Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 53 λεπτά , Makelen είπε:

Πολύ άγχος κορίτσια. Τη Δευτέρα θα πάω για μέτρηση ενδομητρίου. Πήρα ένα cyclacur την ημέρα παραπάνω από τον προηγούμενο μήνα, κ θα πάω για πρώτο υπέρηχο 12η μέρα. Αν πάνε όλα καλά..  απο 20/1 έως 23/1 το αργότερο, θα κάνω κ την ετ. Μεθαύριο τα νέα μου...

Κορίτσι μου σου εύχομαι μέσα από την καρδιά μου να είναι ο μήνας σου 

Cafe Οκτώβριος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Που είστε βρε κοιλίτσες;;;;;

Βολτάρατε όλη μέρα ε;

Καλά κάνετε!!!!!

Άντε πέρασα να πω μια καληνύχτα και όνειρα γλυκά!!!!!!!

Clelia πάντα άξια νονά. Να φροντίζεις για πάντα το βαφτιστήρι σου, όσο για τη μαμά του.....

tsipouraki ενδιαφέρον πολύ το video, δεν πρόλαβα να το δω όλο αλλά θα επανέλθω σίγουρα!!!!

Φιλάκια!!!!!!

Καρδιά μου λιώνω, μακριά σου δε ζω...

7P0bp3.png?QSgUFaB8

dOCGp3.png?JHmztYbB

Γνωριστήκαμε: 3/3/2000

Παντρευτήκαμε: 7/7/2007

Ήρθε το μωράκι μας: 14/10/2010

Ήρθε το 2ο αγγελουδάκι μας: 31/1/2013

ΗΡΘΑΤΕ ΛΑΧΤΑΡΕΣ ΜΟΥ!!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 14,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλημέρα,

με λένε Δέσποινα και γράφτηκα στο cafe για να έχω κι εγώ παρεούλα στη διαφορετική (γι'αυτές που το ζουν πρώτη φορά) αυτή εμπειρία.

Πρώτα ο Θεός θα γίνω μάμα τον Οκτώβρη στο Μητέρα.

Την Τρίτη θα πάω για β' επιπέδου και προφανώς εκεί οφείλονται και οι αυπνίες μου :P (και γράφω τέτοια ώρα!)

Σας φιλώ όλες :)))

ttB9p3.png

Καλημέρα και καλή εβδομάδα!!!

Σε λίγο αναχωρώ για την δουλειά μου, βάρβαρο ξύπνημα γενικώς, σήμερα όμως σηκώθηκα 10' νωρίτερα (κάτι βλακείες κάνω ώρες-ώρες)...

fragolina καλώς μας ήρθες!! Θα έχεις σίγουρα καλά αποτελέσματα στην Β' επιπέδου, υπομονή μέχρι τότε... Μέχρι να έρθει εκείνη η μέρα σου φαίνεται αιώνας βέβαια, μετά αναρωτιέσαι: "Βρε πώς πέρασε έτσι ο καιρός...".

Θέλεις να μας πεις την ΠΗΤ σου και πότε γεννάς? Επίσης -αν ξέρετε- το φύλο του νινιού σας... Φτιάχνουμε ένα πινακάκι με αυτές τις πληροφορίες, γι' αυτό και ρωτάω...

GEXxp3.png

Αν ήσουν άνεμος, εγώ σε κράτησα!!

καλημέρα κοριτσάκια τι μου κάνετε; εμείς από χτες ξεκινήσαμε να βάφουμε το σπίτι οπότε πάλι στι τρέξιμο είμαστε αλλά τουλάχιστον αυτή τη βδομάδα τελειώνουν τα βάσανα μου και θα μαζευτώ και εγώ στο σπιτάκι μου.

από αυτά που θυμάμαι:

ειρηνάκι να χαίρεσαι την κορούλα σου έστω και καθυστερημένα

κλέλια μου πάντα άξια να σου ζήσει το βαφτιστήρι.

fragolina καλωσήρθες στην παρεούλα μας και με το καλό η β επιπέδου

εμείς τα βλαστοκύτταρα την πρώτη φορά τα φυλάξαμε σε ιδιωτική τράπεζα καλώς ή κακώς στο εξωτερικό. το μόνο που εύχομαι και ευχόμουν όταν το κάναμε ήταν να μην τα χρειαστεί ποτέ στη ζωή του ο μικρούλης μου. τώρα δεν ξέρω το σκέφτομαι αν θα τα κρατήσω.

ρε κορίτσια να σας ρωτήσω σας πιάνουν τίποτα πόνοι χαμηλά όμως στην κοιλιά σας σουβλιές ένα πράγμα. εμένα την παρασκευή με πόναγε τόσο πολύ που ούτε όρθια δεν μπορούσα να σταθώ. ευτυχώς από τότε δεν με ξαναέπιασε αλλά ανυσυχώ τέτοια θα έχω. στην 1η εγκυμοσύνη δεν είχα τέτοια βέβαια δεν έκανα ότι κάνω τώρα με τις δουλειές και το μικρό

Καλημερα μανουλες!!!!

Δεν σας προλαβαινω λεμε....

Επειδη και γω δεν θυμαμαι πολλα ,θα κανω πονηρια....χιχιχιιχιχιχ:D

από αυτά που θυμάμαι:

Ατα και απο μενα!!!

Σημερα παω νοσοκομειο ,στις 12 ειναι η μια απο τις 2 επιλογες για να γεννησω(η αλλη ειναι της Αλεξανδρουπολης) .Θα παω κατα τις 12 να μου ανοιξουν καρτελα να μεδουν και να παρω και μια ΤΡΙΤΗ γνωμη για ενα θεματακι που εχω στον τραχηλο!!!Οενα ςγιατρος λεει οτι εχω μικρο πολυποδα ,ο αλλος οτι ειναι ο τραχηλος ετσι απο την πρψτη γεννα(σαν δυσμορφια να το πω..να το πω οπως το ειπε αυτος..σαρκιο ..και δεν το πειραζουμε!!!Δηλαδη ο πρωτος λεει οτι ειναι πολυποδας(η μαλλον εγινε ,ενω στην αρχη ηταν αυτο που ελεγε κι ααλλος ..σαρκιο) και το βγαζουμε κατα την διαρκεια της γεννας και ο δευτερος λεει δεν το πειραζουμε.Και επειδη παιζει να γεννησω νοσοκομειο ας το δουν και εκει να δουμε τι θα πουν..Ουφ τα πα!!!Ενα αχγουλακι το χω..δεν το χω;;;Αυτα με τρελενουν..οταν δεν ειναι σιγουρη!!!Οταν μου πει ο αλλος ειναι αυτο κι αυτο..οκ!!Αλλα ετσι πια!!!

Εδω γυρω θα μαι...μεχρι τις 12!!!Και μετα τη μια θα ρθω να σας πω τα νεα!!!!

Φιλακιαααααααααααααααααααααα

Καλη εβδομαδα!!!

Διαφημίσεις

fragolina_3834 Καλώς μας ήρθες και με το καλό το μωράκι σου. Να έχεις μια τελειόμηνη εγκυμοσύνη και τέλεια αποτελέσματα στη Β επιπέδου!!!!!!!!

Καρδιά μου λιώνω, μακριά σου δε ζω...

7P0bp3.png?QSgUFaB8

dOCGp3.png?JHmztYbB

Γνωριστήκαμε: 3/3/2000

Παντρευτήκαμε: 7/7/2007

Ήρθε το μωράκι μας: 14/10/2010

Ήρθε το 2ο αγγελουδάκι μας: 31/1/2013

ΗΡΘΑΤΕ ΛΑΧΤΑΡΕΣ ΜΟΥ!!!

Κορίτσια καλημέρα και καλη εβδομαδα, επιστράψαμε κι εμεις στη βάση μας και τωρα τα κεφάλια μεσα. Σας διαβαζα κι απο κει αλλα η συνδεση σερνότανε και το να γράψω κιόλας ήταν μαρτύριο, λοιπόν τώρα τι θυμάμαι:

Esperanza k Ploegisi μην μου αγχωνεσται καθόλου είμαι σίγουρη οτι όλα θα πάνε πολυ καλά με τα μωράκια σας.

Δέσποινα καλα παίδί μου τι μπέμπαρο έχεις, ολα τέλεια με το Β-επιπέδου αν και μας έσκασες λίγο.

Vasdeli όλα καλά βλέπω, χαίρομαι που το πήρες απόφαση και έβαλες και τικεράκι, και εσένα για κοριτσάκι σε βλέπω πάντως.

Clelia μου πάντα άξια γλυκιά μου και τέλος καλό όλα καλά με τη βάφτιση γιατι είχες αγχωθεί λιγάκι.

Ειρἠνη χρόνια πολλα΄και απο μένα γιατην Αγγελικούλα σου.

Fragolina καλως μας ήρθες με το καλό το μωράκι σου κι εμείς εδω θα είμαστε να λέμε τα άγχη μας.

Ρένα περιμένουμε τα νέα σου απο το νοσοκομείο.

Sorry αν ξέχασα κάτι, στις υπόλοιπες κοπέλες φιλάκια.

[sIGPIC][/sIGPIC]H0T1p3.png

RENAH να μην έχεις άγχος! Απ' ό,τι κατάλαβα, είναι κάτι που αντιμετωπίζεται. Οπότε περιέργεια να έχεις για το τι πρόκειται, όχι άγχος... Αλλά πες μας να το μάθουμε και εμείς:D.

Παιδιά ευχαριστώ πολύ για τις ευχές σας αλλά πραγματικά δεν έχω καμία διάθεση πια... Έχω ξενερώσει απίστευτα με όλη αυτό το καραγκιοζιλίκι που παίχτηκε και όσο δεν είχα εκνευριστεί το Σάββατο μου βγαίνει ώρα με την ώρα (αναδρομικά). Απλά, ξέχασα να σας πω πως χθες ξύπνησα στις 8.30 για να πάμε το παιδί στην εκκλησία να το κοινωνήσω και τελικά το κρατούσε η μαμά του :evil: (!). Εγώ τι ρόλο βαράω, μου λέτε??????????

Μου πρότεινε κουμπαριά για ποιο λόγο, για να κρατήσω το παιδί στο πιστεύω με τσαμπουκά????????

Εννοείται πως κάτι καλό δεν άκουσα (πχ. Ωραία βάφτιση έκανες κλπ), προφανώς ήμουν υποχρεωμένη για κάποιον λόγο και δεν το ήξερα...

Εν τω μεταξύ όλοι μου λένε "Το παιδί τι φταίει, αυτό να την πληρώσει" κλπ. Συγνώμη, εγώ φταίω? Ή τις βλακείες και τους χαζοεγωισμούς μιας παράλογης θα τους καταπιώ σαν να μην τρέχει τπτ?

Το ότι μία φορά βάφτισα στην ζωή μου της λέει τπτ της κυρίας? Υποτίθεται ότι θα ήταν μια σημαντική μέρα για μένα και αυτή μου την χάλασε...

Είμαι πάρα πολύ απογοητευμένη...

GEXxp3.png

Clelia μην τα σκέφτεσαι τωρα και χαλιέσαι αν και δεν ξέρω τι σχέση είχατε με την κυρία πρίν, το καλύτερο τώρα είναι να την πιάσεις και να της πείς οτι για σένα αυτο είναι πολύ σημάντικό και να μην σε αφήνει να συμετέχεις σου στοιχίζει. και αν δεν καταλαβαίνει και σου λέει λα λα λα βλακείς στείλε την Tsipoura να την τακτοποιησει, πάντως μην στεναχωριέσαι, δεν αξίζει τον κόπο.

[sIGPIC][/sIGPIC]H0T1p3.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα μπήκα να πω τα νέα μου

πήγαμε χτες γιατρό είδαμε το κουκλάκι μας

322 γραμμάρια στης 20 εβδομάδες είναι....:D:D:D

τρελάθηκα πολύ μεγάλωσε......

.

Όλα καλά σε όλες τις μετρήσεις

αλά μας απαγόρευσε ταξίδι με πλοίο λόγο ιστορικού που έχω:(:(:(:(

δεν βαριέσαι καλές είναι η θήλασες και κοντά :wink:

Φιλία σε όλες

:tongue::tongue:

Αντε βρε clelia...τι κριμα!!!!Πραγματικα πολυ κριμα.Θεωρω πολυ σημαντικο προσωπο στη ζωη του παιδιου μου την νονα-νονο!!!Γι αυτο πρεπει και οι κουμπαριες να ειναι πολυ προσεκτικες επιλογες και απο τις δυο πλευρες

Τι να πω βρε Γιωτίτσα, ενώ συνήθως έχω πολύ καλό κριτήριο για τους ανθρώπους, τα έχω κάνει σκ-τά με τις κουμπαριές μου...

Με την μαμά του μικρού είμαστε συνάδελφοι και την έχω εξυπηρετήσει αφάνταστα. Μια χαρά παρέα κάναμε, πού να περιμένω την λόξα καθεμιάς? Μα έχεις ξανακούσει παπά να αποτρέπει την νονά από το να κρατάει το μωρό?? Προφανώς έτσι του είπε να κάνει...

Μου πρότειναν να με παντρέψουν κάτι οικογενειακοί φίλοι, η κουμπάρα με περνάει 15 χρόνια, λύσσαξε να βγει καλύτερη από μένα στον γάμο πράγμα το οποίο βέβαια δεν έγινε(δικό της πρόβλημα), μετά όποτε θυμόταν μου πέταγε τις κακιούλες της διότι την έχει δει λίγο ανταγωνιστικά την όλη κατάσταση. Και τώρα πολύ απλά έχουν εξαφανιστεί επειδή τόλμησα να μείνω έγκυος και προφανώς φοβούνται μην τους ζητήσω να το βαφτίσουν.

Πιστεύω πως τουλάχιστον δεν έχω πέσει έξω στο ΔΙΚΟ ΜΟΥ παιδί, καθώς το έχει "καπαρώσει" για νονά μία φίλη μου που την ξέρω 25 χρόνια και είναι πολύ καλό παιδί...

GEXxp3.png

ρε κλέλια μου μην στεναχωριέσαι και χαλάς τη ζαχαρένια σου ειδικά τώρα και στην κατάστασή σου. σημασία έχει να είσαι καλά με το παιδί πρωταρχικά.

αλήθεια τι σχέση έχετε με τη μαμά είστε φίλες ή απλώς σου πρότεινε να βαφτίσεις;

καλημέρα κοριτσάρες μου!

καλή βδομάδα! μπαίνει και το καλοκαιράκι αύριο, το περιμένω πως και πως!!!

κλέλια μου! να σου ζήσει, δε σου ευχήθηκα! όσο για την κουμπάρα σου, πρέπει νομίζω να της δώσεις να καταλάβει ότι για σένα δεν ήταν αγγαρεία ή παιχνίδι όλο αυτό! στο κάτω κάτω το παιδάκι δικαιούται να έχει μια νονά που θα το φροντίσει όπως του αξίζει και όχι επειδή έτσι πρέπει!

γιώτα καλημέρα! χάθηκες? πως τα πέρασες???

Fragolina καλώς όρισες και όλα να πάνε κατ' ευχήν!

μαμαλευτερακι μπράβο με τον μπέμπαρο! είναι βέβαιο ότι είναι αγοράκι ε?

αγγελικούλα!!! τα τσιγάρα τα ποτά και τα ξενύχτια... ξέρεις τι λέει μετά ε? άντε να μου προσέχεις τη μικρή σου και να κοιμάσαι νωρίς! αν δε μπορείς, πιες ένα ζεστό χαμομηλάκι!

ρένα μου περιμένουμε νέα σου!

ελένη μου το όνομα για μένα είναι στάνταρ! το είχα πει από πολύ νωρίτερα και το είχα συζητήσει και με τον άντρα μου από χρόνια! τώρα που θα είναι κοριτσάκι, θα το πούμε Δήμητρα, στην πεθερά μου αλλά και στον άντρα μου! και βεβαίως ο δικός μου τα χει κάνει πάνω του από τη χαρά του! όσο για τα βλαστοκύτταρα, κι εγώ το ψάχνω και θα σας πω σύντομα!

ειρηνάκι να ξεκουράζεσαι! μην είσαι ταλαίπωρη μωρέ!!! άντε θα σας μαλώσω που ξενυχτάτε!

τρελή μου κουμπαρούλα! άσ' τους να λένε!!! ακούς εκεί 20 κιλά! μια χαρά μπορείς και τώρα!

vasdeli συγχαρητήρια!

πετρούλα μου πέρασες καλά το σκ?

ααα!!! να ρωτησω κατι για να μου απαντησουν οι πρωινες!!! ειπε σε καμια σας το ντοκτορι να κανει καμπυλη σακχαρου απο τωρα;;γιατι μου ειπε η γιατρος να την κανω σε 2 εβδομαδες (μπλιαααξξξξξ!!!)..νωρις δεν ειναι ομως;; στη μελινα την ειχα κανει στον εβδομο:shock::shock:

Δεσποινάκι μου κατ' αρχήν συγχαρητήρια για τα τέλεια αποτελέσματα του μωρού σου! άντε να βγει ένας μπέμπαρος μούρλια!!

όσο για την καμπύλη ζαχάρου έκανα κι εγώ την περασμένη εβδομάδα, αλλά το το είχαμε κανονισμένο γιατί υπάρχει ιστορικό ζαχάρου στην οικογένεια και είναι καθαρα προληπτικό. θα την ξανακάνω στην 28η εβδομάδα που είναι και η κανονική της ημερομηνία.

καλημέρα κοριτσάκια τι μου κάνετε; εμείς από χτες ξεκινήσαμε να βάφουμε το σπίτι οπότε πάλι στι τρέξιμο είμαστε αλλά τουλάχιστον αυτή τη βδομάδα τελειώνουν τα βάσανα μου και θα μαζευτώ και εγώ στο σπιτάκι μου.

από αυτά που θυμάμαι:

εμείς τα βλαστοκύτταρα την πρώτη φορά τα φυλάξαμε σε ιδιωτική τράπεζα καλώς ή κακώς στο εξωτερικό. το μόνο που εύχομαι και ευχόμουν όταν το κάναμε ήταν να μην τα χρειαστεί ποτέ στη ζωή του ο μικρούλης μου. τώρα δεν ξέρω το σκέφτομαι αν θα τα κρατήσω.

ρε κορίτσια να σας ρωτήσω σας πιάνουν τίποτα πόνοι χαμηλά όμως στην κοιλιά σας σουβλιές ένα πράγμα. εμένα την παρασκευή με πόναγε τόσο πολύ που ούτε όρθια δεν μπορούσα να σταθώ. ευτυχώς από τότε δεν με ξαναέπιασε αλλά ανυσυχώ τέτοια θα έχω. στην 1η εγκυμοσύνη δεν είχα τέτοια βέβαια δεν έκανα ότι κάνω τώρα με τις δουλειές και το μικρό

άντε ρε μαράκι να τακτοποιηθείς κι εσύ στο σπίτι σου! έχω μια βδομάδα που τελείωσαν τα δικά μου (έμειναν βέβαια συμμαζέματα), και ησύχασε το κεφάλι μου! όσο για τις σουβλιές, έχω κι εγώ συχνά, τουλάχιστον μι αφορά την εβδομάδα και κυρίως μετά απο ζόρικη μέρα... ο γιατρός μου είπε να μην ανησυχώ, δεν είναι κάτι... ξεκούραση θέλει!

6umkp3.png

Ήρθες και μας γέμισες χαμόγελα..!!

Jdbyp2.png

Η ζωή έχει τη γεύση που της δίνεις! Κανένα όνειρο δεν είναι άπιαστο, μη σταματάς να ονειρεύεσαι!!!a%3E

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...