Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 42 λεπτά , Antonia_ είπε:

Γενικά θέμα με το σπέρμα είχε από παλιά. Είχε κιρσοκήλη την οποία χειρουργησε αλλά δεν έγινε κ κάτι. Είδα ξανά τη σαλπιγγογραφια και γράφει κ στις δύο σάλπιγγες ήπια διάταση με έξοδο κλπ. Την έδειξα στον εξωσωματικο τον νέο κ είπε ότι δεν χρειάζεται χειρουργείο. Θα τη δείξω κ στην δική μου τη γυναικολόγο που με παρακολουθεί να δούμε.

Αυτό να κάνεις, αν συμφωνούν οι απόψεις τους προχωράς προφανώς κάτι βλέπουν παραπάνω από το πόρισμα. Οι γιατροί μας ξέρουν καλύτερα! 

Cafe Οκτώβριος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

καλημέρα μαράκι, καλημέρα χρύσα!

αγγελική μου την παρασκευή έχω ντοκτόρι! πρωί πρωί όμως! αυριο έχω καμπύλη ζαχάρου... και βαριέμαι το 3ωρο εκεί μεσα, αλλά όλα για το μωρό μου...

ρε συ γιώτα... δεν τα λένε έτσι αυτά... διακοπάρουμε και έχουμε λιώσει στον ύπνο... ακούς εκεί... :tongue::tongue::tongue:

Ωχ εχεις καμπυλη????απαπα πως το πινουμε αυτο παλι τι μαρτυριο εμενα μου ειπε 28 εβδομαδα θα μου βαλει επειδη καναμε και πριν λεει τωρα τι σχεση εχει τουτο δεν καταλαβα:roll::roll:

Την Παρασκευη δηλ. εχεις β επιπεδου ή απλη επισκεψη???

Ααααααααααχ καλα που ειπατε για τα αλμπουμ της Ελενης....ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΑ!!!!!!!!!Ζηλεψα και θελω και εγω να κανω μια που ειμαι σπιτι αλλα πρεπει να μπορω να βγω να ψωνισω τα συνεργα ομως και εχουμε ακομα γιαυτο το σταδιο απο οτι βλεπω:rolleyes::D

οτι ονειρευόμουν στην ζωή μου,το έχω βρει σε εσενανε ψυχη μου και έχω τα πάντα πια!!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 14,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

αγγελική μου την παρασκευή έχω ντοκτόρι! πρωί πρωί όμως! αυριο έχω καμπύλη ζαχάρου... και βαριέμαι το 3ωρο εκεί μεσα, αλλά όλα για το μωρό μου...

Μάλλον βιάζομαι να τελειώσει η εβδομάδα... Παρασκευή εννοούσα πάντως :oops:.

Καλά αποτελέσματα και στα 2 !!!!!!

Ευχαριστώ Γιώτα μου, να είσαι καλά και να περνάτε τέλεια!!! Τώρα καλυτερεύει και ο καιρός και θα είναι ότι πρέπει για σας!!!!!!!

Δώσε πολλά ρουφηχτά φιλάκια στον ανιψιό σου.

Φιλάκια!!!!

ps: Ο 5ος με υποδέχτηκε με εμετούς στη δουλειά… μετά από πολύ καιρό……, δεν μου έφταναν στο σπίτι….. Anyway το νινί να είναι καλά!!!!

Καρδιά μου λιώνω, μακριά σου δε ζω...

7P0bp3.png?QSgUFaB8

dOCGp3.png?JHmztYbB

Γνωριστήκαμε: 3/3/2000

Παντρευτήκαμε: 7/7/2007

Ήρθε το μωράκι μας: 14/10/2010

Ήρθε το 2ο αγγελουδάκι μας: 31/1/2013

ΗΡΘΑΤΕ ΛΑΧΤΑΡΕΣ ΜΟΥ!!!

Μάλλον βιάζομαι να τελειώσει η εβδομάδα... Παρασκευή εννοούσα πάντως :oops:.

Καλά αποτελέσματα και στα 2 !!!!!!

Ευχαριστώ Γιώτα μου, να είσαι καλά και να περνάτε τέλεια!!! Τώρα καλυτερεύει και ο καιρός και θα είναι ότι πρέπει για σας!!!!!!!

Δώσε πολλά ρουφηχτά φιλάκια στον ανιψιό σου.

Φιλάκια!!!!

ps: Ο 5ος με υποδέχτηκε με εμετούς στη δουλειά… μετά από πολύ καιρό……, δεν μου έφταναν στο σπίτι….. Anyway το νινί να είναι καλά!!!!

καλα ακομα εμετους νρε πουλακι μου και εσυ τσαναμπετισα την βλεπω την δικια σου!!!:D:D:D

Στον 5ο ε????αααααααχ κοριτσια μεγαλωνουμεεεεεεε δεν ειναι φανταστικο????ειμαι τρελαμενη:P

οτι ονειρευόμουν στην ζωή μου,το έχω βρει σε εσενανε ψυχη μου και έχω τα πάντα πια!!!

Ασε ασε για ποτε θα μπουμε στο μηνα μας και θα αναρωτιομαστε ..''μα γιατι δεν μπηκε σημερα η ταδε;;Λετε να γεννησε;;;''..χαμπαρι δεν θα παρουμε!!!

Εσεις εχετε και τα ψωνια..τι καλα!!Εμεις τιποτα ελαχιστα και θα περιμενω τα δωρα αφου τα βασικα(κρεβατι καροτσι υπαρχει)

Α ..να σας πω και την ιστορια μας με το καροτσι....Το ειχα παρει απο το mothercare και μας βγηκε ελλατωματικο.Εσπασε απο κατω η σιδερια 1,5 χρονων ητανε η μικρη τοτε..Πηγα εδω δεν μου κανανε τιποτα ..μου τα μασουσανε.Εστειλα ενα mail και γω στα κεντρικα, τους εστειλα και φωτο και μας στειλανε ολοκαινουργιο!!!!Βεβαια μεχρι να γινουν ολα αυτα η μικρη μεγαλωσε..περασε τα 2 και τελικα εχουμε ενα ολοκαινουριο καροτσι για την μπιζελιτσα:)

την παρασκευή έχω τον μηνιαίο έλεγχο. την παρασκευή όμως θα κλείσουμε και β' επιπέδου... θα σας ενημερώσω άμεσα!

ρένα δεν έχεις κι άδικο... πότε περνάει ο καιρός! φτάσαμε στα μισά... ακριβώς στα μισά εγώ σήμερα!!! χαίρομαι πολύ, δε μπορώ να πω... αλλά περνάν οι μέρες γρήγορα και μπορώ να πω ότι δεν το χάρηκα όσο θα θελα ως τωρα με τα τρεχάματα... ελπίζω απο δω και πέρα να είναι πιο χαλαρά τα πράγματα!

αγγελικούλα μου, ναι, βιάζεσαι λιγάκι να τελειώσει η βδομάδα! αλλά μάλλον κάτι θα χεις στο μυαλό σου για το σκ... ε??? και πες στην ομορφούλα σου να χαλαρώσει λιγάκι, γιατί πολύ σε ταλαιπωρεί...

ελένη το άλμπουμ είναι όλα τα λεφτά! μόλις τώρα κατάφερα να το δω αναλυτικά! δε μου λες? μπορείς να μας φτιάξεις εσύ ή θα πρέπει να ασχοληθούμε μόνες μας? γιατί αν μπορείς... καταλαβαίνεις! εμείς μόνο θα το γεμίσουμε!

6umkp3.png

Ήρθες και μας γέμισες χαμόγελα..!!

Jdbyp2.png

Η ζωή έχει τη γεύση που της δίνεις! Κανένα όνειρο δεν είναι άπιαστο, μη σταματάς να ονειρεύεσαι!!!a%3E

Διαφημίσεις

ααααααα! κορίτσια!

βρήκα ένα site που έχει πολύ ωραία πράγματα για αγορές online και σε τρομερές τιμές!

για ρίξτε μια ματιά αν θέλετε!

http://www.melinamay.com/

6umkp3.png

Ήρθες και μας γέμισες χαμόγελα..!!

Jdbyp2.png

Η ζωή έχει τη γεύση που της δίνεις! Κανένα όνειρο δεν είναι άπιαστο, μη σταματάς να ονειρεύεσαι!!!a%3E

καλα ακομα εμετους νρε πουλακι μου και εσυ τσαναμπετισα την βλεπω την δικια σου!!!:D:D:D

Ναι βρε Chrisaki αλλά υπάρχουν και χειρότερα..... πάλι καλά να λέω...

Ασε ασε για ποτε θα μπουμε στο μηνα μας και θα αναρωτιομαστε ..''μα γιατι δεν μπηκε σημερα η ταδε;;Λετε να γεννησε;;;''..χαμπαρι δεν θα παρουμε!!!

Α ..να σας πω και την ιστορια μας με το καροτσι....και τελικα εχουμε ενα ολοκαινουριο καροτσι για την μπιζελιτσα:)

Άσε παρακολουθώ εδώ και κανά μήνα το cafe Μαΐου και είχα κι εγώ αγωνία μαζί τους, άντε ακόμα να γεννήσει η τάδε και η τάδε... γιατί δε μπήκε σήμερα, μήπως; :P και είχαν ξεπεράσει τη 42η εβδ. τελικά γέννησαν όλες μαζί και τώρα μιλάνε για πάνες και βυζ@κι@ :tongue:

Τέλεια με το καροτσάκι Ρένα μου

αγγελικούλα μου, ναι, βιάζεσαι λιγάκι να τελειώσει η βδομάδα! αλλά μάλλον κάτι θα χεις στο μυαλό σου για το σκ... ε??? και πες στην ομορφούλα σου να χαλαρώσει λιγάκι, γιατί πολύ σε ταλαιπωρεί...
Μπα δεν έχω κανονίσει κάτι, απλά δε θέλω να δουλεύω... :oops: φτάνει πια... :P

Όσο για το νινάκι μου, τη συγχωρώ... να είναι γερή και μέσα και μετά έξω από την κοιλίτσα και θα την μαλώνει ο μπαμπάς όταν βγει... μου το λέει προκαταβολικά για να το συνηθίσω "λέει".... για να τον δω τον κύριο... θα τα λέει και μετά....... ή θα είναι βούτυρο (σαν τον κουμπάρο μου) :lol: ;;;;;;

7P0bp3.png?QSgUFaB8

dOCGp3.png?JHmztYbB

ΗΡΘΑΤΕ ΛΑΧΤΑΡΕΣ ΜΟΥ!!!

Δείτε μια ασύλληπτη εικόνα σε δημοσίευση της Vasdeli (από άλλο topic).....

Δεν έχω λόγια !!!!!!!!!!!!!!!

foto%2Bimeras.jpg

Η συγκεκριμένη εικόνα, συγκεντρώνει πολλές πιθανότητες να ψηφιστεί ως η φωτογραφία της χρονιάς. Δείχνει μία μητέρα, η οποία από το ένα της στήθος θηλάζει το μικρό της παιδί και από το άλλο, ένα νεογέννητο πιθηκάκι.

Στη λεζάντα της, η φωτογραφία η οποία δημοσιεύθηκε στον ινδικό τύπο αναγράφει:

«Μόνον όποιος είναι φτωχός και ξέρει τι θα πει πείνα ενεργεί με τόση γενναιοδωρία…

Τι θλιβερό που ο άνθρωπος δεν είναι πάντα έτσι»

7P0bp3.png?QSgUFaB8

dOCGp3.png?JHmztYbB

ΗΡΘΑΤΕ ΛΑΧΤΑΡΕΣ ΜΟΥ!!!

Εγκυουλες μου πρωτότοκος μανούλες

ΝΑ ΘΗΛΑΣΕΤΕ ΤΑ ΒΛΑΣΤΑΡΙΑ ΣΑΣ

δεν θα μπορέσω ποτέ να σας εξηγήσω με λόγια πως είναι ένα πλασματική να σε χαϊδεύει

και κουρνιάζει στην αγκαλιά σου

καθώς τρέφετε από σένα

με αυτό το βλέμμα όλο ικανοποίηση...

:tongue::tongue:

Διαφημίσεις

κλελουκο ειμαι πτωμα αλλα μπηκα μονο και μονο για σενα... ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΑΥΡΙΟΟΟΟΟΟ!!!!!!!!!!!!!!! (Και δεν χρειαζονται δικαιολογιες για φαγητο!!!μια σοκολατα πριν μπεις αρκει!!!ΧΟΝΤΡΗ!!!!:tongue::tongue::tongue::tongue::tongue:)

Πολύ χαίρομαι για το μωράκι της φίλης σου Greta!

Σχετικά με τον τοκετό θέλω με τα χίλια να είναι και ο άντρας μου μέσα! Και αυτός δε θέλει με τίποτα να το χάσει. Βέβαια λόγω μυωπίας μπορεί τελικά να κάνω καισαρική, και δεν έχω ενημερωθεί για το τι επιτρέπεται…

Από ψώνια ακόμα δεν έχω κάνει τίποτα και δεν μπορώ να πω ότι βιάζομαι… ούτε ο καλός μου ψήνεται. Θα ξεκινήσουμε τις κινήσεις μας, και περισσότερο για τα έπιπλα, από Ιούλιο μάλλον. Ψήθηκε να φτιάξει ένα co-sleeper (κρεβατάκι για κολλητά στο δικό μας) μόνος του! Για να δούμε τι θα καταφέρει…. έχει χρησιμοποιήσει καμιά σας τέτοιο κρεβατάκι; Εγώ από χειροτεχνίες λέω να προσπαθήσω για ένα ring sling! Μου έφτιαξα ήδη μία μπάσκα, γιατί το τζην εγκυμοσύνης που πήρα με στενεύει ήδη και το πετσόκοψα!

Ειρήνη – χαίρομαι που είσαι καλύτερα! Άντε, σε λίγες μέρες να είσαι όρθια και να κάνεις κωλοτούμπες!

Ευχαριστώ για τα καλωσορίσματα και καλά αποτελέσματα για όσες πάνε για εξετάσεις!

καληνύχτα σας!

oXbHp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...