Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 19 λεπτά , Neverstop είπε:

Χαχαχα θα επανέλθω σε σχόλιο  μόλις ξεκινήσω δουλειά! Προς το παρόν όλα καλά!! 

Ανυπομονώ! Εύχομαι να είναι εύκολη η επιστροφή σου. Μην αγχώνεσαι όμως και μην πιέζεσαι. Και αποδεξου τον άντρα σου όσο αργός και αν είναι στις οικιακές δουλειές. Θα μάθει, είναι μικρός ακόμα. 

Και δεν ξέρω αν είναι όλοι αργοί, και ο άντρας μου είναι χαχαχχα αλλά τον αφήνω. Τα κάνει βέβαια τέλεια και ας κάνει 5 ώρες το σύνθετο του σαλονιού 😂

Cafe Οκτώβριος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

γεια σας κοριτσια.

ploegisi και esperanza μην αγχωνεστε κοριτσακια μου,ολα καλα θα ειναι,απλα καντε λιγακι υπομονη η πρωτη για την β επιπεδου και η δευτερη να δειξει τα αποτελεσματα στον γιατρο.φιλακια στα νινακια σας και ευχομαι να ναι υγιεστατα.

κλελια μπραβο σε σενα για την κοριτσαρα σου.ολα τελεια.

εγω δε ειμαι στα καλυτερα μου τελευταια και ετσι σας διαβαζω αλλα δεν εχω την διαθεση(ποτε το κουραγιο να απαντησω),να ξερετε οτι σας σκεφτομαι (ασχετως αν δε σας ξερω)

2lz07ypaigyui6fs.png

kk3v7ypaostspbl2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 14,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

εγω δε ειμαι στα καλυτερα μου τελευταια και ετσι σας διαβαζω αλλα δεν εχω την διαθεση(ποτε το κουραγιο να απαντησω),να ξερετε οτι σας σκεφτομαι (ασχετως αν δε σας ξερω)

ποια δεν ξέρεις μαρήηηηηηηηηη???? εμάς;;;;;;;

θέλεις να πηδηχτώ από το γυαλό το έρμο το ψάρι;;;;;;;;;;;;;

τί έχεις κοριτσάκι μου; ο Nenohusbant σε πρήζει;;;; πολύ απειθάρχητοι μας βγήκαν οι october- husbants. Αιντε μην αρχίσω τα χαστουκίσματα πάλι!

εσπεραντζα μου όλα καλά θα είναι!!!!!! θα δεις που θα μιλήσεις με το γιατρό σου, αλλά και να κάνεις άμνιο δεν είναι τρομερό εμένα σχεδόν όλες μου οι φίλες έκαναν και χωρίς λόγο να σου πω αλλά είχαν άγχος και το θεωρούσαν απαραίτητο..... ...... όλα μια χαρά πήγαν!

Δεσποινα ??????????

ποια δεν ξέρεις μαρήηηηηηηηηη???? εμάς;;;;;;;

θέλεις να πηδηχτώ από το γυαλό το έρμο το ψάρι;;;;;;;;;;;;;

τί έχεις κοριτσάκι μου; ο Nenohusbant σε πρήζει;;;; πολύ απειθάρχητοι μας βγήκαν οι october- husbants. Αιντε μην αρχίσω τα χαστουκίσματα πάλι!

αχ κοριτσακι μου γλυκο........σας αγαπω...

2lz07ypaigyui6fs.png

kk3v7ypaostspbl2.png

αχ κοριτσακι μου γλυκο........σας αγαπω...

εδω ειμαιι!!!!!!!!!!!!!!! Ολα ειναι ΤΕΛΕΙΑΑΑΑΑΑΑ!!!!!!!!! Θα μπω σε κανα μισαωρο να γραψω λεπτομερειες πήζωωωω!!!!:D:D:D:D:D:D:D:D:D

υ.γ. δεν εχω μωρο εγω...ΘΡΕΦΤΑΡΙ!!!! 530 ΓΡΑΜΜΑΡΙΑ!!!!

άντε ρε συ δέσποινα και μας έσκασες! περιμένουμε τα ευχάριστα!

κι εγώ συνήλθα λιγάκι από το πρωινό χαστουκάκι!!! και περίμενα να δω καμιά σας μέσα να κουτσομπολέψουμε λιγάκι... αλλά μπα... κοιμάστε καλέ όλες? μόνο εγώ εδώ και δουλεύω?:tongue:

6umkp3.png

Ήρθες και μας γέμισες χαμόγελα..!!

Jdbyp2.png

Η ζωή έχει τη γεύση που της δίνεις! Κανένα όνειρο δεν είναι άπιαστο, μη σταματάς να ονειρεύεσαι!!!a%3E

Διαφημίσεις

ploegisoula και esperanza όλα θα πάνε καλά, η διαίσθηση μου έτσι λέει, οπότε έχετε τη θετική μου ενέργεια και τη σκέψη μου. Να μη στεναχωριέστε κοριτσάκια μου, απλά τα ζουζούνια μας μας δοκιμάζουν και μας εκπαιδεύουν....

Περιμένουμε το ραντεβού για την αυχενική ploegisoελενάκι!!!

Άντε βρε despinaki μπράβο, σε περιμέναμε πως και πως!!!

Πες τα μας αναλυτικά... περιμένουμε.

maraki32 ελπίζω να είσαι καλύτερα τώρα

Τσιπουράκι όλες οι κάργιες έτσι είναι.... άπαπα

nenaki be cool γλυκιά μου!!!!

Καρδιά μου λιώνω, μακριά σου δε ζω...

7P0bp3.png?QSgUFaB8

dOCGp3.png?JHmztYbB

Γνωριστήκαμε: 3/3/2000

Παντρευτήκαμε: 7/7/2007

Ήρθε το μωράκι μας: 14/10/2010

Ήρθε το 2ο αγγελουδάκι μας: 31/1/2013

ΗΡΘΑΤΕ ΛΑΧΤΑΡΕΣ ΜΟΥ!!!

καλησπέρα αγγελικούλα μου!

ναι... πλέον αρχίζω να συνειδητοποιώ ότι όλα καλά θα πάνε! και αρχίζει να επανέρχεται και η δική μου θετική ενέργεια! με τη βοήθεια όλων σας βέβαια! ξαναείπα σας ευχαριστώ???

καλέ?!!?!?!?! είδατε το καινούργιο μου τικεράκι?

6umkp3.png

Jdbyp2.png

Η ζωή έχει τη γεύση που της δίνεις! Κανένα όνειρο δεν είναι άπιαστο, μη σταματάς να ονειρεύεσαι!!!a%3E

κοριτσακια μου ευχαριστω πολυ για το ενδιαφερον σας πραγματικα.

το προβλημα ειναι με τον νενο και τα εχω παρει λιγο στο κρανιο.

μπραβο βρε δεσποινιω.αυτος θα φαει και σενα βρε?μπραβο!αντε περιμενουμε λεπτομερειες!

ploegisουλα μου εγω το ειδα το τικερακι σου!πολυ μου αρεσε!απο που ομως καλε την λετε γκουγκουφκακι??????οσο για την εμπνευση...οντως επηρεαστηκε και αυτη..(ξερεις εσυ)

2lz07ypaigyui6fs.png

kk3v7ypaostspbl2.png

νενάκι μου! άντε βρε κοπέλα... όλα θα στρώσουν! άντε και πολύ σημασία δεν τους δίνουμε? σκατιάρηδες...

εδώ στα μέρη μας, γκουγκούφκου λένε τα κοριτσάκια που έχουν άσπρο δέρμα και με ανοιχτόχρωμα ματάκια! κι επειδή όλοι το περίμεναν να είναι κοριτσάκι (εκτός από μένα...), μου λέγανε τι ωραία που θα ήταν να έχουμε μια γκουγκούφκου με όμορφα ματάκια!!! οπότε, αφού κατά 95% είναι ψιψίνα, ας τη λέμε από τώρα έτσι!!!

6umkp3.png

Jdbyp2.png

Διαφημίσεις

Τι έχουν πάθει ρε παιδιά οι σύζηγοι του forum;;;;

Αν θέλουν χαστούκια τους τα προσφέρουμε άνετα!!!!!!!!!Μη συγχίζεσαι νενάκι μου.....

Ισι μου έτσι σε θέλω με θετική ενέργεια....

ntes069iqp11kvcq.pnghq545zdpsvak4vme.png

Κοριτσακια μου σας εχασα!!!

εχει πεσει τοσο πολλή δουλεια που μετα βιας πάω και τουαλέτα

Σας διαβασα πολύ γρηγορα και διαβασα καλά νεα για όλες, Δεσποινα, Κλέλια εφυγε ενα αγχος ε;;;;Ελένη να διωξεις ολες σου τις ανησυχίες και τις φοβίες, όλα θα δεις οτι δουλευουν ρολόι!!!Μια σχετικη αγωνια τα σκατουλικα μας απο τωρα μας δημιουργουν...

Να εχεις εμπιστοσυνη στον γιατρο σου και να αφησεις κατα μερος ασχημες σκεψεις και φοβίες!!!

Ο πρασινος κοριτσαρος σου θελει ηρεμια εκει που ειναι!!!!

Καλέ πειτε μας το μυστικο...2.5 χρονια παρακολουθω αυτο το φορουμ και πάντα σε ολα τα θεματα και τις συζητησεις η ζυγαρια αγορι-κοριτσι εκλινε προς τα αγορια (ετσι ειθισται κιολας)..Τι κανατε εσεις καλέ και αυτο το καφε ειναι ροζ???

Στο αλλο καφε που ειμαι εχουμε γυρω στα 14 αγορια και 7 κοριτσια..

Στελνω τα φιλια μου σε ολες και συγγνωμη αν δεν αναφερομαι σε καθε μια ξεχωριστα :oops::oops:..Εχω και τον ταρζαν εδω να πηδαει πάνω μου

BagRp2.png Spetp2.png eoYFp2.png

Αντίστροφη μέτρηση βλέπω Ελένη μου στο τικεράκι σου, έτσι πάντα θετική ενέργεια, το μωράκι σου είχε πιει πολύ αμνιακό και είχε φουσκώσει το στομαχάκι του, αυτό θα σκέφτεσαι, μετά θα κάνει τσίσα η μπουμπούκα σου!!!!!!!! (καλέ δεν το σχολίασα αυτό!!!!!!!!!!!!!) και θα αδειάσει και το στομαχάκι, άλλωστε: "το έμβρυο κάνει καταποτικές κινήσεις και μπορεί να καταπιεί μέχρι και ένα λίτρο αμνιακού υγρού στη διάρκεια της ημέρας"

(και αυτό από τη 18η εβδ) δες εδώ: http://www.gynmed.gr/content/content/print.php?id=59

smile!!!!!!!

Νενάκι μου τι έπαθε ο νένος σου και σε ταλαιπωρεί, θα τον βάλουμε να κάνει παρέα με τον Cleloσύζυγο μου φαίνεται....

:mad:

Καρδιά μου λιώνω, μακριά σου δε ζω...

7P0bp3.png?QSgUFaB8

dOCGp3.png?JHmztYbB

Γνωριστήκαμε: 3/3/2000

Παντρευτήκαμε: 7/7/2007

Ήρθε το μωράκι μας: 14/10/2010

Ήρθε το 2ο αγγελουδάκι μας: 31/1/2013

ΗΡΘΑΤΕ ΛΑΧΤΑΡΕΣ ΜΟΥ!!!

Γεια σας κοριτσακια μου με στεναχωρησατε λιγο με τα νεα σας, οχι τοσο γιατι πιστευω οτι εχουν κατι τα μωρακια αλλα γιατι καταλαβαινω πως νιωθετε και ποσο εχετε αγχωθει:cry:

ploegisoula μου και esperanza μου ευχομαι να περασουν γρηγορα γρηγορα οι μερες που θα δειτε οτι τα μωρακια σας ειναι σουπερ.Η μια να κανει μια τελεια β επιπεδου(αυτη με την κορακλα που προεβλεψα) και η αλλη να τις πει ο γιατρουλης οτι ουτε να το σκεφτεται οτι υπαρχει προβλημα:D

Νενακι μου πρεπει τελικα να γινουμε πολυ αναισθητες για να ειμαστε καλα μου φενεται αλλα αντε να το κανεις αυτο:roll:

Βρε Δεσποινακι θα μας πεις λεπτομερειες για το μικροσκοπικο μωρο σου λιγο να ευθυμησουμε:D:Dαιντε που εισαι πια ολη μερα οεο??

οτι ονειρευόμουν στην ζωή μου,το έχω βρει σε εσενανε ψυχη μου και έχω τα πάντα πια!!!

έτσι είναι κορίτσια μου! και είμαι σίγουρη ότι θα ρθει η επόμενη παρασκευή για το β' επιπέδου και ούτε που θα το καταλάβω... μια χαρά είναι η μικρούλα μου! αφήστε που ο αντρούλης άρχισε να μιλάει και στο θηλυκό πλέον!!!:P:D:p:D

πετρούλα και χρύσούλα μου να στε καλά! άντε και να ηρεμήσετε η καθεμιά με τα δικά της και να τα λέμε πιο συχνά!

6umkp3.png

Jdbyp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...