Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Καλησπέρα κορίτσια και καλή χρονιά! Εύχομαι σε όλες υγεία πάνω από όλα και με το καλό μωράκια για όλες 🙂

Ήθελα να πω πως έχω μια κλειστή gonal 900 μονάδων που λήγει τον 7/2025

Οποία μένει Αθήνα και την χρειάζεται ας μου στείλει μήνυμα!

1 ώρα πρίν, Makelen είπε:

Πολύ άγχος κορίτσια. Τη Δευτέρα θα πάω για μέτρηση ενδομητρίου. Πήρα ένα cyclacur την ημέρα παραπάνω από τον προηγούμενο μήνα, κ θα πάω για πρώτο υπέρηχο 12η μέρα. Αν πάνε όλα καλά..  απο 20/1 έως 23/1 το αργότερο, θα κάνω κ την ετ. Μεθαύριο τα νέα μου...

Καλή επιτυχία κορίτσι μου όλα να πάνε όπως επιθυμείς!

Cafe Οκτώβριος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Καλημέρα Ploegisi, πέρασα πολύ καλα και στεναχωρήθηκα λίγο που γύρισα αλλα τώρα που άνοιξε ο καιρό μου υποσχεθηκε το μωρό μου οτι θα φευγουμε συχνότερα.

Clelia καλώς ή κακώς οτι έγινε έγινε, ευτυχώς με τη νονά του μωρού σου θα είναι όλα καλά και θα ξεχάσεις τις προηγούμενες. Εν τω μεταξύ βλέπω απο το τικεράκι σου οτι μπήκες στον εκτο, τέλεια βρε πως περναει ο καιρός.

Μαράκι μάλλον απο την κούραση θα είναι οι σουβλιές κοίτα να ξεκουράζεσαι όσο μπορείς.

[sIGPIC][/sIGPIC]H0T1p3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 14,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Να 'σαι καλά βρε Γιωτίτσα!! Χαμπάρι δεν πήρα, τόσο σκασμένη είμαι (ΟΥΤΕ ΑΥΤΟ της συγχωρώ). Αλλά όντως μπήκα στον 6ο??????? :D

λευτερομάνα τέλειο το μωρό σας, duracel και αυτό, πάντα τέτοια!!!

GEXxp3.png

Αν ήσουν άνεμος, εγώ σε κράτησα!!

ναι κλέλια! στην 23η μπαίνουμε στον 6ο? καλά βρε! όλες μας περνας???

6umkp3.png

Ήρθες και μας γέμισες χαμόγελα..!!

Jdbyp2.png

Η ζωή έχει τη γεύση που της δίνεις! Κανένα όνειρο δεν είναι άπιαστο, μη σταματάς να ονειρεύεσαι!!!a%3E

Ploegisi στην β' επιπέδου μου έδειξε ότι είναι 5 ημέρες μεγαλύτερο, οπότε άλλαξα το tickerάκι (κλασσική περίπτωση πορωμένης). Στις 17 Ιουνίου που έχω ραντεβού με τον γιατρούλη, ό,τι μας δείξει ο υπέρηχος, πάλι θα το αλλάξω... :tongue:

GEXxp3.png

καλέ κλελια κάτσε σε μια μεριά έχουμε μπερδευτεί μπρος πίσω:tongue::tongue:

ploegisi από ένα πινακάκι που έχω στη 22η βδομάδα μπαίνουμε στο 6ο (και εγώ ακόμη δεν ξέρω τι έχω:tongue:). πάντως το δωμάτιο αυτή τη δόση το βάφουμε ουτέδερα χρώματα:tongue:

Διαφημίσεις

Πάντως πραγματικά ευτυχώς που η Γιώτα με συνέφερε, διότι ακόμα και τα κλάματα έμπηξα προ ολίγου και μετά κάθομαι και λέω: "Υπάρχει λόγος να στενοχωριέμαι? Βρε ουστ!!!"

Μπράβο βρε Γιωτίτσα!!

GEXxp3.png

maraki32 ξεκούραση για τα πονάκια. Κι εμένα με πιάνουν, αλλά ευτυχώς δεν καρατάνε πολύ.

RENAH καλά θα κάνεις να πάρεις μια ακόμα γνώμη και ειδικά από το γιατρό που θα γεννήσεις. Μην ανησυχείς όμως.

Γιωτιτσα καλώς ήρθες ξανά, το ευχάριστο είναι η υπόσχεση που σου έδωσε το μωρό σου, τουλάχιστον μέχρι την επόμενη φορά θα έχεις κάτι να σκέφτεσαι.

Γιωτιτσα και ploegisi είμαι λίγο νυχτοπούλι... η αλήθεια είναι, πέρασε και η μεγάλη υπνηλία του πρώτου μήνα οπότε να' μαστε πάλι στα γνωστά μονοπάτια....

Πάντως τις τελευταίες βραδιές έχω αρχίσει να μη βολεύομαι και πολύ στον ύπνο, δεν ξέρω που να στηρίξω την κοιλιά μου :roll:, τη μια σε κουβερτούλα, την άλλη σε μαλακή πετσέτα.......

πάντως βρήκα αυτό στο internet, αλλά δεν ξέρω αν κάνει δουλειά...:

http://www.mothercare.com/Dream-Genii-pregnancy-feeding-support/dp/B0011EV79C/sr=1-9/qid=1275290571/ref=sr_1_9/277-4783635-5914907?_encoding=UTF8&m=A2LBKNDJ2KZUGQ&n=42860041&mcb=core

το θέμα είναι ότι δεν κάνω αγορές μέσω internet αν και είναι σε καλή τιμή γενικά.......

μαμαλευτερακι μπράβο και στο δικό σου μωράκι!!!!!! Τελικά το σιγουρέψατε ότι είναι αγοράκι; Να φύγουν τα μπλε ερωτηματικούλια;

Βρε Clelia τα κλάματα για μια βλαμμένη; Δεν αξίζει. Το βαφτιστήρι σου να είναι καλά, εσύ και το μωράκι σου φυσικά και άσ' την καρακάξα....

Αλήθεια πως τον/την ονόμασες;;;;

Καρδιά μου λιώνω, μακριά σου δε ζω...

7P0bp3.png?QSgUFaB8

dOCGp3.png?JHmztYbB

Γνωριστήκαμε: 3/3/2000

Παντρευτήκαμε: 7/7/2007

Ήρθε το μωράκι μας: 14/10/2010

Ήρθε το 2ο αγγελουδάκι μας: 31/1/2013

ΗΡΘΑΤΕ ΛΑΧΤΑΡΕΣ ΜΟΥ!!!

Καλή Εβδομάδα Gastro Κόρες μου!!!!!!

Καλώς την Fragolina! Με το καλό το μωράκι σου!

Ρενάκι μου να μας πεις τα νέα σου, όλα καλά θα είναι αλλά έτσι για να μαθαίνουμε κι εμεις (μόνο η Δεσποινα θα είναι δόκτωρ???? θα γίνουμε κι εμείς στο τέλος)

Γιωτίτσα καιρό είχα να σε ακούσω :)

Μαράκι, Αγγελική, Ελένη, Ελένη- Κουμπάρα, Ειρήνη allo!!!

Οι άλλες που χάθηκαν καλέ; Μαρή Χρύσα μου, Έλενα , Vasdeli ???

ποιά ξέχνώ ;;; αυτή κερδίζει παγωτό!

και αφού είπαμε όλα τα καλά να σας αναφέρω ότι :

ΧΑΣΤΟΥΚΙΖΩ ΤΗΝ ΚΑΡΓΙΑ ΤΗΝ ΚΟΥΜΠΑΡΑ ΤΗΣ ΦΙΛΕΝΑΔΑΣ ΚΛΕΛΙΑΣ!!!!!!!

ΣΑΝ ΧΤΑΠΌΔΙ ΘΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΓΟΥΛΙΣΩ ΤΗΝ ΤΣΟΥΧΤΡΑ!!!!!!

ΣΙΧΤΙΡΙΑ :twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted:

Καλημέρα και σε σένα τσιπουράκι γλυκό!!!!!!

Φτου γαμώτο, πάλι χάσαμε το παγωτό... :P

(εγώ αργώ ακόμα...... για γκαστριες αν δεν χάσω καμιά 20αριά κιλά... δεν παίζει)

Λοιπόν αγαπητή, άσε στην άκρη τις δίαιτες και βάλε μπρος με τις ευλογίες μας, άντε τώρα που έχουν και καλό προαίσθημα οι τσουπάρες μας!!!!!!!!

Καρδιά μου λιώνω, μακριά σου δε ζω...

7P0bp3.png?QSgUFaB8

dOCGp3.png?JHmztYbB

Γνωριστήκαμε: 3/3/2000

Παντρευτήκαμε: 7/7/2007

Ήρθε το μωράκι μας: 14/10/2010

Ήρθε το 2ο αγγελουδάκι μας: 31/1/2013

ΗΡΘΑΤΕ ΛΑΧΤΑΡΕΣ ΜΟΥ!!!

καλημερα κοριτσια!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

καλη μασ εβδομαδα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!α και καλα β επιπεδου για οσεσ εχουν!!!!!!!!!!!!!!!!!!

εμεισ εχουμε την παρασκευη!!!!!δεν το σημειωσα στην λιστα...παρακαλω την κυρια γραματευσ να το συμπληρωσει!!:tongue::tongue::tongue:

σημερα εκανα παλι αναλυσεισ...περιμενω πωσ κ πωσ να περασει η ωρα να παρω τηλεφωνο..

χθες ξύπνησα στις 8.30 για να πάμε το παιδί στην εκκλησία να το κοινωνήσω και τελικά το κρατούσε η μαμά του :evil: (!). Εγώ τι ρόλο βαράω, μου λέτε??????????

Μου πρότεινε κουμπαριά για ποιο λόγο, για να κρατήσω το παιδί στο πιστεύω με τσαμπουκά????????

βρε κλαιλουκω μου...μα τετοια συμπεριφορα?ειναι εντελωσ απαραδεκτη η κυρια!!!!!!!!!!!!!μην πω τιποτα χειροτερο...:mad:καταρχην σε ολη την λειτουργια τησ βαπτισησ μονο η νονα κραταει το παιδι!!!και το παραδινει στην μαμα στο τελοσ κανοντασ μετανοια..(τα εχω προσφατα απο τον οκτωβρη κ τα θυμαμαι..:wink:).οταν παλι πασ να το μεταλαβεισ εννοειται το μεταλαμβανει η νονα!!!!!!!!!!!!!!!!αλλιωσ τι ρολο εχει η νονα??????????:confused::rolleyes:

το καλυτερο οπωσ ειπαν και τα κοριτσια ειναι να μιλησεισ καθαρα μαζι τησ!!!!!!!!!!!και απο οτι εχω καταλαβει εισαι ντομπροσ ανθρωποσ ,θελεισ να ξεκαθαριζεισ,αρα μια χαρα θα τησ τα εξηγησεισ...;)

Καλημέρα μπήκα να πω τα νέα μου

πήγαμε χτες γιατρό είδαμε το κουκλάκι μας

322 γραμμάρια στης 20 εβδομάδες είναι....:D:D:D

τρελάθηκα πολύ μεγάλωσε......

.

Όλα καλά σε όλες τις μετρήσεις

αλά μας απαγόρευσε ταξίδι με πλοίο λόγο ιστορικού που έχω:(:(:(:(

δεν βαριέσαι καλές είναι η θήλασες και κοντά :wink:

Φιλία σε όλες

μαμαλευτερακι οτι και θα σε γυρευα!!!!!!πολυ καλα τα νεα σασ!!!!

για το ιστορικο κ ταξιδι με πλοιο ,για ποιον λογο δεν σε αφηνει?ρωταω γιατι ελεγα ΟΤΑΝ σηκωθω και γινω μια χαρα και ξεμπερδεψω με το β επιπεδου καποια στιγμη να παμε καπου μιασ και δεν εχουμε ταξιδεψει για αναψυχη εδω και χρονια...:rolleyes:

Irini να χαίρεσαι την κουκλίτσα σου!!!!!!!!

Πάντα γερή, χαμογελαστή και καλότυχη!!!! Είναι πολύ τυχερή που του χρόνου θα έχει και ένα αδερφάκι να γιορτάσουνε μαζί τα γενέθλιά τους. Βλέπω τα δικά μου τι καλά που παίζουνε μαζί τώρα που μεγάλωσαν λίγο και τα καμαρώνω. Θα της κάνετε το καλύτερο δώρο!!!

σευχαριστω παρα πολυ ελενακι!!να χαιρεσαι κι εσυ την πανεμορφη οικογενεια σου!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!πρωτα ο Θεοσ να μου πανε ολα καλα και οταν γεννησω η αγγελικουλα με την αδελφη τησ θα εχουν ακριβωσ την ιδια διαφορα με τα δικα σου!!

ειρηνάκι να χαίρεσαι την κορούλα σου έστω και καθυστερημένα

Ειρἠνη χρόνια πολλα΄και απο μένα γιατην Αγγελικούλα σου.

.

μαρακι ,γιωτιτσα και ειρηνακι σασ ευχαριστω πολυ πολυ!!!!!!!!!!κι εσεισ οτι επιθειμειτε!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

κοριτσια θυμαστε μια κοπελα την Μανου που ειχε νοσηλευτει και για λιγο στην κλινικη?δεν εχει φανει εδω και καιρο...ευχομαι να πηγαινουν ολα καλα με εκεινην και το μπεμπακι τησ!!!

DnfMp3.pngqTarp3.png

Διαφημίσεις

Πάντως τις τελευταίες βραδιές έχω αρχίσει να μη βολεύομαι και πολύ στον ύπνο, δεν ξέρω που να στηρίξω την κοιλιά μου :roll:, τη μια σε κουβερτούλα, την άλλη σε μαλακή πετσέτα.......

πάντως βρήκα αυτό στο internet, αλλά δεν ξέρω αν κάνει δουλειά...:

http://www.mothercare.com/Dream-Genii-pregnancy-feeding-support/dp/B0011EV79C/sr=1-9/qid=1275290571/ref=sr_1_9/277-4783635-5914907?_encoding=UTF8&m=A2LBKNDJ2KZUGQ&n=42860041&mcb=core

το θέμα είναι ότι δεν κάνω αγορές μέσω internet αν και είναι σε καλή τιμή γενικά.......

αχ βρε αγγελικακι σαν να διαβαζω εμενα!!!!!!!!!!!!!!!!!μπορει και να περασουν 3 ωρεσ για να με κλεψει ο υπνοσ κ αν με κλεψει καθε 3 και λιγο ξυπνη ειμαι...

μαξιλαρι εχω απο την πρωτη μου εγκυμοσυνη αλλα δεν το εχω κατεβασει γιατι σκευτομαι οτι με αυτο θα ζεστενομαι τωρα με την πολλη ζεστη...το ειχα παρει 40 ευρω..παντωσ περσυ το καλοκαιρι με βοηθησε πολυ στον θηλασμο..το εβαζα και ακουμπουσα πανω το μωρο!!!:)

Καλημέρα και σε σένα τσιπουράκι γλυκό!!!!!!

Φτου γαμώτο, πάλι χάσαμε το παγωτό... :P

Λοιπόν αγαπητή, άσε στην άκρη τις δίαιτες και βάλε μπρος με τις ευλογίες μας, άντε τώρα που έχουν και καλό προαίσθημα οι τσουπάρες μας!!!!!!!!

βρε τσιπουριδιον αυτα δεν τα ειπαμε????????????ασε τισ διαιτεσ και βουρ στο ψητο λεμε!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

DnfMp3.pngqTarp3.png

Chris 81: 1/6 - Β Επιπέδου

Γιωτίτσα: 3/6 & 10/6 Β Επιπέδου

ploegisi: 4/6 Β Επιπέδου

IRINI83: 4/6 Β Επιπέδου

RENAH: 4/6 - Β Επιπέδου

ellain: 05/06 - B Επιπεδου

Stone: 10/6 - B Eπιπέδου

Angelique1981: 17/6 - Β Επιπέδου & 21/7 επίσκεψη

Ειρήνη ήσουν ήδη στη λίστα, αλλά δεν είχε το β' επιπέδου! γραμματέας δεν είμαι, αναπληρώνω για λίγο την επίσημη!

προχθες είχε και η Γκρέτα: 29/5 - Β Επιπέδου... μάθαμε τίποτα? όσο για τη μανού, δεν έχει μπει εδώ και καιρό, της έχω στείλει και pm αλλά δε μου έχει απαντήσει... δεν ξέρω...

6umkp3.png

Jdbyp2.png

Η ζωή έχει τη γεύση που της δίνεις! Κανένα όνειρο δεν είναι άπιαστο, μη σταματάς να ονειρεύεσαι!!!a%3E

Τσιπουριτσα καλημέρα, μου λείψατε όλες πολύ.

Clelia όποτε θες να σου φτιάχνω τη διαθεση εγω εδώ είμαι, ααα και δεν κλαίμε για πράγματα που δεν αξίζουν τον κόπο. Τώρα που την ανέλαβε και η Τσιπούρα μην φοβάσαι τίποτα.

Αγγελική ο άντρα μου παραγγέλνει συχνα απο ίντερνετ χωρίς πρόβλημα απλως εχει βγάλει μια προπληρωμενη κάρτα.

[sIGPIC][/sIGPIC]H0T1p3.png

Τσιπούρα πολύ γέλιο η αντίδρασή σου!!! Απλά έπρεπε να έβλεπες τσαμπουκά εκείνη την στιγμή από την μεριά μου :tongue:.

Το μωρό το ονομάσαμε Άγγελο-Δημήτριο αλλά το φωνάζουμε Άγγελο...

Για την ΜΑΝΟΥ παιδιά και εγώ ανησυχώ, δεν ξέρω τι να πω...

Ευτυχώς που μου θυμήσατε το site της mothercare. Τελικά να πάρω μαγιό από εκεί? Κάτσε να μπω να δω πόσες μέρες κάνει για να έρθει και θα σας πω...

GEXxp3.png

τι να πω... φτου φτου μη με ματιάσω, όχι απλά κοιμάμαι, ξεραίνομαι!!! μιλάμε και για φουλ 9ωρο... κάποιες φορές 4+4 ώρες (με κατούρημα ενδιάμεσα). και μπρούμυτα ξαπλωτές! όχι λίγο πλάγια και πόδια λυγισμένα! ακόμη το ευχαριστιέμαι πολύ! μεσημέρι βέβαια καθόλου δεν κοιμάμαι, απλά ξαπλώνω να ξεκουραστώ όποτε δεν έχω μάθημα.

6umkp3.png

Jdbyp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...