Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 42 λεπτά , Antonia_ είπε:

Γενικά θέμα με το σπέρμα είχε από παλιά. Είχε κιρσοκήλη την οποία χειρουργησε αλλά δεν έγινε κ κάτι. Είδα ξανά τη σαλπιγγογραφια και γράφει κ στις δύο σάλπιγγες ήπια διάταση με έξοδο κλπ. Την έδειξα στον εξωσωματικο τον νέο κ είπε ότι δεν χρειάζεται χειρουργείο. Θα τη δείξω κ στην δική μου τη γυναικολόγο που με παρακολουθεί να δούμε.

Αυτό να κάνεις, αν συμφωνούν οι απόψεις τους προχωράς προφανώς κάτι βλέπουν παραπάνω από το πόρισμα. Οι γιατροί μας ξέρουν καλύτερα! 

Cafe Οκτώβριος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Άντε Clelia πες μας για τη μπουμπού σου, είχε πάλι στάση παραλίας η γκ0μεν@ρα ή κάτι καλύτερο;

ellain μου, δεν πειράζει, το αγοράκι σου να είναι καλά και ας πας και μόνη σου, μετά θα κάνεις ζήλιες στο σύζυγο :P

Καλημέρα τσιπουράκι και σε όλες τις κοιλίτσες !!!!!!!!

Καρδιά μου λιώνω, μακριά σου δε ζω...

7P0bp3.png?QSgUFaB8

dOCGp3.png?JHmztYbB

Γνωριστήκαμε: 3/3/2000

Παντρευτήκαμε: 7/7/2007

Ήρθε το μωράκι μας: 14/10/2010

Ήρθε το 2ο αγγελουδάκι μας: 31/1/2013

ΗΡΘΑΤΕ ΛΑΧΤΑΡΕΣ ΜΟΥ!!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 14,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλημέεεερα!!!

Τι καλές που είσαστε όοοοοοοοοοοοοολες και με σκεφτόσαστε!!!! :D

Λοιπόν, η μπέμπα είναι τέλεια-τέλεια-τέλεια, ζυγίζει 460 γραμμάρια, από ύψος μπερδεύτηκα με τις μετρήσεις του ΜΗΤΕΡΑ: ποιο είναι τελικά? Το HC=183,5mm ή το AC=167,1mm?? Δεν ρώτησα εκείνη την στιγμή, ήμουν αγχωμένη!

Μια χαρά με την καρδούλα και με τον εγκέφαλο! Είδαμε 2 ματάκια, 2 νεφράκια, 1 μυτούλα, 2 χειλάκια, 1 πατουσάκι και άλλο 1, 1 χεράκι και άλλο 1, ουροδόχο κύστη, μνάκι, μια χαρά η σπονδυλική στήλη, τι άλλο?

Η μικρή ήταν ήρεμη, έκανε χαλαρές κινήσεις, εκείνη την στιγμή μάλιστα έκανε κατακόρυφο (κεφάλι κάτω, πόδια πάνω) και μετά ο γιατρός μου κουνούσε την κοιλιά για να αλλάξει θέση και την εκνεύρισε διότι μου έχωνε σκαμπίλια (να μάθω που αφήνω να την ενοχλούν). Είδαμε τον ομφάλιο λώρο και αυτός οκ!

Υπερηχογραφικά είμαστε 4-5 ημέρες μεγαλύτερες (ναι! το άλλαξα πάλι το τo tickerάκι) και ο γιατρός μου θα με δει πάλι κατά τις 15 Ιουνίου.

Από διάθεση δεν έχω καλή διότι ο βλαμμένος με εκνεύρισε χθες και έκλαιγα και τσίριζα επί 2 ώρες και είμαι ακόμα συγχισμένη και χθες σύγχισα το μωρό και για αρκετή ώρα δεν κλωτσούσε (ενώ ήταν η ώρα της) και νόμισα ότι του έκανα κακό :|. Κοιμήθηκα μόλις 3 ώρες από τα νεύρα μου και ήταν πολύ τυχερός που τον άφησα να είναι μέσα στην εξέταση!! Και επί πλέον το πρωί δεν είχα καμία όρεξη να φάω, έφαγα κάτι λίγο και απλά ήπια σοκολατούχο γάλα...

Εξακολουθώ να είμαι πεσμένη, ευτυχώς που το μωρό μου είναι καλά αλλιώς δεν την γλίτωνε την δολοφονία ο κύριος!!

GEXxp3.png

Αν ήσουν άνεμος, εγώ σε κράτησα!!

Μπραβο μπραβο μπραβο!!!!!

Πολυ ωραια ολα!!!Τωρα θα αρχισεις να ψωνιζεις..χοχοχο

Και κοιτα να εισαι ηρεμη..Τι πιο σημαντικο απο το να ειναι καλα το μωρακι!!!

Μην χαλας την πιο ομορφη μερα της εγκυμοσυνης σου.Αφου η μπουμπου ειναι καλα,ολα τα αλλα λυνονται!!!

Καλημέεεερα!!!

Τι καλές που είσαστε όοοοοοοοοοοοοολες και με σκεφτόσαστε!!!! :D

Λοιπόν, η μπέμπα είναι τέλεια-τέλεια-τέλεια, ζυγίζει 460 γραμμάρια, από ύψος μπερδεύτηκα με τις μετρήσεις του ΜΗΤΕΡΑ: ποιο είναι τελικά? Το HC=183,5mm ή το AC=167,1mm?? Δεν ρώτησα εκείνη την στιγμή, ήμουν αγχωμένη! ................

Από διάθεση δεν έχω καλή διότι ο βλαμμένος με εκνεύρισε χθες και έκλαιγα και τσίριζα επί 2 ώρες και είμαι ακόμα συγχισμένη.......

Μπράβο Clelia μου για τη μωράκλα σου, 460 γρ. ε; Φτου φτου!!! Και στα δικά μας οι υπόλοιπες!!!!!!

Όσο για το ύψος... μήπως είναι 183,5 όρθια με τα ποδαράκια μαζί και 167,1 καθιστή, μέχρι τον ποπό/κόκκυγα?

Τι σου έκανε ο μπαγάσας σου κοριτσάκι μου και σε στεναχώρησε?

Που είσαι τσιπουρίτσα;;; Επείγον περιστατικό......Ετοιμάσου

7P0bp3.png?QSgUFaB8

dOCGp3.png?JHmztYbB

ΗΡΘΑΤΕ ΛΑΧΤΑΡΕΣ ΜΟΥ!!!

Ήμουν σίγουρη!!!

Μπράβο φίλη μου!!! κοίτα να ηρεμήσεις, μην δίνεις σημασία στον Cleloσύζυγο.....Γείωση....Εσύ χαλαρά!

Γιατί δεν απάντησες στο sms μου μαρή και με ανησύχησες; ε;:evil:

Είμαι πλέον μια πολύτεκνη μαμά!

I have been blessed with five angels!!!

qwlrp3.png

Διαφημίσεις

vasdeli μου με τα μυαλά που έχω ξέχασα το κινητό στο αυτοκινητο, και έχει πάει βόλτα μέχρι τον λογιστή μας στο Μαρούσι (το κινητό). Δεν το έχω μαζί από τις 12.15 αν δεν απατώμαι....

GEXxp3.png

καλημέρα κι από μενα κοριτσάρες μου!

μόλις γύρισα από το αιματολογικό... βαρέθηκα τη ζωή μου! το απόγευμα θα έχω αποτελέσματα! και αυριο γιατρό!

κλέλια μου τέλεια τα νέα με τη μπεμπούλα σου!!! άντε ρε κοριτσάρα! άντε και στα δικά μας να χαρούμε έτσι! όσο για το αρσενικό σου... μη σκας! εσύ να σαι καλά!

ελενάκι τι έγινε ρε κοπέλα πάλι... να κάνεις αυτό που νιώθεις! αν σε βολεύει καλύτερα πρωί, πήγαινε έστω και μόνη σου...

αγγελική, ρένα, κουμπάρα μου, vasdelι φιλάκια πολλά στα μαγουλάκια σας γλύκιες μου!!!!!!!!!!!

6umkp3.png

Ήρθες και μας γέμισες χαμόγελα..!!

Jdbyp2.png

Η ζωή έχει τη γεύση που της δίνεις! Κανένα όνειρο δεν είναι άπιαστο, μη σταματάς να ονειρεύεσαι!!!a%3E

Ενα τεράστιο ΜΠΡΑΒΟ στη Γκομενάρα!!!!!! (ήμουν σίγουρη)

τώρα όσο για τον Κλελοσύζυγο μην παραλείψετε να δείτε το δελτίο των 8 - όποιο κανάλι και να βάλετε θα με δείτε!!!! Γιουριαααααα που σύγχισε το κοριτσάκι μας το μεγάλο γιατί το μικρό δεν μασάει (η γκομενάρα δηλαδή)

Ελαιν μου το ξέρω βρε κοριτσάκι, να πας όπως το έχεις κανονίσει και .... να σου πω κάτι; δεν θα είσαι μόνη σου γιατί θα έχεις και το αντράκι σου μαζί!!!!

όσο για τον σύζυγο ... θα σε βγάλει έξω για φαγητό σε πολύ ωραίο εστιατόριο για να του διηγηθείς την όλη εμπειρία!

υπόλοιπες αγάπες φιλιά

vasdeli μου με τα μυαλά που έχω ξέχασα το κινητό στο αυτοκινητο, και έχει πάει βόλτα μέχρι τον λογιστή μας στο Μαρούσι (το κινητό). Δεν το έχω μαζί από τις 12.15 αν δεν απατώμαι....

Νταξ, τώρα! Ηρέμησα!:tongue:

Είμαι πλέον μια πολύτεκνη μαμά!

I have been blessed with five angels!!!

qwlrp3.png

μπράβο ρε κλέλια ο κορίτσαρος μια χαρά μεγαλώνει. γιατί παιδί μου σε σύγχησε ο σύζηξ; πες του να μην σε συγχήζει γιατί θα έρθουν οι μεγάλες δυνάμεις από δω και αλοίμονο του.

εγώ πάλι έβλεπα στον ύπνο μου ότι κάτι μου είχε κάνει και του τα έχωνα κανονικά αλλά ήταν και τυχερός χτύπησε το ξυπνητήρι και τη γλύτωσε.

ellain όντως να πας στο ραντεβού σου κανονικά άλλωστε όπως λέει και η τσιπούρα ολόκληρο άντρα θα έχεις μαζί σου

Διαφημίσεις

Κοριτσάκια πάω να ξαπλώσω με το σκυλάκι και το παιδάκι μου αγκαλιά (3 μνάκια κάθονταν και πλέκανε πουλόβερ :tongue: ), ο άλλος να κοιμηθεί στον καναπέ στο μπαλκόνι...

Ή στο χαλάκι της εξώπορτας!!

Ή στην μπανιέρα!!

Ή στο wc που δεν θα χωράει και θα γίνει σαν τελικό ς!!!

Σας φιλώ στα μούτρα, ευχαριστώ και στα καλά σας λόγια και σας εύχομαι να έχετε τέτοια καλά αποτελέσματα και ακόμα καλύτερα!!

GEXxp3.png

καλημέρα κι από μενα κοριτσάρες μου!

μόλις γύρισα από το αιματολογικό... βαρέθηκα τη ζωή μου! το απόγευμα θα έχω αποτελέσματα! και αυριο γιατρό!

Γεια σου Ελενάκι, γιατί βαρέθηκες τη ζωή σου κοριτσάκι; λόγω αναμονής στο αιματολογικό ή για άλλο λόγο; Προτιμώ να είναι λόγω αιματολογικού βέβαια ;)

Καλά αποτελέσματα να έχεις!!!!!

Έτσι σε θέλω Clelaki κουκλίτσα!!!!!

7P0bp3.png?QSgUFaB8

dOCGp3.png?JHmztYbB

ΗΡΘΑΤΕ ΛΑΧΤΑΡΕΣ ΜΟΥ!!!

Clelaki εχεις ηδη φυγει για τους μεσημεριατικους υπνους σου, αλλα ηθελα να σου πω ΜΠΡΑΒΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟ για την κοριτσαρα μας, κοντευει το μισο κιλο το μαναρακι σου!!! ολα καλα, τωρα συνεχιζουμε ακαθεκτες!!! οσο για τον συζυγο, ο τρελος με την τρελαρα του γεμιζει την κοιλαρα του!!! Γειωσε τον κανονικα ο,τι και να σου κανε και θα συνελθει απο μονος του!

Οσο για την δικη μου περιπτωση, το σκεφτηκα να παω μονη μου ρε κοριτσια και λεω ετσι για να μαθεις, θα σου τα λεω μετα και θα ζηλευεις, αλλα απο την αλλη δεν φταιει αυτος ο κακομοιρης, να τον "τιμωρησω "για κατι που δεν φταιει? Τελοσπαντων, αυτα δεν ειναι προβληματα, απλα θελω να "δεθει" κι αυτος με το μωρο μας. Θα δουμε. Να ρωτησω και τις πιο εμεπιρες , ως ποια εβδομαδα γινεται ο β επιπ??

Vqyip2.png

B4Snp2.png

αααα!! να σας πω και το αλλο, το καλο! Εχθες πηγαμε σινεμα με την μαμα μου και το συζυγατο(ναι εχει ερθει η μανουλα μου) κι ενω 2 μερες ο μπομπιρακος ηταν ησυχος και στεναχωριομουν οτι δεν κλωτσαει, στην αιθουσα που ηταν δυνατος ο ηχος μου εδωσε και καταλαβα!!! Πραγμα που σημαινει οτι τα μωρακια μας ακουνε ηδη και ισως....ενοχλουνται κιολας απο τους δυνατους ηχους!

Vqyip2.png

B4Snp2.png

Οσο για την δικη μου περιπτωση, το σκεφτηκα να παω μονη μου ρε κοριτσια και λεω ετσι για να μαθεις, θα σου τα λεω μετα και θα ζηλευεις, αλλα απο την αλλη δεν φταιει αυτος ο κακομοιρης, να τον "τιμωρησω "για κατι που δεν φταιει? Τελοσπαντων, αυτα δεν ειναι προβληματα, απλα θελω να "δεθει" κι αυτος με το μωρο μας. Θα δουμε. Να ρωτησω και τις πιο εμεπιρες , ως ποια εβδομαδα γινεται ο β επιπ??

Θα δεθει ,μην ανησυχεις..οι αντρες δενονται μετα την γεννα!!Δεν νοιωθουν οπως εμεις στο β΄γιατι απλα δεν εχουν το πλασματακι μεσα τους να το αισθανονται καθε στιγμη!!!Οταν το αντικρυσουν ομως......:P:p:pΧαζευουν παιδι μου.!!!!

οσο για τον β΄νομιζω οτι εχεις καιρο ειναι νωρις ακομα.Για δε ρωτας το ντοκτορι σου;;;

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...