Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 19 λεπτά , Neverstop είπε:

Χαχαχα θα επανέλθω σε σχόλιο  μόλις ξεκινήσω δουλειά! Προς το παρόν όλα καλά!! 

Ανυπομονώ! Εύχομαι να είναι εύκολη η επιστροφή σου. Μην αγχώνεσαι όμως και μην πιέζεσαι. Και αποδεξου τον άντρα σου όσο αργός και αν είναι στις οικιακές δουλειές. Θα μάθει, είναι μικρός ακόμα. 

Και δεν ξέρω αν είναι όλοι αργοί, και ο άντρας μου είναι χαχαχχα αλλά τον αφήνω. Τα κάνει βέβαια τέλεια και ας κάνει 5 ώρες το σύνθετο του σαλονιού 😂

Cafe Οκτώβριος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Μπράβο στο θηρίο σου βρε Δέσποινα, είπαμε το ζουζούνι σου δε μασάει ούτε σε μετρήσεις ούτε σε τίποτα!

ΤΕΛΕΙΑ ΟΛΑ!!!!!!!

Καρδιά μου λιώνω, μακριά σου δε ζω...

7P0bp3.png?QSgUFaB8

dOCGp3.png?JHmztYbB

Γνωριστήκαμε: 3/3/2000

Παντρευτήκαμε: 7/7/2007

Ήρθε το μωράκι μας: 14/10/2010

Ήρθε το 2ο αγγελουδάκι μας: 31/1/2013

ΗΡΘΑΤΕ ΛΑΧΤΑΡΕΣ ΜΟΥ!!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 14,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Είπα να μην μπω αλλά ας όψεται το ψαρίδιον....

Εσείς όλες είστε 'αλλού' κι αισθάνομαι λίγο στο ξεκάρφωτο....

ploegisi και esperanza θετική σκέψη! Όλα θα πάνε καλά! Σε όλες τις υπόλοιπες φιλιά!

Λοιπόν, μέχρι στιγμής όλα καλά. Το σημερινό ραντεβού πήγε πολύ καλά! Το σουσάμιον είναι 8,3 χιλιοστά(Clelia λάθος έκανα στο μήνυμα!!!) και η καρδούλα του χτυπάει με 170 γούτσου γούτσου το λεπτό! Ο γιατρούλης μου με άφησε να κάνω και ένα υπερατλαντικό ταξίδι που είχαμε κανονίσει πολύ πριν μείνω έγκυος με την προυπόθεση να περπατάω κατά την πτήση, να πίνω νερό και να μην περάσω από τα μηχανήματα!

Σας φιλώ όλες!

εύγε εύγε εύγε!

Vasdelospori on the way :D

Γεια σας και παλι!!! μη φωναζετε μωρε!!τωρα καταφερα να μπω λιγο να σας γραψω τι εγινε!!!

καταρχας να ευχηθω στην esperanza και την ploegisi να πανε ολα καλα. μην ανησυχειτε κοριτσια. εδω πηγαν καλα τα πραγματα για μενα που ειχα τα χειροτερα αποτελεσματα μεχρι σημερα, αποκλειεται να μην πανε καλα και για σας!!

ειρηνακι μου να σου ζησει η κορουλα σου η κουκλαρα με τις πανεμορφες ματαρες!!!

αντε λοιπον...γραφω τι εγινε!!!

καταρχας να πω οτι πηγα στην εξεταση τελειως χεσμεντεν!!!! μιλαμε ειχα κατακιτρινισει απο το αγχος!!!

μπαινουμε μεσα και λεω στο ντοκτορι: αν μου βρεις τιποτα παλι θα σε πυροβολησω!!!σαν ουφο με κοιτουσε ο ανθρωπος!!:tongue::tongue:

ξεκιναει λοιπον, μετραει κεφαλι ποδαρακια κοιλιτσα δαχτυλακια, βλεπει νεφρους, στομαχι, κτλ κτλ ολα καλα μεχρι εδω!! μετα παει στο εγκεφαλο και αρχιζει να παιρνει μετρησεις:shock::shock::shock::shock: ρε τι μετραει λεω ο ανθρωπος:shock::shock: στη μελινα δεν ειχαν μετρησει τιποτα!!! μετα αρχιζει να βλεπει κατι αρτηριες στον εγκεφαλο (κατι τετοιο) :shock::shock: εγω τον κοιταω σαν χαζη!!! παει λεω, το παιδι μου ειναι καθυστερημενο:confused::confused::confused: τελειωνει με τον εγκεφαλο και μου λεει σουπερ ολα!!:D:D:D αιντε μωρε!!!! ανακοπη κοντεψα να παθω!!!! μετα παει καρδουλα... και εκει αρχιζει το τρελο αγχος (δεδομενου οτι αυτο μας ανησυχει πιο πολυ μετα την χαλια αυχενικη...)κοριτσια....εν πραγμα θα πω.....εκανε 20 λεπτα να μιλησει:confused::confused::confused::confused::confused::confused::confused: τα χρειαστηκα.... και οταν το πηρε αποφαση επιτελους ειπε ΤΕΛΕΙΑ ΟΛΑ!!!!

μετα μου εκανε και ενα ντοπλερ:shock::shock: (ολα τα εκανε πια!!) και εκει ολα σουπερ!!! μετα μετρησε και τραχηλο και ωριμοτητα πλακουντα (ακομα στο 0 ειμαι ζητω ζητω γιατι καπνιζω κιολας και με εβριζε το στεφανι για τον πλακουντα), εκανε παλι και ενα γενικο τουρ:D και κλεισαμε με τα λογια "μια χαρα ο μαγκας!!και στρουμπουλος στρουμπουλος!!!530 γραμμαρια το θηριο"!!!!

ΑΥΤΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!!!!!!!!!!!!!Ειμαι πολυ ευτυχισμενη!!!! μετα απο το αγχος που εχω τραβηξει μεχρι σημερα τωρα τα βλεπω ολα πολυ αισιοδοξα!!!επιτελους!!!!:D:D

σκόρδα και μονόσκορδα!!!!!!!!!!

να σου πω βρε φιλελάδα κόψετο τσιγάρο..... τώρα θα αρχίσουν να σχηματίζονται οι πνεύμονες του μωρού σου!!!!! και μην μου πεις ότι δε μπορείς γιατί θα σου απαντήσω ότι αφού δεν το ξανάρχισα εγώ δόκτωρ μπορείς ! )

σκόρδα και μονόσκορδα!!!!!!!!!!

να σου πω βρε φιλελάδα κόψετο τσιγάρο..... τώρα θα αρχίσουν να σχηματίζονται οι πνεύμονες του μωρού σου!!!!! και μην μου πεις ότι δε μπορείς γιατί θα σου απαντήσω ότι αφού δεν το ξανάρχισα εγώ δόκτωρ μπορείς ! )

ΑΣΕ ΜΕ ΜΩΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ!!!!!!!!! ΤΟ ΞΕΡΩ ΟΤΙ ΜΠΟΡΩ!!! ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΤΟ ΘΕΛΩ ΚΙΟΛΑΣ!!!:oops::oops::oops::oops::oops::oops:

ΑΣΕ ΜΕ ΜΩΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ!!!!!!!!! ΤΟ ΞΕΡΩ ΟΤΙ ΜΠΟΡΩ!!! ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΤΟ ΘΕΛΩ ΚΙΟΛΑΣ!!!:oops::oops::oops::oops::oops::oops:

να σου πω την δική μου αλήθεια;

θέλω σαν τρελή να καπνίσω αλλά λέω μέσα μου όχι άσε να βγει και κάτι καλό από την όλη ιστορία της εγκυμοσύνης αυτής......... :cry:

Διαφημίσεις

ΘΕΛΕΙΣ ΘΕΛΕΙΣ ΘΕΛΕΙΣ......... αυθυποβολή..... λες να γίνει κάτι;;;;;

Καληνύχτα κοριτσάρες μου, πάω να κάνω παρέα στον αντρούλη μου που είναι στο τρίτο όνειρο.....

Φιλάκια!!!!!!!!

Καρδιά μου λιώνω, μακριά σου δε ζω...

7P0bp3.png?QSgUFaB8

dOCGp3.png?JHmztYbB

Γνωριστήκαμε: 3/3/2000

Παντρευτήκαμε: 7/7/2007

Ήρθε το μωράκι μας: 14/10/2010

Ήρθε το 2ο αγγελουδάκι μας: 31/1/2013

ΗΡΘΑΤΕ ΛΑΧΤΑΡΕΣ ΜΟΥ!!!

vasdeli διάβασα τα νεάκια σου στο cafe σου και χαίρομαι πολύ για σένα!!!

Να μπαίνεις και εδώ να μας τα λες... είσαι μια από εμάς πλέον, κομμάτι μας!!!

Χαίρομαι που έβαλες και τικεράκι!!!!!!! :D

Εγώ να δεις πόσο χαίρομαι....Μα δεν είναι υπέροχο;

Γεια σας και παλι!!! μη φωναζετε μωρε!!τωρα καταφερα να μπω λιγο να σας γραψω τι εγινε!!!

καταρχας να ευχηθω στην esperanza και την ploegisi να πανε ολα καλα. μην ανησυχειτε κοριτσια. εδω πηγαν καλα τα πραγματα για μενα που ειχα τα χειροτερα αποτελεσματα μεχρι σημερα, αποκλειεται να μην πανε καλα και για σας!!

αντε λοιπον...γραφω τι εγινε!!!

καταρχας να πω οτι πηγα στην εξεταση τελειως χεσμεντεν!!!! μιλαμε ειχα κατακιτρινισει απο το αγχος!!!

μπαινουμε μεσα και λεω στο ντοκτορι: αν μου βρεις τιποτα παλι θα σε πυροβολησω!!!σαν ουφο με κοιτουσε ο ανθρωπος!!:tongue::tongue:

ξεκιναει λοιπον, μετραει κεφαλι ποδαρακια κοιλιτσα δαχτυλακια, βλεπει νεφρους, στομαχι, κτλ κτλ ολα καλα μεχρι εδω!! μετα παει στο εγκεφαλο και αρχιζει να παιρνει μετρησεις:shock::shock::shock::shock: ρε τι μετραει λεω ο ανθρωπος:shock::shock: στη μελινα δεν ειχαν μετρησει τιποτα!!! μετα αρχιζει να βλεπει κατι αρτηριες στον εγκεφαλο (κατι τετοιο) :shock::shock: εγω τον κοιταω σαν χαζη!!! παει λεω, το παιδι μου ειναι καθυστερημενο:confused::confused::confused: τελειωνει με τον εγκεφαλο και μου λεει σουπερ ολα!!:D:D:D αιντε μωρε!!!! ανακοπη κοντεψα να παθω!!!! μετα παει καρδουλα... και εκει αρχιζει το τρελο αγχος (δεδομενου οτι αυτο μας ανησυχει πιο πολυ μετα την χαλια αυχενικη...)κοριτσια....εν πραγμα θα πω.....εκανε 20 λεπτα να μιλησει:confused::confused::confused::confused::confused::confused::confused: τα χρειαστηκα.... και οταν το πηρε αποφαση επιτελους ειπε ΤΕΛΕΙΑ ΟΛΑ!!!!

μετα μου εκανε και ενα ντοπλερ:shock::shock: (ολα τα εκανε πια!!) και εκει ολα σουπερ!!! μετα μετρησε και τραχηλο και ωριμοτητα πλακουντα (ακομα στο 0 ειμαι ζητω ζητω γιατι καπνιζω κιολας και με εβριζε το στεφανι για τον πλακουντα), εκανε παλι και ενα γενικο τουρ:D και κλεισαμε με τα λογια "μια χαρα ο μαγκας!!και στρουμπουλος στρουμπουλος!!!530 γραμμαρια το θηριο"!!!!

ΑΥΤΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!!!!!!!!!!!!!Ειμαι πολυ ευτυχισμενη!!!! μετα απο το αγχος που εχω τραβηξει μεχρι σημερα τωρα τα βλεπω ολα πολυ αισιοδοξα!!!επιτελους!!!!:D:D

Δέσποινα μέχρι να φτάσω στο τέλος κοψοχολιάστηκα....Άντε μπράβο ρε τσαούσα μου!:P

Είμαι πλέον μια πολύτεκνη μαμά!

I have been blessed with five angels!!!

qwlrp3.png

Μπραβο μωρε Δεσποινιώ μου!!!!!

Ρε κοριτσια ο μάγκας μου κλωτσαει αλλά τον νιωθω πολύ χαμηλά!!!!Ασε που τους κλώτσους τους αισθάνομαι σαν χτύπους καρδιας....Είναι φυσιολογικά όλα αυτά????

ntes069iqp11kvcq.pnghq545zdpsvak4vme.png

Διαφημίσεις

Μπραβο μωρε Δεσποινιώ μου!!!!!

Ρε κοριτσια ο μάγκας μου κλωτσαει αλλά τον νιωθω πολύ χαμηλά!!!!Ασε που τους κλώτσους τους αισθάνομαι σαν χτύπους καρδιας....Είναι φυσιολογικά όλα αυτά????

ναι βρε χαζουλικο!!! και εμενα ετσι ειναι!!!! τοσο χαμηλα που ολο κατουριεμαι!!!:tongue::tongue::tongue::tongue::tongue: το χουν οι μαγκες φαινεται!!

ααα!!! να ρωτησω κατι για να μου απαντησουν οι πρωινες!!! ειπε σε καμια σας το ντοκτορι να κανει καμπυλη σακχαρου απο τωρα;;γιατι μου ειπε η γιατρος να την κανω σε 2 εβδομαδες (μπλιαααξξξξξ!!!)..νωρις δεν ειναι ομως;; στη μελινα την ειχα κανει στον εβδομο:shock::shock:

Καλημερα στα νυχτοπουλια μου!!!!:-D

Ηρω μια χαρα σε χτυπαει ο μαγκας σου τι περιμενεις και εσυ να νιωθεις με τις κλωτσιες δηλαδη απο τωρα???καμια φορα θα ειναι πιο δυνατες και καποιες φορες οχι μην ξεχνας οτι εχουν μπολικο χωρο ακομα και αλλαζουν πολυ συχνα θεση με αποτελεσμα να μην ειναι παντα στραμενα προς την επιφανεια της κοιλιας μας για να τα νιωθουμε:mrgreen:τα σκατουλικα:mrgreen:

Δεσποινακι μας εσκασες αλλα τουλαχιστον μας ειπες ωραια νεα για το αδυνατο νινι σου!!!ακους εκεις 530γρ!!!!φτου φτου!!!!:D

vasdeli μου μπραβο για τα νεακια σου ειναι τελεια και σταματα παιδι μου να λες βλακειες, να μπαινεις γιατι θα σε μαλωσουμε εγκυο γυναικα!!!:rolleyes:

αντε με το καλο το κοριτσακι σου γερο να ειναι!!:P

Μαρη Τσιπουρα αλλαξε κατι στην φωτο σου διπλα ή μου φενεται???:roll::roll::roll:

IRINI μου να σου ζησει να ειναι γερη να την χαιρεσε την κορακλα σου!!!!

ωχ κοριτσια εχω αρχισει να αγχωνομαι οσο πλησιαζει η β πιπεδου επικυνδινα, ουφ ουφ ουφ, βαθειες ανασες.....αααααααααααα....ετσι ετσι!!!!!

οτι ονειρευόμουν στην ζωή μου,το έχω βρει σε εσενανε ψυχη μου και έχω τα πάντα πια!!!

καλημερα κοριτσια!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Καλημερα σε ολα τα φουσκωμενα μου και τα μελλοντικα φουσκωμενα:P

χρυσακι μου ,σηκωθηκεσ απο το κρεβατι πια?το ευχομαι!!!!!!!!αχ χτεσ βγηκα κι εκατσα λιγο στην βεραντα και μου φανηκε λεσ και ημουν στην πιο σουπερ καφετερια!!!!!τοτε σε θυμηθηκα που μασ ειχεσ πει καποια στιγμη οτι το ντοκτορι σου ειχε επιτρεψει εξοδουσ στην βεραντα!!!

ΧΑΣΤΟΥΚΙΖΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩ !!!!!!!

τί σου έκανε πάλι η Τασω?????

εξαιρετικά αφιερωμένο στην πεθερά της Ηρους :tongue:

λοιπον βρε τσιπουριδιακι εισαι ολα μα ολα τα λεφτα!!!!!!!!!!!!!!!εσκασα στα γελια λεμε!!!!

έχουμε ένα προβληματάκι με το αμνιακό υγρό που είναι λιγότερο απ΄όσο πρέπει... και το στομαχάκι του είναι μεγαλύτερο απ΄το κανονικό... βέβαια μου εξήγησε ότι αυτά μπορεί να είναι και τυχαία... και θα τα δούμε καλύτερα στη β' επιπέδου την επόμενη βδομάδα... αλλά δεν πάυει να έγινα ράκκος... η ψυχολογία μου καταρρακώθηκε... πρώτη φορά τον είδα τόσο σκεπτικό το γιατρό... δεν άντεξα... έβαλα τα κλάμματα... με καθησύχασε ότι πιθανότατα να είναι όλα τυχαία... οτι είναι υποχρεωμένος να μας τα πει όλα, ότι κι αν είναι... κι αντί να χαρώ που το παιδάκι μου είναι καλά...:cry:

αχ βρε ploegisi μου να δεισ που δεν ειναι τιποτα απολυτωσ!!!!!!!!!!!!ειμαι σιγουρη!!!!!!!!!!!!!!!θυμασαι μηπωσ την ποσοτητα του αμνιακου που σου μετρησε?να μην στεναχωριεσαι ε????και ολα ειναι σουπερ!!!!θα το δεισ!!!!!!!!!

Από τη στιγμή που ο γιατρός δεν σε έβαλε επιτόπου ούτε καν για εξετάσεις κλπ κλπ σημαίνει ότι δεν το αξιολόγησε κάν...... οπότε με γειά η Κοράκλα 95%!!!!!!

να είναι γερή δυνατή χαμογελαστή και τσχπίνα!

κοριτσάκι μην αγχώνεσαι όσο μπορείς μην αγχώνεσαι

δικιο εχει το ψαρακι!!να το ακουσ το ψαρακι!!!!!αρα δεν το αξιολογησε!!αν ηταν κατι σοβαρο θα σε κρεβατωνε για να μην χασεισ και αλλο υγρο..

Της απάντησα λίγο πιο ευγενικά αν και δεν έπρεπε....Της είπα: Εντάξει καλέ 6 κιλά έχω πάρει σιγά....Δεν βλέπετε κάποιες άλλες που πήραν συνολικά 30 κιλά και ακόμα τα χάνουν (βλ. κόρη της);;;;Να φτιάξω καφέ;;;;

ηρω-πεθερα σημειωσατε 10-0!!!!την ταπωσεσ!!!μπραβο!!!!!!!!

εγω δε ειμαι στα καλυτερα μου τελευταια και ετσι σας διαβαζω αλλα δεν εχω την διαθεση(ποτε το κουραγιο να απαντησω),να ξερετε οτι σας σκεφτομαι (ασχετως αν δε σας ξερω)

ελα βρε νανουκακι!!!!μην στεναχωριεσαι με τον νενουκοσυζηξ!!!!ευχομαι τωρα ηδη που σου γραφω να ειστε σουπερ σουπερ και ξανα αγαπημενοι!!!!!!!!!!!!

Stone μου αυτό που είδε είναι δυστυχώς ένας από τους πολλούς δείκτες για down. Δεν έχω καμιά άλλη ένδειξη παρά μόνο αυτόν τον δείκτη που είναι παρών. Συγκεκριμένα ονομάζεται υπερηχογενές κομβίο και βρίσκεται στην αριστερή κοιλία της καρδίάς. Μου είπε ότι στην ουσία είναι ένα μικρό κομματάκι ασβεστίου που συνήθως εξαφανίζεται μέχρι το τέλος της κύησης ή αμέσως μετά από αυτή. Το θέμα είναι ότι μου αυξάνει τις πιθανότητες σε 1:6500 (από 1:20000) και καθομαι σε αναμμένα κάρβουνα. Δε θέλω να κάνω άμνιο γιατί τρέμω το ποσοστό αποβολής και αυτό το μωρό δε μου ήρθε καθόλου εύκολα...

εσπεραντζα νιωθω κι εγω καποιεσ φορεσ οτι οι γιατροι λενε κατι απλα για να πουν κατι!!ασχετα οτι μασ κοψοχολιαζουν!!ειμαι απολυτα σιγουρη οτι εχεισ ενα υγιεστατο μπεμπε!!εξαλου και σαν τιμη να το παρεισ το 1/6500 ειναι παρα παρα πολλη καλη τιμη!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Esperanza μιλουσα για την πρωτη μου εγκυμοσυνη, σε αυτην ακομη δεν εχω κανει β'επιπεδου..

αχ βρε πετρουλα μου!!!προχτεσ δεν προλαβα να διαβασω το μηνυμα σου,το ειχεσ ηδη σβησει και καταλαβα οτι εκανεσ τωρα αμνιο!!!!!!ειχα στεναχωρεθει για σενα ,γιατι ξερω οτι η αμνιο θελει κ αυτη κρεβατωμα και μαλιστα σε σκευτομουν με τον μπομπιρα τι θα εκανεσ!!!

IRINI μου ήθελα να σου ευχηθώ και από εδώ:

Να χαίρεσαι την όμορφη κορούλα σου, την Αγγελικούλα σου και να σε κάνει να χαμογελάς κάθε στιγμή και να δακρύζεις μόνο από ευτυχία κοριτσάκι μου!!!!!!!!

Με το καλό να έρθει και το Οκτωβριανό μωράκι σου και να είσαι μια ευτυχισμένη μανούλα x2 x3 ή όσα θες εσύ!!!!

Να χαίρεσαι την οικογένεια σου γλυκιά μανούλα!!!!!!

Χρόνια πολλά στο αστεράκι σου !!!!!!!!!

αγγελικακι μου γλυκο σε υπερευχαριστω!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!με συγκινησεσ πολυ με τισ ευχεσ σου!!!!να σαι καλα!!!κι εσυ με το καλο να γεννησεισ ενα υγιεστατο μωρακι...και 2 κ 3 και οσα θελεισ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

αγγελική ευχαριστώ που μου θύμισες τα γεννέθλια της συνονόματής σου!

Ειρηνάκι να χαίρεσαι την αγγελουδένια σου!!!!!!!!

IRINI μου να σου ζησει να ειναι γερη να την χαιρεσε την κορακλα σου!!!!

tsipoyraki ,χρυσουλα και δεσποινακι σασ ευχαριστω ολεσ σασ πολυ πολυ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!να ειστε καλα κι εσεισ οτι επιθειμειτε να πραγματοποιηθει μεσα απο την καρδια μου!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

να σου πω την δική μου αλήθεια;

θέλω σαν τρελή να καπνίσω αλλά λέω μέσα μου όχι άσε να βγει και κάτι καλό από την όλη ιστορία της εγκυμοσύνης αυτής......... :cry:

αν και δεν ειμαι καπνιστρια επομενωσ δεν μπορω να καταλαβω το τεραστιο λουκι του να κοψεισ το τσιγαρο σε θαυμαζω!!!!οχι επειδη το εκοψεσ αλλα για τον τροπο σκεψησ σου!!!αρε τσιπουρακι εισαι πολυ power!!!

DnfMp3.pngqTarp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...