Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 19 λεπτά , Neverstop είπε:

Χαχαχα θα επανέλθω σε σχόλιο  μόλις ξεκινήσω δουλειά! Προς το παρόν όλα καλά!! 

Ανυπομονώ! Εύχομαι να είναι εύκολη η επιστροφή σου. Μην αγχώνεσαι όμως και μην πιέζεσαι. Και αποδεξου τον άντρα σου όσο αργός και αν είναι στις οικιακές δουλειές. Θα μάθει, είναι μικρός ακόμα. 

Και δεν ξέρω αν είναι όλοι αργοί, και ο άντρας μου είναι χαχαχχα αλλά τον αφήνω. Τα κάνει βέβαια τέλεια και ας κάνει 5 ώρες το σύνθετο του σαλονιού 😂

Cafe Οκτώβριος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Ειρήνη να χαίρεσαι το κοριτσάκι σου!! Χιλιόχρονη να είναι και τυχερή!!!

Συγνώμη που δεν σου ευχήθηκα χθες, αλλά η Δέσποινα με άγχωσε και στην ουσία την έψαχνα, δεν διάβαζα τα άλλα μνμ τόσο προσεκτικά...

Δέσποινα άντε βρε κοριτσάκι!! Και αυτός ο γιατρός, δεν μπορούσε ταυτόχρονα με τις μετρήσεις να λέει θετικά σχόλια? Α, πα πα!! Άγχος!!

tsipoura, τέλεια η φώτο σου!!! Έτσι θα είναι και το μωρό σου!! Τέτοια έλεγα και στην vasdeli τον Απρίλη που γκαστρώθηκε :D, οπότε: το νου σου!!!

GEXxp3.png

Αν ήσουν άνεμος, εγώ σε κράτησα!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 14,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Ειρήνη να χαίρεσαι το κοριτσάκι σου!! Χιλιόχρονη να είναι και τυχερή!!!

Συγνώμη που δεν σου ευχήθηκα χθες, αλλά η Δέσποινα με άγχωσε και στην ουσία την έψαχνα, δεν διάβαζα τα άλλα μνμ τόσο προσεκτικά...

Δέσποινα άντε βρε κοριτσάκι!! Και αυτός ο γιατρός, δεν μπορούσε ταυτόχρονα με τις μετρήσεις να λέει θετικά σχόλια? Α, πα πα!! Άγχος!!

tsipoura, τέλεια η φώτο σου!!! Έτσι θα είναι και το μωρό σου!! Τέτοια έλεγα και στην vasdeli τον Απρίλη που γκαστρώθηκε :D, οπότε: το νου σου!!!

το νου σου ,το νου σου τσιπουριδιακι!!!!!!!!εμεισ εδω παραμονευουμε!!!!:tongue:περιμενουμε απο στιγμη σε στιγμη..!!!!!!

κλελουκω μου σε ευχαριστω πολυ!!!!!!!!κι εσυ με το καλο να γεννησεισ την βασιλισσα σου!!!!

ναι βρε δεσποινιω ,απο πριν ηθελα να το γραψω....μασ πηγεσ την ψυχη μασ στην κουλουρη!!!!!!!!!!!!!!!!!ευτυχωσ ολα καλα!!!!!!!!!!!!!!

αχ βρε κοριτσια εχω μαθει τον gummy bear σε ολεσ τισ εκδοχεσ ,σε ολεσ τισ γλωσσεσ και γενιακα το cd με 24 τραγουδια...:tongue::tongue::tongue::tongue:αυτο ακουω και τωρα...αχ αυτη η αγγελικουλα μου!!!του χρονου θα το μαθετε κι εσεισ απεξω και ανακατωτα!!!!!!!!!!!!!!:tongue::tongue::tongue:

(οι μανουλεσ που εχουν ηδη ζουζουνοφατσακια σιγουρα το εμαθαν ηδη..!!!!!!!):):)

DnfMp3.pngqTarp3.png

Γειά σου βρε Βασούλα!!

Και εγώ έχω αυτή την απορία και μέχρι τώρα δεν το έχω ψάξει σε βάθος - ούτε έχω ρωτήσει τον γιατρό μου για τα βλαστοκύτταρα.

Μέχρι πρότινος σκεφτόμουν να σκάσω περίπου 2000 για ιδιωτική φύλαξη, αφού έτσι είχα την εντύπωση ότι αν ποτέ χρειαστεί το μωρό μου κάτι (αχρείαστα να είναι), ανά πάσα ώρα και στιγμή να έχω το μόσχευμα (έτσι λέγεται?)

Αλλά και σύμφωνα με όσα ψιθυρίζονται, όλοι στο τέλος θέλουν δημόσια φύλαξη και δεν νομίζω να έχει να κάνει με το κόστος... Τα μωρά μας να είναι καλά και βγαίνουμε και στην Συγγρού (εγώ τουλάχιστον και πιστεύω πως πολλές μανούλες έτσι σκέφτονται).

Γιατί όλοι θέλουν δημόσια φύλαξη? Και αααααααααααν κάποια χρειαστεί βλαστοκύτταρα, πώς θα ξέρει ότι αυτά που θα έχει η ίδια δώσει, δεν θα έχουν χρησιμοποιηθεί σε άλλο μωράκι, οπότε το δικό της μωρό στην ουσία θα μείνει ξεκρέμαστο? Με την ιδιωτική φύλαξη δεν έχουμε σίγουρο μόσχευμα???

Κάποια τσούπρα είχε βάλει ένα Link πριν από λίγες μέρες, αλλά πραγματικά δεν έχω βρει χρόνο να το κοιτάξω...

GEXxp3.png

εσπεραντζα νιωθω κι εγω καποιεσ φορεσ οτι οι γιατροι λενε κατι απλα για να πουν κατι!!ασχετα οτι μασ κοψοχολιαζουν!!ειμαι απολυτα σιγουρη οτι εχεισ ενα υγιεστατο μπεμπε!!εξαλου και σαν τιμη να το παρεισ το 1/6500 ειναι παρα παρα πολλη καλη τιμη!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ευχαριστώ πολύ για τη συμπαράσταση!

αρχίζω να συνέρχομαι γιατί ξανατηλεφώνησα τη γεννετίστρια και ήταν το ίδιο καθησυχαστική λέγοντας ότι δε συστήνει άμνιο και ότι αυτό το εύρημα από μόνο του δεν είναι αξιολογίσιμο εφόσον όλα τα άλλα είναι τέλεια.

Τι να πω ελπίζω να είναι καλά το αγγελούδι μου γιατί δε σκοπεύω να το βάλω σε κίνδυνο. Δε μας ήρθε τόσο εύκολα..

Φιλιά σε όλες

Διαφημίσεις

Ειδες βρε esperanza μου;;Για να σου λένε οι γιατροί κατι ξερουν...

Περιμενα και εγω να μου πουν οτι δεν υπαρχει λόγος αλλα εκεινοι αλλα σχεδια ειχαν..αμ δεν καταλαβαν όμως..

Τα ειπαμε και χτες κατσε να ηρεμησεις και να δεις πως δεν υπαρχει λόγος να ανησυχεις για τπτ!!!

Ειρηνακι να χαίρεσαι το κοριτσακι σου και να ειναι πάντα γερη!!!Αχ μωρε με συγκινησες που εγραψες οτι νομισες πως εκανα τωρα την αμνιο και με σκεφτοσουν..

Αληθεια εμεις που θα κλεισουμε τα 2 και εχουμε τρελα με τον gummy γιατι δεν τον τραγουδαμε ακομη, οεο???

Δεσποινα just PERFECT!!!!!Τελικα ολο το αγχος ήταν για να μεινει αυτη η απέραντη χαρα!!!Πάειιιιιιιιιι κι ατοοοοο (όπως θα ελεγε κι ο γιος μου)

Οσον αφορα τα βλαστοκυττρα εγω τα εκανα δωρεα στη Δημοσια τραπεζα της Αθηνας μετα απο πολύυυυυυ ψαξιμο και πλήρωσα 1000 ευρω και για δικη μας φυλαξη (οποιος θελει το κανει)

Απο περισυ λειτουργει και στο Παπανικολαου της Θεσσαλονικης και πλέον για μενα θα ειναι πολύ πιο ευκολο γιατι για να τα στειλω στην Αθηνα καλεσα εταιρια μεταφορας βιολογικου υλικου πλήρωσα αρκετουτσικα αλλα αξιζε τον κοπο

Φιλακια σε ολες σας και καλά να περασετε!!!

BagRp2.png Spetp2.png eoYFp2.png

Ναι, ναι! Τέτοια μου έλεγε κι εγώ δεν την πίστευα....Είναι εγγύηση λέμε.....

Τέτοια ώρα θα έχεις τελειώσει,νόνα, ε;:tongue:

Είμαι πλέον μια πολύτεκνη μαμά!

I have been blessed with five angels!!!

qwlrp3.png

Ναι, τώρα γυρίσαμε σπίτι!!

Είμαι επισήμως νονά!!!

Παίχτηκε και ένα σκηνικό, αλλά το ξεπεράσαμε... Η μαμά είχε την εντύπωση ότι εκείνη θα κρατάει το μωρό από την αρχή μέχρι το τέλος. Νόμιζε ότι η νονά είναι διακοσμητικό στοιχείο και απλά θα κρατάει το πόδι του μπέμπη σε όλη την διάρκεια του μυστηρίου :roll:. Είχε συνεννοηθεί και με τον παπά με το πρόσχημα ότι είμαι έγκυος και δεν κάνει, θα κουραστώ.

Να φανταστείτε πριν το "πιστεύω" μου λέει ο παπάς "Να, βάλε το χέρι σου γύρω από τους ώμους του μπέμπη" (το κρατούσε μέχρι τότε η μαμά του). Εγώ βέβαια του λέω "Όχι, αγκαλιά μου!!" (τσαμπουκάς) και στην ουσία αγκαλιάζω το παιδί για να το πάρω. Μου λέει ο παπάς "Μα, να του ταράξουμε την γαλήνη?":confused:, και του ξανααπαντώ "Ναι, αλλά εγώ μια φορά βαφτίζω" (ξανά-μανά τσαμπουκάς). Ααααααααααααααααα. Αλλά, εντάξει, το ξεπεράσαμε, ο μπέμπης ψιλοέκλαιγε όπως όλα τα μωρά που βαφτίζονται, πόσο μάλλον αφού ήταν μία εβδομάδα στο νοσοκομείο χιλιοτρυπημένο και χθες βγήκε!!

Αυτά...

Σας φιλώ, πάω να δω το τραγουδάκι μας...

GEXxp3.png

Stone, αφού έδωσες 1000 ευρώ, τότε ποιο το νόημα να φυλάξεις τα βλαστοκύτταρα σε δημόσια τράπεζα?? Αφού υπάρχει περίπτωση να χρησιμοποιηθούν για άλλο παιδάκι... Ή στην ουσία έδωσες 2 δείγματα: 1 για δημόσια χρήση και 1 αποκλειστικά για το παιδάκι σου?? (Συγχωρέστε με αλλά δεν έχω καταλάβει ΚΑΘΟΛΟΥ την διαφορά και μπορεί να πετάω κοτσάνες...)

Υ.Γ. Ωραίο το τραγουδάκι μας!! Μου άρεσε που ήταν όλο στα ελληνικά. Τόσο άσχετη που ήμουν, δεν είχα ιδέα με τι τραγούδι πηγαίναμε. Ήξερα μόνο ότι λέγεται "ΩΠΑ", ότι το τραγουδάει ο Αλκαίος και ότι έχει μείνει μισός από την δίαιτα

GEXxp3.png

Κλέλια πάντα αξια!!!!Να σου ζησει το βαφτιστηρι, ειναι μεγαλη ευλογια να γινεσαι πνευματικος γονιος

Οσο για τα παραλειπόμενα συμβαινουν και στις καλύτερες οικογενειες..και εγω γνωριζω οτι σχεδον καθ'ολη τη διαρκεια του μυστηριου και ειδικα την ωρα που ακουγεται το ΠΙΣΤΕΥΩ το παιδι πρεπει να το κραταει ο νονος..

Τελος καλό , όλα καλα!!!

Ναι ηταν σαν να εδωσα δυο δειγματα απλά υπήρχαν οδηγιες στην περιπτωση που θελει ο γονεας να κρατησει και για δικη του φυλαξη να συλλεχθει μεγαλύτερη ποσότητα αιματος και κομματι λωρου

BagRp2.png Spetp2.png eoYFp2.png

Διαφημίσεις

καλημερα κοριτσια!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

παλι απο τισ 7 ξυπνη!!!τι χαλι και αυτο?για να κοιμηθω πρεπει να περασουν ωρεσ αμετρητεσ και μετα πρωι πρωι πανω!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:mad::mad::mad:

κλελουκω παντα αξια!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!να χαιρεσαι το βαπτιστηρι σου και να ειναι γερο και καλοτυχο!!!καλη αναρρωση στο καημενουλη!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ειρηνακι να χαίρεσαι το κοριτσακι σου και να ειναι πάντα γερη!!!Αχ μωρε με συγκινησες που εγραψες οτι νομισες πως εκανα τωρα την αμνιο και με σκεφτοσουν..

Αληθεια εμεις που θα κλεισουμε τα 2 και εχουμε τρελα με τον gummy γιατι δεν τον τραγουδαμε ακομη, οεο???

πετρουλιτσα κι εγω περσυ στο αγγελικακι για τελειωσ ασχετο και εν τελει αχρειαστο λογο την εκανα την αμνιο....:mad:

ειχα κανει το Α ΤΕΣΤ (οπου υπερηχογραφικα ηταν αψογο!!)κι επειτα πηγα για τισ αιματολογικεσ-ορμονολογικεσ που το συνοδευουν σε ενα μικροβιολογικο εδω στο νησι.αυτοσ τισ εστειλε καπου στην αθηνα και το αποτελεσμα για συνδρομο 13(αν δεν κανω λαθοσ..)ηταν 1/123!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!τισ ξαναστελνει και αλλου και ηταν 1/14000..παρολα αυτα επειδη υπηρχε υποψια (1/123 ηταν αυτο) αυθημερον πηγα αθηνα για αμνιο!!!!!!!!!!!!!!!!!και θυμαμαι οταν την εκανα ημουν τελειωσ χ...μενη μην μου ανοιξει ο σακοσ!!!ειχα μπροστα μου και ενα αεροπορικο ταξιδι για να επιστρεψω....

την ολη ιστορια απλα στην γραφω για να δεισ οτι κι εγω στο ασχετο και για το λαθοσ αποτελεσμα του πρωτου μικροβιολογικου την εκανα...:mad:

επομενωσ επειδη τα εχω ζησει στεναχωρεθηκα παρα πολυ ,νομιζοντασ οτι την εκανεσ τωρα!!!ειναι οτι εχεισ και τον μικρο ζουζουνο και ειναι δυσκολο ακινησια + ενα δυχρονο ζουζουνακι!!

σευχαριστω πολυ για την ευχη σου!!!!!!!!!!!να σαι καλα κι εσυ οτι επιθειμεισ!!!!!!!οσο για τον γθμμυ βεαρ ,ουτε εμεισ τον τραγουδαμε...εννοειτε!!απλα τησ το βαζω και χορευει ,λεει τα δικα τησ λογια στο τραγουδι κτλ..:tongue:

DnfMp3.pngqTarp3.png

Ναι ηταν σαν να εδωσα δυο δειγματα απλά υπήρχαν οδηγιες στην περιπτωση που θελει ο γονεας να κρατησει και για δικη του φυλαξη να συλλεχθει μεγαλύτερη ποσότητα αιματος και κομματι λωρου

α απο οτι εχω ακουσει (μαλιστα θυμαμαι οταν πηρα στο γεννηματασ τηλεφωνο ) μου το ξαναειπαν οτι με 1300(πετρουλιτσα μαλλον μεσα σε 1 χρονο ειχαν αυξηθει απο τα 1000 που εδωσεσ εσυ...:rolleyes:)σου κανουν φυλαξη καποιων αλλων κυτταρων (συγχωρεστε με δεν θυμαμαι το ονομα τουσ..)τα οποια αυτα δεν τα κανουν φυλαξη οι υπολοιπεσ ιδιωτικεσ τραπεζεσ...

DnfMp3.pngqTarp3.png

λοιπον εδω και ωρα ψαχνω το χαρτακι με τα τηλεφωνα...δεν το βρηκα!

αλλα βρηκα τα χαρτια που ειχα υπογραψει για την δωρεα και εκει πανω λεει κατι τηλεφωνα...οποια ενδιαφερεται μπορει να παρει και απο εκει θα την παραπεμψουν..

ελληνικη τραπεζα ομφαλοπλακουντιακου αιματοσ 2106597697

γ.γεννηματασ-ανοσολογικο τμημα 2107711914

μαλλον το πρωτο ειναι.

α επισησ για τα κυτταρα που αναφερθηκα προηγουμενωσ λεγονται μεσεγχυματικα κυτταρα..

οταν ομωσ θα παρετε τηλεφωνο ,αρχικα βγενει ενα ηχογραφημενο μηνυμα ,οπου εκει σασ τα αναλυει ολα!!!!επισησ μπορειτε να πατε κατευθειαν εκει και θα σασ ενημερωσουν...

DnfMp3.pngqTarp3.png

bonjourakia κια από εμένα :)

Κλέλια πάντα άξια!!!! (λίγο τσούχτρα η μαμά του παιδιού ή ιδέα μου?)

http://exandas.ert.gr/

για τα βλαστοκύταρα που λέγαμε, αν μπορείτε να δειτε και την ταινία!!!!!!

(εγώ αργώ ακόμα...... για γκαστριες αν δεν χάσω καμιά 20αριά κιλά... δεν παίζει)

φιλάκιαααααααααααα

Irini να χαίρεσαι την κουκλίτσα σου!!!!!!!!

Πάντα γερή, χαμογελαστή και καλότυχη!!!! Είναι πολύ τυχερή που του χρόνου θα έχει και ένα αδερφάκι να γιορτάσουνε μαζί τα γενέθλιά τους. Βλέπω τα δικά μου τι καλά που παίζουνε μαζί τώρα που μεγάλωσαν λίγο και τα καμαρώνω. Θα της κάνετε το καλύτερο δώρο!!!

Clelia πάντα άξια!!! Την επόμενη φορά θα είσαι εσύ που θα βαπτίζεις την κορούλα σου. Καλά έκανες και κράτησες το μωρό!

Έχετε σκεφτεί ονόματα για τα μωράκια σας; Η δικιά μας θα είναι Χριστίνα, θα πάρει το όνομα του πατέρα μου, είναι ο μόνος που δεν έχει ακούσει το όνομά του.

Για τα βλαστοκύτταρα υπάρχουν διάφορα θέματα και στο forum του parents. Εμείς σκεφτόμαστε να τα χαρίσουμε. Στα άλλα παιδιά δεν κάναμε απλά τίποτα, τώρα λέμε να μην πάνε χαμένα αν μπορούν να βοηθήσουν κάποιον. Νομίζω αν κατάλαβα καλά για το ίδιο το παιδί είναι άχρηστα γιατί αν αρρωστήσει το παιδί είναι και αυτά μολυσμένα και δε μπορούν να το βοηθήσουν. Θα το δω όμως το θέμα αναλυτικότερα όταν έρθει η στιγμή.

Πολλά φιλιά σε όλες. Να περάσετε μια όμορφη Κυριακή!

IQnWp3.png

Δημήτρης 25/01/07

Εβελίνα 12/04/08

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...