Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 42 λεπτά , Antonia_ είπε:

Γενικά θέμα με το σπέρμα είχε από παλιά. Είχε κιρσοκήλη την οποία χειρουργησε αλλά δεν έγινε κ κάτι. Είδα ξανά τη σαλπιγγογραφια και γράφει κ στις δύο σάλπιγγες ήπια διάταση με έξοδο κλπ. Την έδειξα στον εξωσωματικο τον νέο κ είπε ότι δεν χρειάζεται χειρουργείο. Θα τη δείξω κ στην δική μου τη γυναικολόγο που με παρακολουθεί να δούμε.

Αυτό να κάνεις, αν συμφωνούν οι απόψεις τους προχωράς προφανώς κάτι βλέπουν παραπάνω από το πόρισμα. Οι γιατροί μας ξέρουν καλύτερα! 

Cafe Οκτώβριος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Clelia: 27/5 - Β Επιπέδου

despina100: 27/5 - Β Επιπέδου & 15/6 Υπέρηχος Καρδιάς

esperanza: 28/5 - Β Επιπέδου

Γκρέτα: 29/5 - Β Επιπέδου

Chris 81: 1/6 - Β Επιπέδου

Γιωτίτσα: 3/6 & 10/6 Β Επιπέδου

IRINI83: 4/6

RENAH: 4/6 - Β Επιπέδου

ellain: 05/06 - B Επιπεδου

Stone: 10/6 - B Eπιπέδου

Angelique1981: 17/6 - Β Επιπέδου & 21/7 επίσκεψη

Της Δέσποινας ισχύει η εξέταση ή έχει αλλάξει κάτι και δεν το πήρα χαμπάρι;; :roll:

Καρδιά μου λιώνω, μακριά σου δε ζω...

7P0bp3.png?QSgUFaB8

dOCGp3.png?JHmztYbB

Γνωριστήκαμε: 3/3/2000

Παντρευτήκαμε: 7/7/2007

Ήρθε το μωράκι μας: 14/10/2010

Ήρθε το 2ο αγγελουδάκι μας: 31/1/2013

ΗΡΘΑΤΕ ΛΑΧΤΑΡΕΣ ΜΟΥ!!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 14,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

αλό και τρισαλό !!!!!!

χθες το βράδυ είχε μία εξαιρετική εκπομπή ο ΕΞΑΝΤΑΣ (όπως πάντα)

αυτή την φορά ήταν για τα βλαστοκύτταρα. Δυστηχώς δεν την είδα, αλλά θα την δω μέσω internet

σκέφτηκα ότι θα σας ενδιαφέρει :)

http://exandas.ert.gr/el/geografika/eyropi/to-polytimo-kyttaro

φιλιά

αγγελική μου εννοείται ότι από την αναμονή βαρέθηκα τη ζωή μου... δεν περνούσε η ώρα με τίποτα όμως... και μετά μάθημα ως τώρα και τώρα μάθημα από τις 3.30 ώς τις 5... και μετά λέω να πάω για καφεδάκι στη μαμά μου! (βασικά να φάω παπουτσάκια που μου είπε ότι ετοίμασε...!)

έλενα ο β' επιπέδου μπορεί να γίνει από την 22η ως την 24η εβδομάδα τυπικά... τώρα για πιο πριν ή πιο μετά, ρώτα το γιατρό σου καλύτερα...

τσιπούρα μου, ήθελα κι εγώ να το δω... δεν το χω ψάξει και καθόλου όμως... τι ισχύει και τι όχι, δεν ξέρω...

6umkp3.png

Ήρθες και μας γέμισες χαμόγελα..!!

Jdbyp2.png

Η ζωή έχει τη γεύση που της δίνεις! Κανένα όνειρο δεν είναι άπιαστο, μη σταματάς να ονειρεύεσαι!!!a%3E

Αλλου διαβαζω 18-22 εβδομαδες, αλλου 20-24 για τον β επιπεδου...τον κανεις στις 22 για να εισαι μεσα! χαχα

ploegisoula παπουτσακια ακουω....μμμμμμμ... καλοφαγωτα βρε!!!

tsipoura ενδιαφερον το θεματακι με τα βλαστοκυτταρα, αντε να το διαβασουμε ολες και μετα να το συζητησουμε. Και μην πιασω καμια αδιαβαστη!! Θα την βαλω στην γωνια πελαργο!!!

Vqyip2.png

B4Snp2.png

Αλλου διαβαζω 18-22 εβδομαδες, αλλου 20-24 για τον β επιπεδου...τον κανεις στις 22 για να εισαι μεσα! χαχα

ploegisoula παπουτσακια ακουω....μμμμμμμ... καλοφαγωτα βρε!!!

tsipoura ενδιαφερον το θεματακι με τα βλαστοκυτταρα, αντε να το διαβασουμε ολες και μετα να το συζητησουμε. Και μην πιασω καμια αδιαβαστη!! Θα την βαλω στην γωνια πελαργο!!!

ναι ναι!!!

παπουτσάκια νούμερο 40 με μελιτζάνες από το περιβόλι του μπαμπάκα μου!!! τρέλα μιλάμε!!!!!!!!!!!

καλά προσέξτε κορίτσια! βγήκε το καθηγητικό από μέσα της ξαφνικά!:tongue::tongue::tongue:

6umkp3.png

Jdbyp2.png

Η ζωή έχει τη γεύση που της δίνεις! Κανένα όνειρο δεν είναι άπιαστο, μη σταματάς να ονειρεύεσαι!!!a%3E

Διαφημίσεις

Για β επιπέδου εγώ πάντως έκλεισα την 1η ημέρα της 21ης εβδομάδας, με τις ευλογίες του ιατρού βεβαίως..........

Καλοφάγωτα τα παπουτσάκια Ελένη.....

Τι ζέστη είναι αυτή;;;;;; Αρχίσαμε πάλι...... :evil:

Καρδιά μου λιώνω, μακριά σου δε ζω...

7P0bp3.png?QSgUFaB8

dOCGp3.png?JHmztYbB

Γνωριστήκαμε: 3/3/2000

Παντρευτήκαμε: 7/7/2007

Ήρθε το μωράκι μας: 14/10/2010

Ήρθε το 2ο αγγελουδάκι μας: 31/1/2013

ΗΡΘΑΤΕ ΛΑΧΤΑΡΕΣ ΜΟΥ!!!

για να σας βάλω ένα παιχνιδάκι - lotto - quiz...

αύριο το πρωί έχουμε ραντεβού για το μηνιαίο έλεγχο, και όπως όλες πολύ καλά ξέρετε, το θαυματάκι μας δε μας έχει κάνει ακόμη τη χάρη να δούμε αν είναι αγοράκι ή κοριτσάκι! βλέπετε είναι υπερκινητικό το καλό μου!

για στοιχηματίστε να δούμε ποιες θα καταφέρετε να το βρείτε! για να σας δω... γιατί αν περιμένετε από μένα να σας πω προαίσθημα, σωθήκατε! κάθε μέρα και άλλο είναι! το χω τονίσει βέβαια πολλές φορές ότι θα 'θελα αγοράκι, αλλά αυτό δεν πιάνει!

άντε, θα βγάλω ποσοστά και μετά θα σας ανακοινώσω το αποτέλεσμα (με την προϋπόθεση πάντα ότι θα μα αφήσει και αυριο)

6umkp3.png

Jdbyp2.png

καλησπερα κοριτσια!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

κλελουκω μου συγχαρητηρια!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!εχεισ εναν υγιεστατο κοριτσαρο!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!χαρηκα παρα πολυ ειλικρινα!!!!!!!!!!!!!!!!

οσο για τον κλελουκοσυζηγο ,μην στεναχωριεσαι βρε!!!ελπιζω και ευχομαι να ειναι κατι παροδικο...;)

λοιπόν εχτές ξεπατώθηκα στις δουλειές έπλυνα τα μπαλκόνια, σκούπισα, σφουγγάρισα, σιδέρωσα και έκανα λαχανοντολμάδες και πίτσα. και σήμερα είμαι πτώμα:rolleyes:

φιλάκια

καποια θα μαλωσω εδω μεσα!!!!!!!!:rolleyes:;)λιγεσ λιγεσ οι δουλιτσεσ μαρακι!!!!!!!!!!

Εγω εχω πολλα νευρα σημερα... Ειχα κανονισει β επιπεδου το αλλο Σαββατο 05/06 και μου λεει χθες ο αντρας μου οτι θα εχει ασκηση και θα πρεπει να τον αλλαξουμε. Παιρνω τηλ τον γιατρο, δεν υπαρχει ραντεβου ουτε για δειγμα. Σκ@τ@ δηλαδη. Οποτε ή παω μονη μου το Σαββατο ή παω την παραπανω εβδομαδα στις 9 την νυχτα (πραγμα που ηθελα να αποφυγω γιατι το βραδυ ειμαι πτωμα και φανταζομαι το ιδιο και ο γιατρος). Γιατι δεν μπορω μια φορα να παω με ηρεμια να κανω την εξετασουλα μου, αλλα πρεπει παντα να τρεχω με την ψυχη στο στομα?? Ε γιατι?? :(

μην σκασ βρε συ για τετοια!!!!!!να πω μια γνωμη?δεν γινετε το ντοκτορι σου , να βαλει στο δικο σου ραντεβου μια αλλη γκαστρουλα και εσυ να παρεισ το δικο τησ ραντεβου?πωσ δεν του το προτινεισ?

αλό και τρισαλό !!!!!!

χθες το βράδυ είχε μία εξαιρετική εκπομπή ο ΕΞΑΝΤΑΣ (όπως πάντα)

αυτή την φορά ήταν για τα βλαστοκύτταρα. Δυστηχώς δεν την είδα, αλλά θα την δω μέσω internet

σκέφτηκα ότι θα σας ενδιαφέρει :)

http://exandas.ert.gr/el/geografika/eyropi/to-polytimo-kyttaro

φιλιά

την ειδα χτεσ βραδυ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!πολλη καλη!!!!!!και για αλλη μια φορα δικαιωθηκα που περσυ επειτα απο πολυ ψαξιμο και πολυ διαβασμα τελικα τα δωρισα στην δημοσια τραπεζα τα βλαστοκυτταρα τησ αγγελικουλασ!!!ειχα παρει και την γνωμη του αιματολογου μου (ωσ πιο ειδικοσ σε τετοια θεματα..) και προχωρησα σε αυτην την κινηση..

αχ κοριτσια περσυ τετοια μερα ετοιμαζα το σπιτι και γενικα μετρουσα αντιστροφα τισ ωρεσ για την γεννηση τησ αγγελικουλιτσασ μου!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

μακαρι σε λιγουσ μηνεσ(σεπτεβριο) να μετραω ετσι και για το πλασματακι που εχω τωρα στην κοιλουμπιτσα...

DnfMp3.pngqTarp3.png

για να σας βάλω ένα παιχνιδάκι - lotto - quiz...

αύριο το πρωί έχουμε ραντεβού για το μηνιαίο έλεγχο, και όπως όλες πολύ καλά ξέρετε, το θαυματάκι μας δε μας έχει κάνει ακόμη τη χάρη να δούμε αν είναι αγοράκι ή κοριτσάκι! βλέπετε είναι υπερκινητικό το καλό μου!

για στοιχηματίστε να δούμε ποιες θα καταφέρετε να το βρείτε! για να σας δω... γιατί αν περιμένετε από μένα να σας πω προαίσθημα, σωθήκατε! κάθε μέρα και άλλο είναι! το χω τονίσει βέβαια πολλές φορές ότι θα 'θελα αγοράκι, αλλά αυτό δεν πιάνει!

άντε, θα βγάλω ποσοστά και μετά θα σας ανακοινώσω το αποτέλεσμα (με την προϋπόθεση πάντα ότι θα μα αφήσει και αυριο)

εγω ψηφιζω ΑΓΟΡΙ, φανταζομαι ετσι ενα μελαχρινουλι, τσαχπινικο!Για να δουμε τι θα ειναι το αυγουλακι σου!!

καλησπερα κοριτσια!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

μην σκασ βρε συ για τετοια!!!!!!να πω μια γνωμη?δεν γινετε το ντοκτορι σου , να βαλει στο δικο σου ραντεβου μια αλλη γκαστρουλα και εσυ να παρεισ το δικο τησ ραντεβου?πωσ δεν του το προτινεις?

αχ κοριτσια περσυ τετοια μερα ετοιμαζα το σπιτι και γενικα μετρουσα αντιστροφα τισ ωρεσ για την γεννηση τησ αγγελικουλιτσασ μου!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

μακαρι σε λιγουσ μηνεσ(σεπτεβριο) να μετραω ετσι και για το πλασματακι που εχω τωρα στην κοιλουμπιτσα...

επειδη ειναι για β επιπεδου θελει 'η το πρωτο πρωινο (που αποκλειεται καθημερινη λογω εργασιας) ή το τελευταιο βραδυνο, που ειναι ολα κλειστα, δυστυχως μονο αν πετυχω καμια ακυρωση. Τελοσπαντων, θα δουμε τι θα κανουμε...

Οσο για τις προετοιμασιες, ολα θα πανε καλα και του χρονου τετοια εποχη θα σκεφτομαστε πώς ημασταν περσι και θα νοσταλγουμε....:)

Vqyip2.png

B4Snp2.png

Διαφημίσεις

εγω ψηφιζω ΑΓΟΡΙ, φανταζομαι ετσι ενα μελαχρινουλι, τσαχπινικο!Για να δουμε τι θα ειναι το αυγουλακι σου!!

.:)

εσύ θες να μοιάζει τον άντρα μου μάλλον... γιατί καλέ? εγώ δε σου κάνω? ακούς εκεί μελαχρινούλι... :tongue::P:tongue::rolleyes:

6umkp3.png

Jdbyp2.png

Και εγώ αγόρι λέω ότι είναι το ploegesόπαιδο!!

elain όντως λίγο μανίκι σου έτυχε... Ενδεικτικά δεν σου είπε ποιο είναι το επόμενο ελεύθερο ραντεβου?? Αν του ζητήσεις να σου κάνει μια εξαίρεση και να σε βάλει κάπου στην μέση (ούτε πρώτο, ούτε τελευταίο ραντεβου)? Αφού ο σύζυγος έχει αυτό το επάγγελμα, ας κάνει κάτι... Τέλος πάντων, πάντως αν μία φορά λείψει ο άντρας σου από μία εξέταση δεν σημαίνει κάτι. Ούτε βέβαια αν παρευρίσκεται σε όοοοολες τις εξετάσεις σημαίνει ότι έχει περισσότερη συναίσθηση (άντε τώρα μην αρχίσω να λέω ονόματα για κάποιον και βρίζω σαν τον φορτωεκφορτωτή!!!!!!)...

Δέσποινα όλα καλά θα πάνε στην Β' επιπέδου, εκτός από τους άλλους λόγους, για άλλον έναν: επειδή το είπα ΕΓΩ!!!

Να μας γράψεις λεπτομέρειες για το τσουτσούνι σας!!!

GEXxp3.png

Αν ήσουν άνεμος, εγώ σε κράτησα!!

Πωπω σάπισα στον ύπνο!!!!!!!!!!!

Λοιπόν Clelia μου ΜΠΡΑΒΟ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Βλέπω ο κορίτσαρος είναι super!Όσο για τον σύζηγο σπάστου το κεφάλι!!!!Και μετά ρίχτο στις ορμόνες:tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue: Απλά πράγματα!Αντε που συγχίζει το κοριτσάκι μας...Γιατι δεν θέλει να με δει στα νεύρα μου......

Ploegisi λέω κοριτσάκι εγώ...

Ellain μου και γω στην αυχενική μόνη μου πήγα...Και για τιμωρία δεν είπα στο μωλό το φύλο!!!!!!!!!

Ειρήνη μου φέτος θα είναι ακόμα καλύτερα αφου θα έχεις και τη μπουμπούκα σου μαζί!!!!

Δεσποινάκι μου καλή επιτυχία και θέλουμε και απο εσένα γαργαλιστικές λεπτομέρειες....

Ξεχνάω κάτι;;;;;;

Σας έχω νέο!!!Χθες το βράδυ ξύπνησα μαντέψτε απο τι;;;;;;;;;Απο κλωτσιά του μπέμπη!!!!!!!Απιστευτό μιλαμε για κλωτσιά!!!Αφού πόνεσα!!!!

ntes069iqp11kvcq.pnghq545zdpsvak4vme.png

Hρώ άπαξ και ξεκίνησε τέτοιους κλώτσους, θα τους έχεις συνέχεια. Επίσης να ξέρεις ότι τα κλωτσοσκούφια μας έχουν το ωράριό τους - άλλα είναι πρωινά μωλά και άλλα βραδυνά. Αυτό από τώρα μπορείς να το καταλάβεις (έτσι διάβασα κάπου). Όπως επίσης και θα περιμένεις πότε ξυπνάει, τι φαγητά του αρέσουν κλπ.

Η δικιά μου τρελαίνεται για κεράσια και φακές με πολύ-πολύ ξύδι!! Αυτά προς το παρόν έχω καταλάβει, ό,τι άλλο θα σας ενημερώνω...

Φιλάκια τώρα, πάω να φτιάξω φρυδάκια αφού το Σάββατο θα γίνω νονά!!

GEXxp3.png

Αν ήσουν άνεμος, εγώ σε κράτησα!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...