Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 42 λεπτά , Antonia_ είπε:

Γενικά θέμα με το σπέρμα είχε από παλιά. Είχε κιρσοκήλη την οποία χειρουργησε αλλά δεν έγινε κ κάτι. Είδα ξανά τη σαλπιγγογραφια και γράφει κ στις δύο σάλπιγγες ήπια διάταση με έξοδο κλπ. Την έδειξα στον εξωσωματικο τον νέο κ είπε ότι δεν χρειάζεται χειρουργείο. Θα τη δείξω κ στην δική μου τη γυναικολόγο που με παρακολουθεί να δούμε.

Αυτό να κάνεις, αν συμφωνούν οι απόψεις τους προχωράς προφανώς κάτι βλέπουν παραπάνω από το πόρισμα. Οι γιατροί μας ξέρουν καλύτερα! 

Cafe Οκτώβριος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

αντε ας αρχισω γιατι βλεπω βαριεστε και εσεις....

καταρχας ειρηνακι μου ελπιζω σε καλα αποτελεσματα αυτην την φορα και να μην ηταν κατι ανησυχητικο.να χαρεις το υπολοιπο της εγκυμοσυνης σου.

για οσες αγχωνονται γενικοτερα πιστευω οτι ειναι στα ορια της εγκυμοσυνης και της γυναικειας φυσης,αν ηταν κατι ανησυχητικο πιστευω η καθεμια μπορει να το αναγνωρισει και να επισκεφτει τον γιατρο της.Δεν περιμενουμε να παρουμε απαντηση απο τα site αλλα ουτε ψαχνουμε και απεγνωσμενα απαντησεις,μας κανουν χειροτερα.εδω απλα καταθετουμε τις εμπειριες μας και τις αποψεις μας.Κοριτσια οχι αγχος!!!!!

ελενη τελειο το αλμπουμακι σου,και εγω θελω να ετοιμασω καποια στιγμη,να δω ποτε με ολα αυτα που καταπιανομαι.

σε οτι αφορα αν θελω τον αντρα μου μεσα στον τοκετο ,δεν ξερω βεβαια αν επιτρεπεται εδω στο νοσοκομειο αλλα θα τον ηθελα.Την πρωτη φορα ημουν καθετη,οχι ο αντρας μεσα.τωρα ομως θα ηθελα αλλα δε θελει αυτος (και εμεις στο κλαμπ των χεσμεντεν!!!)

απο το χεσμεντεν να φανταστειτε οταν εβγαλε η μαια το μωρο εξω,ο αντρας μου το επιασε απο τις μασχαλες και το ειχε αιωρουμενο,τιποτα αλλο δεν εκανε,μετα το εδωσε στην μαμα μου.Μη πω και ποτε την πηρε αγκαλια (πρεπει να ηταν 2 μηνων που την επιασε!!φοβοταν μην σπασει!!!!)

εγω στις ωδινες ειχα παρεα,γιατι γεννουσαμε με 3 κοπελες ακομη!!!!αλλα καλυτερα να ημουν μονη!!!

2lz07ypaigyui6fs.png

kk3v7ypaostspbl2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 14,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

θα γραφω κατα διαστηματα,τοτε τα θυμαμαι!!!

για ψωνια στην πρωτη εγκυμοσυνη ειχα παρει απο τον 4ο-5ο μηνα ενα φορμακι και κατσουλες,μετα τον β επιπεδου πηρα ακομη κανα δυο.το δωματιο της το φτιαξαμε γυρω στον 7 δηλαδη ειχαμε ξεκινησει ιουνιο προς το τελος το βαψαμε,πηραμε τα επιπλα αρχες ιουλιου κ ηταν ετοιμο.Τοτε ειχα πητ 24 Σεπτεμβριου,(ιδια εποχη με τωρα).Στον ογδοο μετα ειχα παρει ολα τα απαραιτητα για μενα και το μωρο και αρχες ενατου ειχα ετοιμασει βαλιτσα.

τωρα σε αυτην δε εχω παρει τιποτα ακομη γιατι πρωτον θα εχει της χριστιαννας και δευτερον θα τα παρω στο τελος.το δωματιο τωρα στον ιουνιο θα βαψουμε και θα παρουμε επιπλα για την μεγαλη,ωστε τα μπεμπε να πανε στην μικρη.

2lz07ypaigyui6fs.png

kk3v7ypaostspbl2.png

απο το χεσμεντεν να φανταστειτε οταν εβγαλε η μαια το μωρο εξω,ο αντρας μου το επιασε απο τις μασχαλες και το ειχε αιωρουμενο,τιποτα αλλο δεν εκανε,μετα το εδωσε στην μαμα μου.

Αχ βρε Νενάκι, φαντάστηκα αυτή την εικόνα με τον άντρα σου και γέλασα πολύ, να είσαι καλά!!!!!!!!! :lol: :lol: :lol:

Καρδιά μου λιώνω, μακριά σου δε ζω...

7P0bp3.png?QSgUFaB8

dOCGp3.png?JHmztYbB

Γνωριστήκαμε: 3/3/2000

Παντρευτήκαμε: 7/7/2007

Ήρθε το μωράκι μας: 14/10/2010

Ήρθε το 2ο αγγελουδάκι μας: 31/1/2013

ΗΡΘΑΤΕ ΛΑΧΤΑΡΕΣ ΜΟΥ!!!

Ελένη υπαρχουν καπου πληροφορίες για τα πρωτα βηματα..δλδ πως ξεκινας, τα υλικα, το δεσιμο κλπ???

Πετρούλα μπορείς να δεις κάποια πράγματα εδώ:

http://craftinspirationbynikoletta.blogspot.com/2009/09/blog-post.html

Επίσης υπάρχει το http://www.scrapbooking.gr/ αλλά και http://scrapgreece.ning.com

Ελπίζω να βοήθησα!

IQnWp3.png

Δημήτρης 25/01/07

Εβελίνα 12/04/08

λοιπον ξεκινησα να διαβαζω καθιστη,πιαστηκα...συνεχισα το διαβασμα στο πλαι ξαπλωτη,μουδιασε το χερι μου,γυρισα απο την αλλη,πιαστηκε ο σβερκος μου.και μολις τελειωσα το διαβασμα ειμαι πτωμα.............ποια θα ερθει να της απαγγειλω οσα θελω να γραψω??????????????????????????????????????????

γελάω γελάω γελάω!!!!!!!!! :D:D:D νενάκι είσαι θεά!

μπήκα να δω αν μας έγραψε κάτι η ειρήνη, αλλά μάλλον είναι ξάπλα το σπασικλάκι μας :shock: και καλά κάνει!!!!!!!

ελένη μου είναι σούπερ οι ιδέες σου :idea: !!!!!!!!

έλενα να χαίρεσαι καλό μου που σε αφήνει να ησυχάσεις και λίγο, είναι που σε αγαπάει βρε ο παίδαρος σου ! ;)

καλή σας νύχτα πάω να ξαπλώσω γιατί αύριο έχει έντονο πρόγραμμα

σας φιλώ

angelique μου τώρα σε είδα, κρυβόσουν πίσω από την πόρτα του ψυγείου νομίζω.... χιιχχιχιχιχιιχι

όνειρα γλυκά

Διαφημίσεις

γελάω γελάω γελάω!!!!!!!!! :D:D:D νενάκι είσαι θεά!

μπήκα να δω αν μας έγραψε κάτι η ειρήνη, αλλά μάλλον είναι ξάπλα το σπασικλάκι μας :shock: και καλά κάνει!!!!!!!

ελένη μου είναι σούπερ οι ιδέες σου :idea: !!!!!!!!

έλενα να χαίρεσαι καλό μου που σε αφήνει να ησυχάσεις και λίγο, είναι που σε αγαπάει βρε ο παίδαρος σου ! ;)

καλή σας νύχτα πάω να ξαπλώσω γιατί αύριο έχει έντονο πρόγραμμα

σας φιλώ

ελα μωρεεεεε!!!!δεν θα σχολιασουμε τα χαλια της eurovision!!!

Τσιπουράκι όνειρα γκυκά!

Δεσποινάκι σήμερα είναι η Euroβυζιον ε; Φαντάζομαι δεν έχασα και κάτι :P

Διάβαζα για τα δικαιώματα και τις παροχές μητρότητας ΙΚΑ, 6μηνο κλπ...

Παραθέτω μερικά link για όποια ενδιαφέρεται:

http://www.enet.gr/?i=news.el.article&id=32989

http://www.capital.gr/News.asp?id=755203

http://career.duth.gr/cms/files/AdeiaMitrotitas_130508.pdf

http://www.anaconda.gr/HTMErgatika/MitrotitaToketos.htm

7P0bp3.png?QSgUFaB8

dOCGp3.png?JHmztYbB

ΗΡΘΑΤΕ ΛΑΧΤΑΡΕΣ ΜΟΥ!!!

Ελενάκι θα τα μάθουμε όλα αύριο στις ειδήσεις του Star :tongue:

εκτός κι αν μας πληροφορίσουν αύριο, από τα μεσημεριανά show, τα κοριτσάκια που δε δουλεύουνε..... :P

Καλή σου νύχτα!!!!!!

7P0bp3.png?QSgUFaB8

dOCGp3.png?JHmztYbB

ΗΡΘΑΤΕ ΛΑΧΤΑΡΕΣ ΜΟΥ!!!

Διαφημίσεις

Καλό ξημέρωμα, χωρίς πόνους και όλα τα χαζά....

Να ξεκουραστούμε επιτέλους!!!!!!!!

Καληνύχτα σε όλες!!!!!! Μάκια!!!!!!

7P0bp3.png?QSgUFaB8

dOCGp3.png?JHmztYbB

ΗΡΘΑΤΕ ΛΑΧΤΑΡΕΣ ΜΟΥ!!!

Kαλημερα σας!!!!

κοριτσακια μου καλα, νομιζω οτι το μωρο μου με δουλευει. Μια μερα ειναι τοσο ζωηρο που δεν σταματαει καθολου να κουνιεται και την αλλη μερα ισα που το καταλαβαινω κατα την διαρκεια της μερας και πιο πολυ το βραδυ! Εχει βαλθει να την τρελανει την καημενη την μανα του απο τωρα??? Το βρισκετε φυσιολογικο αλλες μερες να ειναι πιο ζωηρο και αλλες πιο ησυχο? Να παρω τον γιατρο??

και μενα ετσι ακριβως...και γω τρελενομουν!!!Αλλα οκ το συνηθισα τωρα.Ειδιακ τα σ/κ ειναι παρα πολυ ησυχο!!Χαλαρωνει κι αυτο;)

θα Τοτε ειχα πητ 24 Σεπτεμβριου,(ιδια εποχη με τωρα).

Σαν εμενα και εσυ...Μυαλο δεν βαλαμε ..Παλι μεσα στη ζεστη και στους καυσωνες!!!!!:P:p

Ειρηνη τι νεα !!!Πες μας..

τσιπουραα γειααααααααααααααα!!!

stone δες το λιγο.νομιζω ειναι οκ.Αν θες κατι αλλο στειλε μου πμ.

Φιλακια σε ολες...παω να κανω καμια δουλεια!!!

Καλημερα κοριτσακια μου!!!!

Τι κανετε;;Εγω σημερα στη δουλεια μετα απο πέντε μερες στο σπίτικαι ξυπνησε και το πρωί ο μικρος και εκλαιγε που εφυγα..μου μαυρισε την καρδια..

Βρε Ρενα σε αγχωσα καλή μου ε;;Σε εβαλα σε κοπο γμτ, ας το αφηνες ετσι...

BagRp2.png Spetp2.png eoYFp2.png

Καλημέεεερα!!!

Τι κάνετε???

Αύριο έχω αυχενική 9.00 το πρωί αλλά δεν έχω άγχος, απλά δεν το σκέφτομαι :|. Οργανώνω την αυριανή ημέρα για να έχω κάτι να απασχολούμαι.

Είπα στον σύζυγο να μου πάρει από σήμερα ένα σοκολατούχο γάλα, να πίνω όταν θα περιμένω να με φωνάξουν. Σήμερα θα μαγειρέψω μπιφτέκια με τυρί φέτα και κριθαράκι κατσαρόλας με λουκάνικα. Αυτά θα φάω για πρωινό αύριο, ώστε να ξυπνήσει για τα καλά η μικρή... Και μετά λίγη (ουουου) σοκολάτα...

Τι άλλο έχω να κάνω αύριο το πρωί?? Τπτ, θα ξυπνήσω όπως πάντα τελευταία στιγμή καθώς είμαι υπναρού και εκμεταλλεύομαι στο έπακρο κάθε λεπτό ζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζ

GEXxp3.png

Αν ήσουν άνεμος, εγώ σε κράτησα!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...