Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 17 λεπτά , MK2012 είπε:

Αν τα μετράω καλά πρέπει να μάζεψα 7-8 από τους 5 φυσικούς. Κάποιοι έδωσαν 2. Κάποιοι έδειχναν κ 3 αλλά ήταν κενό το ωοθηλακιο μέσα. 
      Δεν έχω αποκλείσει τη δωρεά. Απλα δε ξέρω αν είναι ακόμα η στιγμή. Αυτό προσπαθώ να καταλάβω. Το πότε είναι η στιγμή τελικά.

Το έχω διαβάσει και εγώ αρκετές φορες αυτό για την 3η ημέρα και το σπερμα αλλά δε ξέρω τι ισχύει τελικά.

Θα το νιώσεις και θα είσαι σίγουρη ότι τώρα είναι η στιγμή. Χωρίς αμφιβολίες. Αφού τώρα νιώθεις έτσι σημαίνει δεν ήρθε η ώρα. 
      γενικά φαίνεται να έχεις καλά αποτελέσματα.

πρίν από 19 λεπτά , Blu24 είπε:

Συγνώμη που επεμβαίνω στην συζήτηση σας !!! Αλλά αυτό με το σπερματοζωάριο ότι έχει να κάνει από την 3η μέρα ισχύει; Το έχουν πει γιατροί ; Διότι εμείς με τελείως χάλια σπερμα είχαμε 4 βλαστοκύστες από τα 5 γονιμοποιημένα!! Δεν ήταν βέβαια καλής ποιότητας (4BB,4ΒC,4BC,3BB)

ακριβως. Είχατε γονιμοποιημένα αλλά όχι καλή κατηγορια. Δεν είναι τυχαίο, ούτε εμείς είχαμε καλή κατηγορία. Γονιμοποιήθηκαν 8 από τα 12 ώριμα ωάρια στην δική μας περίπτωση. 2 σταμάτησα 3η μέρα και 2 μοριδια. 2 καλή κατηγορία και 2 κακή. Στην δική μας περίπτωση θεωρείτε ότι ευθύνεται το σπερμα . Είχα και 2 βιοχημικές. 
      μετράει στην εξέλιξη. 

Στο δικό σου φαίνεται ότι το άριστο ωάριο σου κατάφερνε να κάνει τα έμβρυα βλαστοκύστες ζ από εκεί και πέρα το κακό σπερματοζωάριο ας το μεταφράσω έτσι , δεν έκανε την βλαστοκύστη γερή καλή κατηγορία. Άριστη . 2 άριστα υλικά φέρνουν 1 άριστο έμβρυο. 

Κορίτσι μου γλυκό. Ψάχνουμε το 1 τέλειο ωάριο με το 1 τέλειο σπερματοζωάριο. Θα γίνει!!! 
      Μην ξεχνάτε όμως να κάνετε σεξ! Συγνώμη αν το λέω ωμά.

Αν δεν έχετε άλλο θέμα τότε και η φυσική σύλληψη δεν αποκλείεται! 

Cafe Οκτώβριος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Καλησπέρα κοριτσια

Κλέλια το σπορακι σου φυτρωσε για τα καλά, απο εδω και περα θα μεγαλώνει και θα μεγαλώνει μεχρι που να το αισθανθεις..Εκει να δεις συγκίνηση!!

Το ευχομαι σε όλες μας αυτό..

Μαρακι να χαίρεσαι τον Θοδωρακο σου!!Να ειναι γερος και να τον καμαρώνεις!!

Την επόμενη φορα θα ακουσετε σιγουρα καρδούλα

Δεσποινα η Μελινα σου ειναι σκετο μελι!!Αυτο να σκεφτεσαι για να ξεχνας τις ταλαιπωριες στις οποίες μας υποβάλλει καθημερινα το συστημα υγείας..

Ελένη μακαρι το γεγονός που σε ταλαιπώρησε να ήταν περαστικό και αγυριστο!!

Νενακι ετσι ειναι τα πράγματα..Σαν την πρωτη φορα δεν υπάρχει, καθε τι καινουριο όμως εχει την αξια του και τη θεση του στην ζωη μας, απλά ο ενθουσιασμός ειναι μονο στην αρχή!!

Κοριτσια και στις υπόλοιπες φιλια, συγγνωμη αν ξεχναω ονοματα και καταστασεις θα σας μαθω όμως σιγα-σιγα!

Επεξεργάστηκαν by Stone

BagRp2.png Spetp2.png eoYFp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 14,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Μαρακι να χαίρεσαι τον Θοδωρακο σου!!Να ειναι γερος και να τον καμαρώνεις!!

stone σ'ευχαριστώ πολύ και εσύ να χαίρεσαι το ποντικάκι σου.

κλελια είδες που αγχωνόσουν τελικά όλα πήγαν καλά και από δω και πέρα καλύτερα

καλέ αυτές που κλείσανε τα ραντεβού θα είναι γνώστες σου λέει κάτσε να κλείσουμε τα ραντεβού από τώρα μπας και δεν βρούμε όταν μείνουμε έγκυες και αν δεν μας κάτσει το πολύ πολύ δεν πάμε και τι έγινε;

και μετά σου λέει γιατί πάμε και πληρώνουμε έξω για τις εξετάσεις

Ώπα! Σήμερα γιορτάζουν οι Θοδωράκηδες/Θοδωρούλες??

maraki να τον χαίρεσαι! Ό,τι επιθυμείτε και να έχετε μόνο-μόνο χαρές από αυτό το πλασματάκι (και από το επόμενο εννοείται-ται!)!!

Πάντως μπορεί κάποια λόγια ενθάρρυνσης να τα ακούς και να τα διαβάζεις σχετικά απαθής ή με μία δόση ελπίδας, σίγουρα όμως αυτά τα λόγια με κράτησαν ψύχραιμη και προσπαθούσα να βάλω τον εαυτό μου στο τρυπάκι ότι όλα καλά πηγαίνουν. Από εκεί που δεν το περιμένεις παίρνεις κουράγιο λοιπόν!

Σας ευχαριστώ πολύ-πολύ-πολύ όλες!! Μάκια!!

:D

GEXxp3.png

Αν ήσουν άνεμος, εγώ σε κράτησα!!

γειά σας και πάλι κοριτσάκια! Μαράκι να χαίρεσαι τον θοδωράκη σου!

Κοριτσάκια είχα προχθές το βράδυ λίγο (πολύ λίγο) καφέ, πήρα τον ντοκτορ μου είπε αναύπαση. ευτυχώς χθες όλη την ημέρα δεν είχα τίποτα, χθες το βράδυ πάλι τσουπ λίγο (όταν λέω λίγο εννοώ δεν φαίνεται κάτι στο σεβριετάκι, λίγο στο χαρτί), σταματάει μια χαρά. Σήμερα από το μεσσημέρι πάλι λίγο λίγο αλλά με μεγαλύτερη διάρκεια ........αγχώνομαι. Κάθομαι στο σπίτι δεν λέω, ξεκούραση και ξάπλα από ότι κατάλαβα πρέπει να είμαι και να κάνω υπομονή (και προσευχή....)

ελπίζω να μην συμβαίνει κάτι κάτι κακό, συγγνώμη κιόλας που σας στεναχωρώ αλλά που να τα πω κι εγώ αν δεν τα πω στο OCTOBER POWER μας;;;

:P πρσπαθώ όπως βλέπετε η τρομοκρατημένη ...... τσιπούρα σας.

tsipoura μην αγχώνεσαι, όταν βλέπεις ροζ, καφέ κλπ είναι σημάδι ότι θέλεις ξεκούραση. Τα λίγα σημάδια να μην τα φοβάσαι... Όταν ο γιατρός λέει ανάπαυση εννοεί ξάπλα (όχι καθιστή), και θα σηκώνεσαι μόνο για τουαλέτα, ντους και φαγητό.

Πέρα από την ξάπλα σου είπε κάτι να πάρεις? Κάποιο χάπι? Πότε θα σε δει? Σου είπε να πας κανονικά για δουλειά την Δευτέρα?

GEXxp3.png

Διαφημίσεις

tsipoura μου μην αγχώνεσαι καθόλου κι αυτα είναι μεσα στο πρόγραμμα, μονο να ξεκουράζεσαι όσο μπορείς αυτο είναι το σημαντικότερο.

Μαράκι μου να χαίρεσαι το Θοδωράκο σου.

Κορίτσια επείδη ακούω οτι πολλες θα γεννήσετε στο Ελενα, υπάρχει κάποια που θα γεννησει στο Αλεξάνδρας?

[sIGPIC][/sIGPIC]H0T1p3.png

κορτισάκια μου σας ευχαριστώ για το κουράγιο που μου δίνεται!

ώστε ξάπλα ξάπλα, γράφω και πάω να ξαπλώσω στον καναπέ

δεν μου είπα να πάρω κάποιο χάπι κλπ (μιλήσαμε την πέμπτη το βράδυ, χθες το βράδυ που του τηλεφώνησα για να τον ρωτήσω αν κάνει να πάω να κάνω τις κοπλικές εξετάσεις και μου είπε οχι, δεν είχα καθόλου καφέ, μετά εμφανίστηκε)

θα δω πως θα πάει και θα του τηλεφωνήσω αύριο το απόγευμα να μου πει

τώρα είμαι πολύ πολύ πολύ καλύτερα και σας ευχαριστώ πολύ πολύ πολύ!!!!!!:P

οκ τσιπουρόψαρο!! Απλά αύριο που θα του τηλ τόνισέ του ότι πότε έρχονται πότε φεύγουν τα καφέ. Και ότι ανησυχείς πολύ και μήπως χρειάζεται να μείνεις ξάπλα μπλαμπλαμπλα...

Είπαμε, να μην είμαστε υστερικές (σαν και μένα), αλλά όταν βλέπουμε καφέ πρέπει να καταλαβαίνει ο γιατρούλης μας ότι ανησυχούμε...

Λοιπόν κούκλες, πάω επίσκεψη σε μια μανούλα Οκτωβρίου 2009, θα τα πούμε όταν γυρίσω ή αύριο. Φιλάκια!!

tsipoura: ξάπλα!!

GEXxp3.png

Καλησπέρα! λείπετε ή κοιμάστε όλες μάλλον ε? Θα ήθελα να μπαίνω πιο συχνά γιατί μου φτιάχνετε τόσο πολύ τη διάθεση όταν σας διαβάζω! δυστυχώς μια η υπνηλία, μια οι ζαλάδες, δε με αφήνουν. clelia χαίρομαι πάρα πολύ που πήγαν καλά όλα, θα πάμε κι εμείς την Τετάρτη να ακούσουμε καρδούλα, και δεν περνάνε αυτές οι μέρες!!

tsipoura υπομονή, όλα θα πάνε καλά, μην ανησυχείς καθόλου, υπάρχει τόση θετική ενέργεια εδώ μέσα που τον οκτώβριο σίγουρα όλες μας θα συζητάμε για τα ζουζούνια μας!!!

tMJnp2.pnglQPGp2.png

εγω μετραω προβατακια......στα ποσα αραγε σταματαμε???????????????????

αχ δυσκολη η κατασταση μας!!!!

μαρακι να χαιρεσαι τον γιοκα σου!!!Γερος και τυχερος να ειναι.

τσιπουρα μην αγχωνεσαι κοπελα μου,δεν ειναι τιποτα απλα θελει ξεκουραση.

γεια σου νανα!!!

Επεξεργάστηκαν by nenaki

2lz07ypaigyui6fs.png

kk3v7ypaostspbl2.png

Διαφημίσεις

εγώ αν και έχω σχεδόν συνέχεια υπνηλία, όταν πέφτω για ύπνο δε βολεύομαι γιατί είχα συνηθίσει να κοιμάμαι μόνο μπρούμυτα αλλά τώρα το στήθος πονάει τόσο πολύ που πρέπει οπωσδήποτε να συνηθίσω να κοιμάμαι στο πλάι και όπως καταλαβαίνεις θα μου πάρει λίγο χρόνο. άσε που σηκώνομαι και για τουαλέτα όλη την ώρα! αλλά είπαμε, δεν γκρινιάζουμε !! μόνο θετική ενέργεια έχουμε!

tMJnp2.pnglQPGp2.png

κορίτσια σα ευχαριστώ πολύ για τις ευχές σας και εύχομαι σε όλες μας να έχουμε μια καλή εγκυμοσύνη

tsipoura μου μιλά με το γιατρό σου για να σου φύγει το άγχος αλλά με πολύ πολύ ξεκούραση αλλά θα πάνε καλά. είπαμε θετική ενέργεια

καλή σας ημέρες όμορφες μανούλες!

σας ευχαριστώ πολύ πολύ για τα ενθαρυντικά σας λόγια αλλά και για τις συμβουλές σας!

να έχετε μία όμορφη κυριακή!

πολλά φιλιά

Καλημέρα!

Νυστάαααααζω! Την τελευταία εβδομάδα που δεν πήγαινα δουλειά, έκανα ένα ωράριο σκ-τά: κοιμόμουν κατά τη 01.30, ξυπνούσα κατά τις 07.00 (όχι δεν σηκωνόμουν από το κρεβάτι), ξανακοιμόμουν κατά τις 09.00 και τελικά σηκωνόμουν κατά τις 11.00-12.00. Όπως και σήμερα και νυστάααααζω...

GEXxp3.png

Καλημέρα!

Νυστάαααααζω! Την τελευταία εβδομάδα που δεν πήγαινα δουλειά, έκανα ένα ωράριο σκ-τά: κοιμόμουν κατά τη 01.30, ξυπνούσα κατά τις 07.00 (όχι δεν σηκωνόμουν από το κρεβάτι), ξανακοιμόμουν κατά τις 09.00 και τελικά σηκωνόμουν κατά τις 11.00-12.00. Όπως και σήμερα και νυστάααααζω...

Ελαααα!!!!!!σηκω!!!!τεμπελα!!!:lol::lol::lol::lol:δεν νυσταζεις ιδεα σου ειναι!!!:lol::lol::lol:

Εγω μακαρι να νυσταζα αλλα που τετοια τυχη!!!!τετοια αυπνια δεν ειχα ποτε στη ζωη μου!!:confused::confused:

Πως τα πατε με τις αναγουλες???εγω κοντευω να πεθανω λεμε...εχω καταντησει να βγαζω και το νερο που πινω....σημερα κλεινω 3 εβδομαδες με εμετους και συνεχιζουμε...

Και το παραλογο????αντι να χασω κανα κιλο εχω παρει 1!!!!ελεος δηλαδη!!!

Εντωμεταξυ εχω τρελαθει γιατι εχει αρχισει να φουσκωνει η κοιλια μου!!!! κιολας!!!! μου το ελεγαν οτι φουσκωνεις πιο γρηγορα στο δευτερο αλλα τοσο γρηγορα??πφφφφ....να σκεφτειτε με ρωτησε ο αντρας μου τι δωρο θελω να μου παρει για τα γενεθλια μου και του ειπα ρουχα εγκυμοσυνης!!! (δεν παιζει με τιποτα να ξαναφορεσω τα ιδια με τη μελινα γιατι τα σιχαθηκα!!!! τα φορουσα μεχρι και 5 μηνες μετα που γεννησα!!! ουστ!!!)

Ρε γαμωτο εκανα 1 χρονο να χασω τα κιλα που πηρα (20 παρακαλω) και φτου και απο την αρχη...μπουχουχου...μια ζωη σαν φουσκα θα ειμαι...μπουχουχουχου...

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...