Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 19 λεπτά , Neverstop είπε:

Χαχαχα θα επανέλθω σε σχόλιο  μόλις ξεκινήσω δουλειά! Προς το παρόν όλα καλά!! 

Ανυπομονώ! Εύχομαι να είναι εύκολη η επιστροφή σου. Μην αγχώνεσαι όμως και μην πιέζεσαι. Και αποδεξου τον άντρα σου όσο αργός και αν είναι στις οικιακές δουλειές. Θα μάθει, είναι μικρός ακόμα. 

Και δεν ξέρω αν είναι όλοι αργοί, και ο άντρας μου είναι χαχαχχα αλλά τον αφήνω. Τα κάνει βέβαια τέλεια και ας κάνει 5 ώρες το σύνθετο του σαλονιού 😂

Cafe Οκτώβριος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Καλημέρα κοροτσούδια!!!!Τι μου κάνετε;;;;

Δεσποινιώ που είσαι;;;;;;Αντε καλέ πες μας!!!!!Μεχρι τη μία ημουν μέσα χθες μπας και μπεις και μας πεις νέα.....

Ψαρίδιον μου τι κάνεις;;;;

Clelia μου όλα καλά με τον σύζηξ;;;;

Ισι και απο σένα περιμένουμε νέα....

Chrisaki βολτάρουμε βολταρουμε;;;

Φιλάκια στις υπόλοιπες...

Σήμερα έχουμε γενική καθαριότητα!!!!!Το σπίτι είναι χάλια!!!Επίσης σήμερα αλλάζω μήνα.....Επίσης σήμερα σκοτώνω την πεθερά μου...Ηρθε για καφέ πρωι πρωι....Μόνο να με συγχίσει και έφυγε...Αυτάααααααααα.....

ntes069iqp11kvcq.pnghq545zdpsvak4vme.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 14,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Ψαρίδιον μου τι κάνεις;;;;

Σήμερα έχουμε γενική καθαριότητα!!!!!Το σπίτι είναι χάλια!!!Επίσης σήμερα αλλάζω μήνα.....Επίσης σήμερα σκοτώνω την πεθερά μου...Ηρθε για καφέ πρωι πρωι....Μόνο να με συγχίσει και έφυγε...Αυτάααααααααα.....

ΧΑΣΤΟΥΚΙΖΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩ !!!!!!!

τί σου έκανε πάλι η Τασω?????

CG8PXQkpVpg

εξαιρετικά αφιερωμένο στην πεθερά της Ηρους :tongue:

Καλημέρα σε όλες!!!!

Δεσποινιώ που είσαι;;;;;;Αντε καλέ πες μας!!!!!Μεχρι τη μία ημουν μέσα χθες μπας και μπεις και μας πεις νέα.....

Κι εγώ τα ίδια Ηρώ μου... Άντε βρε Δεσποινάκι πες μας......

Όσο για την πεθερά γκρρρρρρ.... θέλει και καφεδάκι η σφρ0φ@ με τη νυφούλα... μη χέσ...ω..... :evil:.

Έχω πολύ δουλίτσα σήμερα, θα μπαίνω μόνο να ρίχνω κλεφτές ματιές για Δέσποινα και ploegisoula.

Φιλάκια κοριτσάκια μου!!!!!!!!

Καρδιά μου λιώνω, μακριά σου δε ζω...

7P0bp3.png?QSgUFaB8

dOCGp3.png?JHmztYbB

Γνωριστήκαμε: 3/3/2000

Παντρευτήκαμε: 7/7/2007

Ήρθε το μωράκι μας: 14/10/2010

Ήρθε το 2ο αγγελουδάκι μας: 31/1/2013

ΗΡΘΑΤΕ ΛΑΧΤΑΡΕΣ ΜΟΥ!!!

καλημέρα κορίτσια μου!

μόλις επέστρεψα από το γιατρό... τα πράγματα πήγαν καλά, το μωρό μας μεγαλώνει πολύ καλά,οι μετρήσεις το βγάζουν 3-4 ημέρες μεγαλύτερο από την ΠΗΤ... έχει πολύ καλό βάρος και τέλειο ύψος... ο εγκέφαλός του έχει όλα τα χαρακτηριστικά για την ηλικία του... η καρδούλα του είναι τέλεια... είναι υπερκινητικό και ζωηρό... αλλά...

έχουμε ένα προβληματάκι με το αμνιακό υγρό που είναι λιγότερο απ΄όσο πρέπει... και το στομαχάκι του είναι μεγαλύτερο απ΄το κανονικό... βέβαια μου εξήγησε ότι αυτά μπορεί να είναι και τυχαία... και θα τα δούμε καλύτερα στη β' επιπέδου την επόμενη βδομάδα... αλλά δεν πάυει να έγινα ράκκος... η ψυχολογία μου καταρρακώθηκε... πρώτη φορά τον είδα τόσο σκεπτικό το γιατρό... δεν άντεξα... έβαλα τα κλάμματα... με καθησύχασε ότι πιθανότατα να είναι όλα τυχαία... οτι είναι υποχρεωμένος να μας τα πει όλα, ότι κι αν είναι... κι αντί να χαρώ που το παιδάκι μου είναι καλά...:cry:

επίσης κατά πολύ μεγάλο ποσοστό, 95 και πλέον % είναι κοριτσάκι! ο αντρούλης μου πέταξε στα σύννεφα κι εγώ χάρηκα πάρα πολύ γιατί ήμουν προετοιμασμένη... αλλά τι το θες... δε με νοιάζει! γερό γερό γερό γερό και δυνατό παιδάκι να είναι! και όλα τ' άλλα δεν έχουν και τόση σημασία! εγώ πάλι με πρασινάκια θα το ντύνω!

6umkp3.png

Ήρθες και μας γέμισες χαμόγελα..!!

Jdbyp2.png

Η ζωή έχει τη γεύση που της δίνεις! Κανένα όνειρο δεν είναι άπιαστο, μη σταματάς να ονειρεύεσαι!!!a%3E

Διαφημίσεις

Ploegisoula μου μη στενοχωριέσαι.....

Αν ήταν κάτι σοβαρό δεν θα σε έβαζε ξάπλα;;;Η δεν θα σου έλεγε να κάνεις παραπάνω εξετάσεις;;;;ΤΥΧΑΙΟ ήταν....Το κοριτσάκι σου είναι γερό μη βάζεις κακές σκεψεις στο μυαλό σου!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΤΕΛΕΙΑ ΤΕΛΕΙΑ (όπως λέει η clelia) ΕΠΕΙΔΗ ΤΟ ΛΕΩ ΕΓΩ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

καλημέρα κορίτσια μου!

μόλις επέστρεψα από το γιατρό... τα πράγματα πήγαν καλά, το μωρό μας μεγαλώνει πολύ καλά,οι μετρήσεις το βγάζουν 3-4 ημέρες μεγαλύτερο από την ΠΗΤ... έχει πολύ καλό βάρος και τέλειο ύψος... ο εγκέφαλός του έχει όλα τα χαρακτηριστικά για την ηλικία του... η καρδούλα του είναι τέλεια... είναι υπερκινητικό και ζωηρό... αλλά...

έχουμε ένα προβληματάκι με το αμνιακό υγρό που είναι λιγότερο απ΄όσο πρέπει... και το στομαχάκι του είναι μεγαλύτερο απ΄το κανονικό... βέβαια μου εξήγησε ότι αυτά μπορεί να είναι και τυχαία... και θα τα δούμε καλύτερα στη β' επιπέδου την επόμενη βδομάδα... αλλά δεν πάυει να έγινα ράκκος... η ψυχολογία μου καταρρακώθηκε... πρώτη φορά τον είδα τόσο σκεπτικό το γιατρό... δεν άντεξα... έβαλα τα κλάμματα... με καθησύχασε ότι πιθανότατα να είναι όλα τυχαία... οτι είναι υποχρεωμένος να μας τα πει όλα, ότι κι αν είναι... κι αντί να χαρώ που το παιδάκι μου είναι καλά...:cry:

επίσης κατά πολύ μεγάλο ποσοστό, 95 και πλέον % είναι κοριτσάκι! ο αντρούλης μου πέταξε στα σύννεφα κι εγώ χάρηκα πάρα πολύ γιατί ήμουν προετοιμασμένη... αλλά τι το θες... δε με νοιάζει! γερό γερό γερό γερό και δυνατό παιδάκι να είναι! και όλα τ' άλλα δεν έχουν και τόση σημασία! εγώ πάλι με πρασινάκια θα το ντύνω!

Από τη στιγμή που ο γιατρός δεν σε έβαλε επιτόπου ούτε καν για εξετάσεις κλπ κλπ σημαίνει ότι δεν το αξιολόγησε κάν...... οπότε με γειά η Κοράκλα 95%!!!!!!

να είναι γερή δυνατή χαμογελαστή και τσχπίνα!

κοριτσάκι μην αγχώνεσαι όσο μπορείς μην αγχώνεσαι

nenaki - 10/9 Σέρρες Κοριτσάκι

Amelie3 - 28/9 Γιαννιτσά Αγοράκι

Βάσω79- 30/9 Αρεταίειο Κοριτσάκι

despoina100 -2/10 Έλενα Αγοράκι

chris81 - 2/10 Θεσσαλονίκη Κοριτσάκι

Ελένη - 3/10 Έλενα Κοριτσάκι

esperanza - 3/10 Λάρισα Αγοράκι

Likaki - 3/10 Θεσσαλονίκη Παπαγεωργίου ή Γένεσις Αγοράκι

Irene83 - 5/10 Χίος Κοριτσάκι

Liana - 5/10 Λητώ Κοριτσάκι

Clelia - 8/10 Μητέρα Κοριτσάκι

Ellain - 11/10 Ιασώ ή Έλενα Αγοράκι

Γιωτίτσα - 12/10 Αλεξάνδρα Κοριτσάκι

Ploegisi - 12/10 Βέροια ???Κοριτσάκι???

Φωτεινή - 12/10 Ιασώ ???

Renah - 09/10 Θράκη Κοριτσάκι

Μαμαλευτεράκι 15/10 πανεπιστημιακό νοσοκομείο ΛΑΡΙΣΑΣ???Αγοράκι???

Γκρέτα - 15/10 Θεσσαλονίκη Κοριτσάκι

Hroukaki - 15/10 Κλινική Καπάκη Αγοράκι

panan2 - 18/10 Δράμα Αγοράκι

Maraki32 - 21/10 Λητώ ???

Sylia - 21/10 ???

Stone - 22/10 Διαβαλκανικό Αγοράκι

Angelique1981 - 28/10 Κοριτσάκι

Evita 5/11 ???

Μανου ???? ???

Λοιπόν ploegisi, για να πάρεις τα πάνω σου, σου έβαλα κοριτσάκι με πράσινα ερωτηματικά! Για το αμνιακό υγρό τα έχουμε ξαναπεί και θα τα πούμε όσες φορές χρειαστεί: είναι πολύ συνηθισμένο. Συνήθως οι γιατροί λένε ξάπλα και νερό. Όσο για το στομαχάκι κλπ, περίμενε βρε μέχρι την Β' επιπέδου, είναι πιο ασφαλείς οι μετρήσεις της. Όλα καλά θα πάνε, μην μαυρίζεις την ψυχή σου!!!

Διάλογος hroukaki-φρόκαλου:

Φρόκ: - Καλέ πως πάχυνες ετσι;;;;

Ηρώ: - Γιατί εσύ είσαι καλύτερη μαρή? Κοίτα την σταφιδιασμένη σου μούρη και παράτα με στην ησυχία μου!! Σκ@τόγρια!!! Ο άντρας μου έτσι με γουστάρει: τζουτζουρογκόμενα!!!

Γιατί δεν της απάντησες έτσι καλή μουουουουου??

GEXxp3.png

Αν ήσουν άνεμος, εγώ σε κράτησα!!

Της απάντησα λίγο πιο ευγενικά αν και δεν έπρεπε....Της είπα: Εντάξει καλέ 6 κιλά έχω πάρει σιγά....Δεν βλέπετε κάποιες άλλες που πήραν συνολικά 30 κιλά και ακόμα τα χάνουν (βλ. κόρη της);;;;Να φτιάξω καφέ;;;;

[quote name=Clelia

Διάλογος hroukaki-φρόκαλου:

Φρόκ: - Καλέ πως πάχυνες ετσι;;;;

Ηρώ: - Γιατί εσύ είσαι καλύτερη μαρή? Κοίτα την σταφιδιασμένη σου μούρη και παράτα με στην ησυχία μου!! Σκ@τόγρια!!! Ο άντρας μου έτσι με γουστάρει: τζουτζουρογκόμενα!!!

Γιατί δεν της απάντησες έτσι καλή μουουουουου??

αχαχαχαχαχχααχαχαααα

Διαφημίσεις

Της απάντησα λίγο πιο ευγενικά αν και δεν έπρεπε....Της είπα: Εντάξει καλέ 6 κιλά έχω πάρει σιγά....Δεν βλέπετε κάποιες άλλες που πήραν συνολικά 30 κιλά και ακόμα τα χάνουν (βλ. κόρη της);;;;Να φτιάξω καφέ;;;;

σωστή!!!!!!!!

καλημέρα και από μένα.

ploegisaki αφού το μωράκι σου είναι μια χαρά όσο μπορείς μην στεναχωριέσαι. άλλωστε αν όντως είναι κάτι σοβαρό ο γιατρός δεν θα σε έβαζε να κάνεις περαιτέρω εξετάσεις;;;

εγώ πάλι αισθάνομαι εδώ και 1 ώρα κάτι σουβλιές χαμηλά στην κοιλιά οι οποίες με ενοχλούν, ηρεμώ λίγο και μετά πάλι τα ίδια.

η δέσποινα θα μας βγάλει την ψυχή μέχρι να μας πει τα νέα της:tongue:

τι καλές που είστε όλες! σας ευχαριστώ πολύ πολύ!!!

όλα καλά θα πάνε, είμαι κι εγώ σίγουρη! και η γκουγκούφκου μας θα είναι σούπερ (και δε θα είναι μελαχρινούλι! πρασινομάτικο ξανθούλι θα είναι! - για κάποιες που βγάζουν συμπεράσματα... ellain) απλά μου είπε να περιμένω μέχρι τη β' επιπέδου και να τον ενημερώσω πότε θα πάμε, αν μπορεί να είναι μαζί μας... αν δε μπορεί, θα πάρει το συνάδελφό του τηλέφωνο και θα του πει να προσέξει λίγο παραπάνω αυτά που τον ανησύχησαν!

σε λιγάκι θα σας πω και πότε θα παω θεσ/νίκη για τη β' επιπέδου.

ηρώ μου έτσι σε θέλω! ακούς πως πάχυνες έτσι! αυτή δηλαδή στην εγκυμοσύνη δεν είχε πάρει κιλά???

κουμπάρα μου είσαι θεά!!! και η τασώ βεβάιως βεβαίως! μουτς!!!!!

καλά κλέλια ο διαλογος ολοζώντανος! το χρειαζόμουν λίγο γέλιο...:D

6umkp3.png

Ήρθες και μας γέμισες χαμόγελα..!!

Jdbyp2.png

Η ζωή έχει τη γεύση που της δίνεις! Κανένα όνειρο δεν είναι άπιαστο, μη σταματάς να ονειρεύεσαι!!!a%3E

Καλησπέρα κοριτσάκια!!

Μόλις γύρισα κ εγώ από τη Β' επιπέδου. Μια χαρά είναι ο μπεμπούλης μας αλλά μας έβγαλε την Παναγία μέχρι να τον δούμε ολόκληρο!! Κρυβόταν συνεχώς πίσω από τα χέρια του και έχωνε την αριστερή πατούσα κάπου που δεν μπορούσαμε να τη δούμε με τίποτα!! Μετά από 3 διακοπές του υπέρηχου για να φάω σοκολάτες και να κάνω καμιά βόλτα μας επέτρεψε επιτέλους να τα δούμε όλα!! Στραβόξυλο από τώρα...τι με περιμένει Θεέ μου!!:tongue::tongue::tongue:

Δυστυχώς όμως έχω κι εγώ ένα "αλλά"... Η γιατρός είδε σε μια κοιλότητα της καρδούλας ένα κομματάκι ασβεστίου που όπως είπε είναι πολύ συχνό καθημερινό φαινόμενο που δε συνδέεται με κανένα είδος καρδιοπάθειας και συνήθως εξαφανίζεται μέχρι τον τοκετό αλλά αυξάνει θεωρητικά τις πιθανότητες για down:( Συγκεκριμένα, ενώ χωρίς αυτό οι πιθανότητες μας σήμερα θα ήταν 1:20000 (στην αυχενική ήταν 1:23000) τώρα με αυτό πήγαν στις 1:6500:(:( Πολυ θορυβήθηκα αλλά η γιατρός είπε ότι δε συστήνει ότι πρέπει να γίνει αμνιο γιατί δεν υπάρχει καμία άλλη ένδειξη και 99% των εμβρύων που το έχει, είναι μια χαρά. Είπε επίσης ότι οι πιθανότητες για αποβολή μετά την άμνιο είναι πολύ μεγαλύτερες από αυτές για down.

Θα πάω το απόγευμα τα αποτελέσματα κ στο γιατρό μου αλλά έχω φοβηθεί αρκετά. Επίσης, το χαρτί γράφει ότι το στομαχάκι του είναι λίγο πιο μικρό αλλά μου είπε ότι αυτό είναι μάλλον της στιγμής και έχει να κάνει με το αν είχε καταπιεί πιο πριν αρκετό υγρό ή όχι.

Είχε καμία αυτό το θεματάκι με το ασβέστιο ή το στομαχάκι;; Και με αυτή την πιθανότητα θα κάνατε άμνιο;;

esperanza μου τα νέα σου είναι πολύ καλά!!

Ακόμα και το "αυξημένο" ποσοστό 1:6500 δεν είναι δα και τόσο μεγάλο. Σίγουρα θα προτιμούσαμε 1:100000, αλλά αυτό δεν λέει τίποτα και να μην μου στενοχωριέσαι!

Θα δεις που και ο γιατρός σου θα το επιβεβαιώσει το απόγευμα...

Εκτός αυτού, δεν σε καθησύχασε το γεγονός ότι η γιατρός που σου έκανε την εξέταση δεν σε έστειλε για αμνιο, παρά σε απέτρεψε? Συνήθως κάνουν "κρα" για άμνιο - είτε για λόγους κόστους, είτε για να είναι σίγουροι...

Μην ανησυχείς, όλα καλά με τον μπέμπη σου!!

Βρε Δέσποινα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

GEXxp3.png

Αν ήσουν άνεμος, εγώ σε κράτησα!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...