Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 42 λεπτά , Antonia_ είπε:

Γενικά θέμα με το σπέρμα είχε από παλιά. Είχε κιρσοκήλη την οποία χειρουργησε αλλά δεν έγινε κ κάτι. Είδα ξανά τη σαλπιγγογραφια και γράφει κ στις δύο σάλπιγγες ήπια διάταση με έξοδο κλπ. Την έδειξα στον εξωσωματικο τον νέο κ είπε ότι δεν χρειάζεται χειρουργείο. Θα τη δείξω κ στην δική μου τη γυναικολόγο που με παρακολουθεί να δούμε.

Αυτό να κάνεις, αν συμφωνούν οι απόψεις τους προχωράς προφανώς κάτι βλέπουν παραπάνω από το πόρισμα. Οι γιατροί μας ξέρουν καλύτερα! 

Cafe Οκτώβριος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Κοριτσάκια καλημέρα!:D

Καταρχάς θέλω να σας ευχαριστήσω πολύ για τις ευχές σας!Πιάσανε τόπο φυσικά!:DΤο μωράκι πάει καλύτερα και οι γιατροί πιστεύουν πως σε 15 μέρες θα γυρίσει σπιτάκι του με τη μανούλα του!:DΕίμαι πολύ χαρούμενη!

Εντελώς απρόοπτα φύγαμε για Ιωάννινα,περάσαμε πολύ ωραία.Ο καιρός την Κυριακή δεν ήταν καλός αλλά τη Δευτέρα μας αποζημίωσε με μια ωραία λιακάδα.Στο γυρισμό πήγαμε και Μέτσοβο.Τους δικούς μου τους ενημέρωσα όταν φτάσαμε Ιωάννινα για να γλιτώσω τη γκρίνια της Γκρετομαμάς.όταν γύρισα με το καλό φυσικά τ άκουσα,αλλά τότε δεν μ ένοιαζε:tongue:.Νομίζω κοριτσάκια πως δεν θα μπορέσω να ξανακάνω τέτοιο ταξίδι...είμαι στα μέσα της εγκυμοσύνης και γύρισα κουρούμπελο...όλο μου το σώμα πονάει σήμερα!:|

Τώρα τι να πρωτοσχολιάσω απ αυτά που γράψατε!Τεστ να δούμε τι θυμάμαι...

Ειρήνη πέρασες μεγάλο άγχος.Τελικά όμως δεν κατάλαβα αν ξεπέρασες τον κίνδυνο.Εύχομαι όλα καλά να είναι τώρα!:D

Τα κοριτσάκια είναι περισσότερα τώρα σωστά?:tongue:Είχαμε και ανατροπές βλ.Βάσω.Φοβερόοοοο!!!

Σ εμάς ο γιατρός μας ζήτησε τον Γκρετίνο να είναι στην αίθουσα τοκετού,μάλλον το επέβαλε,γιατί λέει πως δεν πρέπει να χάσει αυτή τη στιγμή,οπότε δεν χρειάστηκε να το συζητήσουμε περαιτέρω.Τώρα αν θ αντέξει δεν ξέρω!Και δεν με νοιάζει...

Μμμμμ ξεχνάω τόσα πολλά....μην με μαλώσετε.Αν θυμηθώ τίποτες άλλο θα επανέλθω!

Χαίρομαι που είστε όλες καλά!Φιλάκια πολλά πολλά!!!:D:D

as1cHgcVM3D1230NTk4MDVifDAwMDE3NTVkfGNvbWUgdG8gbWFtYSEhIQ.gif

363122t20zgo6mme.gifyou see, a dog growls when it's angry, and wags its tail when it's pleased. Now I growl when I'm pleased, and wag my tail when I'm angry. Therefore I'm mad.'" 444387eg9c8e9djb.gif

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 14,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Ελένη πολύ ωραίο!!!Τι ωραία που το έφτιαξες και αυτά που έγραψες πολύ συγκινητικά!Μπράβο!

363122t20zgo6mme.gifyou see, a dog growls when it's angry, and wags its tail when it's pleased. Now I growl when I'm pleased, and wag my tail when I'm angry. Therefore I'm mad.'" 444387eg9c8e9djb.gif

Ελένη παιδί μου είναι ΤΕΛΕΙΟ!!

Θέλω να κλάψω!!

Θέλω και εγώ το δωμάτιο που είναι προς το παρόν γραφείο να έχει κρεβατάκι, καροτσάκι, παιχνιδάκια και ένα ροζ μωράκιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι!!!!!!

GEXxp3.png

Αν ήσουν άνεμος, εγώ σε κράτησα!!

γκρέτα μου πολύ χάρηκα για τα ευχάριστα νέα του μωρουλινίου! όλα καλά εύχομαι !!!!

Τσιπουράκι μου είσαι γλύκα μωρέ!:DΝαι τα πράγματα δείχνουν πολύ ευοίωνα.Οι προσευχούλες σας πιάσανε τόπο!

Εσύ πώς είσαι?Διάβασα σε ψιλοταλαιπωρεί γαστρεντερίτιδα?Περαστικούλια!

Τι καλό θα φάτε?Εγώ είπα να κάνω μπριάμ αλλά μάλλον το καψα...πολύ καπνό βγάζει...

Ελπίζω να σε ξαναπετύχω live!

Φιλάκιαααααα!!!:D

Διαφημίσεις

φιλεναδες γυριστρουλες γκρετα και τσιπουριδιον γεια σας και χαρα σας!!

τσιπουρακι περαστικουλια!

Ελενη τι καλα ειναι ολα αυτα που εχεις φτιαξει!! Ειναι πολυ συγκινητικα! Μας εβαλες φωτια τωρα... Για να δουμε αν θα αξιωθουμε να φτιαξουμε κατι που εστω να μοιαζει του δικου σου...

Vqyip2.png

B4Snp2.png

IRINI83 έκανες επαναληπτική crp;

Πες μας νέα σου.....

Καρδιά μου λιώνω, μακριά σου δε ζω...

7P0bp3.png?QSgUFaB8

dOCGp3.png?JHmztYbB

Γνωριστήκαμε: 3/3/2000

Παντρευτήκαμε: 7/7/2007

Ήρθε το μωράκι μας: 14/10/2010

Ήρθε το 2ο αγγελουδάκι μας: 31/1/2013

ΗΡΘΑΤΕ ΛΑΧΤΑΡΕΣ ΜΟΥ!!!

Χαίρομαι που σας άρεσαν! Είναι το hobby μου τελευταία και η διαφυγή μου!

φιλεναδες γυριστρουλες γκρετα και τσιπουριδιον γεια σας και χαρα σας!!

τσιπουρακι περαστικουλια!

Ελενη τι καλα ειναι ολα αυτα που εχεις φτιαξει!! Ειναι πολυ συγκινητικα! Μας εβαλες φωτια τωρα... Για να δουμε αν θα αξιωθουμε να φτιαξουμε κατι που εστω να μοιαζει του δικου σου...

Ελένη θέληση να υπάρχει και αν θέλεις είμαι σίγουρη ότι θα τα καταφέρεις. Άλλωστε το σημαντικό είναι να το κάνεις με αγάπη και η δημιουργία.

Κορίτσια τι καλά που μπορέσατε και ξεφύγατε το Σαββατοκύριακο. Μπράβο σας! Χαίρομαι που περάσατε καλά!

Ειρήνη περιμένουμε τα νέα σου!

IQnWp3.png

Δημήτρης 25/01/07

Εβελίνα 12/04/08

κοριτσακια μου καλα, νομιζω οτι το μωρο μου με δουλευει. Μια μερα ειναι τοσο ζωηρο που δεν σταματαει καθολου να κουνιεται και την αλλη μερα ισα που το καταλαβαινω κατα την διαρκεια της μερας και πιο πολυ το βραδυ! Εχει βαλθει να την τρελανει την καημενη την μανα του απο τωρα??? Το βρισκετε φυσιολογικο αλλες μερες να ειναι πιο ζωηρο και αλλες πιο ησυχο? Να παρω τον γιατρο??

Vqyip2.png

B4Snp2.png

Διαφημίσεις

λοιπον ξεκινησα να διαβαζω καθιστη,πιαστηκα...συνεχισα το διαβασμα στο πλαι ξαπλωτη,μουδιασε το χερι μου,γυρισα απο την αλλη,πιαστηκε ο σβερκος μου.και μολις τελειωσα το διαβασμα ειμαι πτωμα.............ποια θα ερθει να της απαγγειλω οσα θελω να γραψω??????????????????????????????????????????

2lz07ypaigyui6fs.png

kk3v7ypaostspbl2.png

Ελένη είναι τέλειο!!!!!

Ωραία δημιουργία!!!! συγχαρητήρια και με 2 παιδιά συν ένα με τον πελαργό συν ένα μεγάλο μωρό (τον αντρούλη σου λέω καλέ……) :tongue:

Μπράβο!!!!!!

7P0bp3.png?QSgUFaB8

dOCGp3.png?JHmztYbB

ΗΡΘΑΤΕ ΛΑΧΤΑΡΕΣ ΜΟΥ!!!

Καλώς το Νενάκι

7P0bp3.png?QSgUFaB8

dOCGp3.png?JHmztYbB

ΗΡΘΑΤΕ ΛΑΧΤΑΡΕΣ ΜΟΥ!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...