Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 42 λεπτά , Antonia_ είπε:

Γενικά θέμα με το σπέρμα είχε από παλιά. Είχε κιρσοκήλη την οποία χειρουργησε αλλά δεν έγινε κ κάτι. Είδα ξανά τη σαλπιγγογραφια και γράφει κ στις δύο σάλπιγγες ήπια διάταση με έξοδο κλπ. Την έδειξα στον εξωσωματικο τον νέο κ είπε ότι δεν χρειάζεται χειρουργείο. Θα τη δείξω κ στην δική μου τη γυναικολόγο που με παρακολουθεί να δούμε.

Αυτό να κάνεις, αν συμφωνούν οι απόψεις τους προχωράς προφανώς κάτι βλέπουν παραπάνω από το πόρισμα. Οι γιατροί μας ξέρουν καλύτερα! 

Cafe Οκτώβριος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Μακάρι Clelouko μου να μην αγχώνομαι και εγώ η τρελή....Ασε που ξέρω οτι το παιδί μου θα κάνει ολονυκτίες θα κοιμάται την ημέρα θα ξυπναει στραβωμένο και θα πεινάει πολύ...Αν μοιάσει σε μένα θα κοιμάται νορμαλ ώρες και θα είναι σαν να μην έχουμε μωρό εδω μέσα...Θα δείξει....

ntes069iqp11kvcq.pnghq545zdpsvak4vme.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 14,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

DESPOINAκι καλη επιτυχια! περιμενουμε νεα και απο σενα!!!

clelia τα εχω σκεφτει ολα τα πιθανα σεναρια και κατεληξα οτι δεν θα κανω τιποτα. Δεν το αλλαζω και τελειωσε, θα ξυπνησω ωραια ωραια Σαββατο πρωι, θα φαω το πρωινουλι μου και θα παω στον γιατορυλακο ο οποιος μια και θα ειμαι πρωτο ραντεβου θα εχει ορεξη και θα περασουμε φινα. Μετα για ανταμοιβη θα κατεβω κεντρο με την καρτα του ΑΝΤΡΟΥΛΗ μου και θα κανω μια βολτα στα μαγαζια!! Σωστη??? Οχι σιγα μην τρεχω σκοτωμενη Δευτερα βραδυ στις 9 (που σημαινει θα μας παρει στις 10) να κανω β επιπεδου. Τελος, αποφασισα. Ευχαριστω κοριτσια, με βοηθησατε!

Ploegisouli ετσι το φανταζομαι το μωρακι σου, μελαχρινουλι τσαχπινουλι. Εσυ δεν μας εβαλες κουιζ??? Ασε μας να φανταστουμε!!!

Ηρουκακι αρχισε τις ποδοσφαιρικες ο δικος σου??? Τελεια!!!

Οσο για τα ωραρια, εμενα συνηθως ξεσηκωνεται το βραδυ, μολις ηρεμησω στον καναπε, ξεκιναει! Α ρε θα με φαει η μαυρη νυχτα.... Δεν πειραζει το γιαβρι μου να ειναι καλα και ολα θα τα αντεξω....

Vqyip2.png

B4Snp2.png

γειά σας αγαπούλες!!!!!

κλωτσιές ακούω.... τεστάκια, φρυδάκια, παπουτσάκι, κερασάκια, κεφάκια

μπράβο καλέ! έτσι έτσι

για το Ploegisiopaido.... πραγματικά δεν ξέρω

και μιας και δεν ξέρω θα πω αυτό που είχα πει στην αδελφούλα μου και στην κουμπάρα μου όταν δεν ήξεραν το φύλλο του μωρου τους:

ΑΓΟΡΙ - γιατί αυτό προτιμούσαν (έστω και λίγο.... έλεγαν... αλλά εγώ ξέρω...)

λοιπόν έτσι κι εδώ

άσε που η Κουμπάρα μου τέτοια τσαχπίνα που είναι θα τα καταφέρνει μούρλια με 2 άντρες, σούζα θα τους έχει!

φιλιάααααα

δοκτορ περιμένουμε την τυπική ενημέρωση λέω τυπική γιατί μόνο για τυπικούς λόγους θα περιμένω, όλα σουπερ-ντουπερ- τσουτσουνοουαου θα είναι!!!!!!!!!!

αλό και τρισαλό !!!!!!

χθες το βράδυ είχε μία εξαιρετική εκπομπή ο ΕΞΑΝΤΑΣ (όπως πάντα)

αυτή την φορά ήταν για τα βλαστοκύτταρα. Δυστηχώς δεν την είδα, αλλά θα την δω μέσω internet

σκέφτηκα ότι θα σας ενδιαφέρει :)

http://exandas.ert.gr/el/geografika/eyropi/to-polytimo-kyttaro

φιλιά

tsipoura ευχαριστούμε για το λινκ. Ο εξάντας κάνει καταπληκτικά ντοκιμαντέρ αλλά ομολογώ ότι σπάνια το βλέπω. Χθες κατά λάθος είδα ένα μέρος της εκπομπής.

την ειδα χτεσ βραδυ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!πολλη καλη!!!!!!και για αλλη μια φορα δικαιωθηκα που περσυ επειτα απο πολυ ψαξιμο και πολυ διαβασμα τελικα τα δωρισα στην δημοσια τραπεζα τα βλαστοκυτταρα τησ αγγελικουλασ!!!ειχα παρει και την γνωμη του αιματολογου μου (ωσ πιο ειδικοσ σε τετοια θεματα..) και προχωρησα σε αυτην την κινηση..

Αγγελική επειδή θέλω και εγώ να δωρίσω τα βλαστοκύτταρα μπορείς να γράψεις περισσότερες λεπτομέρειες για τη διαδικασία που πρέπει να ακολουθήσω.

Clelia,συγχαρητήρια για τη Β επιπέδου. Με το καλό οι υπόλοιπες!!!

Δέσποινα περιμένουμε νέα!!!!!!!!!

Έλενα δεν φταίει και ο άντρας σου αλλα δικαιολογημένα στεναχωρήθηκες. Νομίζω όμως είναι σωστή η απόφασή σου.

Ελένη θα πρωτοτυπήσω και θα στοιχηματίσω σε κόρη!!!!!

Φιλιά σε όλες!!!

IQnWp3.png

Δημήτρης 25/01/07

Εβελίνα 12/04/08

Καλησπέρα σας!

Μπράβο για τα καλά αποτελέσματα Κλέλια και βουρ για ακόμα καλύτερα Δέσποινα!

Ploegisi-και εγώ αγόρι ψηφίζω...δεν ξέρω γιατί....

Όσο για τισ κλωτσιές εγώ νομίζω ότι τις τρώω ολημερίς! γίνεται αυτό? Καθιστή στο γραφείο, στο λεοφωρίο, στον καναπέ...τι να πω?

oXbHp3.png

Διαφημίσεις

Αγγελική επειδή θέλω και εγώ να δωρίσω τα βλαστοκύτταρα μπορείς να γράψεις περισσότερες λεπτομέρειες για τη διαδικασία που πρέπει να ακολουθήσω.

..........

Φιλιά σε όλες!!!

Ελένη μου δεν έγραψα εγώ για τα βλαστοκύτταρα, αν εννοείς αυτό:

την ειδα χτεσ βραδυ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!πολλη καλη!!!!!!και για αλλη μια φορα δικαιωθηκα που περσυ επειτα απο πολυ ψαξιμο και πολυ διαβασμα τελικα τα δωρισα στην δημοσια τραπεζα τα βλαστοκυτταρα τησ αγγελικουλασ!!!ειχα παρει και την γνωμη του αιματολογου μου (ωσ πιο ειδικοσ σε τετοια θεματα..) και προχωρησα σε αυτην την κινηση..

η Ειρήνη το έγραψε και Αγγελικούλα είναι η κορούλα της!

Ploegisoula μην περιμένεις προγνωστικά από εμένα, γιατί και εγώ από ένστικτο (πάνω σ' αυτό στο θέμα) άστα να πάνε...

Ενώ ήθελα κοριτσάκι το φανταζόμουν αγοράκι.....βγάλε συμπέρασμα :roll::oops:

Πάντως σου εύχομαι να είναι αυτό που θέλεις (αγοράκι) αλλά πάνω απ' όλα γερό παιδάκι, που θα είναι δηλαδή δεν τίθεται θέμα!!!!!

Άντε να μάθεις κι εσύ να μας πεις κι εμάς.

Αύριο λοιπόν!!!!!

Δεσποινάκι περιμένουμε τα καλά σου νέα το βραδάκι!!!!!!

Καρδιά μου λιώνω, μακριά σου δε ζω...

7P0bp3.png?QSgUFaB8

dOCGp3.png?JHmztYbB

Γνωριστήκαμε: 3/3/2000

Παντρευτήκαμε: 7/7/2007

Ήρθε το μωράκι μας: 14/10/2010

Ήρθε το 2ο αγγελουδάκι μας: 31/1/2013

ΗΡΘΑΤΕ ΛΑΧΤΑΡΕΣ ΜΟΥ!!!

Καλησπέρα κοριτσάκια!:D

Clelia πολύ χάρηκα που το μωράκι σου είναι super!:DΦοβερή εμπειρία έτσι?Κρίμα βέβαια προηγήθηκε θερμό επεισόδιο αλλά σημασία έχει πως το κοριτσάκι σου είναι πολύ καλά.Το αγοράκι θα το στρώσεις...δε σε φοβάμαι εσένα!:tongue:

Δέσποινα καλά αποτελέσματα στην εξέταση!Που θα είναι σίγουρα!:D

Ellain δεν ξέρω τι θα κανα στη θέση σου...αλήθεια.Φαντάζομαι πως με τίποτα δεν μπορεί να ακυρώσει την άσκηση ο αντρούλης ε? ή να λείψει έστω αυτός?Δεν ξέρω πως λειτουργούν αυτά οπότε sorry αν λέω κοτσάνες.:rolleyes:Πάντως το σίγουρο είναι πως εφόσον δεν υπάρχει δυνατότητα να γίνει η εξέτση κάποια άλλη στιγμή,θα πήγαινα κι εγώ μόνη μου.Και φυσικά η σκέψη με την πιστωτική είναι φανταστική ιδέα!!!Καλό τσάκισμα!!!:tongue:

Για τα βλαστοκύτταρα...την είδα κι εγώ επιτέλους την εκπομπή.Καθυστέρησαν πολύ να την δείξουν τελικά.Αυτό που έχει σημασία πάντως είναι να πάρουμε μια απόφαση έχοντας ψάξει το θέμα.Υπάρχουν πάρα πολλά άρθρα και στο ιντερνετ που είναι άκρως κατατοπιστικά και διαφωτιστικά.Εγώ με σχετική ανάζήτηση που έκανα ενίσχυσα την αρχική μου επιθυμία να τα δωρίσω σε δημόσια.Αλλά μένει να λύσω και κάποιες άλλες απορίες.

Φιλιά και σ όλα τα υπόλοιπα κοριτσάκια!!:DΚαλό βραδάκιιιιιιιι!!!!:D

as1cHgcVM3D1230NTk4MDVifDAwMDE3NTVkfGNvbWUgdG8gbWFtYSEhIQ.gif

363122t20zgo6mme.gifyou see, a dog growls when it's angry, and wags its tail when it's pleased. Now I growl when I'm pleased, and wag my tail when I'm angry. Therefore I'm mad.'" 444387eg9c8e9djb.gif

Φιλάκια τώρα, πάω να φτιάξω φρυδάκια αφού το Σάββατο θα γίνω νονά!!

με το καλο να γινεισ νονα κλελουκω!!!!!!!!!!!!!!!!!!και με το καλο να γεννηθει και η κορουλα σου!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

αρα για να λεσ για την βαπτιση ,θα το βγαλουν το μωρο απο το νοσοκομειο ε?ευχομαι να πανε ολα καλα κ να μην χρειαστει το καημενουλι να ξαναμπει!!!!!!!!!!

αχ ελενακι μασ μπερδεψεσ...λοιπον εγω ειμαι η ειρηνη και η αγγελικη ειναι η κορη μου!!!!!!!!!!!!!!:P

θυμαμαι ειχα παρει τηλεφωνο στο γεννηματασ (θα ψαξω να σου δωσω τα τηλεφωνα αν τα θελεισ , και απο εκει μου εστειλαν το κιτ.μετα την γεννα πρεπει να σταλει μεσα σε 24 ωρεσ . πρεπει να συμπληρωσεισ και κατι χαρτια ,εσυ ,η μαιαή ο γιατροσ και τα στελνεισ κι αυτα.σε καποιο απο ολα τα χαρτια μπορεισ να αποδεχτεισ για το αν θελεισ να γινεισ δωρητησ μυελου των οστων ,στελνοντασ απλα αλλο ενα μικρο φιαλιδιο με δικο σου αιμα..

εμενα να φανταστεισ τουσ τηλεφωνησα παρασκευη και το κιτ μου το εστειλαν τριτη ή τεταρτη και γεννησα πεμπτη.(εγω ειχα καθυστερησει την διαδικασια ,δεν εφταιγαν αυτοι..).αφου ημουν σιγουρη οτι δεν θα τα προλαβαινα..

DnfMp3.pngqTarp3.png

Κορίτσια μπερδεύτηκα :oops: Ειρήνη ήθελα να γράψω Αγγελική έγραψα!

Εριήνη αν μπορείς στείλε μου τα τηλέφωνα. Θα το ψάξω και εγώ.

Τι έγινε; κανένα νεώτερο από τη Δέσποινα; Μάλλον δε γύρισε ακόμα.

IQnWp3.png

Δημήτρης 25/01/07

Εβελίνα 12/04/08

Διαφημίσεις

Καλημερα σε ολα τα φουσκωμενα μου και τα μελλοντικα φουσκωμενα:P

Κλελουκο μου μπραβο το κοριτσακι σου ξελαφρωσες και απο αυτο και τωρα βουρ στα ψωνια:mrgreen:

Μην χαλας την χαρα που ειχες με την μπεμπουλα σου για τους αντρες κριμας ειναι!!!

Ισιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι εγω λεω μνακιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι οτι εχεις χι χιχ χι!!!!!!:tongue::tongue::tongue:

Δεσποιναααααααααααα αντε καλε ξυπνα και ελα να μας πεις τα δικα σου ζουζουνιστηκα:D

Ηρω αργησε λιγο αλλα σου δωσε καλη γιατι τον αγανακτησες τον καημενο κλωτσα και κλωτσα εεεεεεε σου λεει παρε μια να μαθεις:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

Ellain μου και εγω δεν ξερω τι θα εκανα αλλα σιγουρα ειναι κατι που δεν φταιει ο αντρα σου, περιθωρια εχεις για να την κανεις αργοτερα αλλα μηπως αυτο σε αγχωσει πιο πολυ????αλλωστε θα παρεις και dvdακι να του το δειξεις να χεστει και αυτος ο καημενος!!!!:D:D:D

οτι ονειρευόμουν στην ζωή μου,το έχω βρει σε εσενανε ψυχη μου και έχω τα πάντα πια!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...