Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 42 λεπτά , Antonia_ είπε:

Γενικά θέμα με το σπέρμα είχε από παλιά. Είχε κιρσοκήλη την οποία χειρουργησε αλλά δεν έγινε κ κάτι. Είδα ξανά τη σαλπιγγογραφια και γράφει κ στις δύο σάλπιγγες ήπια διάταση με έξοδο κλπ. Την έδειξα στον εξωσωματικο τον νέο κ είπε ότι δεν χρειάζεται χειρουργείο. Θα τη δείξω κ στην δική μου τη γυναικολόγο που με παρακολουθεί να δούμε.

Αυτό να κάνεις, αν συμφωνούν οι απόψεις τους προχωράς προφανώς κάτι βλέπουν παραπάνω από το πόρισμα. Οι γιατροί μας ξέρουν καλύτερα! 

Cafe Οκτώβριος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 14,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Γεια σου Νενάκι!

Οχι Δεσποινάκι μου δεν μου πέρασε απλα προσπαθω να το παιρνω πιο χαλαρά!Ασε που το καθαρματάκι μου (αντρας ειναι κι αυτος) δεν έχει κανει επανεμφανιση!Δεν γουσταρει!

Ο μπαμπακας μου καλά είναι τουλ΄χιστον έτσι μου ακούγεται!Την άλλη εβδομάδα θα μπει στο νοσοκομειο για εξετάσεις

ntes069iqp11kvcq.pnghq545zdpsvak4vme.png

Γεια σου Νενάκι!

Οχι Δεσποινάκι μου δεν μου πέρασε απλα προσπαθω να το παιρνω πιο χαλαρά!Ασε που το καθαρματάκι μου (αντρας ειναι κι αυτος) δεν έχει κανει επανεμφανιση!Δεν γουσταρει!

Ο μπαμπακας μου καλά είναι τουλ΄χιστον έτσι μου ακούγεται!Την άλλη εβδομάδα θα μπει στο νοσοκομειο για εξετάσεις

μπραβο βρε ηρω! ευχομαι γρηγορα να ειναι περδικι!

για τον μπεμπακο μην ανησυχεις!και εμενα στην 19η κλωτσουσε μια στο τοσο και τωρα σταματημο δεν εχει!!! εχεις πολλους μηνες μπροστα σου για κλωτσους dont worry!!

Πέρασα να πω απλά μια καληνύχτα.

Συνεχίζω το βιβλίο μου και με έχει συνεπάρει!

Clelia καλή επιτυχία αύριο!!!!

ευχαριστώ για τα καλά σας λόγια, η αλήθεια είναι ότι με γεμίζει πολύ αυτό που κάνω και έχω εθιστεί αν και ακόμα είμαι σε νηπιακό στάδιο και μου λείπουν τόσο γνώσεις και τεχνικές όσο και υλικά!

ploegisi αν θέλεις να το φτιάξεις μόνη σου ευχαρίστως να σε βοηθήσω όσο μπορώ, η αλήθεια είναι ότι θα έχει άλλη αξία από τα χεράκια σου. Διαφορετικά έχω βάλει ήδη κάποια αλμπουμάκια(κενά) που έφτιαξα στο facebook (βέβαια έχουν διαφορετικό ύφος). Μάθε βέβαια εσύ πρώτα το φύλο με το καλό και βλέπουμε!

Δέσποινα τελικά τηλεφώνησα σήμερα στο Έλενα για το τρίπλεξ γιατί μας βολεύει περισσότερο αλλά τελικά χωρίς να πω τίποτα μου έδωσε πρωινό ραντεβού:shock: για 21/6! Χθες μου είπε ότι δεν έχει παρά μόνο απογευματινά!

hroukaki, nenaki, Likaki, tsipoura, RENAH, Angelique1981, chris, stone, vasdeli, maraki και όποια άλλη ξέχασα :oops: πολλά φιλιά!

IQnWp3.png

Δημήτρης 25/01/07

Εβελίνα 12/04/08

Διαφημίσεις

Νανάκια όλες;;;;;

Άντε ξεκουραστείτε κόρες.

Ελένη μου καλή συνέχεια στις δημιουργίες σου !!!!!!!!

Μάκια πολλά !!!!!!

Καρδιά μου λιώνω, μακριά σου δε ζω...

7P0bp3.png?QSgUFaB8

dOCGp3.png?JHmztYbB

Γνωριστήκαμε: 3/3/2000

Παντρευτήκαμε: 7/7/2007

Ήρθε το μωράκι μας: 14/10/2010

Ήρθε το 2ο αγγελουδάκι μας: 31/1/2013

ΗΡΘΑΤΕ ΛΑΧΤΑΡΕΣ ΜΟΥ!!!

καλημέρα κοριτσάκια τι κάνετε;

κλελια περιμένουμε τα ευχάριστα σήμερα.

λοιπόν εχτές ξεπατώθηκα στις δουλειές έπλυνα τα μπαλκόνια, σκούπισα, σφουγγάρισα, σιδέρωσα και έκανα λαχανοντολμάδες και πίτσα. και σήμερα είμαι πτώμα:rolleyes:

φιλάκια

Καλημέρα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Clelia μου καλη επιτυχία σήμερα!!!!!Να απολαύσεις το νινί σου και να μπεις να μας πεις ζουμερές λεπτομέρειες!!!!

Δεν προλαβαίνω να καθίσω πολύ έχω ένα ραντεβού πολύ σημαντικό για το γραφείο.....Και δεν έχω ξυπνήσει!Μόλις παρειγγειλα εναν καφε.....Ειμαι ετοιμη να τα ακούσω για αυτο αλλα δεν ανοιγει το μάτι...

θα σας δω μετά φιλάκια....

ntes069iqp11kvcq.pnghq545zdpsvak4vme.png

Διαφημίσεις

Κοριτσακια καλημερα!!

Φιλεναδες δεν θυμαμαι τιποτα να σχολιασω γιατι ειναι πολλα, μπαινω μερα παρα μερα τωρα (ειχα αδεια) και δεν θυμαμαι τιποτα... ΣΥγχωρηστε με, σας αγαπω ολες!

CLELIA ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!Οπως ειπαν και οι φιλεναδες θελουμε λεπτομερειες!!!!Ολα θα πανε τελεια!!

Εγω εχω πολλα νευρα σημερα... Ειχα κανονισει β επιπεδου το αλλο Σαββατο 05/06 και μου λεει χθες ο αντρας μου οτι θα εχει ασκηση και θα πρεπει να τον αλλαξουμε. Παιρνω τηλ τον γιατρο, δεν υπαρχει ραντεβου ουτε για δειγμα. Σκ@τ@ δηλαδη. Οποτε ή παω μονη μου το Σαββατο ή παω την παραπανω εβδομαδα στις 9 την νυχτα (πραγμα που ηθελα να αποφυγω γιατι το βραδυ ειμαι πτωμα και φανταζομαι το ιδιο και ο γιατρος). Γιατι δεν μπορω μια φορα να παω με ηρεμια να κανω την εξετασουλα μου, αλλα πρεπει παντα να τρεχω με την ψυχη στο στομα?? Ε γιατι?? :(

Vqyip2.png

B4Snp2.png

για σου έλενα μου, μην σκας καλό μου

καταλαβαίνω ότι είναι σπαστικό αλλά αυτά να είναι όλα βρε κορίτσι!

άντε πάρε τα πάνω σου παρακαλώ!

:o

άντε να μάθουμε τι σκέρτσα έκανε σήμερα η γκομενάρα της Κλέλιας!!!!!!

ναι ρε τσιπουριδιον το ξερω οτι δεν ειναι προβλημα για να στεναχωριεμαι αυτο, αλλα ειναι που ειμαι μονη μου εδω και ή ο αντρας μου ή κανενας. Καταλαβες? Τελοσπαντων, με βλεπω να πηγαινω μονη μου...

Αντε Κλελια, με τοση σοκολατα και φαι πρεπει να ηταν σε υπερενταση η μικρη και να τελειωσεις γρηγορα!!! περιμενουμε!!

Vqyip2.png

B4Snp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...