Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 42 λεπτά , Antonia_ είπε:

Γενικά θέμα με το σπέρμα είχε από παλιά. Είχε κιρσοκήλη την οποία χειρουργησε αλλά δεν έγινε κ κάτι. Είδα ξανά τη σαλπιγγογραφια και γράφει κ στις δύο σάλπιγγες ήπια διάταση με έξοδο κλπ. Την έδειξα στον εξωσωματικο τον νέο κ είπε ότι δεν χρειάζεται χειρουργείο. Θα τη δείξω κ στην δική μου τη γυναικολόγο που με παρακολουθεί να δούμε.

Αυτό να κάνεις, αν συμφωνούν οι απόψεις τους προχωράς προφανώς κάτι βλέπουν παραπάνω από το πόρισμα. Οι γιατροί μας ξέρουν καλύτερα! 

Cafe Οκτώβριος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

καλημέρα κοριτσάρες μου!

έχω πρωινό μάθημα σήμερα και ξεκινάω σε κανα 10'... και βαριέμαι... αλλά τι να κάνω... θα σας δω αργότερα!!!!!!!!!!

Καλημέεεερα!!!

Τι κάνετε???

Αύριο έχω αυχενική 9.00 το πρωί αλλά δεν έχω άγχος, απλά δεν το σκέφτομαι :|.

?????????????????????????????????????????????????????

μήπως β' επιπέδου????????????????????????????????????

6umkp3.png

Ήρθες και μας γέμισες χαμόγελα..!!

Jdbyp2.png

Η ζωή έχει τη γεύση που της δίνεις! Κανένα όνειρο δεν είναι άπιαστο, μη σταματάς να ονειρεύεσαι!!!a%3E

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 14,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Αύριο έχω αυχενική 9.00 το πρωί αλλά δεν έχω άγχος, απλά δεν το σκέφτομαι :|.

Ουουουιιιιιιιιιιιιιιι

Κι εγω εχω να κανω χοριακή!!!χαχαχα

Καθολου αγχος Κλέλια μου...Ηρεμησε καλέεεεεε με αγχωνεις κι αλλο!!!!!!!!!

BagRp2.png Spetp2.png eoYFp2.png

Αύριο έχω αυχενική 9.00 το πρωί αλλά δεν έχω άγχος..............Είπα στον σύζυγο να μου πάρει από σήμερα ένα σοκολατούχο γάλα, να πίνω όταν θα περιμένω να με φωνάξουν. ............... Και μετά λίγη (ουουου) σοκολάτα...

Καλημέρα σε όλες!

Clelia που θα κάνεις τη Β' ?

Εμένα όταν έκλεισα το ραντεβού, μου είπαν να μην έχω φάει τίποτα σε γλυκό από την προηγούμενη ημέρα, έτσι ώστε να φάω εκείνη την ημέρα αν χρειαστεί, για να γυρίσει κλπ κλπ.

Όσο για το άγχος..... θα συμφωνήσω με τις προηγούμενες :tongue:

Καρδιά μου λιώνω, μακριά σου δε ζω...

7P0bp3.png?QSgUFaB8

dOCGp3.png?JHmztYbB

Γνωριστήκαμε: 3/3/2000

Παντρευτήκαμε: 7/7/2007

Ήρθε το μωράκι μας: 14/10/2010

Ήρθε το 2ο αγγελουδάκι μας: 31/1/2013

ΗΡΘΑΤΕ ΛΑΧΤΑΡΕΣ ΜΟΥ!!!

Πώς φάνηκε το άγχος εεεεεε?

Εν τω μεταξύ χάρηκα με μια φίλη που έκανε χθες αυχενική και βγήκαν όλα τέλεια και της ευχήθηκα προ ολίγου, και μετά μπερδεύτηκα, είμαι χαζή!!

Θα κάνω την Β' Επιπέδου (αυτή τη φορά το έγραψα σωστά) στο ΜΗΤΕΡΑ με τον Μπεναρδή και θα είναι παρών ο γιατρούλης μου...

Angelique εμένα δεν μου είπε κάτι σχετικό με φαγητό για την προηγούμενη μέρα, απλά να μην βάζω βαζελίνη στην κοιλιά 2 ημέρες πριν την εξέταση, διότι κάνει κόκκους και δυσκολεύει τον υπερηχο-κάτι (πώς λέγεται??).

Και να φάω ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ πρωινό την ίδια ημέρα για να κάνει κωλοτούμπες, και σοκολάτα και ό,τι γουστάρω...

GEXxp3.png

Αν ήσουν άνεμος, εγώ σε κράτησα!!

Διαφημίσεις

Ότι σου είπανε Clelia μου, υπάρχουν διαφορές από κέντρο σε κέντρο...... μέχρι και στο φαΐ.....

εγώ θα την κάνω στο Embryocare... χωρίς παρουσία του γιατρούλη, αλλά και τον Ελευθεριάδη τον εμπιστεύομαι!

Καλά αποτελέσματα σε όλες!!!!!!!

Α σύμφωνα με το τικεράκι μου μπήκα κι εγώ στον 5ο ... !!!!!!!

7P0bp3.png?QSgUFaB8

dOCGp3.png?JHmztYbB

ΗΡΘΑΤΕ ΛΑΧΤΑΡΕΣ ΜΟΥ!!!

Μπράβο Angelique!!!

Με το καλό να μπεις στον μήνα σου!!!!

Εγώ σήμερα άλλαξα εβδομάδα και το ξέχασα...

Δεν έχω άγχος κατά τα άλλα...

Πάω να φάω τα νύχια μου (όταν γράφω στον η/υ δυσκολεύομαι) :tongue:

GEXxp3.png

Να είστε καλά ζουζούνες μου!!!!

7P0bp3.png?QSgUFaB8

dOCGp3.png?JHmztYbB

ΗΡΘΑΤΕ ΛΑΧΤΑΡΕΣ ΜΟΥ!!!

Διαφημίσεις

καλημερα κοριτσια!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

σασ ευχαριστω παρα παρα πολυ για το ενδιαφερον!!!με συγκινειτε ατιμουτσικα!!!!;)

λοιπον χτεσ δεν μπηκα γιατι απο τισ 8 το πρωι ελειπα σε ντοκτορια και γυρισα 4!!!!!!:confused:

εκανα επαναλειπτικη crp και η ατιμη παλι δεν κατεβηκε!!μετα απο τοσα κουτια αντιβιωσεων....:confused:επεσε ελαχιστα...απο 22,7 ειχε παει 23,40 και τωρα μετα απο 1 εβδομαδα 21,7(τουλαχιστον επεσε!!)

μετα πηγα στον υπερηχογραφιστη για υπερηχο..το αμνιακο απο 13,10 πηγε 14,40...αυξηθηκε.

μετα πηγα στον γιατρο μουκαι μετα απο πολλεσ πολλεσ ωρεσ αναμονησ μπηκα μεσα...μου ειπε λοιπον οτι για να αυξηθει το αμνιακο σημαινει οτι υπηρχε ρηξη και η παναγια μασ βοηθησε και την προλαβαμε!!!!

παρολα αυτα συνεχιζω ξαπλαααα!!!!!!!!!!το αγγελικακι στον αυτοματο κ εγω τανασκελα!!:tongue:συνεχιζω και τισ αντιβιωσεισ...(αλλο αγχοσ κ αυτο..)

αλλα βρε κοριτσια απο οτι εχω διαβασει τοσο καιρο μπορει να κανεισ 10 μετρησεισ αμνιακου μεσα στην ιδια μερα και να αλλαξει 10 φορεσ!!!!αρα τι μου λεει για ρηξη κ τωρα που γεμισε με την ξαπλα?:confused:

τι να πω ειμαι πολυ μα παρα πολυ μπερδεμενη!!!αν δεν ειχα 4/6 το β επιπεδου θα σηκωνομουν χτεσ κιολασ και θα εφευγα για αθηνα να κλειστω σε ενα νοσοκομειο να μου πουν τι γινετε!!!!!

Βασικα η νυφη μου τα παντα επαθε !!Οτι παθολογια μπορεις να σκεφτεις ...Αποκολληση ,συσπασεις....εμετους ,στομαχι χαλια μεχρι τον 5ο και πολλα αλλα που δεν τα θυμαμαι πια!!!

ολα αντιμετωπιζονται..ηρεμη να εισαι και ολα καλα θα πανε

σε ευχαριστω ειρηνακι!!!οσο για το τι παθολογια μπορει να παθει μια εγκυοσ????ρωτα με!!3 εγκυμοσυνεσ και τωρα μαλιστα που επαθα και αυτο με τα αμνιακα ειμαι σιγουρη οτι τα εχω παθει ολα!!!!!!!!!!!!!αφου απο την προηγουμενη εγκυμοσυνη μου ελεγα οτι αν ανοιγα την βιβλο τησ εγκυου αποκλειεται να μην εχω αφησει καποιο κεφαλαιο..:tongue::tongue:

Αύριο έχω αυχενική 9.00 το πρωί

:confused::confused::tongue::tongue::rolleyes::rolleyes:

αλλοσ ενασ λογοσ που ειμαι πολυ πεσμενη ειναι που αναγκαστικα ακυρωθηκαν τα γενεθλιακια μασ...ελπιζω να πανε ολα καλα και να καταφερω εστω αργα να τησ τα κανω..

DnfMp3.pngqTarp3.png

Καλημέρα κορίτσια!

Κλειώ μου όλα καλά θα πάνε, χαλάρωσε παιδί μου! Είπα κι εγώ, ξανά αυχενική η φιλενάδα μου....

Εγώ έκλεισα ραντεβού στον γιατρούλη μου την Παρασκευή στις 19.00 (Άντε να δούμε θα βάλω επιτέλους τικεράκι; Αν ακούσω καρδούλα...)

Τσιπουρίδιον, τι κάνεις;

Φιλιά σε όλες!:P

ΥΓ Με έχει ταράξει το στομάχι μου, έχω μονίμως μια ξυνίλα και την διάθεση να φάω τα πάντα....αντιστέκομαι όμως!

Είμαι πλέον μια πολύτεκνη μαμά!

I have been blessed with five angels!!!

qwlrp3.png

Ειρήνη μου κάνε υπομονή... Αφού αυξήθηκε το αμνιακό, όλα καλά. Όσο για την crp, τον γιατρό σου τον "διαβάζω" πολύ χαλαρό, πιστεύω ότι αν είχες μεγάλο πρόβλημα θα σε αντιμετώπιζε αλλιώς...

Vasdeli μου δεν ξεκινάμε με ΑΝ!! Το ντούκου-ντούκου το έχεις σίγουρο, σου το επιβεβαιώνουν οι ξυνίλες και το στομάχι σου... Απλά κοίταξε κάποια tickerάκια ώστε μέχρι την Παρασκευή να έχεις κατασταλάξει σε αυτό που θα σε ακολουθεί μέχρι τον Δεκέμβρη :D

GEXxp3.png

Απλά κοίταξε κάποια tickerάκια ώστε μέχρι την Παρασκευή να έχεις κατασταλάξει σε αυτό που θα σε ακολουθεί μέχρι τον Δεκέμβρη :D

Να πω την μαύρη αλήθεια;:|

Το έχω κάνει ήδη!:oops::tongue:

Είμαι πλέον μια πολύτεκνη μαμά!

I have been blessed with five angels!!!

qwlrp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...