Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 19 λεπτά , Neverstop είπε:

Χαχαχα θα επανέλθω σε σχόλιο  μόλις ξεκινήσω δουλειά! Προς το παρόν όλα καλά!! 

Ανυπομονώ! Εύχομαι να είναι εύκολη η επιστροφή σου. Μην αγχώνεσαι όμως και μην πιέζεσαι. Και αποδεξου τον άντρα σου όσο αργός και αν είναι στις οικιακές δουλειές. Θα μάθει, είναι μικρός ακόμα. 

Και δεν ξέρω αν είναι όλοι αργοί, και ο άντρας μου είναι χαχαχχα αλλά τον αφήνω. Τα κάνει βέβαια τέλεια και ας κάνει 5 ώρες το σύνθετο του σαλονιού 😂

Cafe Οκτώβριος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Γύρισα κ εγώ από τον γιατρό,

τελικά δεν έδωσε πολύ σημασία σε αυτό το εύρημα που προανέφερα και δεν με προέτρεψε για αμνιο. όχι ακόμα τουλάχιστον γιατί μου είπε να επαναλάβω το σημερινό υπέρηχο (όχι όλη τη Β' επιπέδου αλλά μόνο το σημείο αυτό που μας προβλημάτισε) την 28η εβδομάδα.

Δε μπορώ βέβαια να πω ότι ηρέμησα, μάλλον αγχώθηκα περισσότερο που μου είπε να το ξαναδώ ενώ η άλλη γιατρός το πρωί δε μου το είχε πει. Κ το περίεργο είναι ότι αυτή δε μου το είχε πει αλλά το χαρτί που μου έδωσε στο τέλος στα σχόλια γράφει επανεξέταση. Τι να κάνω ποιόν να πιστέψω;;; Ωραία ήρεμη εγκυμοσύνη θα περάσω!!! Πότε να έρθει τώρα η 28η εβδομάδα;;;

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 14,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Γκρέτα: 29/5 - Β Επιπέδου

Chris 81: 1/6 - Β Επιπέδου

Γιωτίτσα: 3/6 & 10/6 Β Επιπέδου

ploegisi: 4/6 Β Επιπέδου

IRINI83: 4/6

RENAH: 4/6 - Β Επιπέδου

ellain: 05/06 - B Επιπεδου

Stone: 10/6 - B Eπιπέδου

Angelique1981: 17/6 - Β Επιπέδου & 21/7 επίσκεψη

ανανέωσα και τη λίστα προσθέτοντας και το δικό μου υπέρηχο. επίσης δε σας είπα ότι τα αποτελέσματα από τις εξετάσεις αίματος, ούρων και καμπύλης ζαχάρου ήταν πάρα πολύ καλά! ακόμη και ο αιματικρίτης μου είναι 36,8! σούπερ ε???

6umkp3.png

Ήρθες και μας γέμισες χαμόγελα..!!

Jdbyp2.png

Η ζωή έχει τη γεύση που της δίνεις! Κανένα όνειρο δεν είναι άπιαστο, μη σταματάς να ονειρεύεσαι!!!a%3E

αχ βρε esperanza μου πως μου διεφυγε τπ μνμ σου..με τον μικρο στα ποδια μου δεν το διαβασα

Ολα θα ειναι καλά και στο λέω εγω που ειχα παρομοιο θεμα στο εντερο ομως..Οταν λές ασβεστιο τι εννοεις;;Εμενα μου ειπε συγκεκριμενα "κστι θολο στο εντερο, σαν αποχρωματισμος" αρχικα μου το συνεδεσε με καταποση αμνιακου υγρου καιμετα με συνδρομο down..Τα εγραψα πριν λίγες μερες αν προλαβες να τα διαβασεις

Εγω παρεκαμψα τον γιατρο της β' επιπεδου και ημουν διατεθειμενη να κανω οτι μου πει ο γιατρος μου και εκινος ομως μου προτεινε αμνιο..δεν ξερω για ποιο λογο και αν και ο νους μου παει πολύ μακρια προσπαθω να αποφευγω τετοιες σκεψεις

Αφου σε καθησυχασε ο δικος σου δεν υπαρχει λογος να ανησυχεις

Αντε γιατι μου φαίνεται οτι καποιες φορες τα λένε για να τα πουν..πρεπει κατι να βρουν δλδ???Δεν μπορω να καταλάβω...

αααα και τωρα που λές επανεξεταση και εμενα ετσι ειχε γραψει αλλα ο γιατρος μου με συμβουλευσε οτι μεχρι να κανω την επανεξεταση (τον αλλο μηνα δλδ) θα ειχε περασει πολύς χρονος και μετα στον 7ο μηνα τι αμνιοπαρακεντηση να κανω..

Μωρε μηπως πήγαμε στον ιδιο βλάκα???

Αν είμασταν απο την ιδια πολή θα ημουν απολυτως σιγουρη!!!

BagRp2.png Spetp2.png eoYFp2.png

αχ βρε esperanza μου πως μου διεφυγε τπ μνμ σου..με τον μικρο στα ποδια μου δεν το διαβασα

Ολα θα ειναι καλά και στο λέω εγω που ειχα παρομοιο θεμα στο εντερο ομως..Οταν λές ασβεστιο τι εννοεις;;Εμενα μου ειπε συγκεκριμενα "κστι θολο στο εντερο, σαν αποχρωματισμος" αρχικα μου το συνεδεσε με καταποση αμνιακου υγρου καιμετα με συνδρομο down..Τα εγραψα πριν λίγες μερες αν προλαβες να τα διαβασεις

Εγω παρεκαμψα τον γιατρο της β' επιπεδου και ημουν διατεθειμενη να κανω οτι μου πει ο γιατρος μου και εκινος ομως μου προτεινε αμνιο..δεν ξερω για ποιο λογο και αν και ο νους μου παει πολύ μακρια προσπαθω να αποφευγω τετοιες σκεψεις

Αφου σε καθησυχασε ο δικος σου δεν υπαρχει λογος να ανησυχεις

Αντε γιατι μου φαίνεται οτι καποιες φορες τα λένε για να τα πουν..πρεπει κατι να βρουν δλδ???Δεν μπορω να καταλάβω...

Stone μου αυτό που είδε είναι δυστυχώς ένας από τους πολλούς δείκτες για down. Δεν έχω καμιά άλλη ένδειξη παρά μόνο αυτόν τον δείκτη που είναι παρών. Συγκεκριμένα ονομάζεται υπερηχογενές κομβίο και βρίσκεται στην αριστερή κοιλία της καρδίάς. Μου είπε ότι στην ουσία είναι ένα μικρό κομματάκι ασβεστίου που συνήθως εξαφανίζεται μέχρι το τέλος της κύησης ή αμέσως μετά από αυτή. Το θέμα είναι ότι μου αυξάνει τις πιθανότητες σε 1:6500 (από 1:20000) και καθομαι σε αναμμένα κάρβουνα. Δε θέλω να κάνω άμνιο γιατί τρέμω το ποσοστό αποβολής και αυτό το μωρό δε μου ήρθε καθόλου εύκολα...

Η γιατρός το πρωί ήταν καθησυχαστική, ο δικός μου γιατρός με άγχωσε με την επανεξέταση...:(

Εσύ μήπως είχες το δείκτη που λέγεται υπερηχογενές έντερο; Και τι θα κάνεις τελικά θα κάνεις άμνιο; Οι δικές σου πιθανότητες για down μετά τη Β' επιπέδου πόσες είναι;;

Esperanza μιλουσα για την πρωτη μου εγκυμοσυνη, σε αυτην ακομη δεν εχω κανει β'επιπεδου..

Εγω εκανα τελικα β'επιπεδου γιατι αρρωστησα απο την αγωνια μου και δεν αντεχα κι εγω..

Σαν διαδικασια δεν την λές επωδυνη, πιο πολύ ψυχοφθορα ειναι αλλά εμενα η συμπεριφορα τους με ενοχλησε και οχι που με παρεπεμψαν σε εξεταση

Για το υπερηχογενες εντερο δεν ειμαι σιγουρη αν ειναι αυτος ο ορος αν και τωρα που το ειπες κτ μου θυμισε..

Θα ανοιξω τον φακελο και ξαναερχομαι να σου πω

Διαφημίσεις

Άντε βρε Δεσποινάκι και μας άγχωσες!!

Μέχρι και στον ύπνο μου σε είδα, ότι ανταλάσσαμε μνμ στο parents και διάφορα τέτοια. Αφού όλα καλά, φτου-φτου (σου το είπα εγώ μαρή, όλα καλά θα πάνε δεν σου είπα??)

Nένα??? Τι έπαθες καλό μου?

Είναι οι ψυχολογικές μεταπτώσεις της εγκύου προφανώς???

Ο σύζυγος σου τα κάνει τσουρεκάκια?? Να του πετάξεις το ασύρματο στην μούρη (εγώ έτσι έκανα!!) και πλέον δεν έχουμε 2 ασύρματα αλλά 1 μόνο (επειδή βρήκε στην ντουλάπα)

GEXxp3.png

Αν ήσουν άνεμος, εγώ σε κράτησα!!

Esperanza ως αιτια παραπομπής για αμνιοπαρακεντηση αναφερεται η "υπερηχογενεια εντερων", όπως μου το εγραψες τελικα..

Κλέλια ευτυχως το θυμα ηταν η ντουλάπα και οχι το κεφαλι του συζυγου!!!

Εμενα μου ειπε συγκεκριμενα "κατι θολο στο εντερο, σαν αποχρωματισμος" αρχικα μου το συνεδεσε με καταποση αμνιακου υγρου και μετα με συνδρομο down..

Εκανα λάθος, το σωστο ειναι καταποση αιματος απο πιθανο ενδομητρικο αιματωμα:?:-?

IRINI μου ήθελα να σου ευχηθώ και από εδώ:

Να χαίρεσαι την όμορφη κορούλα σου, την Αγγελικούλα σου και να σε κάνει να χαμογελάς κάθε στιγμή και να δακρύζεις μόνο από ευτυχία κοριτσάκι μου!!!!!!!!

Με το καλό να έρθει και το Οκτωβριανό μωράκι σου και να είσαι μια ευτυχισμένη μανούλα x2 x3 ή όσα θες εσύ!!!!

Να χαίρεσαι την οικογένεια σου γλυκιά μανούλα!!!!!!

Χρόνια πολλά στο αστεράκι σου !!!!!!!!!

Καρδιά μου λιώνω, μακριά σου δε ζω...

7P0bp3.png?QSgUFaB8

dOCGp3.png?JHmztYbB

Γνωριστήκαμε: 3/3/2000

Παντρευτήκαμε: 7/7/2007

Ήρθε το μωράκι μας: 14/10/2010

Ήρθε το 2ο αγγελουδάκι μας: 31/1/2013

ΗΡΘΑΤΕ ΛΑΧΤΑΡΕΣ ΜΟΥ!!!

Διαφημίσεις

vasdeli διάβασα τα νεάκια σου στο cafe σου και χαίρομαι πολύ για σένα!!!

Να μπαίνεις και εδώ να μας τα λες... είσαι μια από εμάς πλέον, κομμάτι μας!!!

Χαίρομαι που έβαλες και τικεράκι!!!!!!! :D

7P0bp3.png?QSgUFaB8

dOCGp3.png?JHmztYbB

ΗΡΘΑΤΕ ΛΑΧΤΑΡΕΣ ΜΟΥ!!!

Κοριτσάκια μου μπήκα για να δω τα νέα σας και ειδικά της δέσποινας

Δόκτωρ θα σε μαλώσω, να μας ενημερώνεις παρακαλώ!:evil:

να μας πεις όλες τις λεπτομέρειες!!!!!!!! :)

Esperanza μου όλα καλά θα πάνε :) χαλαρά όσο μπορείς πιο χαλαρά

αγγελική ευχαριστώ που μου θύμισες τα γεννέθλια της συνονόματής σου!

Ειρηνάκι να χαίρεσαι την αγγελουδένια σου!!!!!!!!

Κλέλια καλά της έκανες της ντουλάπας! τον πατέρα θα τον χρειαστούμε στο μέλλον (π.χ. να κρατάει την γκομενάρα να πηγαίνουμε για μαργαρίτες.. :tongue: )

Vasdelion να σου ζήσει το vasdelospori!!!!!!!!!! φτου φτου φτου!

Πετρούλα, Κρισάκι, Ηρουκάκι, Έλενα, Κουμπαρίτσα, Αγγελικούλα, Νενάκι σας φιλώ

καλή σας νύχτα και όνειρα μωρουδιαστά!

καλή σας νύχτα και όνειρα μωρουδιαστά!

Επίσης τσιπουράκι. σμουτς

7P0bp3.png?QSgUFaB8

dOCGp3.png?JHmztYbB

ΗΡΘΑΤΕ ΛΑΧΤΑΡΕΣ ΜΟΥ!!!

Είπα να μην μπω αλλά ας όψεται το ψαρίδιον....

Εσείς όλες είστε 'αλλού' κι αισθάνομαι λίγο στο ξεκάρφωτο....

ploegisi και esperanza θετική σκέψη! Όλα θα πάνε καλά! Σε όλες τις υπόλοιπες φιλιά!

Λοιπόν, μέχρι στιγμής όλα καλά. Το σημερινό ραντεβού πήγε πολύ καλά! Το σουσάμιον είναι 8,3 χιλιοστά(Clelia λάθος έκανα στο μήνυμα!!!) και η καρδούλα του χτυπάει με 170 γούτσου γούτσου το λεπτό! Ο γιατρούλης μου με άφησε να κάνω και ένα υπερατλαντικό ταξίδι που είχαμε κανονίσει πολύ πριν μείνω έγκυος με την προυπόθεση να περπατάω κατά την πτήση, να πίνω νερό και να μην περάσω από τα μηχανήματα!

Σας φιλώ όλες!

Είμαι πλέον μια πολύτεκνη μαμά!

I have been blessed with five angels!!!

qwlrp3.png

Γεια σας και παλι!!! μη φωναζετε μωρε!!τωρα καταφερα να μπω λιγο να σας γραψω τι εγινε!!!

καταρχας να ευχηθω στην esperanza και την ploegisi να πανε ολα καλα. μην ανησυχειτε κοριτσια. εδω πηγαν καλα τα πραγματα για μενα που ειχα τα χειροτερα αποτελεσματα μεχρι σημερα, αποκλειεται να μην πανε καλα και για σας!!

ειρηνακι μου να σου ζησει η κορουλα σου η κουκλαρα με τις πανεμορφες ματαρες!!!

αντε λοιπον...γραφω τι εγινε!!!

καταρχας να πω οτι πηγα στην εξεταση τελειως χεσμεντεν!!!! μιλαμε ειχα κατακιτρινισει απο το αγχος!!!

μπαινουμε μεσα και λεω στο ντοκτορι: αν μου βρεις τιποτα παλι θα σε πυροβολησω!!!σαν ουφο με κοιτουσε ο ανθρωπος!!:tongue::tongue:

ξεκιναει λοιπον, μετραει κεφαλι ποδαρακια κοιλιτσα δαχτυλακια, βλεπει νεφρους, στομαχι, κτλ κτλ ολα καλα μεχρι εδω!! μετα παει στο εγκεφαλο και αρχιζει να παιρνει μετρησεις:shock::shock::shock::shock: ρε τι μετραει λεω ο ανθρωπος:shock::shock: στη μελινα δεν ειχαν μετρησει τιποτα!!! μετα αρχιζει να βλεπει κατι αρτηριες στον εγκεφαλο (κατι τετοιο) :shock::shock: εγω τον κοιταω σαν χαζη!!! παει λεω, το παιδι μου ειναι καθυστερημενο:confused::confused::confused: τελειωνει με τον εγκεφαλο και μου λεει σουπερ ολα!!:D:D:D αιντε μωρε!!!! ανακοπη κοντεψα να παθω!!!! μετα παει καρδουλα... και εκει αρχιζει το τρελο αγχος (δεδομενου οτι αυτο μας ανησυχει πιο πολυ μετα την χαλια αυχενικη...)κοριτσια....εν πραγμα θα πω.....εκανε 20 λεπτα να μιλησει:confused::confused::confused::confused::confused::confused::confused: τα χρειαστηκα.... και οταν το πηρε αποφαση επιτελους ειπε ΤΕΛΕΙΑ ΟΛΑ!!!!

μετα μου εκανε και ενα ντοπλερ:shock::shock: (ολα τα εκανε πια!!) και εκει ολα σουπερ!!! μετα μετρησε και τραχηλο και ωριμοτητα πλακουντα (ακομα στο 0 ειμαι ζητω ζητω γιατι καπνιζω κιολας και με εβριζε το στεφανι για τον πλακουντα), εκανε παλι και ενα γενικο τουρ:D και κλεισαμε με τα λογια "μια χαρα ο μαγκας!!και στρουμπουλος στρουμπουλος!!!530 γραμμαρια το θηριο"!!!!

ΑΥΤΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!!!!!!!!!!!!!Ειμαι πολυ ευτυχισμενη!!!! μετα απο το αγχος που εχω τραβηξει μεχρι σημερα τωρα τα βλεπω ολα πολυ αισιοδοξα!!!επιτελους!!!!:D:D

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...