Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 42 λεπτά , Antonia_ είπε:

Γενικά θέμα με το σπέρμα είχε από παλιά. Είχε κιρσοκήλη την οποία χειρουργησε αλλά δεν έγινε κ κάτι. Είδα ξανά τη σαλπιγγογραφια και γράφει κ στις δύο σάλπιγγες ήπια διάταση με έξοδο κλπ. Την έδειξα στον εξωσωματικο τον νέο κ είπε ότι δεν χρειάζεται χειρουργείο. Θα τη δείξω κ στην δική μου τη γυναικολόγο που με παρακολουθεί να δούμε.

Αυτό να κάνεις, αν συμφωνούν οι απόψεις τους προχωράς προφανώς κάτι βλέπουν παραπάνω από το πόρισμα. Οι γιατροί μας ξέρουν καλύτερα! 

Cafe Οκτώβριος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

ειρήνη μου περαστικά σου κοριτσάκι μου!

αν αγχώνεσαι γιατί δεν τηλεφωνείς στον γιατρό σου στην αθήνα να σε καθοδηγήσει εκείνος; (από ότι έχω καταλάβει αυτόν εμπιστεύεσαι απόλυτα)

κατά τα άλλα η ξάπλα κάνει καλό και στο δέρμα, οπότε να χαίρεσαι

όσο για τα γεννέθλια... μην σκας, όλα θα γίνουν :)

vasdelaki μου μια καλά μιά σκ@τ@ αλλά .... πάλι με χρόνια με καιρούς πάλι δικά μας θα ' ναι :)

με το καλό κοριτσάκι το τικεράκι (έκανα και ρίμα!) όλα θα είναι τέλεια!

καλά σου λέει η κλέλια να αρχίσεις να κοιτάς ποιο σου αρέσει

(λες να μάθεις και το φύλλο;;;; )

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 14,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Κοριτσιαααααααααααααααααααα

μολις καταλαβα οτι στη δουλεια εχουν την εντυπωση οτι θα λειψω μονο 4 μηνες!!!!!

Το εξαμηνο του Οαεδ το ξεχασανε!!!!!

Θα τους το θυμισω μετα την β΄επιπεδου ομως!!!

Διαφημίσεις

Όσι, όσι!!!

Δεν την έχω για αγοράκι, τουναντίον μάλιστα!!!!

Απλά μία ημέρα πριν κάνει την χοριακή της, ονειρεύτηκα πως και καλά μιλούσα στο τηλέφωνο με το παλιο-vasdeli και αυτό (το παλιο-vasdeli) μου είπε: "Τέλος πάντων, το αγοράκι μου να είναι καλά και δεν με νοιάζει τπτ άλλο", εννοώντας το εντός κοιλιάς μωρό της... Αλλά αυτό δεν μου λέει κάτι, διότι μπορεί στην ουσία να ονειρεύομαι το αντίθετο από ό,τι θα συμβεί.

Δεν σας είχα πει ότι στην 9-10η εβδομάδα είχα ονειρευτεί ότι γέννησα αγοράκι και το τάιζα, αλλά δεν με έπεισε για τσουτσούνι, εξαρχής μνάκι είχα καταλάβει...

Έτσι και για την vasdeli μας

GEXxp3.png

Αν ήσουν άνεμος, εγώ σε κράτησα!!

διάλειμμα!!!!!!!!!

μια χαρούλα σας βρίσκω πρωί πρωί! Ειρηνάκι μπράβο κοπέλα μου που είσα καλά... ευτυχώς γιατί όλη μέρα χθες σε σκεφτόμουν...

κουμπαρούλα?!?!?! τι κάνει μωρε?

κλέλια μου χαλάρωσε καλέ!!!!!!!! θα δεις και την κοράκλα σου!

vasdeli μου να ακούσεις κι εσύ την καρδούλα να ηρεμήσεις...

6umkp3.png

Ήρθες και μας γέμισες χαμόγελα..!!

Jdbyp2.png

Η ζωή έχει τη γεύση που της δίνεις! Κανένα όνειρο δεν είναι άπιαστο, μη σταματάς να ονειρεύεσαι!!!a%3E

Όσι, όσι!!!

Δεν την έχω για αγοράκι, τουναντίον μάλιστα!!!!

Απλά μία ημέρα πριν κάνει την χοριακή της, ονειρεύτηκα πως και καλά μιλούσα στο τηλέφωνο με το παλιο-vasdeli και αυτό (το παλιο-vasdeli) μου είπε: "Τέλος πάντων, το αγοράκι μου να είναι καλά και δεν με νοιάζει τπτ άλλο", εννοώντας το εντός κοιλιάς μωρό της... Αλλά αυτό δεν μου λέει κάτι, διότι μπορεί στην ουσία να ονειρεύομαι το αντίθετο από ό,τι θα συμβεί.

Δεν σας είχα πει ότι στην 9-10η εβδομάδα είχα ονειρευτεί ότι γέννησα αγοράκι και το τάιζα, αλλά δεν με έπεισε για τσουτσούνι, εξαρχής μνάκι είχα καταλάβει...

Έτσι και για την vasdeli μας

Καλέ, θα γίνουν φιλενάδες λέμε....:D

Είμαι πλέον μια πολύτεκνη μαμά!

I have been blessed with five angels!!!

qwlrp3.png

καλημέρα κορίτσια τι κάνετε; σας διαβάζω στα πεταχτά αλλά δεν έχω χρόνο να σας γράψω. τρέχω να φτιάξω τα χαρτιά για να γράψω το μικρό σε παιδικό από του χρόνου, τρέχω με το σπίτι και το βράδυ δεν έχω κουράγιο να πάρω τα πόδια μου.

χαίρομαι πάντως που είστε όλες καλά.

Ειρηνάκι περαστικά και αγύριστα να είναι.

Τσιπουράκι μου γλυκό χαμογέλα και όλα θα είναι καλά!!!

vasdeli με το καλό την Παρασκευή να ακούσεις την καρδούλα του μωρού σου!!!! Τι ωραία που ηχεί στ' αυτιά μας!!!!!!!!!!!

Αχ RENAH μου να δούμε πως θα το ξεφουρνίσουμε...... για το 6μηνο λέω.....

ploegisi αύριο δεν έχεις γιατρό; καλά θυμάμαι;

Καρδιά μου λιώνω, μακριά σου δε ζω...

7P0bp3.png?QSgUFaB8

dOCGp3.png?JHmztYbB

Γνωριστήκαμε: 3/3/2000

Παντρευτήκαμε: 7/7/2007

Ήρθε το μωράκι μας: 14/10/2010

Ήρθε το 2ο αγγελουδάκι μας: 31/1/2013

ΗΡΘΑΤΕ ΛΑΧΤΑΡΕΣ ΜΟΥ!!!

Διαφημίσεις

Καλημερα κοριτσακια μου ΩΠΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!!!:D:D:D

Σκισαμε χθες!!!!!!

Ειρηνιω μου πολυ χαιρομαι που συνεχιζει ο γιατρος να ειναι χαλαρος και θετικος αντε να επανελθουν οι τιμες να ξελαφρωσεις και εσυ βρε κοριτσακι μου!!!!!!!:P

Βαζντελακι παρε και πανα μαζι σου μηπως χρειαστει απο την χαρα...τουκ τουκ τουκ εγω παραλιγο δεν τα κανα απο την χαρα μου:mrgreen:

Κλελια μου ολα καλα να πανε και να ερθεις να μας πεις με λεπτομερειες τι εκανε το μνακι σου στην εξεταση με τοσα που θα φας πυραβλο θα την κανεις!!!!!:mrgreen:

Καλημερα τσιπουριδιον μας γλυκουλικο και φιλακια

οτι ονειρευόμουν στην ζωή μου,το έχω βρει σε εσενανε ψυχη μου και έχω τα πάντα πια!!!

τσιπουριτσα μου καλη ,δεν εχω ντοκτορι στασ αθηνασ!!!!το β επιπεδου το εχω με εναν υπερηχογραφιστη .απλα σκευτομουν ετσι που ημουν χτεσ ,μηπωσ αν κατεβαινα για μια δευτερη γνωμη σε καποιον αλλον γενικα!!!

ελαινακι υπεροχο το αλμπουμακι σου!!!!!χαρασ την υπομονη με τα αλλα παιδια που φτιαχνεισ κ κατι τοσο ωραιο!!

DnfMp3.pngqTarp3.png

Κορίτσια καλημέρα, διαβάζω ωραια νέα, Αγγελική καλως ήρθες στον πέμπτο, τα κορίτσια που έχουν γιατρό και Β επιπέδου ευχομαι καλα αποτελέσματα αν και είμαι σίγουρη οτι θα είναι καλά, Clelia ξεαγχώσου!

Ειρήνη μου περάστικά και μην αγχώνεσαι για τα γενέθλια όταν μπορείς θα τα γιορτάσετε.

Vasdeli κι εγω για κοριτσάκι σε εχω, είναι κοριτσιχρονιά φέτος.

Εμεις ακόμα διακοπάρουμε, εχουμε λιώσει στον ύπνο, ευτυχως εχω και τον ανιψιο μου εδω που τον λατρευω (11 μηνων) και μας ξυπνάει λίγο.

[sIGPIC][/sIGPIC]H0T1p3.png

καλημέρα μαράκι, καλημέρα χρύσα!

αγγελική μου την παρασκευή έχω ντοκτόρι! πρωί πρωί όμως! αυριο έχω καμπύλη ζαχάρου... και βαριέμαι το 3ωρο εκεί μεσα, αλλά όλα για το μωρό μου...

ρε συ γιώτα... δεν τα λένε έτσι αυτά... διακοπάρουμε και έχουμε λιώσει στον ύπνο... ακούς εκεί... :tongue::tongue::tongue:

6umkp3.png

Ήρθες και μας γέμισες χαμόγελα..!!

Jdbyp2.png

Η ζωή έχει τη γεύση που της δίνεις! Κανένα όνειρο δεν είναι άπιαστο, μη σταματάς να ονειρεύεσαι!!!a%3E

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...