιματοκρίτη δεν νομίζω να είναι ανυσηχητικό έτσι και αλλιώς είναι φυσιολογικό να πέφτει στην εγκυμοσύνη πιθανόν να σου αυξήσει το σίδηρο

αχ βρε αγγελικακι σαν να διαβαζω εμενα!!!!!!!!!!!!!!!!!μπορει και να περασουν 3 ωρεσ για να με κλεψει ο υπνοσ κ αν με κλεψει καθε 3 και λιγο ξυπνη ειμαι...

μαξιλαρι εχω απο την πρωτη μου εγκυμοσυνη αλλα δεν το εχω κατεβασει γιατι σκευτομαι οτι με αυτο θα ζεστενομαι τωρα με την πολλη ζεστη...το ειχα παρει 40 ευρω..παντωσ περσυ το καλοκαιρι με βοηθησε πολυ στον θηλασμο..το εβαζα και ακουμπουσα πανω το μωρο!!!:)

Από που το είχες πάρει Ειρήνη μου; Κι εγώ το σκέφτομαι αυτό με τη ζέστη... πουφ

Chris 81: 1/6 - Β Επιπέδου

Γιωτίτσα: 3/6 & 10/6 Β Επιπέδου

ploegisi: 4/6 Β Επιπέδου

IRINI83: 4/6 Β Επιπέδου

RENAH: 4/6 - Β Επιπέδου

ellain: 05/06 - B Επιπεδου

Stone: 10/6 - B Eπιπέδου

Angelique1981: 17/6 - Β Επιπέδου & 21/7 επίσκεψη

Από τη λίστα λείπει ο Υπέρηχος (καρδιάς εμβρύου) της Δέσποινας, πότε είναι θυμάστε για να το συμπληρώσουμε;

Αγγελική ο άντρα μου παραγγέλνει συχνα απο ίντερνετ χωρίς πρόβλημα απλως εχει βγάλει μια προπληρωμενη κάρτα.

Γιωτιτσα Αν το αποφασίσω... θα σου δώσω τα χρήματα να μου το παραγγείλει, είμαστε και κοντά άλλωστε... οπότε στα δίνω από πριν

ploegisi τυχερή είσαι με τόσο ύπνο!!! Εγώ και το Σ/Κ που κοιμήθηκα παραπάνω, είχα όλο έννοια, ξυπνούσα συνέχεια και έψαχνα το εκάστοτε στήριγμα της κοιλιάς μου... άσε με τα όνειρα.....

IRINI83 μπράβο για την crp σου!!!!!! Όλο και καλύτερα θα είναι. Για τον αιματοκρίτη όσο "μεγαλώνουμε" τόσο θα πέφτει... γι' αυτό κρέας και λαχανικά

Όσο για τη Μανού, τι να πω, μακάρι να είναι όλα καλά και απλά να μην γράφει... δε θέλω να σκέφτομαι κάτι άλλο......

Καρδιά μου λιώνω, μακριά σου δε ζω...

7P0bp3.png?QSgUFaB8

dOCGp3.png?JHmztYbB

Γνωριστήκαμε: 3/3/2000

Παντρευτήκαμε: 7/7/2007

Ήρθε το μωράκι μας: 14/10/2010

Ήρθε το 2ο αγγελουδάκι μας: 31/1/2013

ΗΡΘΑΤΕ ΛΑΧΤΑΡΕΣ ΜΟΥ!!!

Διαφημίσεις

άντε ρε ειρήνη! πες τα νέα σου τα ευχάριστα πιο νωρίς! όσο για οτν αιματοκρίτη μην αγχώνεσαι! θα σε βολέψει ο γιατρός σου!

εμένα μου πέρασε ευτό με τα όνειρα! μπορεί να είναι που χαλάρωσα γενικότερα! και το φοβήθηκα την περασμένη βδομάδα με τα "χαρμόσυνα" από το γιατρό! αλλά τελικά μια χαρά!

κλέλια εντάξει? ησύχασες λιγάκι?

ρε κορίτσια? το ελενάκι μας που είναι? να κάνει διακοπούλες λέτε?

6umkp3.png

Ήρθες και μας γέμισες χαμόγελα..!!

Jdbyp2.png

Η ζωή έχει τη γεύση που της δίνεις! Κανένα όνειρο δεν είναι άπιαστο, μη σταματάς να ονειρεύεσαι!!!a%3E

Chris 81: 1/6 - Β Επιπέδου

Γιωτίτσα: 3/6 & 10/6 - Β Επιπέδου

ploegisi: 4/6 - Β Επιπέδου

IRINI83: 4/6 - Β Επιπέδου

RENAH: 4/6 - Β Επιπέδου

ellain: 05/6 - B Επιπεδου

Stone: 10/6 - B Eπιπέδου

despina100: 15/6 Υπέρηχος Καρδιάς

Angelique1981: 17/6 - Β Επιπέδου & 21/7 επίσκεψη

οκ - συμπλήρωσα και τον Υπέρηχο της Δέσποινας

Καρδιά μου λιώνω, μακριά σου δε ζω...

7P0bp3.png?QSgUFaB8

dOCGp3.png?JHmztYbB

Γνωριστήκαμε: 3/3/2000

Παντρευτήκαμε: 7/7/2007

Ήρθε το μωράκι μας: 14/10/2010

Ήρθε το 2ο αγγελουδάκι μας: 31/1/2013

ΗΡΘΑΤΕ ΛΑΧΤΑΡΕΣ ΜΟΥ!!!

κοριτσια εχω νεα!!!!!!!!!!!

την κατατροπωσαμε την crp!!!!!!!!!!!!!!!!απο 22-23 που ηταν την προηγουμενη εβδομαδα τωρα πηγαμε στο 12!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!συνεχιζω αντιβιωση αλλεσ 5 μερουλεσ και μετα επαναληπτικο..

το μονο που προβληματιστικα οτι τισ τελευταιεσ εβδομαδεσ ο αιματοκριτησ ηταν 34,5 και σε 1 εβδομαδα πηγε 31,5!!!!!!!!!!!σαν πολυ δεν επεσε?θα ξανατηλεφωνησω στο ντοκτορι (επειδη το ξεχασα πριν να το αναφερω),να δω τι θα μου πει..

άντε ουστ crp ούστ !!!!

μπράβο κουκλίτσα μου, είσαι Super- Douper - October - Power!!!!!!!!!!!!!

:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D

Διαφημίσεις

ήρθα για να σας μοστράρω το καινούργιο μου tickeraki

σε λίγο καιρό - πρώτα ο Θεός - θα το αντικαταστήσω με άλλο πιο γλυκό :)

σας φιλώ και βασίζομαι στην καλή σας ενέργεια για την προσπάθεια μου!

φιλιά μας

ααααα έχω και moto: μιλάω και δεν μασάω !!!!!! χα χα χα :D

ήρθα για να σας μοστράρω το καινούργιο μου tickeraki

σε λίγο καιρό - πρώτα ο Θεός - θα το αντικαταστήσω με άλλο πιο γλυκό :)

σας φιλώ και βασίζομαι στην καλή σας ενέργεια για την προσπάθεια μου!

φιλιά μας

ααααα έχω και moto: μιλάω και δεν μασάω !!!!!! χα χα χα :D

με γεια ρε κουμπάρα! χαχαχαχ! έτσι έτσι! να μιλάς παρά να μασάς!!!

άντε περιμένουμε και το επόμενο!... ξέρεις καλά ποιο!

6umkp3.png

Ήρθες και μας γέμισες χαμόγελα..!!

Jdbyp2.png

Η ζωή έχει τη γεύση που της δίνεις! Κανένα όνειρο δεν είναι άπιαστο, μη σταματάς να ονειρεύεσαι!!!a%3E

Καλε τι ωραια νεα ειναι αυτα????:mrgreen::mrgreen:

Ειρηνιωωωωωωωωωωωωωωω μπραβο παρτα να μαθεις χαμενη crp!!!!:evil::evil:

Τι κανετε σκατουλες μου???καλα σας βλεπω ολες εκτος απο το Κλελουκο μας που το συγχησανε σα δεν ντρεποναι καλε να θες να εισαι σωστη και καλη νονα και να μην σε αφηνουν:roll::roll:που ακουστηκε παλι αυτο δεν ξερω!!!!δεν παει καλα ο κοσμος!!!!

Σηεμερα πηγα στην δουλεια να μαζεψω τα πραγματακια μου, δηλαδη να δινω εντολες να μου τα μαζευουν και εκει που νομιζα οτι θα συγκηνηθω που φευγω με κανανε τουρμπο με κανανε με αυτα που ακουγαν τα αφτια μου δεν στεναχωριεμαι και καθολου λοιπον τους παλιοαναισθητους!!!:rolleyes::rolleyes::cool:

οτι ονειρευόμουν στην ζωή μου,το έχω βρει σε εσενανε ψυχη μου και έχω τα πάντα πια!!!

Τι σου έλεγαν καλό μου?? Θέλανε να φύγεις 10 μέρες πριν γεννήσεις και να επιστρέψεις μόλις βγεις από το μαιευτήριο??

οχι καλε ολοι φευγουμε γιατι τελειωσαν οι συμβασεις μας και δεν μας τις ανανεωνουν φυσικα και ενω ολοι ειχαν τον πονο τους που θα μεινουν ανεργοι και να μαζεψουν τα πραγματα τους αυτοι μας χωνουνε να τους κανουμε δουλειες και αν μπορρουμε λεει επειδη θα αργησουμε να βρουμε δουλειες να πηγαινουμε αφιλοκερδος να τους βοηθαμε, να τα ξυνουν δηλ. αυτοι και να κανουμε τις δουλειες τους εμεις.

Επισης ειχαν προβλημα με τα αρχεια που περναμε αφηστετα λεει εδω μην τα περνετε:shock::shock::shock: και με τι στοιχεια θα παμε εμεις σε δικες καλε με τα χερια μας????

οτι ονειρευόμουν στην ζωή μου,το έχω βρει σε εσενανε ψυχη μου και έχω τα πάντα πια!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...